Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 04. 17:55
sokat nem kellett kikeresnem, mert az otékbül spec. vizsgáztam. a helyi rendeletekben is bárki képben lehet, hacsak nem kizárólag a neten kutakodik a segítség, megcsippeltek az űrgyíkok témában, és mindenféle lejárt szavatosságú, megromlott büdös infót szív magába.
tehát leírom, h nettó fasságot írtál, de nekem a kurva anyámat, mert én vagyok a naiv, és még te vagy az okosabb? asztabaszta.
figyelj kispofám, én azért nem a vidéki mancika néni vagyok, akinek vetíthetsz kettőt, vagy a többi ostoba, akivel két hasvakarás között együtt szisszented a sörösüveget. írogatod itt ezeket a hülyéknek szánt maszlagot, csurig töltve vele a pofád, csak úgy fröcsög belőle... mi a fasz van, az agyrágóbogár kirágta az agyad, oszt a helyére fosott? mondjuk legalább félned nem kell h megcsippelnek z vágottpöcsű sátángyíkok. büszke lehetsz rá, tényleg.
oszt ezentúl ez lesz mérce? két fingós poén között valami zsidózós összeesküvéses végítélet bibliaidézetekkel nyakonöntve? ha meg egyértelmű fasságot írsz, oszt valaki esetleg szól, h tán nem kéne mindent beszopni, még akkor is te vagy a fasza gyerek aki átlát mindenen? na menjél te vissza az anyád picsájába, mert az a 9 hónap úgy látszik kevés volt. vagy sikerült valami degeneratív probléma miatt visszafejlődnöd?
kibaszott elmeháborodott. annyit sem érsz lassan baszod, h leköpjelek.
A hozzászólásodat lementem az utókornak, mert ha hiszed ha nem, ennél tökéletesebb jellemzésben még nem volt részem, s minden szó igaz, de nem akarlak fényezni, hogy ne szopjuk már itt egymás faszát
Egyet ígérhetek csak, nem velem együtt fogsz elveszni

Ha vigasztal, sírva, könnyezve röhögtem végig a hozzászólásod, bár csak minden nap megkapnám, akár tőled, akár a többi agyhalottól

első életre való hozzászólás, és nem is azt kérem cserébe, hogy dőlj a seggembe.
A helyzet ennél sokkal durvább.
Naív én vagyok és lehet néha hülyén, és számonkérhetően fogalmazom, a helyzet ettől nem változik.
Én akkor is itt leszek, a személyem nem számít, hogy mennyire van meggyalázva.
Tudod miért?
Baromi hülyén hangzik, de lesz az a helyzet, amikor kérdezni fogsz.
Bennem, amikor a kérdéseidre fogok válaszolni, sem indulat, sem fölényesség nem lesz található, és te nem is fogsz kacagni a válaszaimon, mint ahogy én majdnem laposra homlokoltam a szervizasztalt
Bocs, de nekem küldetéstudatom van

piacon vettem occsójé kínaitól, s ha az egyik befuccsolna, a választ akkor is tudod, szok kicci occó

nem egy küldetéstudatom van, szok kicci óccó kínai

nem fogy el, hiába erőlködsz, nekem mindig, mindig, mindig szokkal szokk több van vön