HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3547
  • 3548
  • 3549
  • 3550
  • 3551
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#70961 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 04. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 04. 14:32

ja, gyanús, ugyanis a 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet az országos településrendezési és építési követelményekről, népszerű nevén az OTÉK, valamint a 1990. évi LXV. törvény a helyi önkormányzatokról a helyi önkormányzatok hatáskörébe utalta az állattartás helyi szabályait

Például azért szeretem, ha nem csak azt bifegi be valaki, hogy fasság, mert én őszintén bevallom, hogy verbálisan ugyan sokat érintkezem emberekkel és hajlamos vagyok világképet hamisan felállítani a hallottak alapján, de ki nem?

Te pl., aki alaposan utánajár és kikeresi :-D ezt díjazom, dobogós, átnyújtok egy ilyen műmázas serleget oszt jónapot :nevet: mikor a nácik Leningrád alatt voltak, éheztek és fáztak, s végre láttak egy repülőt, fellélegeztek, látták, hogy náci repülő, és dobják le a csomagokat. Kiéhezve futottak oda, olyan reményeket tápláltak, amiket a legnagyobb beteljesületlen szerelmes regényekben jelenítenek meg. Nem is csalódtak, rengeteg kitüntetést és harcra, győzelemre buzdító röpiratot kaptak. Nagyferó jut eszembe, jaj ne legyél már ilyen éhes kismadár :-D gondolom te is ismered.

Gondolod, hogy számít valamit, hogy mennyire vagy képben vagy nem?
Én akkor is itt leszek, amikor már magadtól felismered, hogy átbasztak és beismered. Nem tartok rá igényt, hogy beismerd, vagy, hogy fürödjek a fényben, hogy előre megmondtam. A pácban mindenki benne van :-D by Hamvas Béla.

#70962 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 04. 14:06

möhike

Te figyejjémán loo user :Đ mi van, akkor ha eliszom a küvecseket :-s már nálam van :nevet: ne már, vótmá olyan, hogy a cég nyomtalanul eltűnt és ott álltak az ügyfelek és káromkodtak, híradó meg közvetítette, hogy mennyi sokmillió forintjuk bánta :-D ez ahhoz képest csak tökmagpíz, ne má :Đ

Kiszámoltam, kb. 15 láda sör, két hétig ne is reméljétek, hogy érteni fogjátok, hogy miről beszélek :Đ

#70963 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 16:55

legnagyobb :Đ

méglegnagyobbabb eredeti zenével mixelve:Đ

#70964 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 16:57

Az egészből azt nem értem, hogy a gyerek súlyemelő, vagy mi a faszom, hogy ilyen krétaporos sallert baszott le :-s egyébként egész végig tök szenvtelenül és jól tűrte ezt a hülye luvnyát, én már rég molotov koktéllal ösztönöztem volna, hogy költözzön polához :Đ

#70965 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 17:00

Ne legyél néger, mert ilyen homevideókat fogsz készíteni :Đ

#70966 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 15:56

Na azóta baszhatjuk, magyar tojás soha többet nem lesz kiírva és a 25 Ft. sem.

Nálunk mán 55ft. Horror.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#70967 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 16:01

Akkor legalább a sérelmeinkben értsünk egyet :Đ
kibaszott világ, a kormány monnyon le :Đ

Jaja, egyetértünk. Hiába is mondana le, jönne a helyükre másik, talán még ennél is rosszabb bagázs. Hidd el, nem a szabadhidegburkolókat (nova ©®) kell itt zseblámpával üldözni, hanem a problémákat kéne megoldani, én sem tudom, hogyan, de hogy nem úgy, ahogy te, azt tuti. Ha hülyeséggel égeted magad, az nem fog segíteni.

Inkább ajánl nekem valami kis jó kis buzulástól, virnyogástól, lakodalmasságtól, hörgéstől mentes, tökös metálzenét. Klasszikus thrashre már ráuntam, nem találok már jófajtát, de bármilyen fasza, lendületes, nem nyál gitárzene jöhet, instrumentális is. A sok kis szőrtelen pöcsű a keményebb zene topikban csak Szandit és Tokio Hotelt hallgat :omg:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#70968 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 17:47

Tokos, fasza, aztan majd eldontod, neked bejon-e:

your webpage

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 03. 04. 17:52 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#70969 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 16:45

Például azért szeretem, ha nem csak azt bifegi be valaki, hogy fasság, mert én őszintén bevallom, hogy verbálisan ugyan sokat érintkezem emberekkel és hajlamos vagyok világképet hamisan felállítani a hallottak alapján, de ki nem?

Te pl., aki alaposan utánajár és kikeresi :-D ezt díjazom, dobogós, átnyújtok egy ilyen műmázas serleget oszt jónapot :nevet: mikor a nácik Leningrád alatt voltak, éheztek és fáztak, s végre láttak egy repülőt, fellélegeztek, látták, hogy náci repülő, és dobják le a csomagokat. Kiéhezve futottak oda, olyan reményeket tápláltak, amiket a legnagyobb beteljesületlen szerelmes regényekben jelenítenek meg. Nem is csalódtak, rengeteg kitüntetést és harcra, győzelemre buzdító röpiratot kaptak. Nagyferó jut eszembe, jaj ne legyél már ilyen éhes kismadár :-D gondolom te is ismered.

Gondolod, hogy számít valamit, hogy mennyire vagy képben vagy nem?
Én akkor is itt leszek, amikor már magadtól felismered, hogy átbasztak és beismered. Nem tartok rá igényt, hogy beismerd, vagy, hogy fürödjek a fényben, hogy előre megmondtam. A pácban mindenki benne van :-D by Hamvas Béla.

sokat nem kellett kikeresnem, mert az otékbül spec. vizsgáztam. a helyi rendeletekben is bárki képben lehet, hacsak nem kizárólag a neten kutakodik a segítség, megcsippeltek az űrgyíkok témában, és mindenféle lejárt szavatosságú, megromlott büdös infót szív magába.
tehát leírom, h nettó fasságot írtál, de nekem a kurva anyámat, mert én vagyok a naiv, és még te vagy az okosabb? asztabaszta.
figyelj kispofám, én azért nem a vidéki mancika néni vagyok, akinek vetíthetsz kettőt, vagy a többi ostoba, akivel két hasvakarás között együtt szisszented a sörösüveget. írogatod itt ezeket a hülyéknek szánt maszlagot, csurig töltve vele a pofád, csak úgy fröcsög belőle... mi a fasz van, az agyrágóbogár kirágta az agyad, oszt a helyére fosott? mondjuk legalább félned nem kell h megcsippelnek z vágottpöcsű sátángyíkok. büszke lehetsz rá, tényleg.
oszt ezentúl ez lesz mérce? két fingós poén között valami zsidózós összeesküvéses végítélet bibliaidézetekkel nyakonöntve? ha meg egyértelmű fasságot írsz, oszt valaki esetleg szól, h tán nem kéne mindent beszopni, még akkor is te vagy a fasza gyerek aki átlát mindenen? na menjél te vissza az anyád picsájába, mert az a 9 hónap úgy látszik kevés volt. vagy sikerült valami degeneratív probléma miatt visszafejlődnöd?
kibaszott elmeháborodott. annyit sem érsz lassan baszod, h leköpjelek.

Szerkesztette: avmanster 2012. 03. 04. 18:04 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#70970 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 04. 17:55

:up: :Đ

#70971 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 04. 18:09

Nálunk mán 55ft. Horror.

Felénk 32-36-38 méretfüggő.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#70972 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 03. 04. 17:38

Jaja, egyetértünk. Hiába is mondana le, jönne a helyükre másik, talán még ennél is rosszabb bagázs. Hidd el, nem a szabadhidegburkolókat (nova ©®) kell itt zseblámpával üldözni, hanem a problémákat kéne megoldani, én sem tudom, hogyan, de hogy nem úgy, ahogy te, azt tuti. Ha hülyeséggel égeted magad, az nem fog segíteni.

Inkább ajánl nekem valami kis jó kis buzulástól, virnyogástól, lakodalmasságtól, hörgéstől mentes, tökös metálzenét. Klasszikus thrashre már ráuntam, nem találok már jófajtát, de bármilyen fasza, lendületes, nem nyál gitárzene jöhet, instrumentális is. A sok kis szőrtelen pöcsű a keményebb zene topikban csak Szandit és Tokio Hotelt hallgat :omg:

Két dolog, a probléma megoldása már meg van oldva, aki égeti magát az oda is készül, mert nem hisz benne, szerintem olvastál már tőlem. A másik, hogy fogalmam sincs róla, hogy ki a bánatos faszom vagy, de úgy beszélsz velem, mint, ha minden nap együtt sündörögnénk meló előtt és egymásnak fizetnénk az értelmetlen feleseket. Tudod mit? Hozzászoktam már, a népszerűség ezzel jár, oké. Nem tudom honnan a búbánatból veszed, hogy nem szeretem a Tokio Hotelt. Sőt, imádom, a kopasz leszopott faszom sem hallgatta meg soha, nincs is oda Erzsébet kártyám, egyik haverom majdnem pofánbasztam, szintén nem realitások mentén panaszolta, hogy a névnaptárban nincs, olyan , hogy Özséb :omg:

Zenét? És pont tőlem, aki Dinnyés Józseffel egy piszuárban, Nagyferó színpadjáról vittek a sebészetre, Pokolgép koncerten a kerítésről gumibotoztak le, Tankcsapdán már Incal Security vert le és utána, aki levert a legjobb haverom lett s ő hozta a legjobb füveket? Én ajánljak neked zenét? Mi vagyok én, mikkamakka, vagy zsebtévé, vagy 3 kívánság, vagy ki az a megöregedett buzi, aki hájfejű és elvált, de még pislákoló gyetyaként emlékeznek rá? Basszegg, be vagyok baszva, kurva kurafinak nem jut eszembe a neve, kérdezd holnap. Addig hallgassál Gamma Ray-t, Saxon-t, Anvil, Quiet Riot, vagy King Diamond, Vagy Metallica, vagy tudod mit, legyen desszert, alig és kevesen ismerik. Ha jó osztrák metál, akkor Stormwitch, valamikor arra vertem ki a faszom, nem Scorpionsra. Szkorpionszosok mind buzi. Vagy ha angol cucc, akkor Buzzcocks. Gitáros faszi egy doboz cigit szívott el koncert alatt és mindig betűzte a füstölgő cigijét a húrok alá a hangolóhoz. Vagy ennél is keményebbet akarsz? Akkor kapd be a faszomat :nevet:

Ami kemény az az élet, nem kívánságlista, nahhh, mindegy megint nem jut eszembe a hájfejű neve :Đ

#70973 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 04. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 04. 14:32

ja, gyanús, ugyanis a 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet az országos településrendezési és építési követelményekről, népszerű nevén az OTÉK

Ááááh, ennek a sügérnek ilyet ne emlegess, úgysem érti.
Make love not Wor.

#70974 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 04. 17:55

sokat nem kellett kikeresnem, mert az otékbül spec. vizsgáztam. a helyi rendeletekben is bárki képben lehet, hacsak nem kizárólag a neten kutakodik a segítség, megcsippeltek az űrgyíkok témában, és mindenféle lejárt szavatosságú, megromlott büdös infót szív magába.
tehát leírom, h nettó fasságot írtál, de nekem a kurva anyámat, mert én vagyok a naiv, és még te vagy az okosabb? asztabaszta.
figyelj kispofám, én azért nem a vidéki mancika néni vagyok, akinek vetíthetsz kettőt, vagy a többi ostoba, akivel két hasvakarás között együtt szisszented a sörösüveget. írogatod itt ezeket a hülyéknek szánt maszlagot, csurig töltve vele a pofád, csak úgy fröcsög belőle... mi a fasz van, az agyrágóbogár kirágta az agyad, oszt a helyére fosott? mondjuk legalább félned nem kell h megcsippelnek z vágottpöcsű sátángyíkok. büszke lehetsz rá, tényleg.
oszt ezentúl ez lesz mérce? két fingós poén között valami zsidózós összeesküvéses végítélet bibliaidézetekkel nyakonöntve? ha meg egyértelmű fasságot írsz, oszt valaki esetleg szól, h tán nem kéne mindent beszopni, még akkor is te vagy a fasza gyerek aki átlát mindenen? na menjél te vissza az anyád picsájába, mert az a 9 hónap úgy látszik kevés volt. vagy sikerült valami degeneratív probléma miatt visszafejlődnöd?

A hozzászólásodat lementem az utókornak, mert ha hiszed ha nem, ennél tökéletesebb jellemzésben még nem volt részem, s minden szó igaz, de nem akarlak fényezni, hogy ne szopjuk már itt egymás faszát :Đ

Egyet ígérhetek csak, nem velem együtt fogsz elveszni :-D
Ha vigasztal, sírva, könnyezve röhögtem végig a hozzászólásod, bár csak minden nap megkapnám, akár tőled, akár a többi agyhalottól :-D első életre való hozzászólás, és nem is azt kérem cserébe, hogy dőlj a seggembe.
A helyzet ennél sokkal durvább.
Naív én vagyok és lehet néha hülyén, és számonkérhetően fogalmazom, a helyzet ettől nem változik.
Én akkor is itt leszek, a személyem nem számít, hogy mennyire van meggyalázva.
Tudod miért?
Baromi hülyén hangzik, de lesz az a helyzet, amikor kérdezni fogsz.
Bennem, amikor a kérdéseidre fogok válaszolni, sem indulat, sem fölényesség nem lesz található, és te nem is fogsz kacagni a válaszaimon, mint ahogy én majdnem laposra homlokoltam a szervizasztalt :-D

Bocs, de nekem küldetéstudatom van :Đ piacon vettem occsójé kínaitól, s ha az egyik befuccsolna, a választ akkor is tudod, szok kicci occó :Đ nem egy küldetéstudatom van, szok kicci óccó kínai :Đ nem fogy el, hiába erőlködsz, nekem mindig, mindig, mindig szokkal szokk több van vön :Đ

#70975 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 04. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 16:38

Juteszembe, utállak :Đ mármint ki sem bontottam az elsőbbségivel tolt rettenetszoft pecsétes borítékot :Đ

Márc 5-ig odaért, mert az így volt. Szólj ha lebasszam a baszni valót.
Make love not Wor.

#70976 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 04. 19:57

Ááááh, ennek a sügérnek ilyet ne emlegess, úgysem érti.

Sügeret ettél e már? Fasza hal, persze ne ennél a buzi cyberdénél rendeld meg, mert ennél a buzinál is a májgaluska leves is szójából van :omg: egyébként meg ne baszakodj velem te kis méreten aluli buzi, mert a levelet fel sem bontom, mérgemben eliszom :Đ

ne foglalkozz velem, már csak a láda sör beszél belőlem :Đ meg a házipá :Đ uhhh de jó, hogy végre egyedül hagytak a faszomba :nevet: kurvára rühellem, amikor magamra húzom a bungi ajtaját, befűtök és megszólal a csengő, hogy apa vendéged van :omg: kurvára leszarom a pálinkáját :Đ magamtól is le tudok részegedni.

#70977 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 04. 20:01

Márc 5-ig odaért, mert az így volt. Szólj ha lebasszam a baszni valót.

Most ideges vagyok rád, mert zaklatsz :Đ ne basszál le semmit egyelőre, van még pár söröm, 21h-ig van kimenőm, nejem az előbb volt kint, vihogtunk egy jót, aztán mondta, hogy jó lenne, ha 21h-ra valamit a tenyerembe fognék :Đ
Hazafias kötelességeimnek eleget téve felejtsd el, hogy ma pénzhez jutsz.
Sőt, ha tovább okoskodsz, akkor befenyítelek, lehet csak holnap reggel, amikor felelősségteljes munkaizé és a telefonom is bekapcsolva, majd akkor utalok.

Innentől magyarázkodás, van még söröm és nem állok szóba veled :Đ

#70978 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 20:09

:think:
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#70979 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 20:09

kecskét őriztek bazdmeg, mint cyberde, hogy kussoltok :-s básszeg, megyek fészbukra osztani az eszet, ha itt már nincs kinek :nevet:

#70980 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 04. 21:09

kecskét őriztek bazdmeg, mint cyberde, hogy kussoltok :-s básszeg, megyek fészbukra osztani az eszet, ha itt már nincs kinek :nevet:

Nem az a baj, hogy nincs kinek, inkább az, hogy nincs ki ... :fuck:
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3547
  • 3548
  • 3549
  • 3550