HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3595
  • 3596
  • 3597
  • 3598
  • 3599
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71921 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 22. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 16:06

Mondtad, hogy nem, csak azt hitted, a sajat anyaddal beszelsz :omg: :Đ

Sajátos humorod van meg kell hagyni :-D először belinkelsz egy buzis képet, aztán valami anyabaszásról regélsz, mivel mindenki magából indul ki, így joggal feltételezem, hogy egy lelki taccs vagy :Đ

#71922 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 16:23

először belinkelsz egy buzis képet, aztán valami anyabaszásról regélsz, mivel mindenki magából indul ki, így joggal feltételezem, hogy egy lelki taccs vagy :Đ

Ebben a topicban mindenki abbol indul ki, hogy egy nyomorult, sotet buzi vagy, a hozzaszolasok is ezt tukrozik :omg: :Đ
Dggojjemeg :fuck:

Szerkesztette: PolaR 2012. 03. 22. 16:55 -kor

#71923 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 14:48

:up:

SEGGES.jpg

Ti aztán sokat unatkozhattatok :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71924 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 16:55

Ebben a topicban mindenki abbol indul ki, hogy egy nyomorult, sotet buzi vagy, a hozzaszolasok is ezt tukrozik :omg: :Đ
Dggojjemeg :fuck:

Ha meglepődnél, hogy mennyire nem így van, akkor bekaphatod?
Sosem szeretek mások nevében nyilatkozni :Đ ha valaki úgy startol, hogy mindenki tudja rólad, hogy...akkor ott valami pszichés gond van, kisebbrendűségi érzés, elnyomottság, kicsi a pöcse vagy mit tudom én, de nem ok nélkül kezdi úgy a mondatot :cool:

#71925 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 22. 16:59

Ti aztán sokat unatkozhattatok :Đ

Sosem unatkoztunk :cool:

Ücsüküé! Unatkoztunk?
Témi? Asse volt unalmas, ide nem szokott benézni, de állandóan röhögve érkezett és távozott.

#71926 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 16:55

a hozzaszolasok is ezt tukrozik :omg: :Đ

A hozzászólások jobbára azt tükrözik, hogy olyan kibaszott lelki nyomorban senyvednek, hogy ez a topik az egyetlen egérút számukra, amiben még valami reményt látnak :Đ ahogy te is itt baszod az anyád egész nap :-D

#71927 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 21. 14:40

Kurvára rühellem a gördeszkásokat, de ez faszául össze lett rakva:

https://vimeo.com/35962187

Ennek is csak az eleje érdekes, de össze van rakva és gyerek is tud, 1 perctől már nekilódul az életnek:

Make love not Wor.

#71928 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:04

Sosem unatkoztunk :cool:

Ücsüküé! Unatkoztunk?
Témi? Asse volt unalmas, ide nem szokott benézni, de állandóan röhögve érkezett és távozott.

Idézőjelben értettem. :) Emlékszem mikor mentem egy haverommal procit venni és beszarattál, hogy nincs, már eladtad másnak, azt csak álltunk ott mint két kivert fasz,hogy akkor ezér rángattál ide :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#71929 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:02

ha valaki úgy startol, hogy mindenki tudja rólad, hogy...akkor ott valami pszichés gond van,

Vagy siman csak ez az igazsag :omg: :Đ

#71930 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 22. 17:08

Ennek is csak az eleje érdekes, de össze van rakva és gyerek is tud, 1 perctől már nekilódul az életnek:

sok belőle az 5 perc. Az indiai pont azért tetszett, mert nem csak a gördeszkázásról szólt. Ilyen bmx film volt egy másik, valami szakadt vasútállomáson, talán iguana linkelte, de ezt is láttam már. Jók a snittek, fasza felvételek, de ki a faszom bánat nézi 5 percig, hogy bmx-el kotvákoskodik? Nem dobszóló, vagy gitárszóló. Tényleg tud, nem vitás, de ha már be akarja magát mutatni, akkor legyen a filmben energia és lüktetés. Cold Play megy alatta?

#71931 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:06

ahogy te is itt baszod az anyád egész nap :-D

En kismillio mas forumon is baszom az anyamat, sot, el sem hinned, de a hsz-eim alapjan nem is jonnel ra, hogy en vagyok :cool:
Nem is hasznalom ugyanazt a nicket ket forumon :omg: :Đ

#71932 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 17:19

En kismillio mas forumon is baszom az anyamat, sot, el sem hinned, de a hsz-eim alapjan nem is jonnel ra, hogy en vagyok :cool:
Nem is hasznalom ugyanazt a nicket ket forumon :omg: :Đ

Ami közös bennük, a félelem, ahogy Böce hívása után telefonszámot cseréltél. Biztos, ami biztos alapon :-D
Ha valakihez becsöngetsz és csak résnyire nyitja ki az ajtót, ép csak az egyik szeme látszódik, vagy kitárja az ajtaját és beinvitál, a különbség gigahertzekben mérhető :cool:
Érdekes, hogy nem kényszerülök rá, hogy más nickem legyen más fórumokon, mindenhol guga vagyok. Itt is csak jáccásiból reggeltem be kettisszel együtt új nicket. De már nem is emlékszem rá :Đ

#71933 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:18

Jók a snittek, fasza felvételek, de ki a faszom bánat nézi 5 percig, hogy bmx-el kotvákoskodik?

Én. Aztán ugyanezt mondtad a falunapos 10 perces videóidra, amik összességében sokkal gyengébbek lettek. Mivel már többször végiglestem, szerintem sokan mások is, más környezet, más technika, jó vágókép, satöbbi.
Make love not Wor.

#71934 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 22. 17:08

Ennek is

Öcsém bmx-es, mármint a kisebbik a Józsi. Róla is csináltak már ilyen baszás kerékpározik hű de jó, de már én szóltam neki, hogy ebből van 10 millió.

Mutatok valamit, a fiamnak mutattam meg ma, hogy a csaj utánozhatatlan, ebből nincs még egy, oké, hogy akármilyen, de nem lehet utánozni. A fiam nyári szünidőben egy helyen fog muzsikálni minden nap, fasza kis terasz, mellette faszénen sütik a húsokat, ő meg a strandon muzsikál. Azt kezdem neki felvezetni, hogy kurva kevés, ha valaki elkezd sablonokat gyártani meg sablon effekteket mixelni. Minden kis buzi ezt csinálja, na de ez?

http://www.videobash...ght-round-25817

#71935 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:35

Öcsém bmx-es, mármint a kisebbik a Józsi. Róla is csináltak már ilyen baszás kerékpározik hű de jó, de már én szóltam neki, hogy ebből van 10 millió.

Azt kezdem neki felvezetni, hogy kurva kevés, ha valaki elkezd sablonokat gyártani meg sablon effekteket mixelni. Minden kis buzi ezt csinálja, na de ez?

http://www.videobash...ght-round-25817

Van 10millió, de nézd meg ennek a hegedűs videónak a nézettségét, meg annak a bicajosnak, amit linkeltem. Nagyságrednyi különbségek vannak.
Make love not Wor.

#71936 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 22. 17:43

Van 10millió, de nézd meg ennek a hegedűs videónak a nézettségét, meg annak a bicajosnak, amit linkeltem. Nagyságrednyi különbségek vannak.

Nem a nézettség számít. bmx után 10 millió ember keres rá a filmekre, mert sokkal többen ülnek bmx-re, mint hegedülnek hip-hop zenére. Egyébként meg mi a cél?

Én azt vallom, hogy olyan értéket létrehozni, ami egyedi. Ezért szeretek írni, sok íróhoz hasonlítottak már, hogy tiszta hamvasbéla vagyok, meg ilyenek, de ez tévedés, én guga vagyok.

Te meg jahno, nem tudom, hogy a számtech-en kívül van e valami hajlamod, ami nem ferde és nem iszás pálinka meg húsok sütögetése, gondolom origami, vagy a faszom tudja, de nem érdemes úgy elpatkolni, hogy nem emlékezik rád a kutya sem.

Te láttad csúcsidőben a guga.hu látogatottságát, na, ennyit tudtam egyelőre lepakolni az asztalra :-D vannak fogalmak, mint open your kolbász, vagy az enpera, de a höhhhnyeee, tököm se sorolja, negyedére sem emlékszem, mindig rajtam van a baszás :Đ

Szóval, ha valaki akar valamit, megmutatni magát, akkor úgy tegye, hogy ne egy VVAkárki legyen, akire egy év múlva a lankadt fasz se emlékszik.

#71937 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:30

Ami közös bennük, a félelem, ahogy Böce hívása után telefonszámot cseréltél. Biztos, ami biztos alapon :-D
Ha valakihez becsöngetsz és csak résnyire nyitja ki az ajtót, ép csak az egyik szeme látszódik, vagy kitárja az ajtaját és beinvitál, a különbség gigahertzekben mérhető :cool:
Érdekes, hogy nem kényszerülök rá, hogy más nickem legyen más fórumokon, mindenhol guga vagyok. Itt is csak jáccásiból reggeltem be kettisszel együtt új nicket. De már nem is emlékszem rá :Đ

Felevente szamot cserelek, amiota mobilom van, biztos, ami biztos alapon :cool:
Es olyankor mindig elgondolkozom azon, ki az, akivel az elozo szamon biztos nem beszeltem, es annak mar az ujat nem adom meg. Csaladon kivul 10-12 ember tudja a szamomat jelenleg.

En speciel nem nyitok ajtot, ha becsengetnek. Csak akkor, ha le van elore beszelve, hogy jon valaki, akkor viszont szelesre nyitom az ajtot es beinvitalom :Đ
Hja, rakenyszerulni en sem kenyszerulok, de kenyelmesebb.

#71938 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:50

de nem érdemes úgy elpatkolni, hogy nem emlékezik rád a kutya sem.

Szerintem meg pont ugy erdemes :omg: :Đ

Persze kerdes, mit ertesz emlekezes alatt? Par evig biztos emlekszik rad egy halom bzui, 10 ev mulva mar csak a csalad, gyerekeid meg nejed meghalnak, akkor nagyjabol mar senki.

#71939 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:50

Te láttad csúcsidőben a guga.hu látogatottságát, na, ennyit tudtam egyelőre lepakolni az asztalra :-D

Ja. Oszt? Én kiraktam youtubera egy videót, azt pár napa latt 3.5* annyian lesték meg, mint az éves webstatod volt. Bár ez nem mérvadó, mert a videó is csak másolat, nem önálló szellemi basz. Azért a sör és a piros szerintem HWSW-n is terjed, amúgy nem érdekel, majd nyugdíjas koromban ha ráérek, akkor csinálok valami faszságot és max. bent leszek a Kék fényben. Most csináltam fél órás riportot, csak meg kellene vagdosni, feliratozni, nekem az pont elég, ha páran megköszönik és értékelik, milyen faszaságot műveltünk. Igaz közben a faszba kívántam pár embert, meg mittomén, de ilyen ez a sóbiznisz :-)
Make love not Wor.

#71940 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 22. 17:59

Ja. Oszt?

lófasz minden :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +