HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3597
  • 3598
  • 3599
  • 3600
  • 3601
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#71961 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:02

jutub eldobta a kanalat :Đ Http/1.1 Service Unavailable

#71962 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 18:42

Tudod mit, keress mas forumokon ilyen nevu arcokat, es farasszad inkabb azokat helyettem :cool:

Ha nem tudnám, hogy hamiskártyásként keresed meg a heroinravalót, kénytelen lennék azt hinni valami ügyvéd vagy orvos vagy... :look: :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71963 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:55

Olyanokat szokott, hogy PINA, meg hazudsz. Ha az előbbit az asszonya meglátná, olyan sallert leküldene neki, hogy abban a minutumban leadna vagy 10 kilót :Đ

Ha meg az utobbit, akkor meg csak legyinte, hogy tudja :omg: :Đ

#71964 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 22. 19:03

Ha nem tudnám, hogy hamiskártyásként

Hamiskartya online :-s
Erdekes otlet :Đ

#71965 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 19:06

Hamiskartya online :-s
Erdekes otlet :Đ

Én rólad nem tudom feltételezni, hogy becsületes vagy :Đ Ha zöldséges lennél és kérnék egy almát, te tuti úgy indítanál, hogy "kettő lett, maradhat?" :omg: Ostoba ingyenélő... :kma: :-D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#71966 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 22. 19:01

Es akkor egyertelmu a kerdes: te minek nyomatod?

Láttad már a szertan c. filmet? Isten nélkül is érdemes végignézni, mindjárt megkeresem a linket, kissé unalmas animáció, simán előadás is lehetne, de ha abból nem jössz rá, akkor felesleges minden válaszom a kérdésedre.

megvan:

http://kataklizma.in...1/01/13/szertan

sima magyar nyelv, és ha ettől nem dőlsz hanyatt, akkor? Érdemes végignézni, vagy a csillagösvény c. filmet, de abból is az elejét, ami a magyar nyelvről szól. Kódolva van a magyar nyelvben Isten és a teremtés, a magyar nyelv és a rovásírásunk volt az első nyelv a világon, amit Isten adott, csak próbálják elbagatellizállni a dolgokat. Mikor itt volt a dalai láma, és megkérdezték tőle, hogy a föld szívcsakrája nálunk van, dobogókőn? Csak röhögött.
Valakinek nagyon érdekében áll megsemmisíteni a múltunkat. István király miért tiltotta be a rovásírást?

#71967 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:06

A hozzászólások jobbára azt tükrözik, hogy olyan kibaszott lelki nyomorban senyvednek, hogy ez a topik az egyetlen egérút számukra, amiben még valami reményt látnak :Đ ahogy te is itt baszod az anyád egész nap :-D

Téveszme
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#71968 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 18:31

ámen :-D

ma már nincs energiám válaszolni :-D kurva sok fát megmozgattam, voltam sok helyen, talicskával hoztam haza egy láda sört, meg sem tudom inni, mert már most lépek aludni, de faszom :-D

Biztos vagyok benne, hogy jóval több könyvet olvastam el, mint te, vagy itt a topikból bárki :-D ennek két oka van, már általános iskolás koromban versenyeket nyertem az írásaimmal, valami faszom tv műsorban is szerepeltem, és a suli nekem köszönhette, hogy feltöltötték a könyvtárát új könyvekkel, mert megnyertem az ÁKV pályázatát és be is mondták a tévében meg az iskola is megünnepelt, amire a faszom se volt kíváncsi :-D

Utána, Mátéfi Róbert barátomnak köszönhetően elég hosszú időt eltöltöttem könyvkiadók társaságában és könyvekkel bizniszeltünk. Az egész úgy kezdődött, hogy lelőtték csaucseszkuékat és rá pár napra megjelent a Conducator vagy Kondukátor c. könyv. Róluk szólt, megneszeltük, hogy a debreceni nyomda nyomja az akv-nak, lefizettünk pár embert, s mire a könyv piacra került, mi már beterítettük vele Budapestet, innen nem volt megállás, akkoriban forrt a könyvpiac. Agykontroll, Dianetika, a faszom se tudja, nem lehetett eleget hozni. Vivian Fable vagy mi, meg rengeteg felkapott magyar író, aki álnéven nyomult, mert Mocsári Éva vagy milyen névvel nem lehetett piacra kerülni. Ezért lettem pl. Pompous Marsh-hen, de az eredetét úgy sem tudod, hogy honnan származik a név :Đ

Szarok rád, és arra is, hogy mit gondolsz rólam, egy degenerált paraszt vagy, nem véletlenül cserélsz telefonszámot félévente :nevet:

Húzok a faszomba aludni, ha szépen megkérsz megiszok még egy sört.

Biztos vagyok benne, hogy amea, igu és én is többet olvastunk mint te.

#71969 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 17:18

sok belőle az 5 perc. Az indiai pont azért tetszett, mert nem csak a gördeszkázásról szólt. Ilyen bmx film volt egy másik, valami szakadt vasútállomáson, talán iguana linkelte, de ezt is láttam már. Jók a snittek, fasza felvételek, de ki a faszom bánat nézi 5 percig, hogy bmx-el kotvákoskodik? Nem dobszóló, vagy gitárszóló. Tényleg tud, nem vitás, de ha már be akarja magát mutatni, akkor legyen a filmben energia és lüktetés. Cold Play megy alatta?

Az operator es a vago munkajat akartam demonstralni - hogy lehet jol is csinalni
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#71970 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:32

Emmá weboldal design:

http://kifogyott.hu/
Make love not Wor.

#71971 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 22. 19:32

Emmá weboldal design:

http://kifogyott.hu/

Ez inkább kifolyott.hu mármint a szemed :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#71972 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 06:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 03. 22. 19:08

Én rólad nem tudom feltételezni, hogy becsületes vagy :Đ

Pedig az vagyok :-D
Soha nem loptam vagy csaltam. Jo, adot nem fizetek, de ennek elvi okai is vannak :omg: :Đ
Online pokeren meg csalni nem lehet, eloben meg soha nem jatszottam meg egy partit sem, es nem is tervezem.

Hja, es LSO :cool:

#71973 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 22. 19:09

Láttad már a szertan c. filmet? Isten nélkül is érdemes végignézni, mindjárt megkeresem a linket, kissé unalmas animáció, simán előadás is lehetne, de ha abból nem jössz rá, akkor felesleges minden válaszom a kérdésedre.

1,5 ora??? :eek:

Magyar fimet en nem vagyok hajlando nezni, azert van egy szint, ami ala nem megyek :omg: :Đ

#71974 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 06:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 22. 19:21

Biztos vagyok benne, hogy amea, igu és én is többet olvastunk mint te.

Sot, en is, de nem fogod tudni meggyozni a nagy banki polihisztort :Đ

#71975 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 06:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 22. 19:21

Biztos vagyok benne

a saját hülyeségedben vagy biztos, csak ez a biztos :nevet: amikor neked az volt a munkád, hogy dolgozzál, nekem az volt a munkám, hogy könyvet olvassak és miután te is és én is a maradék szabadidőnkben könyvet olvastunk, van mit behoznod :nevet:

lényegtelen, hogy ki mennyi könyvet olvasott, a hozzászólásaid nem tükrözik a mennyiséget, nyilván nem vált hasznodra :Đ vagy mindig ugyanazt az egy könyvet olvastad :-s gőgös gúnár gedeont :-s :Đ

#71976 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 06:54

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 23. 06:37

1,5 ora??? :eek:

Magyar fimet en nem vagyok hajlando nezni, azert van egy szint, ami ala nem megyek :omg: :Đ

Pedig érdemes.

Ha azt nem, akkor less bele ebbe a 3 részesbe, szintén csak a magyar nyelv.

#71977 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 06:59

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 23. 06:52

Sot, en is, de nem fogod tudni meggyozni a nagy banki polihisztort :Đ

Teljes mértékben kizártnak tartom, mivel évekig árultunk standon és boltban is könyveket. Így adott volt, hogy csemegéztünk kedvünkre és egész nap csak könyvet olvastunk. Nyilván ismered az érzést, hogy nem tudsz egy könyvet letenni :-D ezt szorozd be öttel, mivel egész nap más dolgom sem volt, mint olvasni :Đ

1.5 év katonaság másra sem volt jó, mint hogy kifosszam a könyvtárat. Egyszer mostoha apámnak nyertem egy láda könyvet, olyanok, hogy titanic, kun béla élete meg ilyenek, de elolvastam mindet.

Sőt, szegedi könyvvásáron voltunk faterommal, motorral, vett nekem pár könyvet és tiszta ideg lett, amikor meglátta, hogy bent vannak az ágy alatt, elkezdett kiabálni velem, hogy nem ezért vette, stb. Mondom már mindet olvastam :-D nem hitte el, elővette őket egyenként és belekérdezett, aztán csak lesett :-D

#71978 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 07:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 03. 22. 19:44

Ez inkább kifolyott.hu mármint a szemed :D

Valamint Kyocera, HP, nem nagyon van náluk :D

#71979 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 07:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 06:52

a saját hülyeségedben vagy biztos, csak ez a biztos :nevet: amikor neked az volt a munkád, hogy dolgozzál, nekem az volt a munkám, hogy könyvet olvassak és miután te is és én is a maradék szabadidőnkben könyvet olvastunk, van mit behoznod :nevet:

lényegtelen, hogy ki mennyi könyvet olvasott, a hozzászólásaid nem tükrözik a mennyiséget, nyilván nem vált hasznodra :Đ vagy mindig ugyanazt az egy könyvet olvastad :-s gőgös gúnár gedeont :-s :Đ

Nyilvánvaló hogy mindent tudsz, te próféta.

#71980 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 23. 07:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 23. 06:59

Teljes mértékben kizártnak tartom, mivel évekig árultunk standon és boltban is könyveket. Így adott volt, hogy csemegéztünk kedvünkre és egész nap csak könyvet olvastunk. Nyilván ismered az érzést, hogy nem tudsz egy könyvet letenni :-D ezt szorozd be öttel, mivel egész nap más dolgom sem volt, mint olvasni :Đ

1.5 év katonaság másra sem volt jó, mint hogy kifosszam a könyvtárat. Egyszer mostoha apámnak nyertem egy láda könyvet, olyanok, hogy titanic, kun béla élete meg ilyenek, de elolvastam mindet.

Sőt, szegedi könyvvásáron voltunk faterommal, motorral, vett nekem pár könyvet és tiszta ideg lett, amikor meglátta, hogy bent vannak az ágy alatt, elkezdett kiabálni velem, hogy nem ezért vette, stb. Mondom már mindet olvastam :-D nem hitte el, elővette őket egyenként és belekérdezett, aztán csak lesett :-D

Én meg jártam mindenféle iskolákba (amikről te csak képeket láttál), ami alatt nemcsak ittam, hanem kurvasokat olvastam is. Valamint munkábajáráskor, meg meló után is, mivel kurvasokat ingáztam. Kun Béla élete pedig biztos értékes olvasmány volt számodra, látszik is rajtad. :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3597
  • 3598
  • 3599
  • 3600
  • 3601
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.