HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3615
  • 3616
  • 3617
  • 3618
  • 3619
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72321 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 21:52

Az, hogy kevesebb és egyre kevesebb és csak fogy, csak fogy, de minden kormány célja, hogy megállítsa a népességcsökkenést :-D aztán még az is benne van a pakliban, hogy jól hangzik, de nem sikerül nekik. Márpedig egy kormány mióta kormány, ha sikertelen :-s ráadásul mi az a szöveg latinul, hogy ANNUIT COEPTIS :-s

nem éppen a sikertelenségről árulkodik, nagyon is a sikerről.

Ők irányítanak, mert, hogy ha Magyarországot irányítják, a 60-70 Forintos tojásból, ha nem derült ki, akkkor majd később kiderül, a lényeg, hogy mit jelent a latin szöveg.

http://tttweb.hu/ind...rovat=iras&id=2

Mo népessége az 50es évek óta 10millió körül van. Az a plusz-mínusz 3-5% lehet akár statisztikai hiba is. De tény, hogy csökken, viszont nem drasztikusan. Úh még az is lehet, hogy jön egy új celeb, egy új divattrend és pár év alatt születik +200ezer arc. Hacsak a celeb helyett nem Antal Krisztus jön el, aki aztán véget vet ennek az egész cirkusznak. :-D

Nekem azért nem derül ki semmi a 60-70 forintos tojásból, mert nekem 40 ruppóért házhoz hozzák. Igaz, hogy minimum 300at, de majd elfogy. :cool:

#72322 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:13

A te kedvedért fogalmaztam így, mert alapvetően nem nézek tévét szándékosan, nekem nem program. Sőt, nem járatok tv újságot és nem kattintok a port.hu-ra. Ha ma például bemegyek, tuti alszik a család, esélyem sem lesz tévét bámulni, de reggel bekapcsolják (nem én) akkor akarva, akaratlanul. Vagy bármikor bemegyek a lakásba, osztályrészem, de nem szándékosan. Erre mondom azt, hogy nem nézek tévét. De lépjünk ezen túl, mert szerintem minden olyan ember, akinek nincs igénye tv nézésre, s nem is fakultatív program keretében teszi, még is látja és beszámol róla, hogy mit látott. Nekem ennyi a tv nézés, nem azért mert hazudni "akarok".

Ilyen meg van, hogy TV ujsag? Basszus, legalabb 8-9 eve nem lattam ilyesmit :-D

Te figyejjeman, nekem nincs igenyem TV nezesre, es ennek megfeleloen nem is latom. Radiora sincs igenyem, es valahogy nem is hallom. Asszony peldaul hallgat a kocsijaban radiot, enyemben be se kapcsoltam soha, onnan tudom, hogy egyaltalan mukodik, hogy szerviz utan rendszeresen be van kapcsolva, raadom a gyujtast, megszolal, majd osszeszarom magam, ugy megijedek :Đ Aztan valahogy kikapcsolom, ennyi.
Sajnos olyan vilagban elunk, hogy lassan tobbet kell tenni azert, hogy egy szolgaltatast ne kapj meg, mint azert, hogy igen. De megoldhato.

#72323 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 22:19

Sokkal rosszabb ha nekik írok olyat amit ide szánnék :Đ

Kinek rosszabb? Nekik biztos nem, legalabb latjak, mi van a kamu nyalgep szoveg mogott, amit nyomsz nekik, aztan elhuznak a picsaba.
Nekunk sem rossz, mert jot rohogunk utana Rajtad.
Te meg nem erdekelsz amugy se senkit :omg: :Đ

#72324 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 21:22

De tény, hogy csökken, viszont nem drasztikusan.

Akkor a te kedvedért finomítok bazdmeg, mert úgy látom nem tudom kikerülni a kényes részleteket. Ebből mennyi a magyar? Meg kell, hogy magyarázzam, vagy magadtól is válaszolsz rá?

A cél egy olyan réteg létrehozása, aki irányítható, szabadon manipulálható és dolgozik minimálbérért :-D
A kérdés, hogy mennyien vannak, illetve te mikor fogsz kihalni, mármint az, aki még gondolkodik.

#72325 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:29

Akkor a te kedvedért finomítok bazdmeg, mert úgy látom nem tudom kikerülni a kényes részleteket. Ebből mennyi a magyar? Meg kell, hogy magyarázzam, vagy magadtól is válaszolsz rá?

A cél egy olyan réteg létrehozása, aki irányítható, szabadon manipulálható és dolgozik minimálbérért :-D
A kérdés, hogy mennyien vannak, illetve te mikor fogsz kihalni, mármint az, aki még gondolkodik.

Hát ha az általad favorizált természetes életet élném és természetes ételeket ennék, én már rég kihaltam volna. :-)

#72326 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 22:28

Kinek rosszabb? Nekik biztos nem, legalabb latjak, mi van a kamu nyalgep szoveg mogott, amit nyomsz nekik, aztan elhuznak a picsaba.
Nekunk sem rossz, mert jot rohogunk utana Rajtad.
Te meg nem erdekelsz amugy se senkit :omg: :Đ

Én senkinek nem nyomok nyálas dumát. Lényegre kell törni. De attól még beszélni lehet nyálas dumán kívül is. Vagy nem?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72327 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 21:25

Ilyen meg van, hogy TV ujsag? Basszus, legalabb 8-9 eve nem lattam ilyesmit :-D

Te figyejjeman

Én figyelek, de te nem, ugyanabban a csónakban evezünk.
Mondjuk Kossuth rádiót nagyon szeretem, megszokás, gyerekkorom óta hallgatom, ma már inkább kritikus szemmel. De pont tegnap közöltem a családdal, hogy éjszakai rádióhallgatás miatt kiköltözöm a bungiba + hogy már nincsenek mínuszok, erre a nagyobbik fiam is bejelentkezett, hogy akkor ő is :-D hozhatom le a padlásról a matracokat.
Igénytelenség, éjszaki udvaron hugyozás ON.
Már alig várom :-D

Albérletben laktam, éjjel mindig szólt nagyon halkan a rádió és a tartalom beleszövődött az álmaimba. Hajnali népzene, vagy beszélgetések. Ma már tudom, hogy sok átbaszás és irányítás van benne, de leszarom, van szűrőm.

#72328 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:22

Hja, mert neked már legalább annyi gógyid van, hogy ennél többre nem méltó, sőt én még oldalba is szarnám.

Anyadat szard oldalba, Te nyomorult paraszt :kma:

Az egomi Bazilika gyonyoru, kivul-belul, ha az ufok epitettek a szabadkomuvesekkel, hogy leigazzak vele a zsidoid az egesz vilagegyetemet, akkor is.
Az, hogy az osszes vallas hulyeseg, mivel semmilyen isten nem letezik, egy dolog.
Hogy az egyhaz kihasznalja a sok barmot, akik ezt nem tudjak, es ugy altalaban a legszemetebb allatok a papok, az egy masik dolog.

De ha az egesz szarnak az evszazadok soran mas ertelme nem is volt, annyi biztosan, hogy a muveszetet erosen megtamogattak otletekkel meg penzzel is.
Az epiteszet, szobraszat, festeszet rengeteget profitalt belole. En peldaul, barmennyire ateista pogany allat vagyok, Romaban mindig elsetalgatok fel napot a vatikani muzeumban, mert gyonyoru.

Szoval ha valakit oldalba akarsz szarni, es anyadat mar unod, keress egy papot :cool:

#72329 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 21:31

Hát ha az általad favorizált természetes életet élném és természetes ételeket ennék, én már rég kihaltam volna. :-)

Én és a családom valamiért a kihalás folyamatán még nem esett át, de a kérdést is simán skippelted.

#72330 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:34

de leszarom, van szűrőm.

Polarszűrőd nincs? :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72331 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 22:33

De attól még beszélni lehet nyálas dumán kívül is. Vagy nem?

Mar csajokkal? Nem tudom, tobb mint 8 eve nem probaltam csajt felszedni, de annyira emlekszem, hogy haverok olyan nyalas dumaval nyomultak a csajokra, hogy a belem kifordult.
Nem problema, ha ez kell a sok sotet picsanak, hat lelke rajta, de ez nekem soha nem ment.

#72332 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 22:37

Mar csajokkal? Nem tudom, tobb mint 8 eve nem probaltam csajt felszedni, de annyira emlekszem, hogy haverok olyan nyalas dumaval nyomultak a csajokra, hogy a belem kifordult.
Nem problema, ha ez kell a sok sotet picsanak, hat lelke rajta, de ez nekem soha nem ment.

Ezek már fel vannak szedve! :Đ
BMWパワー
Kép

#72333 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:16

A piac természetesen nem hülye. De kikből is áll, kik irányítják?
Na ez most nem guga, hanem a piac, ami nem hülye, sőt, közlik veled előre, hogy megbaszhatod az anyád, akkor sem tudsz tenni semmit :-D

[media][media]

Gondolom amikor a goldmansachs valamelyik osztályvezetője felhívja Putyint, akkor az már direkt shalommal köszön. Ven Csia-Pao pedig vigyázállásban igéri meg neki, hogy a jüan árfolyamát az ő igényeik szerint fogják beárazni. :nevet:

#72334 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 21:34

Romaban mindig elsetalgatok fel napot a vatikani muzeumban, mert gyonyoru.

Lucifer (fényhozó) soha nem volt negatív fogalom, valakik, akiket Ő vezet, azzá tették.
Egyszerű példa, Jézus, azt tanította a tanítványoknak, hogy ne vigyél magaddal két öltözet ruhát, sarut, pálcát, semmit. Méltó a munkás az ő eledelére. Na most az egyház ennek pont az ellenkezője. Elég megnézni az esztergomi bazilikát. Mennyi aranyat halmoztak fel ott, amit csak belépő ellenében látogathatsz? Evangélium? Ingyen kaptátok, ingyen adjátok.
A katolikus egyház, ami okkultista, kabbalista, sátánista, mekkora vagyonnal bír és titkosszolgálattal, meg pápamobillal? Isten nem tud vigyázni rájuk, s a Biblia, amiről tanítanak szinte csak Isten felügyeletéről szól? Mióta nem tud Isten vigyázni egy emberre? Amikor azt írja, hogy egy veréb két filléren megvásárolható, de a ti életetek sokkal drágább ennél. Ha a magyar papok olyan Istenhívők, akkor az egyházak miért állami támogatásért kuncsorognak? Miért a birkanyírásból tartják el magukat?

Azért barátom, mert én pl. ismerem Istent, soha nem fogom senki ember előtt megtagadni, de ők nem Istenben hisznek, hanem?

Kép

#72335 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 22:39

Ezek már fel vannak szedve! :Đ

Szerencsetlenek :omg: :Đ

#72336 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:43

Mennyi aranyat halmoztak fel ott, amit csak belépő ellenében látogathatsz?

Passzolom a kerdest, en meg ott nem fizettem belepesi dijat :omg: :Đ

#72337 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 21:41

Gondolom amikor a goldmansachs valamelyik osztályvezetője felhívja Putyint, akkor az már direkt shalommal köszön. Ven Csia-Pao pedig vigyázállásban igéri meg neki, hogy a jüan árfolyamát az ő igényeik szerint fogják beárazni. :nevet:

Kérsz képeket? De tudod mit, ha belinkelnék képeket, arra is lenne elméleted, hogy miért feleljen meg a te észjárásodnak, s ne az új világrendnek. Nem tudom megállapítani milyen szinten állsz, mit ismersz el. Gabibácsi pl. beismerte, hogy nálunk a baseballsapkások irányítanak. Kérsz jutubos videót olyan országokról, amit a baseballsapkások irányítanak? Egyszerűbb volna olyat linkelnem, amit nem ők, mert túl kicsi, de még egy 300 ezres Izlandot is megkóstoltak, pedig az nem tétel.

Szóval akarsz Putyinról képeket?
Gondolod, hogy létezik a földön olyan ország 2012-ben, amit nem baseballsapkás irányít, vagy esetleg te nem tudsz róla és beszoptad a színházat? Faszkivan veled, sokkal többet feltételeztem rólad, hogy legalább te használod az eszedet, de ezek szerint olyan ez, mint a viszonzatlan szerelem.

#72338 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:49

Hogy jön ide a birkanyírás? :think:
BMWパワー
Kép

#72339 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 21:47

Passzolom a kerdest, en meg ott nem fizettem belepesi dijat :omg: :Đ

Akkor szuper csávó vagy, de magadban megfogalmazhatnád azt a kérdést, hogy miért ördögvillázik a nyilvánosság előtt minden katolikus egyházfő és amerikai elnök, vagy miért mutatja minden magyar politikus azt a 6-ost, ami a delikáton van :Đ és mi a delikát, miből van, meg ilyenek :Đ

#72340 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:35

Én és a családom valamiért a kihalás folyamatán még nem esett át, de a kérdést is simán skippelted.

Persze, mert ti sem az általad favorizált természetes életet élitek és természetes ételeket eszitek. :kma:

Azért mert befingasz a fokhagymától, azért még csak van a kéróban áram, vezetékes víz, fűtés, wc/fürdőszoba, fagyasztószekrény, internet. Nomeg kocsival azért bármikor beszaladhatsz az orvosi ügyeletre.

Nem skippeltem, csak nem értem a burkolat miatt. Kérdezz érthetően! Vagy nem mersz cigányozni a saját topkodban? :-s

Magyar? Van ilyen rassz? Olyan van, hogy cigány? De akkor hova tegye az ikszet a magyar-cigány? :think:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3615
  • 3616
  • 3617
  • 3618
  • 3619
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.