HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3616
  • 3617
  • 3618
  • 3619
  • 3620
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72341 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 21:49

Hogy jön ide a birkanyírás? :think:

Majd, ha kifizeted a "piac nem hülye" által beárazott 70-80 Forintos tojást és az 1000 Forintois benzint, akkor nem ezt a kérdést teszed fel, hanem rájössz, hogy már itt is van :Đ

#72342 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:51

hogy miért ördögvillázik a nyilvánosság előtt minden katolikus egyházfő és amerikai elnök, vagy miért mutatja minden magyar politikus azt a 6-ost, ami a delikáton van :Đ

Te, lehet neked ez kurva meglepo, de fogalmam sincs, melyik faszom egyhazfo, allamfo vagy politikus mit mutogat a nyilvanossag elott, ugyanis nem szoktam oket latni.
Tudod, TV-t nem nezek, neten meg oda kattintok, ami erdekel, namost a fent emlitett emberek nem tartoznak ebbe a korbe.
Felolem amugy mutogathatnak barmit, leszarom oket, backup6ja mind.

#72343 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:53

Majd, ha kifizeted a "piac nem hülye" által beárazott 70-80 Forintos tojást és az 1000 Forintois benzint, akkor nem ezt a kérdést teszed fel, hanem rájössz, hogy már itt is van :Đ

Miért eddig nem ez ment mindigis? :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72344 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 22:54

Te, lehet neked ez kurva meglepo, de fogalmam sincs, melyik faszom egyhazfo, allamfo vagy politikus mit mutogat a nyilvanossag elott, ugyanis nem szoktam oket latni.
Tudod, TV-t nem nezek, neten meg oda kattintok, ami erdekel, namost a fent emlitett emberek nem tartoznak ebbe a korbe.
Felolem amugy mutogathatnak barmit, leszarom oket, backup6ja mind.

:rock: Ez is sátánvillás szmájli. Vigyázzá mer lehullanak a pixelek a monitorodról :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#72345 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 21:53

Magyar? Van ilyen rassz? Olyan van, hogy cigány? De akkor hova tegye az ikszet a magyar-cigány? :think:

Nincs gondom a rasszal, ezért felesleges is bármilyen irányba hergelni, de tagadni is. Nézz be egy általános iskolába, hogy a kezdőknél milyen az arány és mit művelnek. Oktatás helyett a magatartás felügyelete folyik. Kisebbik fiam másodikos, van egy osztálytársa, csak kis buddhának hívják. Mindenki uzyonnáját eleszi, igazából már 5. osztályosnak kéne lennie, de a szerepe az osztályban annyi, hogy nem lehet tőle tanulni, fegyelmezik folyamatosan. Szerencsére lebukik egy osztályt megint. De van másik három + a 3. osztályból is lebuknak páran. Részletezzem? Nem cigányozni akarok szándékosan, de érdemes megnézni pl. egy szülészetet, hogy mekkora az arány.

Hja, és a javukra szolgál, hogy az immunrendszerük strapabíróbb, mint a mienk.

Orvoshoz meg járjon a faszom.

#72346 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 21:55

Miért eddig nem ez ment mindigis? :)

Akkor miért tetted fel a kérdést?

#72347 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:59

Akkor miért tetted fel a kérdést?

Valamilyen oknál fogva azt hittem tényleg birkákat akar valaki nyírni, ha már a mondat úgy kezdődött, hogy jézus és a pásztorok elindultak egyszál ruhába meg satöbbbi. De lehet ilyenkor már lassabban kapcsolok.
BMWパワー
Kép

#72348 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 22:49

Kérsz képeket?

Szóval akarsz Putyinról képeket?

Gondolod, hogy létezik a földön olyan ország 2012-ben, amit nem baseballsapkás irányít, vagy esetleg te nem tudsz róla és beszoptad a színházat? Faszkivan veled, sokkal többet feltételeztem rólad, hogy legalább te használod az eszedet, de ezek szerint olyan ez, mint a viszonzatlan szerelem.

Kia a faszom kíváncsi rájuk rajtad kívül? :-s

Nyomatod ezeket a gyakorlatlan szemmel is könnyen észrevehetően, gagyin fotosoppolt képeket, meg a fáradt jutubos videókat.

Vagy csak magadnak tetszelegsz ebben a kb másfél éve magadra vett tisztánlátó, okostojás szerepben? :think:

#72349 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 21:53

Persze, mert ti sem az általad favorizált természetes életet élitek és természetes ételeket eszitek. :kma:

Éppen de, csak a lehetőségeinkhez mérten. Ezt megkérdőjelezni felesleges, mert a földön már alig van természetes élő hely az ember számára, de lehet ezt a visszájára fordítani. Oké, nem biztos, hogy megérem a 90 évet, erre nincs garancia és nem is ez a célom. Teljesen szarok rá, hogy hány évig élek, de azt faszán, jól és mosolyogva, vigyorogva. Lehet holnap feldobom a pacskert, mert annyi sört ittam, ami olyan elemeket tartalmaz, ami megállítja a szívem, vagy a faszom tudja. De közben szólt a metal és élveztem :-D

Sőt, a családom szeret, a feleségem szeret, van aki elsirasson. Sokra nem mennek vele, de annyit legalább elértem az életben, hogy mind a két gyerekem és a feleségem is sokat nevet, vihognak és szeretünk együtt lenni.
Ennyi.

Szarok rá bazdmeg, ha holnap elpatkolok.
A hagyma, fokhagyma, pálinka nem arról szól, hogy megérem a 90 évet, hanem arról, hogy a kurva anyja menjen orvoshoz, és álljon sorba a gyógyszertárban. Nekem ez vált be, ezért beszélek erről. Másnak más vált be, azért ő arról beszél, de nincs megkérdőjelezve, egyedül csak én :-D ebben ez a furcsa, hogy itt mindenki hirdetheti a saját agyfaszát, lapogatjátok egymás hátát, de én menjek a kurva anyámba, ha megszólalok. Utoljára vagy 5 éve láttam olyan hozzászólást, hogy egyetértek veled guga, bár a faszom se volt kíváncsi rá, ahogy arra sem, hogy melyik és hova anyámba küldtök el.

Sok buzeráns paraszt, aki azt hiszi, hogy ebben a hullamerev topikban még lehet eszet osztani :nevet:

#72350 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 22:03

Kia a faszom kíváncsi rájuk rajtad kívül? :-s

Legyen neked igazad, gondolod, hogy magamnak azt kívánom, vagy a családomnak, ami jön? Senkinek sem kívánom, az élet nem photoshop. 2013 január 1-én beszéljünk erről újra. Ha még lesz lehetőségünk ide belépni, mindent felvállalok, bármit, nem nagyon fog zavarni, mert annak fogok örülni, hogy nem történt meg :-D

#72351 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 23:07

Utoljára vagy 5 éve láttam olyan hozzászólást, hogy egyetértek veled guga, bár a faszom se volt kíváncsi rá, ahogy arra sem, hogy melyik és hova anyámba küldtök el.

Sok buzeráns paraszt, aki azt hiszi, hogy ebben a hullamerev topikban még lehet eszet osztani :nevet:

Nyilván mert ez már nem arról szól, hogy egy autó jön velünk szemben az autópályán, hanem az összes de az csak veled szemben. :-)

Azt, meg tényleg komolyan kérdezem, hogy a pszchiológiai tanulmányaid során, melyik fejezet szólt arról, hogy egy agymosott agyát, csak egy másik
-sokkal átlátszóbb- agymosással lehet rendbe tenni?

#72352 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 18:32

Az ensz parlament 666-os széke üres :-D de már nem sokáig :Đ

Valamiről lemaradtam? Pár éve nem követtem, csak annó éppen rosszat hallottam, és akkor az ENSZ parlament még nem létezett, csak szerették volna. Minnyá kikuglizzuk, hogy megalakult-e.
Make love not Wor.

#72353 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:19

Linkeltem már?

kb. 1 órás, de fasza :Đ ugrok egy seggest, már egy ideje megy.

#72354 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 23:07

Szarok rá bazdmeg, ha holnap elpatkolok.

Mi is :cool:

#72355 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:21

Ezeknek is sátánvillában a kezük. Ráadásul 9óra 11perckor kezdték.
BMWパワー
Kép

#72356 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:24

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 26. 23:21

Ezeknek is sátánvillában a kezük. Ráadásul 9óra 11perckor kezdték.

Persze, mert ők is az illuminátus eszközei. :nevet:

#72357 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:24

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 26. 23:21

Mi is :cool:

Ti is elpatkoltok? Enyém lehet a plazmád meg a konzolod?
BMWパワー
Kép

#72358 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:25

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 23:24

Persze, mert ők is az illuminátus eszközei. :nevet:

Jah, aszittem ez vmi kőművesbuli.
BMWパワー
Kép

#72359 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 26. 22:17

Azt, meg tényleg komolyan kérdezem, hogy a pszchiológiai tanulmányaid során, melyik fejezet szólt arról, hogy egy agymosott agyát, csak egy másik
-sokkal átlátszóbb- agymosással lehet rendbe tenni?

Mindenki agymosott, és ezt komolyan mondom, én is agymosott vagyok, de nem kötelező mindent elhinni. Az én védelmi mechanizmusomat már ismered. Szívesen bemegyek az erdőbe, de néha szamócával jövök ki, s néha a medve hoz ki az ölében.
Ha valaki legalább erre a szintre eljut, hogy nem tévedhetetlen, és belefér, hogy olyasmit szop be, ami ultrabrutális átbaszás, akkor is van menekülési útvonal, vissza kell menni a kiinduláshoz, az origohoz. De ha eleve azon vitatkozunk, hogy van e origo, vagy hol van, meg merre, az egész meg van baszva, bevittek az erdőbe.

Van a föld, születünk, meghalunk, egységes, szépen megy a maga útján, még is a hitrendszer ezerágra szakadt. Kinek az érdekében?

#72360 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 26. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 26. 19:54

Azt ők is és a kínaiak is szándékosan okozzák maguknak a nagyon durván csípős ételekkel :-D

Ugyanmár, én is csak hírből ismerem az igazi sarki mexikóit, no meg majd Tiga nekem is ad abból a magból, akkor bekerülök az élvonalba nagy erőkkel. Sebajja, csak művelődj kicsit a világban. Esetleg Kroozo, Nova is megjárta vidékországot, én is hallottam olyanról aki már majdnem látott fényképen kis erőset...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3616
  • 3617
  • 3618
  • 3619
  • 3620
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.