Idézet: guga - Dátum: 2015. 05. 24. 16:52
Mi is oltásellenesek vagyunk, mert nem bízunk a modernkori orvoslásban, főleg tudva, hogy kik állnak mögötte, mármint nem véletlenül van ennyi gyógyszer reklám
No de ezen a városi hülye témán már túl vagyok többedjére. Első alkalommal azzal vádoltak meg, hogy a gyerkőc azért lázasodott be éjszaka, mert megsimogatta a kecskét

nem mondtam rá semmit, kivédtem azzal, hogy bocsánat, keresnek, s leléptem. De aztán rájöttem, hogy nincs erre semmi szükség, bármi történik azt be kell tudni bizonyítani, nem csak állítani. Az meg hosszadalmas folyamat, mert sok vizsgálatra kell járni. Aki bejön a Sehol Szigetre, tudja, hogy miért jön, kisállatokat simogatni. Evvan.
Egyébként nagyon sok a nyápic, nyeszlett, élettelen gyerkőc. Nem tesznek azzal jóüt, hogy a széltől is óvják a gyereket, az immunrendszer minél jobban igénybe van véve, minél többet ismer, annál erősebb (egy bizonyos határon belül).
Nem ertunk egyet. Vannak vedooltasok amik durva dolgokat eloznek meg.
Peldaul a baranyhimlo. Latszolag artalmatlan, viszket, ha nem vakarod szanaszet, akkor latszolag nyom nelkul elmulik.
Latszolag. A korokozoja sosem urul ki a szervezetbol. Ha kezd lepukkanni az immunrendszered, akkor felnott korban ovsomorkent ter vissza.
Az meg kicsit durvabb egy idosebb ember szamara, mint a gyerekkori baranyhimlo. Csaladban volt ra pelda.
Errefele nem kotelezo oltas - sot nem is oltatnak ellene. Ha egy gyerek baranyhimlos, akkor a tobbit is a kozelebe viszik, hogy mind atessen rajta.
A gyermekorvos praxisaban az en fiam az elso akit oltottak ellene, pedig 30 eve gyermekorvos.
Azonban latva mit okoz idosebb korban jobb ebbol felnottkent kimaradni.
Vannak a regi alap dolgok elleni oltasok amik megint kellenek. TBC. Sok helyen megint terjed.
Manapsag a repulore barki felulhet. Mi kicsit tobb helyen jarunk es tobb kulfoldivel futunk ossze (napi szinten) mint mas egesz eleteben.