The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:34

Kérdés, mert hiába kerestem rá. Szerdán megyek Budapestre, fiam esküvőben zenél (Jahno), nekem filmezni kellett volna, de nem vállaltam már el, de összekötöm, hogy ne kelljen külön ezért felautókáznom.
Szóval megyek erkölcsi biziért, meg annak a német fordításáért. Van olyan, hogy a személyit valahol azonnal kiadják? Mert erre a google nem talált semmit.
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:38
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 10:34

Kérdés, mert hiába kerestem rá. Szerdán megyek Budapestre, fiam esküvőben zenél (Jahno), nekem filmezni kellett volna, de nem vállaltam már el, de összekötöm, hogy ne kelljen külön ezért felautókáznom.
Szóval megyek erkölcsi biziért, meg annak a német fordításáért. Van olyan, hogy a személyit valahol azonnal kiadják? Mert erre a google nem talált semmit.
Asszem külföldre kevés a jogsi. Menj be ocsmányirodába, és csináltasd meg a személyit.
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:39
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 10:14

Hagyd a faszba, úgysem lesz használható tudásod addigra, amikor menni akarsz.
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:41
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:42
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 10:34

Kozponti okmanyiroda a Visegradi (XIII) utcaban vallal surgossegi gyartast utlevelre (talan szemelyire is). Az masnapra kesz es 40k volt a dija anno.
Ha igaz akkor vasarnap is nyitva vannak - viszont szamhuzos rendszer van, ha aznapra elfogy mar reggel hetkor akkor szopas.
Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 13. 09:45 -kor
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:43
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 10:39
Ott helyben szeretnék suliba járni, nem valami villám németre, s nem is a papírra van szükségem.
Nem 2 hétre megyek, de remélem nem is végleg. Ha mást nem annyi haszna lesz, hogy ha Bánkra téved valami német, akkor útba tudom igazítani, hogy hol kapható gulas

Elküldve: 2015. 06. 13. 09:44
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 10:38
A hiteles forditas lesz a gaz.
Vagy fizet az OFFI-nak (maffia, kb 30k/oldal aron) - vagy a kinti nagykovetseg konzulja tudja aposztil belyegzovel hitelesiteni (az meg talan 25 Euro per oldal).
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:44
Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 10:42
Ha igaz akkor vasarnap is nyitva vannak - viszont szamhuzos rendszer van, ha az napra elfogy mar reggel hetkor akkor szopas.
Visegrádiba amúgy is mennem kell az erkölcsi miatt. Lehet ugyanaz a hivatal lesz.
Jövök egy sörrel

Elküldve: 2015. 06. 13. 09:46
Idézet: FõDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 10:44
Vagy fizet az OFFI-nak (maffia, kb 30k/oldal aron) - vagy a kinti nagykovetseg konzulja tudja aposztil belyegzovel hitelesiteni (az meg talan 25 Euro per oldal).
Erre külön rákérdeztem, a Tátra utcában van egy fordító iroda, amit az osztrák hivatalok kérdés nélkül elfogadnak. Első dolgom volt, hogy ezt megkérdezzem, mert emiatt nem szeretnék visszajönni, s csak 4 küvecs, ez nem tétel.
Szerkesztette: guga 2015. 06. 13. 09:47 -kor
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:46
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:47
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 10:43
Nem 2 hétre megyek, de remélem nem is végleg. Ha mást nem annyi haszna lesz, hogy ha Bánkra téved valami német, akkor útba tudom igazítani, hogy hol kapható gulas

Minek iskolába járni az faszság. Csak megvezetnek a tudjukkik meg az illuminátusok a hamisságokkal.
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 13. 09:49
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 10:46
Nalunk a draga jo magyar hatosagok csak az OFFI-t ismerik

Gyerek 13 idegen nyelvu anyakonyvi kivonatat akartak magyarul.
Konzul meg leforditotta, rabelyegezte az 'eredetivel mindenben megegyezo hiteles masolat' szoveget, alairtak, szaraz belyegzo, csokolom.
Pont utba esett hazafele.
Elküldve: 2015. 06. 13. 10:23
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 10:47
Aki rendelkezik ellenszérummal, mehet kígyók közé

Másrészt a zene és a nyelvoktatás az nem manipulált, mert senkinek semmi haszna belőle.
De egy történelem hamisítás

Elküldve: 2015. 06. 13. 10:24
Elküldve: 2015. 06. 13. 10:26
Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 10:49

Gyerek 13 idegen nyelvu anyakonyvi kivonatat akartak magyarul.
Konzul meg leforditotta, rabelyegezte az 'eredetivel mindenben megegyezo hiteles masolat' szoveget, alairtak, szaraz belyegzo, csokolom.
Pont utba esett hazafele.
Itt minden túl van szabályozva, nem véletlenül, meg gumicsontokat plakátolnak ki, hadd rágódjanak rajta a fészbukon

Már rég kizártam a politikát és a hatóságokat az életemből, amennyire csak lehet, jobb nélkülük.
Elküldve: 2015. 06. 13. 10:59
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 11:23

Másrészt a zene és a nyelvoktatás az nem manipulált, mert senkinek semmi haszna belőle.
De egy történelem hamisítás

meg a bibliából

Idézet
Elküldve: 2015. 06. 13. 11:10
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 13. 11:59

Ha van Isten, s létezik, mint mindenható, akkor biztos tud olyat, hogy hamisítatlan olvasmány.
Amit persze meghamisítanak a kényük kedvükre az egyházak, s félremagyarázzák. Amiből aztán lesz szektásodás, a szektásodásból kettéválás, a kettéválásból csoportosulások, és így rengeteg féle vallás létrejöhet, ami egymással szemben áll.
Na erre mondja Isten, hogy legyetek egy akaraton.
Akik nem ezt vallják, azok sajnos halott lelkek, akik azt hiszik Istenben hisznek, de csak egy Sátán által kreált gyülekezetbe igyekeznek Istennek megfelelni, s a gyülekezet által diktált szabályokat betartani, mint ha ez Istennek kedves lenne. Nem az.
Másrészt legyünk nyitottak, mi van, ha nincs Isten? Egyáltalán ez a fogalom hogyan került be a köztudatba? Nem tudjuk biztosan a létezésünk forrását, csak bizonygatjuk, hogy vagy így, vagy úgy? Galaxisból üstökös maradéka hozta az életet, evolúció? Akkor a magyar ateisták miért nem azt éneklik, hogy Evolúció áldd meg a magyart, jó kedvvel bőséggel....ha egy ateista elénekli a magyar himnuszt, akkor képmutató? Vagy képzavaros, miért hagyja el a hitét a himnusz hallatán? Mert kötelező, s inkább elénekli, mint, hogy baja legyen belőle?
Másrészt, ha nincs Isten, akkor az Ateistáknak, akik magabiztosak, semmi dolguk, hisz nincs, ellenérveket sem kéne állandóan hangoztatniuk, hogy nincs, és miért, hisz nincs. Ezért tétje sincs annak, ha valaki hisz egy nem létező Istenben. Mi haszna egy ateistának abból, ha valaki Istenben hisz, de rábeszéli sikeresen?
Hisz nincs

Egyébként meg nem tök mindegy?
Én még soha nem szerettem volna megtéríteni senkit, a saját maga dolga, de beszélni fogok róla, mert egy ateista ugyanezt teszi, s ez rendben van addig, amíg egymás hite miatt nem robbantgatunk bombeszeket.
Elküldve: 2015. 06. 13. 11:17
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 12:10
Amit persze meghamisítanak a kényük kedvükre az egyházak, s félremagyarázzák. Amiből aztán lesz szektásodás, a szektásodásból kettéválás, a kettéválásból csoportosulások, és így rengeteg féle vallás létrejöhet, ami egymással szemben áll.
Na erre mondja Isten, hogy legyetek egy akaraton.
Akik nem ezt vallják, azok sajnos halott lelkek, akik azt hiszik Istenben hisznek, de csak egy Sátán által kreált gyülekezetbe igyekeznek Istennek megfelelni, s a gyülekezet által diktált szabályokat betartani, mint ha ez Istennek kedves lenne. Nem az.
Másrészt legyünk nyitottak, mi van, ha nincs Isten? Egyáltalán ez a fogalom hogyan került be a köztudatba? Nem tudjuk biztosan a létezésünk forrását, csak bizonygatjuk, hogy vagy így, vagy úgy? Galaxisból üstökös maradéka hozta az életet, evolúció? Akkor a magyar ateisták miért nem azt éneklik, hogy Evolúció áldd meg a magyart, jó kedvvel bőséggel....ha egy ateista elénekli a magyar himnuszt, akkor képmutató? Vagy képzavaros, miért hagyja el a hitét a himnusz hallatán? Mert kötelező, s inkább elénekli, mint, hogy baja legyen belőle?
Másrészt, ha nincs Isten, akkor az Ateistáknak, akik magabiztosak, semmi dolguk, hisz nincs, ellenérveket sem kéne állandóan hangoztatniuk, hogy nincs, és miért, hisz nincs. Ezért tétje sincs annak, ha valaki hisz egy nem létező Istenben. Mi haszna egy ateistának abból, ha valaki Istenben hisz, de rábeszéli sikeresen?
Hisz nincs

Egyébként meg nem tök mindegy?
Én még soha nem szerettem volna megtéríteni senkit, a saját maga dolga, de beszélni fogok róla, mert egy ateista ugyanezt teszi, s ez rendben van addig, amíg egymás hite miatt nem robbantgatunk bombeszeket.
Bro, nem az ateisták győzködnek másokat isten nem létezéséről, hanem a hívők az ateistákat isten létezéséről.
Idézet