HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85361 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:16

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 19:13

Ezt akkor szeretném elszólni, ha már tolom :-D nem egy nagy szám, mindenki vagy mosogat, vagy pizzafutár.
Újságkihordás a bécsi postánál.
Mivel túl nagy a szórás, jövés menés, így heti kifizetés van, ami min. 350 juró + juttatások. Erre még rá lehet gyúrni a chips-es cégnél fekete melóval :-D meg jön a fiam is érettségi után, én meg maradok egy darabig. Van kint olyan kapcsolatom, ami elég hosszútávra nyúlik vissza, osztrák a fickó, magyar a felesége, tud magyarul, ő ott melózik jó pozícióban.

Az a lényeg, hogy nem szalagmunka, mellette járhatok suliba, s ha már tudok németül, s látják, hogy tényleg odateszem magam, akkor van előrelépési lehetőség, de ez még nagyon a jövő zenéje. Egyelőre még itthon vagyok a bungiban :nevet:

Becs kurvadraga. Beszelgettem ott egy magyar pincer gyerekkel - nagyon durva alberlet arak vannak.
Szoval jol nezz korul elotte - az a heti 350 Euro soknak tunik Forintra atvaltva - de Becsben lehet nem sok.

#85362 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:20

:Đ

#85363 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:24

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:16

Becs kurvadraga. Beszelgettem ott egy magyar pincer gyerekkel - nagyon durva alberlet arak vannak.
Szoval jol nezz korul elotte - az a heti 350 Euro soknak tunik Forintra atvaltva - de Becsben lehet nem sok.

Havi 250 a zalbérlet, negyedévente 85 a nyugdíj + egészségügy.
Autó saját kőccség, nekem az is elég, ha már kijutok, ha már beszélem a nyelvet lehet tovább lépni, nem kötelező ott maradni.

Még mindig jobb, mint itthon várni a sült galambot + az 500 Forintos órabért tolni ezerrel.
Most tényleg szükségem van pénzre, a nejem ősszel repül Argentínába, a két fiamnak is vannak már igényei, hogy rohadnának meg :nevet: nekem meg a saját gazdaságomra kell kitermelni a küvecset.

Nem tervezem sokáig ott maradni, csak amíg ez összejön.
Szerintem 4-5 év :omg: a börtönnél jobb :Đ

#85364 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:27

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:16

Vodi havi 1000 juróért dolgozik, ok ős saját magára termel, elsörözi, elfüvezi, de Hollandia sem olcsó megoldás.
Ott is kell enni, létezni, de elvan a gyerek és lazán.

Nekem a lazaság nem fog megadatni, kicsit tolnom kell az ipart, de nem téma, játszi könnyedséggel, fiatalos lendülettel, a hajamat már amúgy is elhagytam :-D

#85365 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:28

Hol van a gyertyás gif?

#85366 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:32

Ezt a számot majdnem egy teljes hétig hallgattam, amíg bele nem égett az agyamba :-D
Amennyire primitív, annyira érzelmes.

#85367 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:45

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 18:57

Utlevel masnapra kesz surgosseggel. Az eleg barhova.

Igen, ez így van. Guga viszont a személyi igazolványt kérdezte. Én meg válaszoltam.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 13. 18:45 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85368 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:46

Kozlekedes? Parkolas?
Becsben durvan buntetnek, belsobb keruletekben lehetetlen kuldetes parkolot talalni...

#85369 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:51

Idézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 13. 19:45

Igen, ez így van. Guga viszont a személyi igazolványt kérdezte. Én meg válaszoltam.

Kőccségben, sürgősségben a kettő között, mint küvecs nincs különbség, ha jól sejtem, mert a sürgősségire odaraknak rendesen Forintokat, de annyira nem sürgős innen elrohanni :-D másrészt alaposan elő kell készítenem az utat, hogy mit viszek, mit adok el, mi marad. Láncfűrészek pölö mennek, mint az atom, majd ha már itthonb leszek, veszek másikat, meg amúgy is kapok ajándékba egy újat.

De mindentől megválok, ami hirtelen nem fontos, majd később pótolom. Hőlégballon effektus, kidobom, ami most terhet jelent.

Hja, megágyaztam az udvaron, tegnap éjjel is kint aludtam, hajnalban felébredtem, s abaromi sok hulló csillag volt, a hideg futkározott a hátamon. Minden szögből érkeztek. A legszebb az volt, amikor velem szemben jött, na az csodálatos, nem átszaladt az égbolton, hanem kiteljesedett egy pontból kiindulva. Ma direkt emiatt ágyaztam kintre.

#85370 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:54

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 13. 19:46

Kozlekedes? Parkolas?
Becsben durvan buntetnek, belsobb keruletekben lehetetlen kuldetes parkolot talalni...

Nem kell elvileg parkolnom, mert folyamatosan mozgok és a X. kerületben, ami azt sem tudom hol van, de majd kiderül :-D
+ abban a pillanatban, ahogy munkába állok, s van rá lehetőség, hogy kiváltsam az ótót, vagy kerékpárral, vagy motorral tolom. Ezt előre nem látom, de tuti nem a bevált módszert fogom alkalmazni, hanem egyénileg, hogy minél hatékonyabb legyen. De nulla infóm van mindenről, hogy hogyan fest a meló.

#85371 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 14:17

Ez csak a saját hitemnek egy minimális kivonata, semmit sem bizonygatok, csak elmélkedek, vázolok, nem kijelentek, hogy ez így van és kész.

Semmi baj a hittel, csak kezeljük a helyén :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85372 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 15:00

OK, rendben, benne vagyok. Az ősrobbanás előtti állapot, hogyan, s miért jött létre, meddig tartott? Miért ősrobbant hirtelen?

Mert akkorra tágult ki és húzódott össze az előző turnus. Vagy piros. :) ki tudná megmondani, senki

#85373 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 15:17

A földi élet arra is bizonyíték, hogy teremtett :-D nem vagyunk odébb megincsak.

Ez mondjuk nem igaz. Erre nem bizonyíték.

#85374 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:00

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 06. 13. 15:25

A földi élet arra bizonyíték, hogy van.

Vagy a hülyeségre :)

#85375 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:00

Akkor első kézből:

Bécsben csak a lakhatás drága csak (otthoni szemmel). 700euro alatt nem nagyon van lakás.
Általában 2-3havi kauciót kérnek + az első hónap + ügynökségi díj. A kaja, napi élet ugyanannyi, mint otthon. A cuccok javarészt jobb minőségűek, ugyazon márkanév alatt.
Ingyenes parkolás csak bejelentett lakcím után jár, de csak a saját kerületedben. Erősen büntetnek a bárhol parkolásért. Hétvégén a külvárosi részeken lehet ingyenes, a belvárosban 24/7-ben fizetős.
Nyáron van a 13. havi, télen a 14. havi fizetés.
A legjobbb nyelviskola a Deuschakademie, az Operaház mellett, 250euro havonta. Intenzív, heti 4*3 óra.
Bécs X. kerülete a helyi Isztambul, a helyiek nem szívesen mozognak arra éjszaka. A magyar nők se. Folyamatos fűszag a lépcsőházakból, minden sarkon játékterem (online sportfogadás főleg).

Hollandiában 1000 euró erősen lófasz, Vodinak bejött az élet. Én több, mint a dupláját vittem haza, mégis eljöttünk onnan. Igaz, mi nem csak egy bikaistállóban laktunk 8 másik emberrel, hanem saját (picike) lakást béreltünk vidéken, rezsivel közel egy vodifizuért - gondolom Vodi nem egy egész lakást bérel a havi ezresből.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 13. 19:06 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85376 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 13. 19:58

Mert akkorra tágult ki és húzódott össze az előző turnus. Vagy piros. :) ki tudná megmondani, senki

Akkor honnan az infó, hogy így történt? Senki sem volt ott, így senki sem tudhatja, de sokan hangoztatják, hogy ez bizony így történt. Semmi alapja.

#85377 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 15:49

Istennél meg nagyobb fogalom nem létezik :Đ tudom két Isten :omg:
Te jöttél itt nekem stefenhókinggal, oszt gondoltam nehogymá csak te viríccsál vele, én télen mindent nézek, mert be van fűtve és fröccs is van, így idő is késő éjszakáig kitolni a gondolkodást.

Csak gondoltam ez is Ő. Mámint az ufók.

Dehogynem, pl a Samantha Fox

#85378 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 16:30

Tóth Gábor bácsi megemlíti az élesztőt, amit a fehér kenyér nem tartalmaz + így a gyerkőcök b vitamin hiánnyal nőnek fel, s kicsit tovább is ment, így az agy és az idegrendszer manipulálható. Jaj, összeesküvői mellméret :Đ

tóth gábor bácsinak milyen diplomái és doktorija van?

#85379 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 17:02

Schuster Lóránt-al egy egész éjszakát átdumáltam, végig kíváncsi voltam rá, hogy mi a faszt csinált a P.mobile-ban. Nem sikerült rájönnöm, mert hangszer az soha nem volt a kezében, s nem ő volt az énekes, de végig tolta a jobbikot, hogy az micsoda űbermegváltás párt. Na azóta már tudom, hogy a faszi kicsoda :-D

És a faszomat, végig én fizettem neki a sört, mondván én vagyok az a csávó, aki abban a megtiszteltetésben részesülhet, hogy vele beszélget. Na az arc ilyen. Oszt jobbik, meg összefogás :nevet:

Ő csillagász?

#85380 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 13. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 13. 18:35

Mert mondjuk tudtam volna rá válaszolni érdemben, mármint a probléma okára + a fiam nem vitte volna haza dühében a kajámat is :Đ így esélytelen voltam, hogy ott maradjak + 12 éves intézmény és a legrégebbi melósuk 6 hónapos, mert mindenki lelép onnan. Nekem szerencsém volt, mert nem basztattak, ugyanis tudtam önálló munkát végezni, jó reggelt, ennyi volt a kommunikáció.

A fiam szeretett volna pénzt keresni, hogy autót tudjon venni, s a barátnőjével elmenjen néhány napra lazulni, így magam mellé vettem, de nem velem melózott. Fűkaszával tolta a hőségben, meg ilyenek. Egyszer leült a hűvösben vizet kortyolgatni úgy, hogy előtte hajnal egyig plakátozott, s megkérdezte tőle a tulaj, hogy mi a helyzet? A fiam elhibázta, nincs még tapasztalata, azt mondta elfáradtam, pedig volt olyan, hogy alvás nélkül toltam vele végig 5 nap hangítást, csak ilyen nagyon félórás kényszerpihenők voltak.

Tudom, hogy mit bír. Anélkül, hogy tájékoztattak volna, hazazavarták. No de az az óránkénti 500Ft, amit bejelentés nélkül fizettek, amúgy sem nyom a latban. Úgy voltam vele, hogy illa berek, amúgy is a levegőben lógott az ausztriai meló, itt meg csak szeptemberig vállaltam a kisállatokat.

Szóval nem nagy ügy. Tipikus milliomosok, akik hívőknek álcázzák magukat, de a melóst sem bejelenteni nem akarják, sem megfizetni. Magát a melót szerettem, mert nem munkának tekintettem, hanem szórakozásnak, s mellette bejött még egy kis csipp-csupp meló. Zip formátumban ennyi, de egyébként több.

A fiadnak sem jó ha ennyire te akarod intézni a dolgait.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4267
  • 4268
  • 4269
  • 4270
  • 4271
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.