HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4274
  • 4275
  • 4276
  • 4277
  • 4278
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85501 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 12:33

Te most ennyire hülye nem lehetsz :lol:

De, nyugi, még ennél is hülyébb vagyok, sőt még annál is, amit el tudsz képzelni, néhány nagyon vad elméletemet még nem is adtam közre :nevet:

#85502 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:44

Mondjuk ez már nekem is sok :Đ

http://www.youtube.c...Ocean989/videos

A bácsi valamikor ügynök volt, azóta a tyúktubon pojácáskodik Jézus nevében, mint MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR.
Tehát még most is ügynök, csak átsorolták, más feladatot kapott, ahogy a valamikori Bácsfi Diana, akinek apucija szintén ügynök volt, ő meg karlendítős náci lett, mint sarj, de ahogy jött a korszakváltás, hirtelen AVATARA néven bukkant fel a tyúktubon, s onnan hinti a fasságot nem kevés sikerrel.

#85503 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 12:38

Hja, kemlével kapcsolatban egy dolgot nem értek, az rendben, hogy megy a hiszti mindkét oldalon, de ha az egésznek nincs semmi alapja,

Feltűnési viszketegség vagy csak hülye és tényleg elhiszi aztán a saját kis nyomorát vetíti ki valami megfoghatatlan hatalomra. Utána meg húzz a többit, elvégre hinni kell valamiben.

Vagy mi lehet az alapja és honnan kezdjük?

Mi oldalunkon azért megy a hiszti, mert tudományosak vagyunk és nem bírjuk a hülyéket. Akik abból indulnak ki, hogy van, de már abban sem tudnak megegyzeni, hogy mióta, volt itt már NATO, Amerika, EU csatlakozás, igazából össze-vissza beszélnek és nincs egy rendesen jól megépített sztori.
Make love not Wor.

#85504 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:47

Megteszem, ha megmondod mi a célod vele, mert nem rólam van szó, hanem egy magánemberről, aki nem túlságosan szerepelteti magát, bár egy intézmény vezetője.

Kollégával csinálnánk Vele egy riportot, mondjuk a RetteSoft Inc, kiadásában lévő Nightmare Daily újság leendő első számához akár cmílapra is kerülhetne. Vagy ha ez tl meredek, akkor a Kiskegyedbe, hátha az jobban tetszik :-D
Make love not Wor.

#85505 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:47

Ezt viszont érdemes megnézni, 2006-ban pont ezért mentem ki én is, hogy a saját szememmel lássam, hogy mi történik.
Ez a faszi nem beszél hülyeséget.

#85506 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 12:33

Te most ennyire hülye nem lehetsz :lol:

Amit "olyan" oldalak hirdetnek, mert káliummal mérgeznek. Persze még nem mert válaszolni, hogy mennyi káliumot zabál meg mondjuk banános csirkável :-D Aztán ugyanezen az oldalon leírják, hogy a hunzák azért élnek sokáig, mert káliumban gazdag az étrendjük és ismeretlen a rák... Fenét ismeretlen, aki meg itt jajong róla, azt sem tudja merre kell elindulni a hunzákhoz :-D
Make love not Wor.

#85507 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 12:47

Ezt viszont érdemes megnézni, 2006-ban pont ezért mentem ki én is, hogy a saját szememmel lássam, hogy mi történik.

Még jó, hogy nálam le van tiltva. Úgyis 2 órás hablaty, eddig sem érdekelt, ha csak alap dolgokba belekötöttünk, minek elemezzem? Ez a különbség a 2 tábor közt, egyik csak mondatot idéz és oldalt ír róla magyarázatnak, másik meg 2 órás videót, amit maga sem ért, de "nyisd ki a szemed és látod". Mit is?
Make love not Wor.

#85508 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 12:50

Még jó, hogy nálam le van tiltva. Úgyis 2 órás hablaty, eddig sem érdekelt, ha csak alap dolgokba belekötöttünk, minek elemezzem? Ez a különbség a 2 tábor közt, egyik csak mondatot idéz és oldalt ír róla magyarázatnak, másik meg 2 órás videót, amit maga sem ért, de "nyisd ki a szemed és látod". Mit is?
10 perc, ugyanazt mondja el, amit magam is tapasztaltam.

#85509 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 12:49

Amit "olyan" oldalak hirdetnek, mert káliummal mérgeznek. Persze még nem mert válaszolni, hogy mennyi káliumot zabál meg mondjuk banános csirkável :-D Aztán ugyanezen az oldalon leírják, hogy a hunzák azért élnek sokáig, mert káliumban gazdag az étrendjük és ismeretlen a rák... Fenét ismeretlen, aki meg itt jajong róla, azt sem tudja merre kell elindulni a hunzákhoz :-D

Hun-zák :-D van valami közük az ősmagyarokhoz + kétpofára zabálják a sárgabarack magját.

https://www.google.h...%C3%A1rgabarack

Bammeg, még antalvali oldala is elsőre :omg: jaj azt valahogy le kéne hekkelni :Đ

#85510 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 12:58

Hun-zák :-D van valami közük az ősmagyarokhoz + kétpofára zabálják a sárgabarack magját.

Ez is érdekes, mert ha ugyanaz a vegyület van egy arckrémben, akkor persze mindmeghalunk.
Make love not Wor.

#85511 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 13:05

Ez is érdekes, mert ha ugyanaz a vegyület van egy arckrémben, akkor persze mindmeghalunk.

Fasztudja, ez sosem érdekelt, mármint a Hunza téma, de lehet fals infó, hogy a barackmag ciánban gazdag.
Ettem már, mert finom csípős íze van, meg ki tudja mi van még benne. Eccer láttam egy filmet, amiben szó volt erről, hogy nem dobják ki, hanem elfogyasztják. No de ahol ők élnek, ott nincsenek is kitéve a modern világ bájainak és a stressznek.

#85512 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:17

Pont leszarom a hunzákat, még ha igaz is lenne az étrend hatása, akkor se kellene :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85513 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 13:13

Fasztudja, ez sosem érdekelt, mármint a Hunza téma, de lehet fals infó, hogy a barackmag ciánban gazdag.
Ettem már, mert finom csípős íze van, meg ki tudja mi van még benne. Eccer láttam egy filmet, amiben szó volt erről, hogy nem dobják ki, hanem elfogyasztják. No de ahol ők élnek, ott nincsenek is kitéve a modern világ bájainak és a stressznek.

Az ő életformájuk nekem sokkal stresszesebb lenne. Aztán egyszer becsöppen oda valaki, egy ott ismeretlen vírussal, aztán szépen kipusztulnak a faszba :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85514 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 12:23

Nagy szart :-D dehogy fogok belemászni egy újabb ingoványos sztoriba.
Nekem elég, hogy ismerem a nőt. Jó bio cuccokat szokott készíteni, már kaptunk tőle ajándékba szappant, gyógynövényeket.

Pont leszarom, hogy erről ki mit gondol, nem leszek se előrébb, se hátrébb.

Tehát ismét hazudtál, de legalább korán beismerted.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85515 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 12:29

Na annyit azért megtettem, hogy megkérdeztem a nejemet, mert ő jobban ismeri a hölgyet.
Annyit mondott, hogy elég súlyos volt a helyzet, de gyökeres szemléletváltással, életmódváltással, és az étkezéssel, mint vegetáriánus...stb. Azt biztosan tudom, hogy csak tisztasót esznek, mert egyszer szóba hozta, hogy tudok e a só problémáról, s mondtam neki, hogy igen, nálunk ezzel nincs gond, a helyén kezeljük.

Szóval só, ami só, megint csak terítéken van, és szoros összefüggésben a rákbetegség kialakulásával + egyben vissza is fordítható, ha elhagyják a bótisót.

Ahham. A birkavesével meg földrengést tudtam megelőzni.

#85516 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:31

Megteszem, ha megmondod mi a célod vele, mert nem rólam van szó, hanem egy magánemberről, aki nem túlságosan szerepelteti magát, bár egy intézmény vezetője.

Hja, kemlével kapcsolatban egy dolgot nem értek, az rendben, hogy megy a hiszti mindkét oldalon, de ha az egésznek nincs semmi alapja, kinek az érdeke, mondjuk egy ilyen statisztákkal teli filmet elkészíteni, ha nincs belőle haszna, vagy még is van? Ezt is boncolgassukmán egy kicsit, hogy kinek az érdeke elvinni ilyen messzire a témát. Vegyük úgy, hogy ez nem bíróság, és csak szereplők, a tyúktub bevételre gyúrt? Én ebben nem találok semmi logikát.

Ugye ezt meg is nézted? Mert a címe is már faszság.

#85517 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 15. 13:18

Az ő életformájuk nekem sokkal stresszesebb lenne. Aztán egyszer becsöppen oda valaki, egy ott ismeretlen vírussal, aztán szépen kipusztulnak a faszba :D

Pedig azok örökké élnek. És tovább :-D No meg ha nem vicceskedünk, akkor ilyen helyeken eleve nincs pontos dokumentáció, hogy ki milyen idő. És az is lerágott csont, hogy sok betegség nem a mai kor betegsége, csak régen előbb meghaltak, mint betegek lettek volna, vagy csak simán elvitte valami a picsába, melyik gyorsabban, melyik lassabban, aztán ráfogták a szellemekre mert fogalmuk nem volt róla mi micsoda.

És akkor az ilyet is csak simán megmosolyogjuk:

http://index.hu/kulf...s_szingapurban/
Make love not Wor.

#85518 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 12:47

Hogy hihetsz ennek a gyíkembernek?

#85519 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 13:31

Ugye ezt meg is nézted? Mert a címe is már faszság.

Az nem zavar, hogy a filmben emberek is szerepelnek, nyilatkoznak, és izé, még egyenruhát is béreltek :Đ mire fel, ha semmi alapja a témának, akkor ki fizette ki a statisztákat és miért?

#85520 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 13:33

Hogy hihetsz ennek a gyíkembernek?

Kint voltam a helyszínen, pont ezért. Ezt a filmet csak most találtam meg, ez nem hit kérdése, a tömeg manipulálható, és manipulálták is.
Az, hogy ezt te nem hiszed el, legyen a te dolgod, de minden szava igaz a faszinak, mert ugyanezt láttam.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4274
  • 4275
  • 4276
  • 4277
  • 4278
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.