Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 19:01
Bocs a vulgaritasert, de mi a faszert eroltetitek ezt a hangmernok baromsagot?
Abbol soha az eletben nem fog megelni. Ezt most en is elmondom es szerintem Jahno is megerositi majd.
Minek egy olyan szakmat kitanulni amibol kb 10db kell az orszagban? Ennyi erovel mehetne valam bolcsesz szakra es utana eladonak a McDonaldsba.
Legyen mar eszetek! Ne baszd el a jovojet! A fesztivalozas meg zeneles az marha keves embernek jon be megelhetesi szinten!
Erem en, hogy most zeneles meg dj meg kistokom - de egyelore meg nem tart ott, hogy mar a szilveszteri buli is elore lefixalva es minden hetvegen 4-5 helyre hivjak zenelni. Azaz nem lehet belole megelni.
Ennel a hangmernok marhasagnal meg az is jobb ha kint marad veled es ott a nyelvet felszedve talalhat maganak valami olyan melot amibol meg is tud elni - mert hangmernokkent ehezni fog. Talan az ujsagkihordas mellett meg valami esti egyetem vagy egyeb is beferhet.
Es ezt most minden bantas nelkul irtam - nekem mindegy mit csinaltok, csak szerintem nincs ertlme olyat eroltetni amire nincs kereslet (es valoszinuleg soha nem is lesz mar).
A nejem az általános után erőltette neki a zenesulit középszinten, hogy fuvola, mert előtte 8 évig tolta a gyerek.
Majd azt tapasztaltuk, hogy kollégista, ahol nincs felügyelet, nem ellenőrzik őket, éjfélig piáztak a váci Dunaparton kontroll nélkül, s nekünk a suli végig azt kommunikálta, hogy minden rendben, majd egyszer csak közölték, hogy fegyelmivel kibaszták.
Nem volt egyszerű a menet, kurva családi bili kiborulása, de túléltük, s a fiam jó helyen mindjárt végez.
Annyit tanultunk az esetből, hogy az én életemben is előfordult, hogy anyám elküldött szobafestőnek, hogy fiam kell szakma a kezedbe, de végig éreztem, hogy semmi közöm hozzá. Nos a hangmérnökséget már a fiam saját maga választotta magának, már pályán van, néha többet keres, mint én, ez lüktet az ereiben, s csak 2 éves suli. Ha később irányt váltana, mondtam neki, hogy csak lazán. Szerezzen meg most minden képesítést, amíg lehet.
Velem a szüleim nem foglalkoztak, kidobott kutya voltam nagyon korán, de nem panaszkodom, mert sikerült azonnal lábra állnom. Van mögöttem család, meg egyébként is lófaszt fogom vádolni a társadalmat, vagy bárkit a történtekért

már lefolyt ez a víz a Dunán.
Gyerkőc elmúlt 18 éves, van feje, tud gondolkozni, meglesznek a buktatói, most 2 hónapra jön velem, aztán vissza a suliba, amit ő maga választott, nem lett rápakolva, de még fiatal, bármi lehet belőle.