Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 21:15
Külső szemmel nézve, s a te igényeidhez mérten, lehet így fest. Igények itt is vannak, s folyamatosan azon vagyunk, hogy meg legyen teremtve. Számomra sok lehetőség nincs, hiszen nincs végzettségem, a családom baszarintott rám, amikor kellett volna

de nem vádolom őket semmivel, hisz elégedett vagyok a sorsommal, most csak az a fontos, hogy kielégítsem a nejem, s a két fiam igényeit. Elképzelhető, hogy a valóságtól elrugaszkodott elképzeléseim vannak, de tény, hogy a hazai fizukkal ezt nem tudom megtenni. Más is lelépett már külföldre, nyilván félelmekkel, most rajtam a sor.
Nem ez a lenyeg. Az, hogy te elmesz kulfoldre melozni semmin nem fog valtoztatni.
Bocs a fogalmazasert, de marad a harom here aki kizarolag azt csinalja amit szeret - nem azt amit a csalad elore jutasa megkovetel.
Ez nem igy mukodik (jo esetben). A kozossegert altalaban mindenkinek aldozatot kell hoznia.
Bocs, hogy ez most ugy nez ki mintha zene ellenes lennek - de jeleneleg abbol nem igazan lehet amator szinten megelni.
Vilagos, hogy megprobalod megadni nekik amit lehet - de szerintem most nem alltok ugy, hogy ez igy mukodjon.
Es mielott valaki azt mondana gazdag csaladbol konnyu dumalni, hat elmondom hogyan teltek a dolgok kb 14 eves koromig.
Anyam es apam dolgozott en meg iskolaban voltam delutan negyig. Aztan hazaballagtam, irany az uborkafold. Kb 3 hektar.
Harman vegigszedtuk, aztan elvittuk leadni az uborkat.
Aztan haza.
Hetvegen talan meglatogattuk a nagyszuloket - de ott is volt melo. Hol csak szen epites, hol alma es szilvaszedes, kukorica tores, netan lekvar fozes egesz ejjel. Nyaron nagyszulkoknel voltam - ott is volt termeszetesen uborka es paradicsom fold.... Egesz telen meg alma hamozas (oroszoknak).
Szoval tudom mi a munka - epp ezert fog az en fiam olyat tanulni ami melle nem kell ilyesmit csinalnia.
Ha te hagyod, hogy a gyerekeid olyan dolgot tanuljanak amivel ehezni fognak, az a te hibad!
Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 15. 20:30 -kor