HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4281
  • 4282
  • 4283
  • 4284
  • 4285
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85641 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 20:13

Fizetség egy t.
Amúgy néha ledroidozod aki dolgozik, utána meg mennél újságkihordónak, érdekes :)

Igen, ledroidozom, aztán megyek melózni úgy, hogy az a meló élvezetes lesz számomra, nem droidként tolom, hanem szívből, lélekből, mert szeretni fogom, nem kényszer :-D

#85642 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 20:16

Ahha

No no, ez tényleg tudományos bammeg, ezzel már csak nincs bajod, hisz mérnök, tanult ember.

#85643 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 20:13

Fizetség egy t.
Amúgy néha ledroidozod aki dolgozik, utána meg mennél újságkihordónak, érdekes :)

Egy tével írtam, aztán valamiért piros lett, amikor javítottam, már késő volt, mert mást basztam el, nem az egy té kétté. De végül leszartam, mert nem tényező. De ilyen szarságokat elmagyarázni, hogy nem nézed ki belőlem + a hátterét megjeleníteni, hogy mi történt, elég fárasztó, s olyan lényegtelen, hogy már értem mitől vagy okos ember :Đ

#85644 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 20:12

Én is tudok bármikor ott horpasztani, de nincs rá igényem

Azért szoktatom magam hozzá,mert az evolúció során a klíma valami nagyon hátráltató, életképtelen tényező, nem így kezdték :-D én meg ha már evolúció, inkább süllyedek vissza a legalsó fokra, mert elvileg ott is volt túlélésm, mire rájöttél, hogy az evolúció igényt tartott rád is, mint rossz példa :nevet:

#85645 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 15. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 20:18

Igen, ledroidozom, aztán megyek melózni úgy, hogy az a meló élvezetes lesz számomra, nem droidként tolom, hanem szívből, lélekből, mert szeretni fogom, nem kényszer :-D

Mi is így toljuk, csak lehülyéztél.
Make love not Wor.

#85646 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 19:23

Szerintem nem vagytok abban a helyzetben, hogy a gyerek eldontse mit akar tanulni. Tudom, furan hangzik, de ez a helyzet.
Ez a bulizas kb egyenes ut az alkoholhoz, droghoz, aztan majd 25 eves korara egy kiegett, rendes szakmaval nem rendelkezo ember lesz.

Gyerek nem hülye és nem guga, láttam a melóját, van benne ráció, akár drog nélkül is. Neked ez fura, de van sok hasonló ismerős egy nyamvadt tabi nélkül. Azt tolja a vendég és kész. Meg lehet oldani, nem jár kötelezően ezzel. Nekem is jó lenne, 1 esküvő/hét simán jó bevétel.
Make love not Wor.

#85647 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:04

Na, ismerős azt mondja vezető infósként volt 2ezer Euró alatt. Bécsben. Ehhez viszonyíts.
Make love not Wor.

#85648 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:06

Na akkor leirom en hogy latom a ti csaladotokat (abbol amit itt leirtal).

Nejed zenel. Vagy tan tanit is. Talan annyit megkeres vele hogy o ne haljon ehen.
Nagyobbik fiad zenelget - hangmernoknek akar tanulni aztan majd lesz valahogy.
A kicsi dobol.

Te meg gurizel (mint egy barom), hogy a 3 fent nevezett azt csinalja amit szeretne. Veletlenul sem azt amibol (kesobb majd esetleg) meg lehet elni, hanem azt amit szeretne. Ezt a baromsagot! Meg vagy te aldva ezekkel!

En ugy latom, hogy nem alltok olyan jol, hogy a csaladotokbol 3 fo azt csinalja amit szeret. Annyit nem keresel es valoszinuleg soha nem is fogsz.
Ergo valaki(k)nek valtoztatni kell. Hogy ez most a nejed lesz aki elmegy bebiszitternek vagy a nagyobbik fiad aki felno es kezebe veszi a csalad megsegiteset az majd kiderul. De igy nyilvan nem mehet tovabb - te is ezert probalsz meg valamerre lepni. De ez keves lesz.
Nem alltok ugy, hogy negybol harom fo azt csinalja amit akar. Ez a luxus felso foka lenne. Szerintem.
A zenelest es hozza kotodo foglalkozasokat messzire el kell kerulni.
Hany regi zenesz el jol oreg koraban? Szinte mind ehezik meg nyogi a devizahitelt... Szep jovo...

Persze ki vagyok en, hogy csak ugy tanacsokat adjak.....

#85649 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 21:04

Na, ismerős azt mondja vezető infósként volt 2ezer Euró alatt. Bécsben. Ehhez viszonyíts.

én bécsi kukásra hallottam bruttó 2-3 ezer eurós fizut, sorbanállás vanik, h bejussanak
meló után a csávónak segítenek közülük páran, tehát direkt infója volt

Idézet

Ausztriába kihalásos módon lehet csak bekerülni, kb mint nálunk, és általába ismerősöket, ismerősök ismerőseit viszik oda az emberek. Valóban sokat keresnek, mivel azon felül h kapnak kb 1500-2000 euró havi bért, mellé még kb 7-800 euró szégyen pótlékot is kapnak.

Időpont 2012-04-26 15:07

Szerkesztette: fram 2015. 06. 15. 20:13 -kor

Ciciman is on borda

#85650 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 20:18

Pontosan így élvezem én is a munkámat, nem kényszer. Csak te hiszed azt metz nagyon buta vagy.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85651 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 20:19

No no, ez tényleg tudományos bammeg, ezzel már csak nincs bajod, hisz mérnök, tanult ember.

Tudományosabb volt mint bármelyik videód :up:

#85652 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 20:40

Azért szoktatom magam hozzá,mert az evolúció során a klíma valami nagyon hátráltató, életképtelen tényező, nem így kezdték :-D én meg ha már evolúció, inkább süllyedek vissza a legalsó fokra, mert elvileg ott is volt túlélésm, mire rájöttél, hogy az evolúció igényt tartott rád is, mint rossz példa :nevet:

Akkor miért nem mész vadászni, meg szedegetsz bogyókat? Tenyésztett tyúkokkal meg más által épített házban, kocsival osztod észt a természetközeliségről, kurvára hiteles :up:

#85653 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 21:06

Nejed zenel. Vagy tan tanit is. Talan annyit megkeres vele hogy o ne haljon ehen.
Nagyobbik fiad zenelget - hangmernoknek akar tanulni aztan majd lesz valahogy.
A kicsi dobol.

Te meg gurizel (mint egy barom), hogy a 3 fent nevezett azt csinalja amit szeretne. Veletlenul sem azt amibol (kesobb majd esetleg) meg lehet elni, hanem azt amit szeretne. Ezt a baromsagot! Meg vagy te aldva ezekkel!

En ugy latom, hogy nem alltok olyan jol, hogy a csaladotokbol 3 fo azt csinalja amit szeret. Annyit nem keresel es valoszinuleg soha nem is fogsz.
Ergo valaki(k)nek valtoztatni kell. Hogy ez most a nejed lesz aki elmegy bebiszitternek vagy a nagyobbik fiad aki felno es kezebe veszi a csalad megsegiteset az majd kiderul. De igy nyilvan nem mehet tovabb - te is ezert probalsz meg valamerre lepni. De ez keves lesz.
Nem alltok ugy, hogy negybol harom fo azt csinalja amit akar. Ez a luxus felso foka lenne. Szerintem.
A zenelest es hozza kotodo foglalkozasokat messzire el kell kerulni.
Hany regi zenesz el jol oreg koraban? Szinte mind ehezik meg nyogi a devizahitelt... Szep jovo...

Külső szemmel nézve, s a te igényeidhez mérten, lehet így fest. Igények itt is vannak, s folyamatosan azon vagyunk, hogy meg legyen teremtve. Számomra sok lehetőség nincs, hiszen nincs végzettségem, a családom baszarintott rám, amikor kellett volna :-D de nem vádolom őket semmivel, hisz elégedett vagyok a sorsommal, most csak az a fontos, hogy kielégítsem a nejem, s a két fiam igényeit. Elképzelhető, hogy a valóságtól elrugaszkodott elképzeléseim vannak, de tény, hogy a hazai fizukkal ezt nem tudom megtenni. Más is lelépett már külföldre, nyilván félelmekkel, most rajtam a sor.

#85654 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 21:15

Külső szemmel nézve, s a te igényeidhez mérten, lehet így fest. Igények itt is vannak, s folyamatosan azon vagyunk, hogy meg legyen teremtve. Számomra sok lehetőség nincs, hiszen nincs végzettségem, a családom baszarintott rám, amikor kellett volna :-D de nem vádolom őket semmivel, hisz elégedett vagyok a sorsommal, most csak az a fontos, hogy kielégítsem a nejem, s a két fiam igényeit. Elképzelhető, hogy a valóságtól elrugaszkodott elképzeléseim vannak, de tény, hogy a hazai fizukkal ezt nem tudom megtenni. Más is lelépett már külföldre, nyilván félelmekkel, most rajtam a sor.

Jah, könnyű a sorsra fogni. Amúgy egész jól eléldegélünk páran itt külföld nélkül is.
Az igények meg tuti nem ugrottak meg hirtelen, szar szöveg. A nejed értelmes, eddig is tudta hogy mire vagy képes.

Más, aki lelépett külföldre, az nem nyelvtudás nélkül, semmihez nem értve, szórolaposnak ment el, család nélkül.
Vagy ha igen, huszonévesen.
Te már egy vén fasz vagy, tanulni sosem voltál képes, ennyit tudsz.

#85655 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 21:15

Nem ez a lenyeg. Az, hogy te elmesz kulfoldre melozni semmin nem fog valtoztatni.

Bocs a fogalmazasert, de marad a harom here aki kizarolag azt csinalja amit szeret - nem azt amit a csalad elore jutasa megkovetel.
Ez nem igy mukodik (jo esetben). A kozossegert altalaban mindenkinek aldozatot kell hoznia.
Bocs, hogy ez most ugy nez ki mintha zene ellenes lennek - de jeleneleg abbol nem igazan lehet amator szinten megelni.

Vilagos, hogy megprobalod megadni nekik amit lehet - de szerintem most nem alltok ugy, hogy ez igy mukodjon.

Es mielott valaki azt mondana gazdag csaladbol konnyu dumalni, hat elmondom hogyan teltek a dolgok kb 14 eves koromig.
Anyam es apam dolgozott en meg iskolaban voltam delutan negyig. Aztan hazaballagtam, irany az uborkafold. Kb 3 hektar.
Harman vegigszedtuk, aztan elvittuk leadni az uborkat.
Aztan haza.

Hetvegen talan meglatogattuk a nagyszuloket - de ott is volt melo. Hol csak szen epites, hol alma es szilvaszedes, kukorica tores, netan lekvar fozes egesz ejjel. Nyaron nagyszulkoknel voltam - ott is volt termeszetesen uborka es paradicsom fold.... Egesz telen meg alma hamozas (oroszoknak).

Szoval tudom mi a munka - epp ezert fog az en fiam olyat tanulni ami melle nem kell ilyesmit csinalnia.
Ha te hagyod, hogy a gyerekeid olyan dolgot tanuljanak amivel ehezni fognak, az a te hibad!

Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 15. 20:30 -kor

#85656 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 21:06

Lehülyézhetlek? Vagy zenében ott a Bárány, Phil Collins és az igények. Mert zene kell, zenélni jó. Faszomparaszt.
Make love not Wor.

#85657 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 21:34

Lehülyézhetlek? Vagy zenében ott a Bárány, Phil Collins és az igények. Mert zene kell, zenélni jó. Faszomparaszt.

Zeneljen az aki megteheti - szerintem ok pont nem tehetik meg mert nem allnak ugy.
De nyilvan egyszerubb a sorsot elfogadni ha legalabb boldog mert azzal nem halad elore a csaladja amit szeret csinalni :)

Nem zene ellenes vagyok - csak jelenleg ok nem engedhetik meg, hogy a negytagu csaladjukbol 3 zeneljen.
Ok, a kicsi meg tanul. Akkor 2 fo.

Lehet menni bebiszitternek (ha kell tudok adni kontaktot), mindenfele Java/Ios/akarmi programozonak, csoszerelonek meg mindenfele olyan szakmunkasnak amibol hiany van.
De az, hogy negybol harom azt csinalja amit szeretne a negyedik meg szopik egy kicsit nonszensz, nem?

Csak ennyit szerettem volna kifejezni. Remelem atment.
Neked is biztosan trafikos akart lenni a nejed, ugye?
A tobbsegnek nem adatik meg az a luxus, hogy azt csinalja munkaidoben amit szeret.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 15. 20:53 -kor

#85658 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 23:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 21:22

Nem ez a lenyeg. Az, hogy te elmesz kulfoldre melozni semmin nem fog valtoztatni.
Szoval tudom mi a munka - epp ezert fog az en fiam olyat tanulni ami melle nem kell ilyesmit csinalnia.
Ha te hagyod, hogy a gyerekeid olyan dolgot tanuljanak amivel ehezni fognak, az a te hibad!

És ha miindenki csak ilyen okostojás lenne, akkor mi a pékből szolgálnának fel uborkasalátát a so kcsillagos szállodában? Vagy rákot, amit senki nem fog ki, készít elő, csak hirtelen ott terem?

Honnan veszed, hogy a gyerek olyat csinál? Szomszéd sokkal fiatalabb, elektronikus zenéket gyárt és kintre eltolt pár saját számát valami kiadónak 100 Euróért. Szereti, megtalálta, megoldja. Közben csak bullshit. Faterja a meg nem értett rétegzene, ugyanez a stílus külföldön másnak bejött, Neki nem, mert azt dobta a gép. Miből vonod le azt a következtetést ennyire konkrétan, hogy olyat csinál, ami kapcsán csak az éhezés jöhet? Lehet Artynak, Egérnek is ezt mondták, vagy ha már a dob szóba került, akkor Borlaira is fiatal korában figyeltek fel, bár van akinél kicsit többet kellett várni. Vagy örökké. Azárt ennyire beugatni csöppet erős és végre egy értelmes vonal lenne guga életében. Amit most tud a csávó, azzal kicsit tekerni kell, egy szombat esti kis klubozás 60-100ezer közt mozog, aztán lehet gondolkozni... Ha olyan zenére vevők, akkor esküvős haknizás is 50-80ezer, helyben akármi 10-30ezer, mikorhogy. Rakd össze és gondolkozz.
Make love not Wor.

#85659 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 00:01

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 21:39

Lehet menni bebiszitternek (ha kell tudok adni kontaktot), mindenfele Java/Ios/akarmi programozonak, csoszerelonek meg mindenfele olyan szakmunkasnak amibol hiany van.
De az, hogy negybol harom azt csinalja amit szeretne a negyedik meg szopik egy kicsit nonszensz, nem?

Neked is biztosan trafikos akart lenni a nejed, ugye?
A tobbsegnek nem adatik meg az a luxus, hogy azt csinalja munkaidoben amit szeret.

Értenek a csőszereléshez? Van hozzá szerszám, tudás és Bánk környékén lehet menni? Itt Pesten jöhet, képeben vagyunk, kapacitás is van rá. És is néha hagynám a vérbe a gyárat. Aztán meglátjuk mire jutunk. Bár ez is bérnigger meló, amire még előbb írtad, hogy nem okés :-D Programozás nekem kilőve, asszony bírja a bébisintérkedést, papírja is akad róla, ha nagyon kell. El van a kiskrapekokkal, kontakt jöhet, elvégre nem trafikos szeretne lenni, de nem mindig mi választunk és így jött össze, miután betolta az 1700 önéletrajzot, vagy be sem adta, mert tök reménytelen, aztán behívták, jó lesz, 3 nap múlva dolgozhat, csókolom, szevasz. Amúgy 2.5 óra múlva kell, hogy a helyi alkeszeknek kiszórja a kupakos kiflit. Szerinted ha négy kattintásnyi erővel el lehetne dönteni, hogy ez van vagy más, akkor ezt választja? Szerintem kicsit magas lóról beszélsz.
Make love not Wor.

#85660 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 00:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 13:30

Ahham. A birkavesével meg földrengést tudtam megelőzni.

Mi a világvégét előztük meg több fröccsökkel. Működött.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 16. 00:22 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4281
  • 4282
  • 4283
  • 4284
  • 4285
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.