HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4285
  • 4286
  • 4287
  • 4288
  • 4289
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85721 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 15:52

Napi 500 Euroert meg en is hajlando vagyokfesteni...
Aki meg nem az hazudik :)

Ahamm, azért ahogy itt a festő/burkolókat nézem, nem biztos, hogy Ő maga megkap ennyit és nézzük a kiadást is, hogy nem jár ám hozzá céges kaja, lakhatás, nics minden nap reggeltől estig meló, de ha éppen van, akkor éppen van. 2 hét vidéken is, elvégre nem lehet csak az utcában festeni. Aztán gondold újra, hogy lemész lengyelekhez vagy csak Balatonfüredig "pár napra" festeni valami közös szállásra, aztán hirtelen két hét lesz belőle. Bár még nem tudjuk, hogy anyaggal volt-e és mik voltak az alapok, de lehet beleszámolták a glettelést is, amit Te már nem. Megfejteni könnyű, aztán néha próbáld csinálni 500 Euróért úgy, hogy csak a ledolgozott melót fizetik, aztán vakarod a fejed, mikor 2 nap állásidő van és hazajönni sincs értelme.
Make love not Wor.

#85722 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 16:00

Ahamm, azért ahogy itt a festő/burkolókat nézem, nem biztos, hogy Ő maga megkap ennyit és nézzük a kiadást is, hogy nem jár ám hozzá céges kaja, lakhatás, nics minden nap reggeltől estig meló, de ha éppen van, akkor éppen van. 2 hét vidéken is, elvégre nem lehet csak az utcában festeni. Aztán gondold újra, hogy lemész lengyelekhez vagy csak Balatonfüredig "pár napra" festeni valami közös szállásra, aztán hirtelen két hét lesz belőle. Bár még nem tudjuk, hogy anyaggal volt-e és mik voltak az alapok, de lehet beleszámolták a glettelést is, amit Te már nem. Megfejteni könnyű, aztán néha próbáld csinálni 500 Euróért úgy, hogy csak a ledolgozott melót fizetik, aztán vakarod a fejed, mikor 2 nap állásidő van és hazajönni sincs értelme.

Tokmondegy, mert ha kifestem a hazat az 1500 Euro kiadastol ved meg :)
Annyit meg nem szivesen dobok ki olyasmire amit en is meg tudok csinalni.

Arra valoban nem emlekszem anyaggal volt-e vagy nelkule - de kb 2 vodor festek eleg (mert mar volt festve epp altaluk).

Kar feltetelezgetni meg okoskodni, hogy videk vagy sem, ez itt 10km-es korzeten belul kb annyi mint Budapesten elmenni a szomszed keruletbe.

#85723 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 16:36

Kar feltetelezgetni meg okoskodni, hogy videk vagy sem, ez itt 10km-es korzeten belul kb annyi mint Budapesten elmenni a szomszed keruletbe.

Én meg azt mondom, hogy itteni festők/egyebek több 100 kilométeres körzetben mozognak. Mosógépszerelőm viszont már nem. Mikorhogy.
Make love not Wor.

#85724 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 16:57

Én meg azt mondom, hogy itteni festők/egyebek több 100 kilométeres körzetben mozognak. Mosógépszerelőm viszont már nem. Mikorhogy.

Ez kisebb videk - itt a 100km-es kor mar Ljubljanaig erne :)
Hulyeseg lenne.

15km-en belul van Horvatorszag es Olaszorszag is.

#85725 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 15:17

Na, ha magunkról beszélünk és gugának kell eszet osztani, akkor fizessenek meg, ha másnak kellene kifizetni hasonlót, akkor már bekaphassák? Érdekes ez a kettős mérce.

:up:

Ezen én is mindig jót röhögök, ide nekem a világ pénzét, de kiadni azt nem szeretném :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85726 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:15

De a festést nem a falfelület m2-ére mondják? Ugyanannyiért festik ki a 4 méter magas házat, mint a 2.5-et?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85727 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 17:10

Ez kisebb videk - itt a 100km-es kor mar Ljubljanaig erne :)
Hulyeseg lenne.

Vagy más a szokás, mert itt mellettem dolgozó most jött meg valahonnan Krakkón felülről, mert éppen ott volt meló, de előtte tolta pár hónapig svédeknél is. Nem véletlenül írtam, pont beszopatott Balatonfüreddel, mert hiába szomszéd, hetekig nem bírtunk összefutni.
Make love not Wor.

#85728 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 17:12

:up:

Ezen én is mindig jót röhögök, ide nekem a világ pénzét, de kiadni azt nem szeretném :D

Te nyilvan mindenre szakemnert hivsz - en meg olyan csaladban nottem fel ahol mindent megcsinaltunk magunknak.
Legyen az a gaz/viz/futes szerelestol (mester azert atnezte a vegen) a permetezo gepen at a fejogepig barmi... :)

Nem esik le a karikagyuru a kezemrol ha festeni kell - de nem fogok egy festonek ennyit fizetni. Soha.
Attol, hogy jol keresek, az nem jelenti azt, hogy el is kell baszni a penzt.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 16. 16:19 -kor

#85729 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 17:15

De a festést nem a falfelület m2-ére mondják? Ugyanannyiért festik ki a 4 méter magas házat, mint a 2.5-et?

Persze, hogy falfelulet. Ezert jon ki a 120m2 1500 Eurora a 3Euro/m2 arral.

#85730 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 17:18

Persze, hogy falfelulet. Ezert jon ki a 120m2 1500 Eurora a 3Euro/m2 arral.

Mekkora vödör az, ami 250 négyzetméterre elég?
Make love not Wor.

#85731 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 17:20

Mekkora vödör az, ami 250 négyzetméterre elég?

Amit utoljara vettem az tan 30 vagy 35 literes volt.
Eleg volt az also szintre. Ott nincs annyi fal - amerikai konyhas.

Jupolnak hivjak, 15l eleg 100m2-re.
http://www.jub.si/no...e/jupol-classic

Amit most hirtelen talaltam az 16L 24 Euro. Azaz ebbol kell kb 5db. 120 Euro az anyag (plusz folia/ezmegaz).
De kb mindenem van hozza.

Azert 2-3 nap munkaert 1300 Euro eleg jo penz, nem? Annyiert mar en is megcsinalom :)
Ennyit akartam kifejezni.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 16. 16:28 -kor

#85732 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 17:17

Te nyilvan mindenre szakemnert hivsz - en meg olyan csaladban nottem fel ahol mindent megcsinaltunk magunknak.
Legyen az a gaz/viz/futes szerelestol (mester azert atnezte a vegen) a permetezo gepen at a fejogepig barmi... :)

Nincs mester, aki átnézze, de haveri körben megszoktuk, hogy az ilyet csak egymásnak vesszük át, idegentől semmit. Bonyásabb meglesni, ha valami mégis van, akkor megy a mutogatás, no meg úgyis elbasszák vagy négyszer vissza kell menni jópofizni és többet szopik vele az ember, mint ha megcsinálná. Tipikus villanyos kötések, most is kibontottunk egy táblát, agyon volt gányolva, akkor tegyem vissza annyira, hogy "jó legyen", de akkor már hozzányúltam, ha életveszély van mit csinálunk? Ha nem, akkor "majd megcsinálják", de tartsak oktatást róla? Fenét.

Csomó mindenhez nem értek, szerszámom sincs, kézügyességem meg pláne, csak kuglival okos mindenki, aztán csak lestem a festőt mikor a lakást csinálta, hogy ez nekem biza nem ment volna, vagy négyzetesen sok bénázással csöppet foltosabbra. Tapétát meg főleg nem.

Villanynak/ilyesminek akármikor nekiugrom, de emlékszem mikor itt hisztiztem, hogy a gázcsőre földeltek és nem tudtál különbséget tenni a föld/EPH és a nullázott földelés közt, szóval ha a festés is ilyen, akkor inkább fizetem a szakinak azt is. Egyszer szereltem nem saját szerszámmal villanyt is a hétvégén, úgy megrúgott, mint az állat, fasza volt vizes füvön ülve beszopni, szerencsére pont nem rámarkoltam a cuccra, hanem elrántotta a kezem. Viszont oda is vissza kell menni, mert nem ment le a Fí, aztán öntöző, medence, mindenféle akad. Sógornak meg nehéz megmagyarázni ugyanezt, hogy legyen már egy rendes villanyász jó pénzért, aki megoldja.
Make love not Wor.

#85733 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 17:25

Nincs mester, aki átnézze, de haveri körben megszoktuk, hogy az ilyet csak egymásnak vesszük át, idegentől semmit. Bonyásabb meglesni, ha valami mégis van, akkor megy a mutogatás, no meg úgyis elbasszák vagy négyszer vissza kell menni jópofizni és többet szopik vele az ember, mint ha megcsinálná. Tipikus villanyos kötések, most is kibontottunk egy táblát, agyon volt gányolva, akkor tegyem vissza annyira, hogy "jó legyen", de akkor már hozzányúltam, ha életveszély van mit csinálunk? Ha nem, akkor "majd megcsinálják", de tartsak oktatást róla? Fenét.

Csomó mindenhez nem értek, szerszámom sincs, kézügyességem meg pláne, csak kuglival okos mindenki, aztán csak lestem a festőt mikor a lakást csinálta, hogy ez nekem biza nem ment volna, vagy négyzetesen sok bénázással csöppet foltosabbra. Tapétát meg főleg nem.

Villanynak/ilyesminek akármikor nekiugrom, de emlékszem mikor itt hisztiztem, hogy a gázcsőre földeltek és nem tudtál különbséget tenni a föld/EPH és a nullázott földelés közt, szóval ha a festés is ilyen, akkor inkább fizetem a szakinak azt is. Egyszer szereltem nem saját szerszámmal villanyt is a hétvégén, úgy megrúgott, mint az állat, fasza volt vizes füvön ülve beszopni, szerencsére pont nem rámarkoltam a cuccra, hanem elrántotta a kezem. Viszont oda is vissza kell menni, mert nem ment le a Fí, aztán öntöző, medence, mindenféle akad. Sógornak meg nehéz megmagyarázni ugyanezt, hogy legyen már egy rendes villanyász jó pénzért, aki megoldja.

festes az nem eletveszelyes tema. Ha elbaszom, max lekaparjuk es ujra. Ugy tanul az ember. Kell a mozgas. :)

#85734 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 17:25

Azert 2-3 nap munkaert 1300 Euro eleg jo penz, nem? Annyiert mar en is megcsinalom :)
Ennyit akartam kifejezni.

Az, jó pénz. Főleg ha nem egy embernek és nem 2-3 nap. Vagy ha megtaláltad a környék legdrágább festőjét, bár itt is kb. ennyi.
Make love not Wor.

#85735 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 17:34

festes az nem eletveszelyes tema. Ha elbaszom, max lekaparjuk es ujra. Ugy tanul az ember. Kell a mozgas. :)

Azzal még el is hülyéskednék, bár egy hintaágy kifogott rajtam, pár hét szopolás után feladtam és kidobtuk :-D

Amúgy erre írtam "Legyen az a gaz/viz/futes szerelestol". Aztán mikor szomszéd irodában a gázos meglátott valamit, akkor közölte, hogy most kellene elzárni a főcsapot és Neki hivatalból bejelentést tennie, szóval kurva gyorsan kezdjenek el valamit kikavarni, mielőtt az épület bent lesz a Híradóban, oszt "nini én itt dolgoztam"
Make love not Wor.

#85736 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 17:17

Nem esik le a karikagyuru a kezemrol ha festeni kell - de nem fogok egy festonek ennyit fizetni. Soha.
Attol, hogy jol keresek, az nem jelenti azt, hogy el is kell baszni a penzt.

Igen, én azt teszem.

Idézet

#85737 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 18:00

Igen, én azt teszem.

Időnként sógor is mondja 1-1 autónál, hogy "és akkor nem érti miért kerül többe, mint ha nem nyúlt volna hozzá" :-D Azért gyújtótrafót már csuklóból cserélek.
Make love not Wor.

#85738 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 13:03

Budapestről eleve lépni akartunk, itt meg a veddmegaddel nem müxi, de a bolhapiac is behalt szépen és a prohardveren is csak szopóznak egymással, nem sok minden megy el. Ez már régi ügy. Aztán meg rajtam kívül még tolták páran, mint Garma, meg a srác, akinek valami trutyi zöld cumó volt a befőttes üvegben az avatara, meg még pár húzós név, mint Francii. Mindenki abbahagyta, mert nem pálya.

Valami egy éve felgyűlt itt pár cucc. Vga kártya, 500-as noti vinyók, ramok. Meghirdettem az olx-en, ment vagy egy hónapig, aztán hagytam a picsába, nem jelentkezett senki :-D odaadtam egyben egy számtech üzletnek occsójért. Holnap is szedem össze a bungit, kiválogatom a még használható alkatrészeket, s eladom nekik egyben, az összes maradék lomot megkapják ajándékba. Üres lesz a bungi, még a saját gépemet is eladom nekik :-D veszek egy tabletet, arról tudok kint netezni, telefonálni.

Há de telefon nem kell, vagy mégis?

#85739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 17:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 16. 18:32

Há de telefon nem kell, vagy mégis?

Jelenleg azért van kikapcsolva, hogy a fasságokkal ne érjenek el :omg: de azért így is megtalálnak, van aki ismeri a vonalasomat :-D

Mai szépség, skype frissítette magát, majd utána hibaüzenet, s nem indult el. XP.
Könyvelő néni, 65 éves, mindig normális volt, csak lótúrót sem ért az egészből. Kimegyek, megoldom, 2 küvecs, s a lelkére kötöttem, hogy a skype-ot ne frissítse, ki is lőttem az automatikus frissítést, de miután eljöttem, felajánlotta neki és frissítette :nevet: mehettem vissza :omg:

Tablet kintre kell, beszélni az itthoniakkal Skype-on. Meg használni a netet.

#85740 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 18:37

Könyvelő néni, 65 éves, mindig normális volt, csak lótúrót sem ért az egészből. Kimegyek, megoldom, 2 küvecs, s a lelkére kötöttem, hogy a skype-ot ne frissítse, ki is lőttem az automatikus frissítést, de miután eljöttem, felajánlotta neki és frissítette :nevet: mehettem vissza :omg:

Ezt kell távolról otthonról jó pénzért (ha megy), amúgy a Skype ha nem frissül, akkor a régebbi verzió nem fog belépni és ennyi erővel le is szedhetted volna. Vagy legközelebb ezeket rendesen tolod, meg 3 küvecsértm vagy amit elbír a piac és egyből jobb a bevétel.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4285
  • 4286
  • 4287
  • 4288
  • 4289
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.