Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 17:17
Te nyilvan mindenre szakemnert hivsz - en meg olyan csaladban nottem fel ahol mindent megcsinaltunk magunknak.
Legyen az a gaz/viz/futes szerelestol (mester azert atnezte a vegen) a permetezo gepen at a fejogepig barmi...

Nincs mester, aki átnézze, de haveri körben megszoktuk, hogy az ilyet csak egymásnak vesszük át, idegentől semmit. Bonyásabb meglesni, ha valami mégis van, akkor megy a mutogatás, no meg úgyis elbasszák vagy négyszer vissza kell menni jópofizni és többet szopik vele az ember, mint ha megcsinálná. Tipikus villanyos kötések, most is kibontottunk egy táblát, agyon volt gányolva, akkor tegyem vissza annyira, hogy "jó legyen", de akkor már hozzányúltam, ha életveszély van mit csinálunk? Ha nem, akkor "majd megcsinálják", de tartsak oktatást róla? Fenét.
Csomó mindenhez nem értek, szerszámom sincs, kézügyességem meg pláne, csak kuglival okos mindenki, aztán csak lestem a festőt mikor a lakást csinálta, hogy ez nekem biza nem ment volna, vagy négyzetesen sok bénázással csöppet foltosabbra. Tapétát meg főleg nem.
Villanynak/ilyesminek akármikor nekiugrom, de emlékszem mikor itt hisztiztem, hogy a gázcsőre földeltek és nem tudtál különbséget tenni a föld/EPH és a nullázott földelés közt, szóval ha a festés is ilyen, akkor inkább fizetem a szakinak azt is. Egyszer szereltem nem saját szerszámmal villanyt is a hétvégén, úgy megrúgott, mint az állat, fasza volt vizes füvön ülve beszopni, szerencsére pont nem rámarkoltam a cuccra, hanem elrántotta a kezem. Viszont oda is vissza kell menni, mert nem ment le a Fí, aztán öntöző, medence, mindenféle akad. Sógornak meg nehéz megmagyarázni ugyanezt, hogy legyen már egy rendes villanyász jó pénzért, aki megoldja.
Make love not Wor.