HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4282
  • 4283
  • 4284
  • 4285
  • 4286
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85661 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 00:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 16. 01:21

Mi a világvégét előztük meg több fröccsökkel. Működött.

Aztán lehet, hogy volt, csak nem vettük észre. Sebajja, nem sok ára itt a következő.
Make love not Wor.

#85662 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 00:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 20:11

Bocs, már megyek is vissza :-D

De addig egy kis Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, pont a füstaromaolajról beszél, amit a HC is forgalmazott, ahol melóztam.

Jó, elejét meglestem, hatásvadász fasság, mert ebből is 12 egy tucat. És mi a baj a bőrkével? Amúgy ehetetlen? És mi a baj a .... akármivel? Bio, természetes, jön ki a malacból fejjel előre. Oszt?
Make love not Wor.

#85663 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 00:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 13:31

Ugye ezt meg is nézted? Mert a címe is már faszság.

Ja, beletekertem, "alumíniummal vannak tele a folyamok" Összes rézbőrű lavórral hordaná haza, amúgy meg nem mérhető. Semmit nem bírtak megmérni... Jók a kommentek és a fórumok is, hogy jajj de mert a kerti tavakban is minden kipusztul, folyik az alamínyijom, meg a többi. Én viszont nem győzöm macskák elé tolni a halaimat, annyira jól vannak és szaporodnak. Selejtes guga mind.
Make love not Wor.

#85664 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 00:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 12:47

Ezt viszont érdemes megnézni, 2006-ban pont ezért mentem ki én is, hogy a saját szememmel lássam, hogy mi történik.
Ez a faszi nem beszél hülyeséget.

Felét most mondtam el Iguéknak, többi le van szarva, hatan ott voltunk, 10 féle verziót adunk elő. Csak én voltam közületek FIDESZes meg Hír TV-s pólóban, mert az jó :-D Akkor is olyat mondtál, amit nem értettem, innentől van egy A verzió és egy B, de minimum C, D, Zs is. Én láttam valamit az elején, amire mondtátok, hogy fasság, ott sem voltatok, de nem úgy volt. Vagy ha nem láttad, akkor nem úgy volt, mert nem azt akartad látni. De 10 év múlva is ezen rugózunk, ha az a kemény.
Make love not Wor.

#85665 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 05:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 01:35

Ja, beletekertem, "alumíniummal vannak tele a folyamok" Összes rézbőrű lavórral hordaná haza, amúgy meg nem mérhető. Semmit nem bírtak megmérni...

Még mindig nem érted a lényeget :-D ez egy film, ki készítette, s mi a haszna belőle? Ha statiszták, bérelt hely, kamerák, stb.

#85666 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 05:54

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 15. 21:39

Zeneljen az aki megteheti - szerintem ok pont nem tehetik meg mert nem allnak ugy.

Valójában sosem álltunk úgy :-D
Te sem véletlenül tolod országon kívül.
Nejem tanári fizetése az verébfing, az én bevételeim, hát abból nem szaladunk messzire. Hatványozódnak a dolgok a környéken. Az van, hogy már szó szerint nincs semmi, mert kurvára lelépett mindenki külföldre, itt már nagyon látszik, hogy a mögöttem lévő generáció hiányzik. Nyár van és esténként üres a kocsma, csak a vérbeli alkeszok vannak, a közmunkások.

Nos ez azzal is jár, hogy az ámítástechnika kimerül olyan szinten, hogy gyeremánát nem megy a szkájpom.
Ezért van kikapcsolva a telefonom, mert már hónapok óta olyan szarságokkal basztatnak csak, ami miatt az autót sem érdemes beindítani. Kicsit bepróbálkoztam a seszin óránként 500 Forintért :Đ a meló az nagyon tetszett, de ugye bekóstolták a fiamat, jobb hogy így történt, legalább most már biztosan tudom, hogy menni kell.

A nejem nálam könnyebben fog tudni elhelyezkedni kint, beszél németül, s az ő szakmája keresett. Egyetlen bibi van, nagyon nem szeretne kiköltözni, mert szeret Vácon melózni.

Túlbeszélve a téma.
Eddig én heréskedtem, s miattam szívtunk, mert már évekkel ezelőtt az első hullámmal kellett volna kimennem külföldre, már rég nem itt tartanánk. Csak a hülye fejemmel itt kerestem a megoldást a gazdálkodás beindítására.
Nem fog összejönni, mert pénz kell hozzá. Hitelt meg nem veszünk fel.

#85667 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 05:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 16. 01:21

Mi a világvégét előztük meg több fröccsökkel. Működött.

Aztán erre mikor jársz?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85668 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 05:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 01:35

Ja, beletekertem, "alumíniummal vannak tele a folyamok" Összes rézbőrű lavórral hordaná haza, amúgy meg nem mérhető. Semmit nem bírtak megmérni... Jók a kommentek és a fórumok is, hogy jajj de mert a kerti tavakban is minden kipusztul, folyik az alamínyijom, meg a többi. Én viszont nem győzöm macskák elé tolni a halaimat, annyira jól vannak és szaporodnak. Selejtes guga mind.

Ezeket nem nézi ám meg, csak osztja. Ha meg is néz valamit, az magyar, és azt sem érti.

#85669 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 05:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 06:13

Még mindig nem érted a lényeget :-D ez egy film, ki készítette, s mi a haszna belőle? Ha statiszták, bérelt hely, kamerák, stb.

Hogy téged szopassanak.

#85670 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 06:54

Valójában sosem álltunk úgy :-D
Te sem véletlenül tolod országon kívül.
Nejem tanári fizetése az verébfing, az én bevételeim, hát abból nem szaladunk messzire. Hatványozódnak a dolgok a környéken. Az van, hogy már szó szerint nincs semmi, mert kurvára lelépett mindenki külföldre, itt már nagyon látszik, hogy a mögöttem lévő generáció hiányzik. Nyár van és esténként üres a kocsma, csak a vérbeli alkeszok vannak, a közmunkások.

Nos ez azzal is jár, hogy az ámítástechnika kimerül olyan szinten, hogy gyeremánát nem megy a szkájpom.
Ezért van kikapcsolva a telefonom, mert már hónapok óta olyan szarságokkal basztatnak csak, ami miatt az autót sem érdemes beindítani. Kicsit bepróbálkoztam a seszin óránként 500 Forintért :Đ a meló az nagyon tetszett, de ugye bekóstolták a fiamat, jobb hogy így történt, legalább most már biztosan tudom, hogy menni kell.

A nejem nálam könnyebben fog tudni elhelyezkedni kint, beszél németül, s az ő szakmája keresett. Egyetlen bibi van, nagyon nem szeretne kiköltözni, mert szeret Vácon melózni.

Túlbeszélve a téma.
Eddig én heréskedtem, s miattam szívtunk, mert már évekkel ezelőtt az első hullámmal kellett volna kimennem külföldre, már rég nem itt tartanánk. Csak a hülye fejemmel itt kerestem a megoldást a gazdálkodás beindítására.
Nem fog összejönni, mert pénz kell hozzá. Hitelt meg nem veszünk fel.

Milyen anyagias lettél hirtelen. Eddig elég volt az erdei levegő meg a harmat :)
Amúgy tetszett volna valami szakmát megtanulni, nem csak arcoskodni a levegőbe :up:

#85671 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 16. 07:00

Milyen anyagias lettél hirtelen. Eddig elég volt az erdei levegő meg a harmat :)
Amúgy tetszett volna valami szakmát megtanulni, nem csak arcoskodni a levegőbe :up:

Hmmm, látom nem sokat értesz abból, amit leírtam :omg: tőlem acsarkodhatsz itt napestig, nem hat meg, mert hozzá nem teszel a dolgaimhoz, el meg nem veszel, ergo olyan, mint ha nem is lennél :Đ

A nejem repülőútja friss téma, és a többi is.
Eddig voltmelóm, de perpill nagyon kevésnek bizonyul.

Egyébként meg nagyon kibaszott tanult emberek mosogatnak az angoloknál :nevet:

#85672 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:07

Van szakmám, szobafestő :-D az speciel keresett szakma kint és jól is fizetnek, no de a faszom se fog pemzlizni :nevet:
Anyám erőltette, ha rajtam múlt volna, akkor erdész leszek, mindig is arról pofáztam a szülőknek, de meg sem hallották.

#85673 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 07:04

Hmmm, látom nem sokat értesz abból, amit leírtam :omg: tőlem acsarkodhatsz itt napestig, nem hat meg, mert hozzá nem teszel a dolgaimhoz, el meg nem veszel, ergo olyan, mint ha nem is lennél :Đ

Jah bőcsészek.

#85674 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 07:07

Van szakmám, szobafestő :-D az speciel keresett szakma kint és jól is fizetnek, no de a faszom se fog pemzlizni :nevet:
Anyám erőltette, ha rajtam múlt volna, akkor erdész leszek, mindig is arról pofáztam a szülőknek, de meg sem hallották.

Akkor meg ne rinyálj hogy csakakülföld, mert nem igaz, jó festőből hiány van, gondolom lehetne vele keresni.
Én is inkább magam festettem ki a lakást, mert nem bízom már egy "mesteremberben" sem, annyi alkesz buta faszt láttam...

#85675 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 16. 07:27

Jah bőcsészek.

Az orvosok, az informatikusok, jogászok, de gondolom a bankszektor küldöttei előtt nyitott a világ. Tyúktubon lestem néhány sikersztorit. Betegápolás, idős gondozás, mosogatás, mindenki így kezdi, amíg meg nem találja a helyét, meg hogy ott milyen lehetőségei vannak. Nagyjából az összes diplomával kitörölhetik a valagukat, ha nem a felsoroltak között van.

#85676 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 16. 07:29

Akkor meg ne rinyálj hogy csakakülföld, mert nem igaz, jó festőből hiány van, gondolom lehetne vele keresni.
Én is inkább magam festettem ki a lakást, mert nem bízom már egy "mesteremberben" sem, annyi alkesz buta faszt láttam...

Rinyál a faszom :-D de ha már szobafesteni kell, azt is csak külföldön, mert itt nem lehet annyit keresni vele, hogy belefogjak, soha az életben nem szeretnék szobafestő lenni :-D

Nincsenek szerszámaim, csak az alapcuccok több, mint félmilla lenne :-D
Múltkor összeraktam egy készletet magamnak a webshopban, mert felötlött bennem egy belgiumi meló, ahol kitétel volt a saját szerszámkészlet és autó. Na a Hondám pont nem erre van kitalálva, ahhoz egy kis platós furgont szoktak használni, vagy zárt kocsit, amibe alaposan lehet pakolni festékeket, szerszámokat.

Szóval ha autó, szerszámok, hja és még ügyfeleim sincsenek :nevet:
Van festő ismerősöm, havi 120 küvecsért tolja, pedig régen egyéni vállalkozó volt, csak ugye a sok rápakolt adó meg mifaszom, inkább feladta a gecibe. Biztos van olyan, akinek jól megy, de most nekivágni egy vállalkozásnak hazai viszonyok között, hát öngyilkosság. Ipari kamara mi :-s mit is csinálnak?

#85677 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 06:50

Baszz, most jut eszembe Uzmanyi :-D beszéltem vele nemrég, kint van a németeknél kulimelón, pedig belőle többet néztem ki ennél :-D viszont jól keres.

#85678 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 07:04

Azt mondod fiadnak lakasberletre kell penz.
Nejed nem megy olyan messze (hobbizenelni) es lehet meg is van egy evre a lakas/szoba) Budapesten.
Tudom, durvan hangzik - de realisan nezve nalatok most nem lehet luxus utazsokra kolteni ha epp masra kell a penz.

#85679 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 07:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 16. 07:29

Az is kerdes milyen aron meloznak.
Nekem itt 3 Euro/m2 arat mondtak (mosr nem tudom anyaggal vagy sem), ami hat eleg szep osszeg lenne egy 120m2 koruli hazra.
Olyan 1500 Euro. 2-3 nap munkaert. Azert alljon mar meg a gyaszmenet.
Annyiert nem kell. Februarban mikor kerdeztem, azt mondtak majus vegeig tele vannak.

Annyiert mi is kifestjuk, legalabb latja a gyerek hogyan kell. Lehet nem lesz tokeletes, de meg akar bulinak is jo.
Van Wagner specko henger amibe 1L festek megy bele per kor - azzal olyan 5-10m2 megy egyszerre, aztan utantoltes.
Persze csiszolas, javitas pont nem kell - csak egy tisztasagi festesrol van szo.

#85680 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 07:15

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 08:08

Azt mondod fiadnak lakasberletre kell penz.
Nejed nem megy olyan messze (hobbizenelni) es lehet meg is van egy evre a lakas/szoba) Budapesten.
Tudom, durvan hangzik - de realisan nezve nalatok most nem lehet luxus utazsokra kolteni ha epp masra kell a penz.

Én ezt másképp látom, pont azért vállalom be, hogy megtehesse, ugyanis egész életében alig járt valahol.
Egyszer ment ki a barátnőjéhez Angliába.
Amíg fiatal volt nem engedték, mondván tanulnia, dolgoznia kell. Miután összeházasodtunk, jöttek a gyerkőcök, de nem is volt szokásunk nyaralni járni. Egyszer jött ránk, hogy elutazunk ketten belföldön 4-5 napra. Elmentünk és 2 nap múlva már otthon is voltunk :Đ

Ez számára egy kiugrási lehetőség, hogy megmutassa a tudását, naná, hogy támogatom ebben.
Bele is rokkanna lelkileg, ha nem mehetne ki, nagyon készül, nagyon gyakorol.
Pár napja volt a váci borkúriában fellépni egy gitárossal, 1 óra alatt 12 küvecs. Szóval van ebben lóvé, csak kevés a fellépési lehetőség. Magyarországon nem sok szimfónikus van, ami életképes, de ott is hatalmas a túljelentkezés és azok is független fiatalok, nem családosok.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4282
  • 4283
  • 4284
  • 4285
  • 4286
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.