HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4289
  • 4290
  • 4291
  • 4292
  • 4293
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85801 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 08:13

Az is kerdes milyen aron meloznak.
Nekem itt 3 Euro/m2 arat mondtak (mosr nem tudom anyaggal vagy sem), ami hat eleg szep osszeg lenne egy 120m2 koruli hazra.
Olyan 1500 Euro. 2-3 nap munkaert. Azert alljon mar meg a gyaszmenet.
Annyiert nem kell.

6 éve közel ennyit fizettem az 56nm-es lakásunkra a szobafestőnek. És otthon, forintos fizetésből. Mondjuk nem rágtuk a szart egy 120nm-es kecóban, felsővezetői pozícióban.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 16. 21:40 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85802 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 16. 22:39

6 éve közel ennyit fizettem az 56nm-es lakásunkra a szobafestőnek. És otthon, forintos fizetésből. Mondjuk nem rágtuk a szart egy 120nm-es kecóban, felsővezetői pozícióban.

Ő tudja. Ha annyiért nem kell neki, akkor fesse ki saját maga.

#85803 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 13:42

Vagy aki olyat vállal amit meg is tud csinálni. Az egy dolog, hogy valaki szakmailag ott van, ha vállalkozásnál meg hiányosak az ismeretei, és olyanba nyúl, amibe belebukik.

Jaja, cimbora is túlvállalta magát. Annyira nem értett a vállalkozňsdihoz, hogy pár év alatt felhúzott egy (akkori áron) 30millás kecót, úgy, hogy számlásan, hivatalosan festett az embereivel. Aztán jött a nagy project, állami. Vidéki egészségházakat festettek ki, tolták, mint a meszes, néha hétvégére haza tudtak jönni. Szállást maguknak fizette a srác, fizette az embereit, a szerszámokat, az anyagot, a mindent.
Kifizetés? Na az nem volt. Nem hogy csurgatva, de semennyi.
Hóna alá csapta a családot, felszámolt mindent, most a németeknek festi a kecókat. A saját lakását talán már sikerült itthon eladnia.
Tudom, ő volt a hülye, miért nem perelte be az államot. Jaja.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 16. 21:58 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85804 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 16. 22:38

Pedig ez a pykaraoke elvileg erre való :think:
Küldj egy rövid MIDI-t és kipróbálom. Szöveg honnan jön??? Az valahogy külön, elvileg MIDI-ben nincs ilyen lehetőség, nem? Vagy karaokésok valahogy beleműtik?

Lehet így egyszerűbb, beletoltam egy mp3-at szöveggel, annál külön file a szöveg (Winamphoz plugin kell, VLC alapban viszi), midinél bele van reszelve, vagy van .kar is, ami ugyanúgy midi:

https://secure.logme...q5.0fOuO3IoIWUw

Erre kíváncsi leszek.
Make love not Wor.

#85805 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 16. 22:57

Jaja, cimbora is túlvállalta magát. Annyira nem értett a vállalkozňsdihoz, hogy pár év alatt felhúzott egy (akkori áron) 30millás kecót, úgy, hogy számlásan, hivatalosan festett az embereivel. Aztán jött a nagy project, állami. Vidéki egészségházakat festettek ki, tolták, mint a meszes, néha hétvégére haza tudtak jönni. Szállást maguknak fizette a srác, fizette az embereit, a szerszámokat, az anyagot, a mindent.
Kifizetés? Na az nem volt. Nem hogy csurgatva, de semennyi.
Hóna alá csapta a családot, felszámolt mindent, most a németeknek festi a kecókat. A saját lakását talán már sikerült itthon eladnia.
Tudom, ő volt a hülye, miért nem perelte be az államot. Jaja.

Miért az megoldás, hogy nem mész a pénzed után? Valahogy ez mindig úgy jön ki, hogy megy valami egy szinten, aztán egy-két szinttel magasabb dologba belevág, és elbukja az egész bótot.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85806 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 23:10

Miért az megoldás, hogy nem mész a pénzed után? Valahogy ez mindig úgy jön ki, hogy megy valami egy szinten, aztán egy-két szinttel magasabb dologba belevág, és elbukja az egész bótot.

Egy darabig ment utána, gondolhatod. Nem egy nyámnyila fajta. Pár visszapattanás után inkább hagyta a faszba. Van az a pont, amikor már kellemetlen széllel szemben hugyozni.

Amúgy nem volt magasabb a szint semmivel se. Csak az ügyfélkör volt férgesebb.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 16. 22:15 -kor

#85807 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 23:10

Volt amikor mentem utána, oszt megfenyegettek, hogy elásnak a hátsó kertben ha sokat pattogok. Az is éppen elég, ha csak morcos lesz és valami haverja leönti a kocsit kromofággal... Kisstílű, de olcsó, hatékony, egyszerű kibaszás lenne, lebuklás veszélye minimális. Tudom, sétáljak be a rendőrségre és mondjam azt, hogy megfenyegettek :-D
Make love not Wor.

#85808 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 23:01

Lehet így egyszerűbb, beletoltam egy mp3-at szöveggel, annál külön file a szöveg (Winamphoz plugin kell, VLC alapban viszi), midinél bele van reszelve, vagy van .kar is, ami ugyanúgy midi:

https://secure.logme...q5.0fOuO3IoIWUw

Erre kíváncsi leszek.

Én is kíváncsi vagyok, de már csak holnap szórakozok vele ...

#85809 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 23:16

Volt amikor mentem utána, oszt megfenyegettek, hogy elásnak a hátsó kertben ha sokat pattogok. Az is éppen elég, ha csak morcos lesz és valami haverja leönti a kocsit kromofággal... Kisstílű, de olcsó, hatékony, egyszerű kibaszás lenne, lebuklás veszélye minimális. Tudom, sétáljak be a rendőrségre és mondjam azt, hogy megfenyegettek :-D

Szerintem hagyd a faszba.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85810 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 16. 23:20

Én is kíváncsi vagyok, de már csak holnap szórakozok vele ...

Nekem már nem sürgős, de jó lenne valamit kikavarni, mert Win7 alá még nem lőttem rendes hangszerkészletet, azzal csöppet foglalkoznom kellene. XP-s cuccom van pár, lehet dualbootosítok is, vagy ki tudja.
Make love not Wor.

#85811 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 23:23

Szerintem hagyd a faszba.

Amúgy 1-2 felszólítólevélen kívül mire lehet menni? Néha mondjuk értelmes szerződés sem volt. Esetleg 30%-on eladom, ha érdekel. Vagy 20%. Nem tudom monták-e már Neked elég meggyőzően, hogy ha nem kotródsz el kurva gyorsan a követeléses hülyeségeiddel együtt, akkor nagyon szarul fogsz kinézni, de esetleg kipróbálhatjuk.
Make love not Wor.

#85812 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 23:16

Akkor hagynám a faszba, oszt' 2-3 hónap múlva megkeresném a kocsiját, hátha neki drágább van és jobban fáj, ha leég. Aztán ki volt az, biztos van pár haragosa rajtam kívül.

Engem is megfenyegettek párszor, nem szabad hagyni. Nem tudom mennyivel lógtak neked, de ilyen 50-100-200e miatt nem fognak elásni, mert nem ér annyit, akkor már a fél országot eláshatták volna. Mondjuk jártam szarul néha, de legtöbbször csak blöff volt a nagy duma.
Meg érdemes előtte megkapargatni és utánanézni, hogy ki az illető, szokott-e rendben fizetni, és úgy elvállalni.

#85813 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 23:29

Amúgy 1-2 felszólítólevélen kívül mire lehet menni? Néha mondjuk értelmes szerződés sem volt. Esetleg 30%-on eladom, ha érdekel. Vagy 20%. Nem tudom monták-e már Neked elég meggyőzően, hogy ha nem kotródsz el kurva gyorsan a követeléses hülyeségeiddel együtt, akkor nagyon szarul fogsz kinézni, de esetleg kipróbálhatjuk.

Pl. olyan behajtókat bérelni, akik behajtják.

#85814 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 23:26

Nekem már nem sürgős, de jó lenne valamit kikavarni, mert Win7 alá még nem lőttem rendes hangszerkészletet, azzal csöppet foglalkoznom kellene. XP-s cuccom van pár, lehet dualbootosítok is, vagy ki tudja.

Rendben. Én meg húzok aludni.

#85815 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:36

Az a baj ezzel, hogy mindenkinek van ilyen sztorija, amihez se részletek, se szerződés se egyéb info nincs, csak a sztori. Úgyhogy erre előre mindenkinek igaza van.

Idézet

#85816 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 16. 23:29

Akkor hagynám a faszba, oszt' 2-3 hónap múlva megkeresném a kocsiját, hátha neki drágább van és jobban fáj, ha leég. Aztán ki volt az, biztos van pár haragosa rajtam kívül.

Akkor nekem -1 kocsi, pénzem még nincs, viszont erre jó eséllyel valamennyit költenem kell. Tudom, biztos mindenki tud valaki drogos legendát, aki 2 ezresért bármit. Simán. Aztán kezdődik a ki basz oda nagyobbat játék? Egyiknek drágább kocsija is volt. Haragosa is akadt. Időnként egy komplett városnyi :-D Fel is szívódott külföldre egy időre, most nem tudom merre kavar, de cégei még a stróman ismerőse nevén vannak, arra is lehetne indulni.
Make love not Wor.

#85817 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 16. 23:31

Pl. olyan behajtókat bérelni, akik behajtják.

Ahhoz a legtöbb összeg kicsi. Costellásokat pld. ismertem, onnan kértem tanácsot Velük együtt eddig az összes ügyvéd/könyvelő kb. csak legyintett, hogy ebben a formában nem lehet vele mit csinálni.
Make love not Wor.

#85818 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 23:36

Az a baj ezzel, hogy mindenkinek van ilyen sztorija, amihez se részletek, se szerződés se egyéb info nincs, csak a sztori. Úgyhogy erre előre mindenkinek igaza van.

Mesélhetnék róla 2 napot, de ugyanaz lesz a vége. Tipikus a pár évig fizet a weboldalért, aztán egyszer csak nem. Rendel ezt, azt, amazt, egyre drágábbat, aztán egyszer csak nem fizet. Mivel megszoktad, hogy egyre jobban késett, 3 nap után még nem fogsz ugrálni. Meg ha ugrálsz is, az "éppen külföldön síelek" meg az "elromlott a modem" opcióval nem sokat tudsz kezdeni, de azzal sem, ha írogatod bele a leveleket a világba és nem válaszolnak.
Make love not Wor.

#85819 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 22:56

Aztán jönnek az elköltözött, hirtelen megszűnt cégek. És a saját lazaságom :-D

Esetleg egyik nap aláír valamit a csávó, másnap megint, aztán egyszer csak mondják, hogy a másnapi aláírás nem volt érvényes, mert akkor már egy senki volt a cégnél. Küldjek KP-s számlát, mert csak. Ne legyen egy számlán ezzel, meg amazzal, mert csak. Jahh, közben megszűnt a cég, nem tudjuk kifizetni. Már lezártuk az évet típusú tologatás is volt, vagy "nincs projektkód, de megpróbáljuk". Ezelet a fizetősökön kellene megkeresni. Nahh, lehet ezért tolják a festők is 1500-ért, mert van benne némi bukta.
Make love not Wor.

#85820 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 05:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 16. 22:39

En nem fizetek 2-3 napi munkaert ennyit semmilyen festonek egy tisztasagi festesert.
Nem tudom nalatok mi volt es mennyi munka,

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4289
  • 4290
  • 4291
  • 4292
  • 4293
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.