HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4309
  • 4310
  • 4311
  • 4312
  • 4313
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86201 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:06

Lehet csak megszokták, hogy máshol miképpen működik. Mert manapság mindenhova be lehet menni, van simogató, izénéző, bigyóetető és babusgató. Van ami gondozóval, van bemutató és oldd meg magad kivitel.

Sok ilyen helyre én is bepróbálkozom, mert volt amikor tényleg be lehetett menni, innentől kezdve mindent tilos, amit nem szabad. Ki volt írva, hogy ne menj be paraszt? Nem. Világ más részén az a szokás, hogy be lehet menni? Igen. Lehet megszokta és kíváncsi volt, csak ez megint nem illik bele a világképedbe, ahol mindenki agyilag rokkant hülye és csak Te vagy a király.

Ha ennyi szopást meg lehetne oldani 20 darab 800 forintos kis lakattal (tudom, jön a gyerek erővágóval és feltöri), akkor előbb tartanám hülyének az üzemeltetést, mint a júzert.

Ez már múlt idő, s nekemis eszembe jutott, amit leírtál, sőt, ha kevés volt a vendég, akkor én magam kísértem be őket az állatokhoz, de ugye itt azt is leírták, hogy ezt se erőltessem, mert majd engem vesznek elő, ha a gyerek elkap valami fasságot és rám verik :-D
Játszott ott minden, volt hogy sorban álltak a vendégek az ormányos medvéknél, s egyenként vittem be a gyerkőcöket, meg filmeztek telefonnal minden szart.

Én benne voltam, hogy maximálisan kiszolgáljam a vendégeket, csak akkor nem működött, amikor hatalmas tömeg volt bent, mert nem győztem ugrálni,kecskéket kiengedték, stb. Mondjuk az nem járt problémával, mert csak lelegeltek minden dísznövényt :-D

#86202 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:06

Lehet csak megszokták, hogy máshol miképpen működik. Mert manapság mindenhova be lehet menni, van simogató, izénéző, bigyóetető és babusgató. Van ami gondozóval, van bemutató és oldd meg magad kivitel.

Sok ilyen helyre én is bepróbálkozom, mert volt amikor tényleg be lehetett menni, innentől kezdve mindent tilos, amit nem szabad. Ki volt írva, hogy ne menj be paraszt? Nem. Világ más részén az a szokás, hogy be lehet menni? Igen. Lehet megszokta és kíváncsi volt, csak ez megint nem illik bele a világképedbe, ahol mindenki agyilag rokkant hülye és csak Te vagy a király.

Ha ennyi szopást meg lehetne oldani 20 darab 800 forintos kis lakattal (tudom, jön a gyerek erővágóval és feltöri), akkor előbb tartanám hülyének az üzemeltetést, mint a júzert.

Ezt mondtam én is, miért nem tettek rá lakatot és csók, nincs több szopás.

#86203 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:18

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 16:11

Mert hülyék voltak, csak guga látta át a problémát, hogy ide spéci drótos felhúzós zár kell.
Make love not Wor.

#86204 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:20

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 16:11

Tulajnak én is mondtam, hogy egy 12 éves intézménynek nem most kéne ezen gondolkodni, hanem az első hónapban megoldani, de volt ott sok más gond is.

Mindennek az volt az oka, hogy egyetlen embert sem tudtak megtartani, 500 Forintos órabér nem olyan tétel, hogy ne lenne képes bárki azonnal ott hagyni a melót. Ott lovakkal foglalkozó nem lovászok, traktorosok, takarítók, büfések, mittomén, kell napi szinten oda vagy 20 ember, vagy kéne, de talán csak 10 ha jelen volt, az is forgásban folyamatosan.

Hatalmas intézmény, brutális nagy területen.
De nincs állandó emberük soha, ez elgondolkoztató, hisz kurva sok pénz folyik be.

Emlékszem a srácra, akit felvettek utánam két nappal pultosnak, nagydarab vízilabdás 20 éves gyerek, előadta magát, hogy őt már bejelentették, véglegesítették, mert már mindent tud, és ha lemegy a szezon marketinges lesz. Csak fogtam a fejem, kibaszott fárasztó volt a srác. Valami egy hét múlva jött oda hozzám elköszönni, hogy kirakták, mert szerintük nem felelt meg. Persze, ha valaki egész nap az okostelefonját túrja, még jó hogy nem felel meg.

#86205 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:18

Mert hülyék voltak, csak guga látta át a problémát, hogy ide spéci drótos felhúzós zár kell.

Egy 12 éves intézmény esetében nem ilyenkor kéne ezen filózni, hanem az elején. Nekem csak volt egy ésszerű megoldásom.
Senki sem hülye, csak nem marad ott senki.

#86206 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:22

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:20

Tulajnak én is mondtam, hogy egy 12 éves intézménynek nem most kéne ezen gondolkodni, hanem az első hónapban megoldani, de volt ott sok más gond is.

Mindennek az volt az oka, hogy egyetlen embert sem tudtak megtartani, 500 Forintos órabér nem olyan tétel, hogy ne lenne képes bárki azonnal ott hagyni a melót. Ott lovakkal foglalkozó nem lovászok, traktorosok, takarítók, büfések, mittomén, kell napi szinten oda vagy 20 ember, vagy kéne, de talán csak 10 ha jelen volt, az is forgásban folyamatosan.

De nincs állandó emberük soha, ez elgondolkoztató, hisz kurva sok pénz folyik be.

Emlékszem a srácra, akit felvettek utánam két nappal pultosnak, nagydarab vízilabdás 20 éves gyerek, előadta magát, hogy őt már bejelentették, véglegesítették, mert már mindent tud, és ha lemegy a szezon marketinges lesz. Csak fogtam a fejem, kibaszott fárasztó volt a srác. Valami egy hét múlva jött oda hozzám elköszönni, hogy kirakták, mert szerintük nem felelt meg. Persze, ha valaki egész nap az okostelefonját túrja, még jó hogy nem felel meg.

Nahát. Pedig nekem a Guga azt mondta a múlt héten, hogy a világ legjobb melója :think:

#86207 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:24

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:21

Egy 12 éves intézmény esetében nem ilyenkor kéne ezen filózni, hanem az elején. Nekem csak volt egy ésszerű megoldásom.
Senki sem hülye, csak nem marad ott senki.

Gondolom felsőbb szinten szartak rá, majd a bérniggerek megoldják, minden nap tízszer, ha valaki kinyitja.
Alsóbb szinten meg csak ideiglenesen voltak ott pár hétig, aztán annyit se törődtek vele, mint te a villanyóra leolvasással annak idején.

#86208 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:27

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:21

Egy 12 éves intézmény esetében nem ilyenkor kéne ezen filózni, hanem az elején.

Isten döntése.
Make love not Wor.

#86209 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:28

Az olyan, mint aki ott piheni ki a másik munkáját :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86210 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:31

Persze, ha valaki egész nap az okostelefonját túrja, még jó hogy nem felel meg.

Ahogy az árnyékban pihegők sem :-D
Make love not Wor.

#86211 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:27

Isten döntése.

HAHAAAHAHAAAA :D
Ja, ott is istenre bízták, minek bármivel törődni, majd a sors megoldja, jó kezekben vagyunk :D

#86212 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:33

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 16:28

Az olyan, mint aki ott piheni ki a másik munkáját :nevet:

HEHEHE, ma büntettek nagyon :D

#86213 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:31

:D :D :D
Fünf komma drei

#86214 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:50

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 16:34

:D :D :D
Fünf komma drei

"Tavaly óta mekkorát nőtt a kis Pötsch! " :-D

#86215 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:53

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 16:24

Gondolom felsőbb szinten szartak rá, majd a bérniggerek megoldják, minden nap tízszer, ha valaki kinyitja.
Alsóbb szinten meg csak ideiglenesen voltak ott pár hétig, aztán annyit se törődtek vele, mint te a villanyóra leolvasással annak idején.

Villanyórázást imádtam, legfelső szinten toltam, jó sokk jattom volt, az emberek szerettek, és én is a melót. Egyetlen nap alatt fordítottam neki hátat. Okkal.
Általában csak olyan melót végzek el, ami kötetlen, nem szalagmunka és tudom szeretni, egyébként felesleges lenne.

Nehéz ezt elmagyarázni, úgy hogy én ott voltam, magát a melót szerettem, és az sem érdekelt, hogy 500 az órabér bejelentés nélkül, csak az állatok érdekeltek.

Igen, ez jó meló volt és szerettem csinálni. A pénz másodlagos tényező volt, de tanultam az esetből, nem szoktam melót vállalni, alkalmazott lenn, de itt kiderült, hogy rám lehet bízni, mert képes vagyok önálló munkavégzésre anélkül, hogy bárki hozzám szólna, ebből tanulva, és hogy gabibácsi ösztönzött, miért ne tenném magam próbára kint? Még nem vagyok halott ember :-D

#86216 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:55

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:53

Nehéz ezt elmagyarázni, úgy hogy én ott voltam, magát a melót szerettem,

Amúgy mennyit fizetek, mi volt az órabér?
Make love not Wor.

#86217 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:31

Próbálj ki napi 10 órát hőségben fűkaszával, szerintem teljesen természetes igény néha árnyékba vonulni, vizet inni.
De cáfold meg. Szerinted véletlenül hagytam ott a faszba az egészet? Semmi tétje nem volt, csak az állatokat sajnálom.
A fiam mellett meg akkor is kötelességem kiállni, ha fasz.
Bár nem volt az, hibázott, mert még bizonyos dolgokat nem tud, meg helyzeteket kezelni.

De akkor is. Ha őt basztatják, akkor engem basztatnak.

#86218 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:55

Amúgy mennyit fizetek, mi volt az órabér?

500

De ezt nem is tudom hányszor írtam le :-D ne törődj vele, már hozzászoktam, hogy nem azt olvassák, amit írok, hanem azt, amit látni akarnak benne :Đ

#86219 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:59

Bejelentés nélkül :cool: ezt előre közölték :-D valami kis panasz is elhangzott, hogy gyengén folynak be a pénzek és vissza is forgatják, de azért az ejus lóvékról kint van a plakát :Đ
Azt meg akárki nem kaphatja meg.

#86220 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 16:12

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:56

Próbálj ki napi 10 órát hőségben fűkaszával, szerintem teljesen természetes igény néha árnyékba vonulni, vizet inni.
De cáfold meg. Szerinted véletlenül hagytam ott a faszba az egészet? Semmi tétje nem volt, csak az állatokat sajnálom.
A fiam mellett meg akkor is kötelességem kiállni, ha fasz.
Bár nem volt az, hibázott, mert még bizonyos dolgokat nem tud, meg helyzeteket kezelni.

De akkor is. Ha őt basztatják, akkor engem basztatnak.

Nem feltétlenül az a kiállás, ha te is fasz vagy.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4309
  • 4310
  • 4311
  • 4312
  • 4313
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.