Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 16:06
Sok ilyen helyre én is bepróbálkozom, mert volt amikor tényleg be lehetett menni, innentől kezdve mindent tilos, amit nem szabad. Ki volt írva, hogy ne menj be paraszt? Nem. Világ más részén az a szokás, hogy be lehet menni? Igen. Lehet megszokta és kíváncsi volt, csak ez megint nem illik bele a világképedbe, ahol mindenki agyilag rokkant hülye és csak Te vagy a király.
Ha ennyi szopást meg lehetne oldani 20 darab 800 forintos kis lakattal (tudom, jön a gyerek erővágóval és feltöri), akkor előbb tartanám hülyének az üzemeltetést, mint a júzert.
Ez már múlt idő, s nekemis eszembe jutott, amit leírtál, sőt, ha kevés volt a vendég, akkor én magam kísértem be őket az állatokhoz, de ugye itt azt is leírták, hogy ezt se erőltessem, mert majd engem vesznek elő, ha a gyerek elkap valami fasságot és rám verik

Játszott ott minden, volt hogy sorban álltak a vendégek az ormányos medvéknél, s egyenként vittem be a gyerkőcöket, meg filmeztek telefonnal minden szart.
Én benne voltam, hogy maximálisan kiszolgáljam a vendégeket, csak akkor nem működött, amikor hatalmas tömeg volt bent, mert nem győztem ugrálni,kecskéket kiengedték, stb. Mondjuk az nem járt problémával, mert csak lelegeltek minden dísznövényt