HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4308
  • 4309
  • 4310
  • 4311
  • 4312
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86181 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:14

Ezt a vendégek nem láthatták, mert a ketrecekből kivitték a nyuszisimogatóba a már nagyobb nyuszikat és ott is végezték, mert nem csak simogatásból állt, hanem nyomorgatásból, földhöz vágásból. Sok nyuszi elpusztult a simogatóban, mert a szülők is hülyék, a gyerekek meg kibaszott állatok.

Gugával csak ilyenek vannak. Már nem tudom, hogy el kellene-e hinni, vagy ez is csak valami képzelgésed a valóság egére kiprojektorozva Mátrixos piruláktól.
Make love not Wor.

#86182 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:20

Ő a kedvenc kotlósom, de már ott maradt a csibékkel végleg.

#86183 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:14

Ezt a vendégek nem láthatták, mert a ketrecekből kivitték a nyuszisimogatóba a már nagyobb nyuszikat és ott is végezték, mert nem csak simogatásból állt, hanem nyomorgatásból, földhöz vágásból. Sok nyuszi elpusztult a simogatóban, mert a szülők is hülyék, a gyerekek meg kibaszott állatok.

A saját kotlósomat a csibéivel nekik ajándékoztam, mármint a seszinek. Mert egész nap ott voltam, így itthon nem volt lehetőségem gondozni őket, így ott tudtam róluk gondoskodni.
Kaptak fasza terepet, pont a nyuszlakban. Egyszer arra mentem oda, hogy egy kissrác talált egy hosszú, vékony botot, benyúlt a rácson vele és püfölte az egyik kiscsibét úgy, hogy a szülei ott voltak vele. Ráförmedtem, majd a szülei mentegetőztek, hogy valójában nem úgy gondolta, ahha.

Utána a kissrácot bevittem a csibékhez, hogy etesse meg őket, simogassa, stb.

Aztán egy másik budapesti csapat kavicsokkal dobálta a kacagó gerléket, úgy hogy a tanár ott volt velük, akkor a tanárt basztam le, hogy ez természetes dolog, a kölykök meg sem mertek mukkanni, alig várták, hogy foltathassák a kis gennygombóc életüket a számítógép előtt ölve, lőve.

Hülyék mindenhol vannak. Meg getszik. Ilyen a világ.

#86184 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 15:18

Gugával csak ilyenek vannak. Már nem tudom, hogy el kellene-e hinni, vagy ez is csak valami képzelgésed a valóság egére kiprojektorozva Mátrixos piruláktól.

Biztos van ilyen is.

#86185 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 15:18

Ez sajnos úgy igaz, ahogy leírtam, ha eltöltöttél volna velem ott egy hetet, meggyűlölted volna az embereket, hogy milyen szinten képmutatóak.

Egyszer 3 tanár a csoporttal a fejébe vették, hogy megsimogatják a cscsikat. Kinyitották az ajtót, a gyerkőcök tépkedték a füvet, nem voltam a helyszínen, csak a hangosbemondóra figyeltem fel, hogy azonnal menjek a csacsikhoz.

Kiengedték őket, ők meg azonnal rámozdultak a friss zöldre, de kb. 800 ember volt bent az élményparkban.
A csacsikból kettőt sikerült visszavinnem, de a harmadik az megvadult a gyerekvisítástól, meg a tömegtől. Ugrándozott, rugdalt minden irányba. Kitereltem egy olyan helyre másodpercek alatt, ami a tulajok magánterülete, s egy kisebb rét, gondoltam addig nyugton lesz, amíg szerzek nyakörvet és befogom. Hja, jó terv volt, éppen jött a kisvonat vissza Nőtincsről :-D a szamár meglódult a tönmeg felé, a kisvonatot lestoppoltam, hogy meg se mozduljon, aztán bezártam a kerítést, ami elválasztja a magánterületet az élményparktól.

Jött az a faszi, aki már 5 alkalommal lelépett onnan, de soha nem talált másik melót, ő segített befogni. Neki volt annyi esze, hogy hozott egy kis vödörben búzát, a szamár haspárti, azonnal el lehet vonni a figyelmét, kis simogatéás és már kísértük vissza a helyére.

No de a 3 tanár :-s hát a kurva életbe bazzeg :omg: hogy lehet ennyi eszük? Szerencse, hogy nem történt tragédia.

Hja, az rendszeres, hogy csak úgy bemennek a gyerekekkel a dupla ajtós madárházba, ahol sokezer forintos madarak vannak. Aztán meg vannak sértődve, ha szólok, hogy nem lehet.

#86186 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:31

Ez sajnos úgy igaz, ahogy leírtam, ha eltöltöttél volna velem ott egy hetet, meggyűlölted volna az embereket, hogy milyen szinten képmutatóak.

Egyszer 3 tanár a csoporttal a fejébe vették, hogy megsimogatják a cscsikat. Kinyitották az ajtót, a gyerkőcök tépkedték a füvet, nem voltam a helyszínen, csak a hangosbemondóra figyeltem fel, hogy azonnal menjek a csacsikhoz.

Kiengedték őket, ők meg azonnal rámozdultak a friss zöldre, de kb. 800 ember volt bent az élményparkban.
A csacsikból kettőt sikerült visszavinnem, de a harmadik az megvadult a gyerekvisítástól, meg a tömegtől. Ugrándozott, rugdalt minden irányba. Kitereltem egy olyan helyre másodpercek alatt, ami a tulajok magánterülete, s egy kisebb rét, gondoltam addig nyugton lesz, amíg szerzek nyakörvet és befogom. Hja, jó terv volt, éppen jött a kisvonat vissza Nőtincsről :-D a szamár meglódult a tönmeg felé, a kisvonatot lestoppoltam, hogy meg se mozduljon, aztán bezártam a kerítést, ami elválasztja a magánterületet az élményparktól.

Jött az a faszi, aki már 5 alkalommal lelépett onnan, de soha nem talált másik melót, ő segített befogni. Neki volt annyi esze, hogy hozott egy kis vödörben búzát, a szamár haspárti, azonnal el lehet vonni a figyelmét, kis simogatéás és már kísértük vissza a helyére.

No de a 3 tanár :-s hát a kurva életbe bazzeg :omg: hogy lehet ennyi eszük? Szerencse, hogy nem történt tragédia.

Hja, az rendszeres, hogy csak úgy bemennek a gyerekekkel a dupla ajtós madárházba, ahol sokezer forintos madarak vannak. Aztán meg vannak sértődve, ha szólok, hogy nem lehet.

Há' de miért nem volt bezárva lakattal vagy akármivel???

Ahol emberekkel kell dolgozni vagy emberek jönnek, ott mindig van hülye is, ez nem újdonság.

#86187 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 15:35

Há' de miért nem volt bezárva lakattal vagy akármivel???

Ahol emberekkel kell dolgozni vagy emberek jönnek, ott mindig van hülye is, ez nem újdonság.

Ugye? 12 éves intézmény, és ez napi probléma volt.
Szinte mindenhova bementek. Én kidolgoztam egy olyan belső zárat, amit kívülről lehetett volna nyitni, de nem zárnak néz ki, hanem díszítő elemnek, csak már nem volt alkalmam kivitelezni + kellett volna vagy 20db, mert elég sok ilyen madárház meg ilyesmi volt. Galambokat rendszeresen kiengedték előttem, amíg nem voltam ott, mármint a vendégek, de azokkal az a szerencse, hogy helyfüggők, így este leültek az ajtó elé, és a sötétben megfogták őket.

valószínűleg azért nem tudták a seszin az ilyesmit a mai napig kivitelezni, mert baromira alulfizettek mindenkit + rendesen ki is kezdték, így ahogy én is eljöttem a fiam miatt, ott nagy az átmenet.

Nekem nem volt gondom velük, mert napi egy szót váltottunk, ami abból állt, hogy szia guga.
De ott nincs tartós ember. Káosz az van, de kiba nagy :-D

#86188 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:47

:omg:

Idézet

Ha már talált külföldi munkát, megszervezte az utazását és a tartózkodását is, még hátra van egy komoly feladat: el kell varni a NAV-os és TB-s szálakat is, azaz eleget kell tenni az előírt bejelentési kötelezettségeknek. Ez pedig nem egyszerű, mutatjuk, mi a teendő.

Na ezt is sokan beszopták, akik kimentek, aztán csodálkoznak, hogy az itthon maradottak kapják a felszólítást, büntit az illető nevére :-D

Gratula ehhez is :nevet: nehogy már egyszerű legyen az élet, még azzal sem érik be, hogy sikerült elérni, hogy végre lelépjen, hoztak rá jogszabályokat, hogyan lehet megbüntetni még így is :Đ

Egyébként meghalni sem egyszerű, és ingyenes, kurva sok költséggel jár még az ember halála után is.

#86189 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:49

A legegyszerűbb megoldás, vásárolni egy halotti bizonyítványt, na azzal minden szál el van varrva :Đ

#86190 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:41

Ugye? 12 éves intézmény, és ez napi probléma volt.
Szinte mindenhova bementek. Én kidolgoztam egy olyan belső zárat, amit kívülről lehetett volna nyitni, de nem zárnak néz ki, hanem díszítő elemnek, csak már nem volt alkalmam kivitelezni + kellett volna vagy 20db, mert elég sok ilyen madárház meg ilyesmi volt. Galambokat rendszeresen kiengedték előttem, amíg nem voltam ott, mármint a vendégek, de azokkal az a szerencse, hogy helyfüggők, így este leültek az ajtó elé, és a sötétben megfogták őket.

valószínűleg azért nem tudták a seszin az ilyesmit a mai napig kivitelezni, mert baromira alulfizettek mindenkit + rendesen ki is kezdték, így ahogy én is eljöttem a fiam miatt, ott nagy az átmenet.

Nekem nem volt gondom velük, mert napi egy szót váltottunk, ami abból állt, hogy szia guga.
De ott nincs tartós ember. Káosz az van, de kiba nagy :-D

Azér' egy kicsit figyelmesebb ember vagy egy gyerek ilyet lazán kinyithat.

#86191 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:49

A legegyszerűbb megoldás, vásárolni egy halotti bizonyítványt, na azzal minden szál el van varrva :Đ

Kivéve, ha beteg vagy és dokihoz kéne menned ... meg ha számlát kéne adnod ...

#86192 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:47

:omg:

Na ezt is sokan beszopták, akik kimentek, aztán csodálkoznak, hogy az itthon maradottak kapják a felszólítást, büntit az illető nevére :-D

Gratula ehhez is :nevet: nehogy már egyszerű legyen az élet, még azzal sem érik be, hogy sikerült elérni, hogy végre lelépjen, hoztak rá jogszabályokat, hogyan lehet megbüntetni még így is :Đ

Egyébként meghalni sem egyszerű, és ingyenes, kurva sok költséggel jár még az ember halála után is.

Egy papírt kell beadni, hogy huzamosabb időre elhagyod az országot. Ennyi.

#86193 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 15:51

Azér' egy kicsit figyelmesebb ember vagy egy gyerek ilyet lazán kinyithat.

Amit kigondoltam, azt nem. Persze alkalmam már nem volt kivitelezni :-D
Abból állt volna, hogy a zár belül van, egy huzallal rugós zár, amit kívülről megemelsz, de gyerkőcök eleve nem érhetik el.

Előttem nem tudom mennyire volt gyakori, hogy bementek az állatokhoz, amíg ott voltam, addig napi 1-2 vendég, de nem ugattam velük. Normálisan közöltem, hogy ha én lennék itt a gyerekemmel, eszembe sem jutna kinyitni a tolózárat és bemenni az aranyfácánhoz, vagy a kis medvékhez, de sehova.

Eccer volt necces, egy terhes anyika a gyerkőccel úgy gondolta, hogy bemegy a lámákhoz, ahol volt kicsi láma, még szopós. na ott az anya láma nekiment a terhes anyukának, alig bírtam őket kiszedni, hogy ne legyen baj, mert a láma totálisan megvadult. S am érdekes, hogy nekem az a láma kézből evett, eleinte még a simogatást sem engedte, a végén már bújt hozzám, meg haverkodtunk, ölelgettem a nyakát.

Lámák jó fejek, az emberek meg hülyék, ennyi :omg: :-D

#86194 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 15:52

Kivéve, ha beteg vagy és dokihoz kéne menned ... meg ha számlát kéne adnod ...

Ebben az országban sem beteg nem szeretnék lenni, sem számlát adni :-D

csak poénkodtam, hogy a szálak elvarrásának a legjobb módja egy halotti bizonyítvány.

#86195 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 18. 15:53

Egy papírt kell beadni, hogy huzamosabb időre elhagyod az országot. Ennyi.

Nem szeretném, ha bármit is tudnának a dolgaimról, nem adok be semmit és sehova :-D a magánügyem.
Nekem a 2013-ban lejárt személyim újbóli igénylése is hatalmas kihívásokkal járt :nevet: de tényleg, bammeg azt a sok puhos igénytelen embert, akik ott csöpögtek az izzadságtól és más témájuk sem volt, mint hogy mi mennyibe kerül és mit rakjanak aznap a kibaszott belükbe :omg:

#86196 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:59

Amit kigondoltam, azt nem. Persze alkalmam már nem volt kivitelezni :-D
Abból állt volna, hogy a zár belül van, egy huzallal rugós zár, amit kívülről megemelsz, de gyerkőcök eleve nem érhetik el.

Előttem nem tudom mennyire volt gyakori, hogy bementek az állatokhoz, amíg ott voltam, addig napi 1-2 vendég, de nem ugattam velük. Normálisan közöltem, hogy ha én lennék itt a gyerekemmel, eszembe sem jutna kinyitni a tolózárat és bemenni az aranyfácánhoz, vagy a kis medvékhez, de sehova.

Eccer volt necces, egy terhes anyika a gyerkőccel úgy gondolta, hogy bemegy a lámákhoz, ahol volt kicsi láma, még szopós. na ott az anya láma nekiment a terhes anyukának, alig bírtam őket kiszedni, hogy ne legyen baj, mert a láma totálisan megvadult. S am érdekes, hogy nekem az a láma kézből evett, eleinte még a simogatást sem engedte, a végén már bújt hozzám, meg haverkodtunk, ölelgettem a nyakát.

Láma se feltétlen jobb fej, csak megszokott, mert téged minden nap látott, meg te vitted a kaját.

#86197 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:03

Nem szeretném, ha bármit is tudnának a dolgaimról, nem adok be semmit és sehova :-D a magánügyem.
Nekem a 2013-ban lejárt személyim újbóli igénylése is hatalmas kihívásokkal járt :nevet: de tényleg, bammeg azt a sok puhos igénytelen embert, akik ott csöpögtek az izzadságtól és más témájuk sem volt, mint hogy mi mennyibe kerül és mit rakjanak aznap a kibaszott belükbe :omg:

Na de ha nem jelented be, hogy leléptél, akkor pl. várják hogy fizesd a tébét.
Mit tudnak meg a dolgaidról, ne legyél már hülye :think:

#86198 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 15:59

Lehet csak megszokták, hogy máshol miképpen működik. Mert manapság mindenhova be lehet menni, van simogató, izénéző, bigyóetető és babusgató. Van ami gondozóval, van bemutató és oldd meg magad kivitel.

Sok ilyen helyre én is bepróbálkozom, mert volt amikor tényleg be lehetett menni, innentől kezdve mindent tilos, amit nem szabad. Ki volt írva, hogy ne menj be paraszt? Nem. Világ más részén az a szokás, hogy be lehet menni? Igen. Lehet megszokta és kíváncsi volt, csak ez megint nem illik bele a világképedbe, ahol mindenki agyilag rokkant hülye és csak Te vagy a király.

Ha ennyi szopást meg lehetne oldani 20 darab 800 forintos kis lakattal (tudom, jön a gyerek erővágóval és feltöri), akkor előbb tartanám hülyének az üzemeltetést, mint a júzert.
Make love not Wor.

#86199 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:07

de tényleg, bammeg azt a sok puhos igénytelen embert, akik ott csöpögtek az izzadságtól

Mint pld. Te?
Make love not Wor.

#86200 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 15:08

Én meg bementem időre, kattintottak egy fényképet, lakcímkártyát helyben kitöltötték és laminálták, 5 perc múlva már kint voltam az utcán. Igazolványt postán kiküldték, amikor kész lett.
Mi volt ebben a hatalmas kihívás?

Az emberek meg ilyenek, te is izzadsz, ha meleg van; meg te is igénytelen vagy baromira. Csak te másképp, oszt' még örülsz is, ha szörnyülködnek/szánakoznak rajtad.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4308
  • 4309
  • 4310
  • 4311
  • 4312
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.