HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4310
  • 4311
  • 4312
  • 4313
  • 4314
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86221 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 16:22

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 17:12

Nem feltétlenül az a kiállás, ha te is fasz vagy.

Hja, kedvelem, hogy mindenki hibátlan és jól tolja, de én mindent csak elbaszok :-D

#86222 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 16:27

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 17:22

Hja, kedvelem, hogy mindenki hibátlan és jól tolja, de én mindent csak elbaszok :-D

Én mondjuk leszarom. Felőlem azt csinálsz amit akarsz. Nem biztos, hogy mindig az a jó, amit jó hallani.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86223 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 18. 16:32

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:56

Próbálj ki napi 10 órát hőségben fűkaszával, szerintem teljesen természetes igény néha árnyékba vonulni, vizet inni.

Semmi tétje nem volt, csak az állatokat sajnálom.

Hivatalosan is jár. Védőfelszerelés, valamint kiemelten védőital (nyáron hideg víz, télen tea), pihenőidő, akármik.

Állatokat nem kell sajnálni, maguknak döntötték el a sorsukat, így akarták, minek szólsz bele?
Make love not Wor.

#86224 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 16:38

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 17:12

Nem feltétlenül az a kiállás, ha te is fasz vagy.

Ez is kettős mérce, büszke rá, hogy feketén tolja az infót, nem adózik, hurkakóbász, fakitermelés, leszarja a világot és a szabályokat.

Aztán jön valaki aki szintén leszarja a szabályokat, feketén melóztatja (asszem 500ért, vagy mennyi is volt?), erre teljes mellbedobással felháborodik, hogy mit képzel magáról és mi az, hogy nem üti be a gépbe, mit szól rá, mit ugráltat, mit zavar haza, koszos a nyúl, minden csak faszkivan és dől a rendetlenség meg s szabálytalanság. Azért kíváncsi lennék, hogy ha nem 500-ért (jól emlékszem, ennyi az összeg?) menne, akkor mit mondott volna az egészre.
Make love not Wor.

#86225 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:02

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 17:38

Ez is kettős mérce, büszke rá, hogy feketén tolja az infót, nem adózik, hurkakóbász, fakitermelés, leszarja a világot és a szabályokat.

Aztán jön valaki aki szintén leszarja a szabályokat, feketén melóztatja (asszem 500ért, vagy mennyi is volt?), erre teljes mellbedobással felháborodik, hogy mit képzel magáról és mi az, hogy nem üti be a gépbe, mit szól rá, mit ugráltat, mit zavar haza, koszos a nyúl, minden csak faszkivan és dől a rendetlenség meg s szabálytalanság. Azért kíváncsi lennék, hogy ha nem 500-ért (jól emlékszem, ennyi az összeg?) menne, akkor mit mondott volna az egészre.

Infót nem lehetett feketén tolni, hisz cégek, sulik, 9önkormányzatok, de haggyukmá ha ez sem jön le, de váltotta a fakitermelés, na az full feketén, be is vállalom, mert laza, nyugis meló volt jó pénzért, de külső körülmények miatt vége, dehogy mentem volna bárkinek is melózni óránként öccázé, ha még most is pörgethetném a láncfűrészt, jól elvoltam vele. Kemény meló volt, le is szedte rólam a zsírt rendesen, de legalább pénzt is láttam belőle.

Engem nem zavar, ha valaki mondjuk feketén dolgoztat, vagy úgy gondolkodik, hogy törvényen kívül. Legyen, de azt tisztességesen.
Seszin baromira nem zavart az öccáh óránként, maga a meló érdekelt, és jó is volt, toltam mint az ökör, mert volt miért, az állatok miatt, érdemes volt dolgozni értük, velük, ők meghálálták.

Még a filmekből, amit csináltunk, abból is lejön, hogy minél jobb körülményeket szerettem volna biztosítani az állatoknak. Nem a pénz érdekelt, amit kapok. Felháborodva sem vagyok, csak leírok részleteket. Ha felháborodva lennék, már fenyegetőznék, hogy így meg úgy megtalálom őket. Erről szó sdincs, legyen az Ő problémájuk, én meg megyek tovább a magam útján.

#86226 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:07

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 17:27

Én mondjuk leszarom. Felőlem azt csinálsz amit akarsz. Nem biztos, hogy mindig az a jó, amit jó hallani.

De az sem jó, hogy amit hallasz, az nincs arányban szinte semmivel, sem egyensúly, hogy jó oké guga ezt elbasztad, de ebben igazad van, stb. Csak a lehülyézés, ami mondjuk annyira nem zavar, mert már hozzászoktam :-D

Olyan nincs, hogy egy ember mindent csak elbasz az életében.
Olyan van, hogy néha jól csinálja, néha meg izé, aztán gondolkodik rajta, hogy ezt bizony másképp kellett volna, s legközelebb változtat.

Banyek, egy szál pendelyben basztak ki 17 éves koromban, pár év múlva saját kecó, majd végül család, és most pont ott tartuk, hogy értük érdemes lépnem olyat, amit soha nem mertem bevállalni, hogy külföldre menni, mert minek, hisz itthon dübörög a gazdaság. Nagy faszt, már mindenki kint van, itt csak nyögdíjasok és közmunkások maradtak.

#86227 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:07

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:02

Infót nem lehetett feketén tolni, hisz cégek, sulik, 9önkormányzatok, de haggyukmá ha ez sem jön le,

Ha felháborodva lennék, már fenyegetőznék, hogy így meg úgy megtalálom őket. Erről szó sdincs, legyen az Ő problémájuk, én meg megyek tovább a magam útján.

Akkor most miképpen reszelgetted a gépeket, mióta bánki vagy?

Mondjuk vörös fejjel üvöltözni az nekem némi felháborodás volt, főleg ha most 2 napja ezen ugrálunk. Bocsmá, ez jött le belőle. És ha nem zavart az 500, akkor most miért jön, hogy több pénz kellene, az is pont Bécsből?
Make love not Wor.

#86228 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:09

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:07

Olyan nincs, hogy egy ember mindent csak elbasz az életében.

Ezek voltunk mink itt a gép innenső felén :-D
Make love not Wor.

#86229 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 18:07

Akkor most miképpen reszelgetted a gépeket, mióta bánki vagy?

Mondjuk vörös fejjel üvöltözni az nekem némi felháborodás volt, főleg ha most 2 napja ezen ugrálunk. Bocsmá, ez jött le belőle. És ha nem zavart az 500, akkor most miért jön, hogy több pénz kellene, az is pont Bécsből?

Ennél több eszed van, vagy keressem ki a mailt, amikor konkrétan rákérdeztél, s válaszoltam is rá? Másik vinyón vannak elmentve a régi levelek. De gondolj már bele, hogy a faszba tudnék melózni olyanoknak, mint önkormányzatok belső ellenőrzése, ahol a fejem felett lihegtek, nehogy belelássak a levelezések mentésébe :omg:

Semmi vörös fej, pénz meg azért, mert a nejem repül szeptemberben, a fiam Budapesten kezd tovább tanulni, a kisebbik is igényeket támaszt, elvárásai vannak, jó informatikus koponya. Mi olyan bonyolult ezen, hogy családfőként nem a közmunkát és a kocsmát választom, vagy azt hogy elválok a picsába, és lesz velük, ami lesz?

A faszomat már bazz, a meglátásom szerint teljesen természetes dolgokra törekszem, nem játékbarlangba készülök elkártyázni a házat, csak alapot teremteni mindenkinek :-D

Tényleg beteg a világ, ha már ebbe is simán bele lehet kötni, meg bármibe, ami egy család összetartását célozza meg, meg előrébb jutását :-D

Elmentek ti a faszomba :nevet: megérteném, ha leugatnátok azért, mert nem biztosítok semmit, sem tovább tanulást, sem repülőutat, hogy legyen lehetősége kiugrani, megismertetni a szakmai tudását, hanem osztanám az észrt a kocsma pult mellől, hogy Gyurcsány a hibás :-D

De nem ez van, leszarom Orbánt is Gyurcsányt is, soha nem mentem el szavazni, mert tök értelmetlen.
Csak a családom létfenntartása a cél, meg, hogy valamit összehozzak.
Csak próbálkozok bazdmeg, néha hibázok, és? Ki nem hibázik? Mindenki kibaszottul hibázik.

#86230 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 18:09

Ezek voltunk mink itt a gép innenső felén :-D

Nem oltottam le soha senkit, hogy szarul csinálja, az én dolgaim lettek úgy kiemelve, hogy az illető azt érezte, hogy amit ő csinál az szar. Általában a saját dolgaimról pofázok, olyan hozzászólást nem tudsz beidézni, ahol bárki melóját lehurrogom, de divat lett azt állítani, hogy guga mindenkit hülyének néz, és mindenki droid.

Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, főleg, ha szereti és még meg is fizetik érte, legjobb.

De, amikor azt hangoztatom, hogy én soha nem megyek el munkahelyre melózni, ezért és ezért, mert fontosabbak azok az értékek, amit így nyerhetek, nem egyenlő azzal, hogy egyben ki is jelentem, mindenki hülye, aki munkát vállal, ez már belemagyarázás, amit szorgalmasan a fejemhez vágtak több alkalommal is.

Menjen, ha ez fekszik neki, legyen az ő dolga, semmi közöm hozzá, de ostobaságokat nem kell erőltetni.

#86231 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:45

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:32

A faszomat már bazz, a meglátásom szerint teljesen természetes dolgokra törekszem, nem játékbarlangba készülök elkártyázni a házat, csak alapot teremteni mindenkinek :-D

Tényleg beteg a világ, ha már ebbe is simán bele lehet kötni, meg bármibe, ami egy család összetartását célozza meg, meg előrébb jutását :-D

Én ebben a pártodon állok, még dudut is lehülyéztem. Végre valami termelés, család, koncepció, miazmás. Csak a hozzáállás és a kivitelezés lesz fasság, de majd meglátjuk. Nem csak a beleszarás, bungi, kannás bor, hanem cslád, gyerek útnak indítása, asszonynak kitermelni az akármit (ez is hülyeségnek tartom, de elképzelése van csinálja, én meg vidámparkra bírnám költeni, más szemszögéből pld. az a hülyeség).

Abban egyetértünk, hogy valamerre mozdulni is kellene, vagy kitalálni a mimerrét.
Make love not Wor.

#86232 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 17:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 18:45

Én ebben a pártodon állok, még dudut is lehülyéztem. Végre valami termelés, család, koncepció, miazmás. Csak a hozzáállás és a kivitelezés lesz fasság, de majd meglátjuk. Nem csak a beleszarás, bungi, kannás bor, hanem cslád, gyerek útnak indítása, asszonynak kitermelni az akármit (ez is hülyeségnek tartom, de elképzelése van csinálja, én meg vidámparkra bírnám költeni, más szemszögéből pld. az a hülyeség).

Abban egyetértünk, hogy valamerre mozdulni is kellene, vagy kitalálni a mimerrét.

Na végre te pondró :Đ ezt már tudom értelmezni, meg válaszolni rá.

#86233 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 18:23

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 18:37

Nem oltottam le soha senkit, hogy szarul csinálja, az én dolgaim lettek úgy kiemelve, hogy az illető azt érezte, hogy amit ő csinál az szar. Általában a saját dolgaimról pofázok, olyan hozzászólást nem tudsz beidézni, ahol bárki melóját lehurrogom, de divat lett azt állítani, hogy guga mindenkit hülyének néz, és mindenki droid.

Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, főleg, ha szereti és még meg is fizetik érte, legjobb.

De, amikor azt hangoztatom, hogy én soha nem megyek el munkahelyre melózni, ezért és ezért, mert fontosabbak azok az értékek, amit így nyerhetek, nem egyenlő azzal, hogy egyben ki is jelentem, mindenki hülye, aki munkát vállal, ez már belemagyarázás, amit szorgalmasan a fejemhez vágtak több alkalommal is.

Menjen, ha ez fekszik neki, legyen az ő dolga, semmi közöm hozzá, de ostobaságokat nem kell erőltetni.

Nincs belemagyarázás, többször ledroidoztál mindenkit, aki nem te.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86234 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 19:16

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 19:23

Nincs belemagyarázás, többször ledroidoztál mindenkit, aki nem te.

Ha beidézni sem tudsz ilyet, de visszakeresni könnyű, akkor minek erőlteted?
Mindig magamról beszéltem, de mivel ez másnak nem tetszik, aki szintén csak magáról tud beszélni, saját magát droidozta le, mert nyilván mi droidok vagyunk címmel :-D

#86235 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 19:20

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 20:16

Ha beidézni sem tudsz ilyet, de visszakeresni könnyű, akkor minek erőlteted?
Mindig magamról beszéltem, de mivel ez másnak nem tetszik, aki szintén csak magáról tud beszélni, saját magát droidozta le, mert nyilván mi droidok vagyunk címmel :-D

Nem erőltetek semmi, te hazudozol már megint.

Idézet

#86236 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 19:23

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 18. 20:20

Nem erőltetek semmi, te hazudozol már megint.

Csak annyi a dolgod, hogy szörcs és droid, az én hozzászólásoim közt nem fogsz találni, max. választ :-D de ennél nincs ois könnyebb dolgod, hisz visszakereshető minden (vádaskodás helyett).

#86237 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 19:28

Ne akarj már gyökerebbnek látszani mint amilyen vagy, amúgy se könnyű. Ne a szón lovagolj, a mondanivalóról beszélünk.

Idézet

#86238 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 20:03

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:56

Próbálj ki napi 10 órát hőségben fűkaszával, szerintem teljesen természetes igény néha árnyékba vonulni, vizet inni.
De cáfold meg. Szerinted véletlenül hagytam ott a faszba az egészet? Semmi tétje nem volt, csak az állatokat sajnálom.
A fiam mellett meg akkor is kötelességem kiállni, ha fasz.
Bár nem volt az, hibázott, mert még bizonyos dolgokat nem tud, meg helyzeteket kezelni.

De akkor is. Ha őt basztatják, akkor engem basztatnak.

Miért is kell kiállnod érte, ha fasz? Ha fasz, akkor jobb, ha megmondod neki, hogy fiam, most fasz voltál, különben csak azt hiszi jól csinálta és fasz marad :think:

#86239 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 20:11

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 18. 16:53

Villanyórázást imádtam, legfelső szinten toltam, jó sokk jattom volt, az emberek szerettek, és én is a melót. Egyetlen nap alatt fordítottam neki hátat. Okkal.
Általában csak olyan melót végzek el, ami kötetlen, nem szalagmunka és tudom szeretni, egyébként felesleges lenne.

Nehéz ezt elmagyarázni, úgy hogy én ott voltam, magát a melót szerettem, és az sem érdekelt, hogy 500 az órabér bejelentés nélkül, csak az állatok érdekeltek.

Igen, ez jó meló volt és szerettem csinálni. A pénz másodlagos tényező volt, de tanultam az esetből, nem szoktam melót vállalni, alkalmazott lenn, de itt kiderült, hogy rám lehet bízni, mert képes vagyok önálló munkavégzésre anélkül, hogy bárki hozzám szólna, ebből tanulva, és hogy gabibácsi ösztönzött, miért ne tenném magam próbára kint? Még nem vagyok halott ember :-D

Ehhez képest, hogy a pénz csak másodlagos volt, tegnap vagy 30-szor beírtad, hogy 500 ...

Egyébként meg ezért vagy most itt: csak olyan melót végeztél mindig, ami tetszik, ami kötetlen, amit szerettél, leszartad a világot, nem érdekelt senki és semmi, csak másodlagos colt, hogy mennyit fizetnek. Ennek ez a vége.

Tedd próbára magadat külföldön is, de valamit tudjál, amit megfizetnek (akkor meg már idehaza is próbára tehetnéd magadat ennyi erőből). Ha se normális szakma, de még nyelvtudás se (egyelőre), akkor ott is csak keccsölni fogsz. És valszeg ott nem olyan laza az újságkihordás, mint a villanyórázás volt itthon 20 éve, hanem rád tolnak nyóc mázsa újságot, és aznap be kell fejezni, mer' valamikor stopperral lemérték a postásokon, hogy ennyit ki lehet hordani egy nap. És még ennek is örülhetsz, ha nem átverés az egész.

#86240 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 18. 20:13

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 18. 17:38

HAHAHAAAA :D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4310
  • 4311
  • 4312
  • 4313
  • 4314
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.