HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4324
  • 4325
  • 4326
  • 4327
  • 4328
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86501 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 22. 12:57

szerintem.jó hír, küldjék csak haza az eurot
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86502 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 13:22

Szerintem helyi lakosoknak ingyenes a parkolás.

pl Óbudán sem ingyenes a helyi lakosoknak sem
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86503 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 22. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 13:48

Papírokat első nap le lehet zongorázni, ezt biztosan tudom.
De minden továbbit már csak kint. Viszont jó hír, kiba sok magyar van kint :omg: ami nem jó hír.

Legalább el tudod mondani a benyakúton, hogy "köszcsá" és nem kell itten dánkezée bitte zonderángebóten alakváltással göröcsölni.
Make love not Wor.

#86504 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:02

Nehéz lesz így a szakképzett ápolókat, nővéreket itthon tartani + én azért ezt szándékosnak tartom, hogy ilyen helyzetet teremtettek.

Idézet

Okok, hogy miért mentem el:

1, tisztes bér
2, nincsenek naponta változó törvények, szabályok sehol
3, megbecsülés a munkahelyen
4, normális, emberi munkahelyi körülmények
5, marad pénzem a hó végén is
6, tudom az otthoniakat támogatni
7, világot látok, utazni tudok
8, amit meg akarok venni, azt meg tudom venni, hitel nélkül, akár némi spórolással is
9, nyugodtan fizetek ki mindent, nincsenek számla elmaradásaim
10, nincsenek hazug politikusok
11, Nyugodt, kiszámítható élet

Nahh, ez az, amit nem cserélnék fel az otthonival:
1, tisztességtelen bér
2, naponta, hetente változó szabályok
3, az emberek csak belénk kötöttek, meg hangoztatták, hogy nekik betegjogaik vannak, közben meg szarba sem nézték a nővéreket, mert egy isten létezik csak, ez pedig az orvos
4, nincsen kötszer, nincsen gyógyszer, lássuk el a betegeket úgy, hogy minden szakszerű és higiénikus legyen,
5, nem hogy hó végére, de két hét elteltével már nem volt szinte egy vasam sem
6, anyukámnál laktam, mert egy önálló albérletet sem tudtam volna fizetni
7, ha már megláttam a városjelző táblát, már az egy utazás volt
8, csak álmodoztam olyan dolgokról, hogy űj farmer, meg póló, jó volt a turkálóban vett is, új műszaki cikkről nem is álmodoztam...
9, néha csekkekkel lottóztam, hogy mikor mit tudok befizetni, így volt, hogy néha volt egy-két hónap elcsúszásom
10, hazug politikusokkal voltam körülvéve, akiket csak önös érdekük érdekelt, és nagy ívben szarták le, mi van velünk, kisemberekkel, de sajnos ez most sem változott
11, szóval stresszben gazdag, élet megrövidítő életem volt otthon

#86505 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:02

Nehéz lesz így a szakképzett ápolókat, nővéreket itthon tartani + én azért ezt szándékosnak tartom, hogy ilyen helyzetet teremtettek.

Valahol szándékos, mert törvénykeztek és így műxik. Bár szerintem ezt Isten akarta így, alatta meg a háttérhatalom, aminek keze elér osztrákokhoz is, nem?
Make love not Wor.

#86506 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 22. 13:59

pl Óbudán sem ingyenes a helyi lakosoknak sem

De gondolom nem is annyit fizet, mint ha én parkolnék le oda.
Nyilván kell vásárolni Bécsben is matricát, de az nem óránként 1juró, hanem valami lazább költség, ha van lakcímkártya.

#86507 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 22. 14:03

Valahol szándékos, mert törvénykeztek és így műxik. Bár szerintem ezt Isten akarta így, alatta meg a háttérhatalom, aminek keze elér osztrákokhoz is, nem?

Ebbe most nem mennék bele, de pontosan tudom mi miért zajlik.
Jézus szenvedéstörténete egy az egyben ugyanaz, mint a magyarok szenvedéstörténete.
Igen, Isten ezt megengedi, ahogy Jézus meghalt a kereszten, a testét a barlangba tették, de később már romolhatatlan testben feltámadt. Azaz lelki testben.

István király elvette a magyarok ősi vallását, a rovásírást, majd voltak még stációk egészen Trianonig, majd a vége már sokkal érthetőbb. Kommunizmusban a néppel felépíttették az infrastruktúrát. Gyárakat, termelő üzemeket, amik alkalmasak voltak önellátásra. Aztán csináltak egy mondvacsinált rendszerváltást ahol megint csak ők lettek képviselők + akiket kiképeztek maguknak.

Sikeresen privatizáltak mindent, amit addig felépítettek a magyarok. Beléptünk az ejuba, utána minden termelésünk csődbe ment, ezért importálni kell még a tejet is, mert mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy tehenet tartsunk.

Aztán most azon ügyködnek, hogy oké, rendben, már nem termel amagyar szinte semmit, és éhbérért dolgozik, a földje már a mienk. Nincs más hátra, mint hogy olyan törvényeket hozzunk, hogy önként elhagyja az országot.

Ha rohamos tempóban húznak az emberek kifelé, márpedig így van, mert itt a környéken pl. már mindenki elment, még a leghülyébbek is. Akkor az itthoniaknak lőttek. Gyerek már kint születik, az itthoni időseknek nem tudnak segíteni közvetlenül csak pénzzel. Há nekem is mondták már, hogy fizetnek csak vigyem a nagyit rendszeresen orvoshoz, meg fűnyírás a ház körül, intézzem el a dolgokat.
Megcsinálom ingyen is, ha az időmbe belefér.

No mindegy, Pap Gábor jelentette ki, hogy amikor az ejuba beléptünk, Jézus stációival összevetve, az volt az, amikor levették a keresztről és a testét a barlangba helyezték. Innen már csak a feltámadás van hátra. Szóval nyugodt vagyok.

#86508 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:02

jaja, mi is elmentünk

#86509 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:27

Hogy érthetőbb legyen, hogy miért lehet összevetni Jézust a magyarsággal. A magyar nyilas nemzet, de nem azért,mert lóhátról nyilazott.

Minden nemzetnek van testisége, lelkisége. Nekünk a testiségünk a nyilas jegy ami megjelenik az összes népművészeti alkotásunkon, népmeséinkben. Az egyetlen olyan jegy, ami az égre mutat, és a naprendszerünk közpobntjába, ahonnan kapja az energiát. A testiségünk a vele szemben álló ikrek jegy, mert a magyar mindenkit testvérének tart.
Lehet valakinek magyar személyi igazolványa, ha nem ezt a lelkületet hordozza magában, ami egy az egyben Jézus lelkülete.

Ez az élet tengelye, s vele keresztben a halál tengelye a halak-szűz.
Ami pont most fejti ki legerősebben a pusztító hatását, amikor kezd véget érni a halak korszak (fejétől bűzlik), de a vízöntő korszak még nem vette át a helyét, csak enyhe átfedéssel. A vízöntő korszak azért lesz szép, mert megszűnik az idő. Azt megelőzi az a bizonyos 7 év, ami az Antikrisztus uralkodása. Ez már kurvára itt van a nyakunkban.

#86510 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 22. 14:24

jaja, mi is elmentünk

Te és még ki?

#86511 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:28

Te és még ki?

mindenki, onnan írunk

a többiek meg a barlangból, hiszen 2012-ben eltörölték a pénzt, és lehullottak a levelek

#86512 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:37

Idézet

Ha belvárosban lakunk, akkor lehet igényelni parkolási engedélyt

(Parkpickerl), hogy szabadon parkolhassunk a lakóhelyünk körüli fizetőövezetben. Egy családnak csak egy matrica jár. Nem ingyenes! A belső kerületekben 135 EUR/év és még van kb. 58 EUR adminisztrációs díj. http://www.wien.gv.a...arkpickerl.html (német)

Néztem egy térképet, ugyanaz van, mint Budapesten, csak a belső kerületek fizetősek.

#86513 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:40

Idézet

Ha magyarországi autónk van, akkor osztrák rendszámot kell rá kérni 3 hónapon belül. Persze ez egyben együtt jár a CASCO és kötelező biztosítás "osztrákosításával" is. A két biztosítás havonta 83 EUR-ba kerül a jelenlegi autómra.

Kocsi 2 hónapon belül hazajön.

#86514 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:05

Nyilván kell vásárolni Bécsben is matricát, de az nem óránként 1juró, hanem valami lazább költség, ha van lakcímkártya.

Nyilván? Mennyi az a "lazább"? Lesz lakcímkártya? Arra biztos adnak? Lakcímkártyának mi a feltétele?
Make love not Wor.

#86515 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 22. 14:24

jaja, mi is elmentünk

Én majdnem visszajöttem, de aztán elmúlt. Nem bírom a seggemen ülni, novemberben lett volna egy jó Koppenhága, csak megnéztem az időjárást, így faszom :-D Október messze van, akkor megyek kicsit melegbe, de addig csak kellene valamit csinálni. Szeptemberben be fog figyelni egy olasz, az egyszer biztos. De addig?
Make love not Wor.

#86516 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:43

Azérezkemény :omg:
Oszt ez még nem német, angol, holland, spanyol, stb.

Idézet

A legnagyobb magyar tiroli álláskereső portálon 74 ezren regisztrálták magukat. Míg két éve 13 ezren kerestek állást egy év leforgása alatt, az idén az új regisztrálók száma már 33 ezernél jár.

#86517 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:40

Kocsi 2 hónapon belül hazajön.

Akkor már nem kell a melóhoz?
Make love not Wor.

#86518 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:17

Ebbe most nem mennék bele, de pontosan tudom mi miért zajlik.
Jézus szenvedéstörténete egy az egyben ugyanaz, mint a magyarok szenvedéstörténete.
Igen, Isten ezt megengedi, ahogy Jézus meghalt a kereszten, a testét a barlangba tették, de később már romolhatatlan testben feltámadt. Azaz lelki testben.

István király elvette a magyarok ősi vallását, a rovásírást, majd voltak még stációk egészen Trianonig, majd a vége már sokkal érthetőbb. Kommunizmusban a néppel felépíttették az infrastruktúrát. Gyárakat, termelő üzemeket, amik alkalmasak voltak önellátásra. Aztán csináltak egy mondvacsinált rendszerváltást ahol megint csak ők lettek képviselők + akiket kiképeztek maguknak.

Sikeresen privatizáltak mindent, amit addig felépítettek a magyarok. Beléptünk az ejuba, utána minden termelésünk csődbe ment, ezért importálni kell még a tejet is, mert mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy tehenet tartsunk.

Aztán most azon ügyködnek, hogy oké, rendben, már nem termel amagyar szinte semmit, és éhbérért dolgozik, a földje már a mienk. Nincs más hátra, mint hogy olyan törvényeket hozzunk, hogy önként elhagyja az országot.

Ha rohamos tempóban húznak az emberek kifelé, márpedig így van, mert itt a környéken pl. már mindenki elment, még a leghülyébbek is. Akkor az itthoniaknak lőttek. Gyerek már kint születik, az itthoni időseknek nem tudnak segíteni közvetlenül csak pénzzel. Há nekem is mondták már, hogy fizetnek csak vigyem a nagyit rendszeresen orvoshoz, meg fűnyírás a ház körül, intézzem el a dolgokat.
Megcsinálom ingyen is, ha az időmbe belefér.

No mindegy, Pap Gábor jelentette ki, hogy amikor az ejuba beléptünk, Jézus stációival összevetve, az volt az, amikor levették a keresztről és a testét a barlangba helyezték. Innen már csak a feltámadás van hátra. Szóval nyugodt vagyok.

Azért az megvan, hogy nekd vagy nekem genetikailag zéróhoz konvergál a közünk a honfoglaló magyarokhoz.

Egyébként jellemzően a "hülyébbek" mennek, mert ebből túlkínálat van magyarországon.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86519 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:43

Azérezkemény :omg:
Oszt ez még nem német, angol, holland, spanyol, stb.

Egyik vagy másik hirdetés elég kreténre sikeredett, aki keres az hogyismondjam, elég egyszerű, ha nagy a választék akkor átlapozom. Család keres ház körüli munkát. Pár keres munkát. Mit, mekkora, mennyi idős, mit tud? Gyanítom semmit nem tud, csak belement az internetbe.
Make love not Wor.

#86520 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 22. 14:47

Azért az megvan, hogy nekd vagy nekem genetikailag zéróhoz konvergál a közünk a honfoglaló magyarokhoz.

Pedig azok is már nyugat felé kalandoztak :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4324
  • 4325
  • 4326
  • 4327
  • 4328
  • Utolsó »