The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 06. 22. 12:57
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 22. 12:59
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 13:48
De minden továbbit már csak kint. Viszont jó hír, kiba sok magyar van kint

Legalább el tudod mondani a benyakúton, hogy "köszcsá" és nem kell itten dánkezée bitte zonderángebóten alakváltással göröcsölni.
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:02
Idézet
1, tisztes bér
2, nincsenek naponta változó törvények, szabályok sehol
3, megbecsülés a munkahelyen
4, normális, emberi munkahelyi körülmények
5, marad pénzem a hó végén is
6, tudom az otthoniakat támogatni
7, világot látok, utazni tudok
8, amit meg akarok venni, azt meg tudom venni, hitel nélkül, akár némi spórolással is
9, nyugodtan fizetek ki mindent, nincsenek számla elmaradásaim
10, nincsenek hazug politikusok
11, Nyugodt, kiszámítható élet
Nahh, ez az, amit nem cserélnék fel az otthonival:
1, tisztességtelen bér
2, naponta, hetente változó szabályok
3, az emberek csak belénk kötöttek, meg hangoztatták, hogy nekik betegjogaik vannak, közben meg szarba sem nézték a nővéreket, mert egy isten létezik csak, ez pedig az orvos
4, nincsen kötszer, nincsen gyógyszer, lássuk el a betegeket úgy, hogy minden szakszerű és higiénikus legyen,
5, nem hogy hó végére, de két hét elteltével már nem volt szinte egy vasam sem
6, anyukámnál laktam, mert egy önálló albérletet sem tudtam volna fizetni
7, ha már megláttam a városjelző táblát, már az egy utazás volt
8, csak álmodoztam olyan dolgokról, hogy űj farmer, meg póló, jó volt a turkálóban vett is, új műszaki cikkről nem is álmodoztam...
9, néha csekkekkel lottóztam, hogy mikor mit tudok befizetni, így volt, hogy néha volt egy-két hónap elcsúszásom
10, hazug politikusokkal voltam körülvéve, akiket csak önös érdekük érdekelt, és nagy ívben szarták le, mi van velünk, kisemberekkel, de sajnos ez most sem változott
11, szóval stresszben gazdag, élet megrövidítő életem volt otthon
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:03
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:02
Valahol szándékos, mert törvénykeztek és így műxik. Bár szerintem ezt Isten akarta így, alatta meg a háttérhatalom, aminek keze elér osztrákokhoz is, nem?
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:05
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:17
Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 22. 14:03
Ebbe most nem mennék bele, de pontosan tudom mi miért zajlik.
Jézus szenvedéstörténete egy az egyben ugyanaz, mint a magyarok szenvedéstörténete.
Igen, Isten ezt megengedi, ahogy Jézus meghalt a kereszten, a testét a barlangba tették, de később már romolhatatlan testben feltámadt. Azaz lelki testben.
István király elvette a magyarok ősi vallását, a rovásírást, majd voltak még stációk egészen Trianonig, majd a vége már sokkal érthetőbb. Kommunizmusban a néppel felépíttették az infrastruktúrát. Gyárakat, termelő üzemeket, amik alkalmasak voltak önellátásra. Aztán csináltak egy mondvacsinált rendszerváltást ahol megint csak ők lettek képviselők + akiket kiképeztek maguknak.
Sikeresen privatizáltak mindent, amit addig felépítettek a magyarok. Beléptünk az ejuba, utána minden termelésünk csődbe ment, ezért importálni kell még a tejet is, mert mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy tehenet tartsunk.
Aztán most azon ügyködnek, hogy oké, rendben, már nem termel amagyar szinte semmit, és éhbérért dolgozik, a földje már a mienk. Nincs más hátra, mint hogy olyan törvényeket hozzunk, hogy önként elhagyja az országot.
Ha rohamos tempóban húznak az emberek kifelé, márpedig így van, mert itt a környéken pl. már mindenki elment, még a leghülyébbek is. Akkor az itthoniaknak lőttek. Gyerek már kint születik, az itthoni időseknek nem tudnak segíteni közvetlenül csak pénzzel. Há nekem is mondták már, hogy fizetnek csak vigyem a nagyit rendszeresen orvoshoz, meg fűnyírás a ház körül, intézzem el a dolgokat.
Megcsinálom ingyen is, ha az időmbe belefér.
No mindegy, Pap Gábor jelentette ki, hogy amikor az ejuba beléptünk, Jézus stációival összevetve, az volt az, amikor levették a keresztről és a testét a barlangba helyezték. Innen már csak a feltámadás van hátra. Szóval nyugodt vagyok.
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:27
Minden nemzetnek van testisége, lelkisége. Nekünk a testiségünk a nyilas jegy ami megjelenik az összes népművészeti alkotásunkon, népmeséinkben. Az egyetlen olyan jegy, ami az égre mutat, és a naprendszerünk közpobntjába, ahonnan kapja az energiát. A testiségünk a vele szemben álló ikrek jegy, mert a magyar mindenkit testvérének tart.
Lehet valakinek magyar személyi igazolványa, ha nem ezt a lelkületet hordozza magában, ami egy az egyben Jézus lelkülete.
Ez az élet tengelye, s vele keresztben a halál tengelye a halak-szűz.
Ami pont most fejti ki legerősebben a pusztító hatását, amikor kezd véget érni a halak korszak (fejétől bűzlik), de a vízöntő korszak még nem vette át a helyét, csak enyhe átfedéssel. A vízöntő korszak azért lesz szép, mert megszűnik az idő. Azt megelőzi az a bizonyos 7 év, ami az Antikrisztus uralkodása. Ez már kurvára itt van a nyakunkban.
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:28
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:37
Idézet
(Parkpickerl), hogy szabadon parkolhassunk a lakóhelyünk körüli fizetőövezetben. Egy családnak csak egy matrica jár. Nem ingyenes! A belső kerületekben 135 EUR/év és még van kb. 58 EUR adminisztrációs díj. http://www.wien.gv.a...arkpickerl.html (német)
Néztem egy térképet, ugyanaz van, mint Budapesten, csak a belső kerületek fizetősek.
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:40
Idézet
Kocsi 2 hónapon belül hazajön.
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:40
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:05
Nyilván? Mennyi az a "lazább"? Lesz lakcímkártya? Arra biztos adnak? Lakcímkártyának mi a feltétele?
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:41
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 22. 14:24
Én majdnem visszajöttem, de aztán elmúlt. Nem bírom a seggemen ülni, novemberben lett volna egy jó Koppenhága, csak megnéztem az időjárást, így faszom

Elküldve: 2015. 06. 22. 13:43

Oszt ez még nem német, angol, holland, spanyol, stb.
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:47
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:17
Jézus szenvedéstörténete egy az egyben ugyanaz, mint a magyarok szenvedéstörténete.
Igen, Isten ezt megengedi, ahogy Jézus meghalt a kereszten, a testét a barlangba tették, de később már romolhatatlan testben feltámadt. Azaz lelki testben.
István király elvette a magyarok ősi vallását, a rovásírást, majd voltak még stációk egészen Trianonig, majd a vége már sokkal érthetőbb. Kommunizmusban a néppel felépíttették az infrastruktúrát. Gyárakat, termelő üzemeket, amik alkalmasak voltak önellátásra. Aztán csináltak egy mondvacsinált rendszerváltást ahol megint csak ők lettek képviselők + akiket kiképeztek maguknak.
Sikeresen privatizáltak mindent, amit addig felépítettek a magyarok. Beléptünk az ejuba, utána minden termelésünk csődbe ment, ezért importálni kell még a tejet is, mert mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy tehenet tartsunk.
Aztán most azon ügyködnek, hogy oké, rendben, már nem termel amagyar szinte semmit, és éhbérért dolgozik, a földje már a mienk. Nincs más hátra, mint hogy olyan törvényeket hozzunk, hogy önként elhagyja az országot.
Ha rohamos tempóban húznak az emberek kifelé, márpedig így van, mert itt a környéken pl. már mindenki elment, még a leghülyébbek is. Akkor az itthoniaknak lőttek. Gyerek már kint születik, az itthoni időseknek nem tudnak segíteni közvetlenül csak pénzzel. Há nekem is mondták már, hogy fizetnek csak vigyem a nagyit rendszeresen orvoshoz, meg fűnyírás a ház körül, intézzem el a dolgokat.
Megcsinálom ingyen is, ha az időmbe belefér.
No mindegy, Pap Gábor jelentette ki, hogy amikor az ejuba beléptünk, Jézus stációival összevetve, az volt az, amikor levették a keresztről és a testét a barlangba helyezték. Innen már csak a feltámadás van hátra. Szóval nyugodt vagyok.
Azért az megvan, hogy nekd vagy nekem genetikailag zéróhoz konvergál a közünk a honfoglaló magyarokhoz.
Egyébként jellemzően a "hülyébbek" mennek, mert ebből túlkínálat van magyarországon.
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 06. 22. 13:47
Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 22. 14:43

Oszt ez még nem német, angol, holland, spanyol, stb.
Egyik vagy másik hirdetés elég kreténre sikeredett, aki keres az hogyismondjam, elég egyszerű, ha nagy a választék akkor átlapozom. Család keres ház körüli munkát. Pár keres munkát. Mit, mekkora, mennyi idős, mit tud? Gyanítom semmit nem tud, csak belement az internetbe.