Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 25. 18:37
Azért egy wombat vagy a papagáj elég egybites bír lenni, ha matekozni kell. Papagáj legalább dallamokat ismétel. Bemutatón viszont látszik a delfin és az orca közti különbség. Majmok hamar használnak szerszámokat is.
Sárga bóbitás kakaduval volt melóm, 25 éves és nagyon rafkós, eljátssza, hogy kedves, aztán,amint teheti belemar az ujjamba

valószínűleg öregszik. Tulaj dicsekedett, hogy ha a fia hazajön, első dolga bemenni a madárhoz, mert annyira szereti. Na pont arra értem oda, hogy a srác rugdosta a madarat, mert az meghülyült, és átharapta az ujját
Amúgy intelligens, és jó fej madár, de kibaszott geci

csak egyszer értettem meg miért, mert be van zárva. Szinte minden mozdíthatót megmozdít, szétharap, vájkál, idő nem számít. A belső ajtónak a fele már hiányzik, megette, vagy a fene tudja. Csak a végére lettem vele olyan viszonyba, hogy beengedett az etetőhelyre, ahol vizet cseréltem, takarítottam. Na azokat a pillantásokat nehéz lett volna nem észrevenni. Akár,ha helyet cseréltünk volna, s én könyörögnék, hogy bazdmeg engedj már ki innen. Mindent értettem, olyan megadóan és fájdalmasan nézett rám, hogy inkább kimentem. Nem az én tulajdonom, ennyi.