HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4356
  • 4357
  • 4358
  • 4359
  • 4360
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87141 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 30. 10:53

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 29. 17:27

Telefon még egy pár napig megvan, el nem dobom, mert krv drágán vettem, még az első körben, amikor megjelent. Itthon hagyom.

Értem. Szóval mégis kell.

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 29. 17:27

Bibliában elég sok minden le van írva, hogy miben leli örömét :-D

És ezt hol írják a bibliában? Valahol benne van, hogy isten nem szereti a rózsafüzért, meg ha a keresztet csókolgatják, vagy ha zarándokolnak?

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 26. 13:36

Nekem sincs közöm Istenhez, neki van köze hozzám.
Neked még mindig több közöd van Istenhez, mint bármelyik magát hívőnek vallónak.
Azt szoktam mondani, hogy az ateistának előnye van a hívővel szemben.
Utóbbi már eldöntötte, hogy a Sátán által kreált istenképet elfogadja. Rózsafüzért szorongasson, meg csókolgassa a keresztet. Na ennél az ateista azért jobb, mert folyamatosan Istenről vitatkozik :-D de legalább nem borul térdre valami kőszobor előtt, és nem megy zarándok útra.

Isten az ilyesmiben nem sok örömet lel, inkább :omg:

#87142 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 10:55

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 29. 19:47

Bibliát olvasni egyébként sem érdemes, ha nincs meg a belső indíttatás, akkor félrecsúszik.

Néha próbáltam olvasni, de mindig megégetett :p :evil2:

#87143 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 30. 10:56

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 30. 11:53

PErsze, hisz net nem lesz, időnként fel kell hívni a helyi kannásboros Sanyikát, hogy hozza már.
Make love not Wor.

#87144 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 10:58

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 06. 29. 20:18

Bár, az a sok szabályzó, ami ilyen helyekre vonatkozik, eléggé elrettentő.

Pedig így is néha mik vannak némelyik kajás helyen. Képzeld el, ha nem volna ennyire szabályozva.

#87145 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 11:01

Te guga, és a mindenható isten miért hagyja, hogy az őt kereső embereket megtévessze a STN™ a kamu egyházzal, miért nem segít nekik megtalálni a hozzá vezető utat?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87146 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 11:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 29. 21:30

Így van és ezt a NAVosok is figyelik. Egyr ejobb trükkökkel. Fornettis alkalmazottas és egyre jobban figyelik, bár lehet itt-ott is vannak trükkök. Sok dolog mehet okosba, csak ha beszopolod, akkor mit mondasz, majd a következő 147 falunap kitermeli? Nézzél körbe kocsog NAVos témakörben, itt a fél kerületet azért baszták végig, mert nem volt kitéve a pénztárgép azonosítója. Gyors, egyszerű. Helyi kocsmát/gyrost megkérdeztem, csúcsidőben havi 3-6 ellenőrzést is kaptak, hol rövidet, hol hosszút. Ilyen falunapon még számlás dologba is belefutottam, cégesen ittak egy tonna kávét és elszámolás oldalán rántotta ki az ellenőr, hogy nem érvényes az adószám, vagy valami nem látszik rendesen.

Erre kár építeni, hogy csakis okosban fogjuk tolni, mert 20 fős bohóckodós rendezvényből még kevesebb van, nagy lecsót nem fogsz vele gyártani, főleg nem beruházást.

És ha rendesen átgondolod már el is megy a kedved tőle, mert pld. fesztiválon én szúrtam ki, hogy előbb leteszi a blokkot, mondja az összeget és utána lehet fizetni. Ott néha ellenőrzik az ellenőrzők ellenőrét is, csak pórnép tudja okosban, mennyire vizezik a sört. Ami egy fasság :-)

:up:

#87147 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 11:05

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 30. 12:01

Te guga, és a mindenható isten miért hagyja, hogy az őt kereső embereket megtévessze a STN™ a kamu egyházzal, miért nem segít nekik megtalálni a hozzá vezető utat?

Bezzeg ha valaki kukoricát lop, annak előre meg van írva a sorsa és lecsapnak rá. Ezek meg itt a nevében élősködnek, oszt hagyja?
Make love not Wor.

#87148 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 11:28

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 30. 12:05

Bezzeg ha valaki kukoricát lop, annak előre meg van írva a sorsa és lecsapnak rá. Ezek meg itt a nevében élősködnek, oszt hagyja?

Jánoska, lepaktáltál az ördöggel, azé' hagyja !!!!NÉGY!!!

qnadamet :-D is hagyta beszopolni az almával :evil2:
Ciciman is on borda

#87149 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 11:46

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 30. 11:53

Emléknek, minek dobnám el? Működőképes.

És ezt hol írják a bibliában? Valahol benne van, hogy isten nem szereti a rózsafüzért, meg ha a keresztet csókolgatják, vagy ha zarándokolnak?

Sok helyen fogalmaz igen félreérthetetlen, s egyértelmű módon.

Tiszta és szeplő nélkül való istentisztelet az Isten és az Atya előtt ez: meglátogatni az árvákat és özvegyeket az ő nyomorúságukban, és szeplő nélkül megtartani magát e világtól.

Szerkesztette: guga 2015. 06. 30. 11:46 -kor

#87150 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 11:50

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 30. 12:01

Egy olyan embernek nem kell mentőöv, aki nagyon jól úszik, integet, hogy köszi, s már úszik is tovább.
Ahhoz, hogy valaki felismerje Isten segítő szándékát, kegyelmét, lelkileg olyan állapotba kell, hogy kerüljön.
Tudod, betegeknek van szüksége orvosra, nem egészségeseknek.

#87151 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 12:35

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 12:50

Egy olyan embernek nem kell mentőöv, aki nagyon jól úszik, integet, hogy köszi, s már úszik is tovább.
Ahhoz, hogy valaki felismerje Isten segítő szándékát, kegyelmét, lelkileg olyan állapotba kell, hogy kerüljön.
Tudod, betegeknek van szüksége orvosra, nem egészségeseknek.

És ebben mi az okosság a vén szarosnak? Csak azok üdvözülhetnek akik lelki rokkantak?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87152 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 14:02

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 30. 13:35

És ebben mi az okosság a vén szarosnak? Csak azok üdvözülhetnek akik lelki rokkantak?

Szerintem te magad is tudod. Még az emberek az emberi viszonyokban is előrébb sorolják azt, aki kedves, alázatos, mint azt, aki kevély.

#87153 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 14:23

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 15:02

Szerintem te magad is tudod. Még az emberek az emberi viszonyokban is előrébb sorolják azt, aki kedves, alázatos, mint azt, aki kevély.

Azért mert valaki kedves és/vagy alázatos akkor nagyobb eséllyel kerül lélekállapotba?

Idézet

#87154 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 14:52

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 30. 15:23

Azért mert valaki kedves és/vagy alázatos akkor nagyobb eséllyel kerül lélekállapotba?

Alapvetően mindenki kevély, mivel testben él, s próbál megfelelni a világ elvárásainak.
Isten meg buktatókkal közbeavatkozik, de úgy, hogy azt az ember önmagától ne tudja megoldani.
Majd, amikor már feladta a próbálkozást végleg, akkor Isten megmutatja a kivezető utat.
S minél több ilyen dolgot él át az ember, annál jobban bízik Isten munkájában, s annál kevésbé a saját tudásában.

#87155 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 14:55

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 15:52

Alapvetően mindenki kevély, mivel testben él, s próbál megfelelni a világ elvárásainak.
Isten meg buktatókkal közbeavatkozik, de úgy, hogy azt az ember önmagától ne tudja megoldani.
Majd, amikor már feladta a próbálkozást végleg, akkor Isten megmutatja a kivezető utat.
S minél több ilyen dolgot él át az ember, annál jobban bízik Isten munkájában, s annál kevésbé a saját tudásában.

Akkor ez gyakorlatilag az ostobaság himnusza?

Idézet

#87156 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 14:58

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 15:52

Isten tudása elég kevés ahhoz, hogy a cigányok ne lopják le a termést. Vagy hinnem kell benne? Elég jó hívő ismerőst is meglopták, biztos nem hisz eléggé. Mi meg lelőnénk, csak nem lehet, ezzel sem ment meg.

Ez így körbekarika, hogy mindig mást mondasz.
Make love not Wor.

#87157 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 14:59

Hja, újságkihordás meg Bécs kilőve, azóta már nem is tudom hány emberrel beszéltem, rájöttem, hogy szobafestőként egész korrekt béreket lehet keresni.

Szombat hajnalban indulunk, jön a fiam is segédmunkásnak.

Kircdorf an der Krems-be megyünk. Szállás panzióban ingyenes, a próbaidőre a bér 1500juró.
Elküldtem az önéletrajzomat, van télen is meló, de ez biztonságosabbnak tűnik, mint az egyéni vállalkozósdi.
Kaptam visszajelzést Németországból is, meg Ausztriából, elküldtem vagy 20 helyre. Mindegyikben leírtam, hogy nem beszélek egyelőre németül, de már tanulom online.

3-4 helyről jeleztek vissza úgy, hogy nem probléma, de itt volt a kezdő pénz a legjobb + az ingyenes szállás.
Legalább nem bivalyszálláson kezdek. Fiammal leszünk egy szobában, amíg kint lesz.

Úgyhogy szombattól off leszek egészen addig, amíg kint nem veszek egy laptopot.

#87158 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 15:03

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 15:59

3-4 helyről jeleztek vissza úgy, hogy nem probléma, de itt volt a kezdő pénz a legjobb + az ingyenes szállás.
Legalább nem bivalyszálláson kezdek. Fiammal leszünk egy szobában, amíg kint lesz.

És a legkedvezőbb ajánlat nem gyanús? Idehaza a legkedvezőbb jaánlat és pld. a kiadó albérletek az mind átverős mókák. Ilyen fizuhoz ingyen szállás. Hátvaze, infósnak kimennék, de lehet oda-vissza vándorolnék. Azért a végére kíváncsi vagyok.
Make love not Wor.

#87159 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 15:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 30. 15:58

Isten tudása elég kevés ahhoz, hogy a cigányok ne lopják le a termést. Vagy hinnem kell benne? Elég jó hívő ismerőst is meglopták, biztos nem hisz eléggé. Mi meg lelőnénk, csak nem lehet, ezzel sem ment meg.

Ez így körbekarika, hogy mindig mást mondasz.

Minden okkal történik.
Azt szoktam mondani, hogy ha valamit beleraksz a közös fazékba, azt ki is veszed.
Nem hiszek a véletlenekben, de abban igen, hogy egyre nyomorúságosabb lesz a helyzet, mert tapasztalható, hogy tyúklépésben, észrevétlenül növelik a feszültséget, akár gumicsontokkal is.
A szabályok szabályokra halmozása nem azt az irányt mutatja, hogy ez nekünk jó.
Mindenféle előre mesterségesen megtervezett, kreált dolgokkal nyirbálják a szabadságjogokat, s olyan a színezete, hogy a tömeg félelmében támogatja.

#87160 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 15:06

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 26. 10:51

Szeretek futkorászni, mozogni.
A monotonitás, az ami nem nekem való.

Na, akkor nézzük meg az eddig felvázolt szabadságfaktort a kötött, határidős, jól viselkedős brigádmelóval. És nézzük meg azt is, ki írta az elején, hogy szakiparral és ilyesmivel jobb árfekvésben lehet keresni.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4356
  • 4357
  • 4358
  • 4359
  • 4360
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.