Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 05. 13:30
Sejtem, de engem érdekelt volna. Lehet festőknek extra festőadójuk van, vagy valami környezetvédelmi fasság

Én is még lógok önkormányzatnak 125ezressel, az nem olyan vészes.
Te a magad szemszogebol nezed - en meg nyilvan az enyembol.
Valoszinuleg nincs tobb adojuk. De ezt csak saccolom. Mi lehetne? Semmi veszelyes anyaggal nem meloznak.
Autoszerelonel legalabb az olaj az.
Itt magasabbak a berek, de ez nem ok arra, hogy esz nelkul koltekezzen mindenki.
Mint mondtam, nem szokatlan a 100-120 Euros szerzodott oraber a kulonbozo rendszerek karbantartasi szerzodesiben, de ez kb a top.
(nyilvan penzugyi tanacsadoi szektorbol nincsenek infoim, ott biztosan van tobb vagy mondjuk ugyvedi dijnal).
De, es ezt mar tapasztalatbol mondom:
-autoszerelo, nogyogyasz, fodrasz, karosszerias, uveges, haztartasi gep szerelo mind hasonlo aron dolgozik mint otthon, vagy meg olcsobb.
Peldaul a mosogatogep szerelo kijott, elvitte a gepet, megjavitva visszahozta (vezerlopanel csere), beuzemelte, 110 Euro. Rossz panelt is hozta.
Autoszerelo ahogy mondtam 30-40 Euro per ora. Fodrasz: nekem 10 Euro, nejemnek meg 30-40. Nogyogyasz: olcsobb.
Itteni korhaz Oxfordban vegzett foorvosa ker kb 65-70 Eurot egy alkalommal. Ebben vizsgalatok is vannak. Magan rendeles.
Es nem mondja azt, hogy jojjon vissza 2 het mulva kontrollra, hogy ujra lehuzzon. Felirja amit kell, viszlat ha gond van vagy jon a gyerek.
Ezekhez kepest kiugroan sok a festok altal kert osszeg.
Szerkesztette: FőDudu 2015. 07. 05. 12:49 -kor