HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4389
  • 4390
  • 4391
  • 4392
  • 4393
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87801 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 17. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 16. 21:40

Lerobbant panzió, a kilincsekbe s szerb tulaj 220 voltot vezetett, mert loptak töle :-D
Mikor megjöttünk, s megláttam, de majd tolok róla filmet, azonnal haza akartam menni, csak a kedvünkért kapcsolta le a biztosítékot.

A lényeg a lazaság meg a magad ura ... vagy mi ...

Egyébként meg nincs cipője ott senkinek, vagy mi? Szigetelt cipőben (nem tócsában állsz vászoncipőben), nem ráz meg az áram.

#87802 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 17. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 17. 12:04

Egyébként meg nincs cipője ott senkinek, vagy mi? Szigetelt cipőben (nem tócsában állsz vászoncipőben), nem ráz meg az áram.

És általában a kilincset egy kézzel fogjuk meg. Szóval filmekben hülyesék, hogy megfogja és ziiiiziizzzrööööööáááá majd hanyatt vágja magát. Ja, és ha kötekedek, akkor 230 volt :-D
Make love not Wor.

#87803 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 16. 21:40

Lerobbant panzió, a kilincsekbe s szerb tulaj 220 voltot vezetett, mert loptak töle :-D
Mikor megjöttünk, s megláttam, de majd tolok róla filmet, azonnal haza akartam menni, csak a kedvünkért kapcsolta le a biztosítékot.

Most megy fel a videó egy Biohazard részletről, mikor circle pitben valakinek leesett a szemüvege...

Állat volt. Kaja sem fesztiválos, hogy drága és szar. 300-500 a lángos, de kértem szarvaskolbászt, kaptam egy jó 40 dekás adagot, friss kenyérrel, hagymával, paprikával. Este 9 felé ettem, még nem vagyok kajás. Mondja a csaj, hogy 990 lesz... Azbeszt. Hozok haza is :-D Szarvasburger is akad, de az sem érdekelt, ha nem az, mert jó és friss. Lángos széle csöppet olajos volt, de ne akarjak már túl sokat 400 forintos jó sörrel :-D

Sepultura viszont kimarad, hiába occsó minden, most meghívtam havert 1 körre, 50ezres lenne a hónap, ezt nem bírom... Igaz ennyiért 4 nap, X koncert. Lehet Lágymányosi hídról belenézek és ennyi. Bár 50 pénz az 3 Sziget jegy, ahol nem sok érdekel. KisMáté meg rámozdult a vérköpködős darabolós állatdarálós varjúmetálra :-D
Make love not Wor.

#87804 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 17. 12:33

És általában a kilincset egy kézzel fogjuk meg. Szóval filmekben hülyesék, hogy megfogja és ziiiiziizzzrööööööáááá majd hanyatt vágja magát. Ja, és ha kötekedek, akkor 230 volt :-D

Elég egy kézzel megfogni, ha pl. a lábad le van földelve jól :D

Az se mindenhol annyi, még Európában sem. Bár osztrákoknál, ahol most Guga van, ott biztos 230 már.

#87805 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 17. 12:04

2 részből áll az épület, az amit felüjitunk és egyben lakosztály is, a másik meg egy volt sertéstelep, ami raktár és tele van bazi jó cuccokkal, na oda párszor betörtek, s az albán faszi a bejárati kilincsekre áramot vezetett. Nem megyek oda, bármi kell onnan szólok neki, hogy hozza át :-D

Fasza az albán csapat, ma berobogtak 3 autóval, gyors rendszámcsere és már füstöltek is tovább :-D sokáig nem maradunk itt az tuti.

#87806 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 16:03

Hja, és filmezni sem nagyon fogok, mert soha nem tudni mikor robognak be, szerintem ha meglátnák azonnal elvágnák a torkomat :-D

#87807 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 17. 12:38

Most megy fel a videó egy Biohazard részletről, mikor circle pitben valakinek leesett a szemüvege...

Állat volt. Kaja sem fesztiválos, hogy drága és szar. 300-500 a lángos, de kértem szarvaskolbászt, kaptam egy jó 40 dekás adagot, friss kenyérrel, hagymával, paprikával. Este 9 felé ettem, még nem vagyok kajás. Mondja a csaj, hogy 990 lesz... Azbeszt. Hozok haza is :-D Szarvasburger is akad, de az sem érdekelt, ha nem az, mert jó és friss. Lángos széle csöppet olajos volt, de ne akarjak már túl sokat 400 forintos jó sörrel :-D

Sepultura viszont kimarad, hiába occsó minden, most meghívtam havert 1 körre, 50ezres lenne a hónap, ezt nem bírom... Igaz ennyiért 4 nap, X koncert. Lehet Lágymányosi hídról belenézek és ennyi. Bár 50 pénz az 3 Sziget jegy, ahol nem sok érdekel. KisMáté meg rámozdult a vérköpködős darabolós állatdarálós varjúmetálra :-D

De hülye vagy te :-D jólt tolod.

Itt a glettkirály megy, meg a 65 centes halkonzerv :-D pizza baromi olcsó, meg a szénsavas kifli is, de hiába vennék 4db fagyasztott pizzát 1.80-ért, ha nincs hol megsütni :-D

Soha nem ennék konzervet, mármint otthon, azért tartottam a tyükokat, hogy ne kelljen szar kaját venni, enni, de most ez van.

#87808 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 17:46

És ott is megy a chemtrail? Amúgy illumináti gyártja a konzervet is:)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87809 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 17. 17:02

2 részből áll az épület, az amit felüjitunk és egyben lakosztály is,

És mindenhol kapsz netet. Besírok, miközben a világ minden részén kilométeres körzetben lófaszt szoktam találni. Végem van ettől a csávótól, mekkora mákja van.
Make love not Wor.

#87810 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 17. 17:08

Soha nem ennék konzervet, mármint otthon, azért tartottam a tyükokat, hogy ne kelljen szar kaját venni, enni, de most ez van.

Az tele van sóval baszki.
Make love not Wor.

#87811 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 17:54

remélem szelénes, só van nálad, de káliummentes legyen
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87812 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 17. 18:49

És mindenhol kapsz netet. Besírok, miközben a világ minden részén kilométeres körzetben lófaszt szoktam találni. Végem van ettől a csávótól, mekkora mákja van.

S, még filmet is tudok feltolni :-D bár ha észreveszik a roter hahn panzijósok, akkor ugrott, ezért igyekszem olyankor, amikor üres a platz náluk.

#87813 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 17. 19:09

S, még filmet is tudok feltolni :-D bár ha észreveszik a roter hahn panzijósok, akkor ugrott, ezért igyekszem olyankor, amikor üres a platz náluk.

Akkor kell, amikor vendég van, de mit vennének észre? Mondjuk jó nagy marhák, ha csak így nyíltan van a wifi.
Make love not Wor.

#87814 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 17. 18:50

Az tele van sóval baszki.

Holnap lesz két hete, hogy kint vagyunk, szép kis hasam lett, kérdeztem a fiam hogy wattafakk bendő? Aszongya a szar konzervektől :-D leszarom, napi 10 óra gürci és nem fogyok, pedig patakokban folyik rólam a víz.

Majd ha hazamentem, eszek rendes kaját.
Itt nem lehet sokáig hüzni, veszélyes terep.

Első este amikor megérkeztünk, a csapatból 4-en leléceltek Bécsbe füvet venni. Há nem belefutottak a drograzziába?
Megüszták mert még nem náluk volt, de már akkor mondtam a fiamnak, hogy gyorsan hüzzunk innen a picsába :-D

Bocs, német billentyüzet.

#87815 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 17. 19:10

Akkor kell, amikor vendég van, de mit vennének észre? Mondjuk jó nagy marhák, ha csak így nyíltan van a wifi.

3 panzió van mellettünk, ez is panzió csak utoljára a 60-70-es években használták. Nyílt wifi van mindegyiknél, ez a legerősebb jel. Gondolom nem akarnak baszakodni a vendégekkel, hogy mi a kódja. Fiam a telefonnal több wifit is talált az utcában, meg van nem messze benzinküt, stadion, mcdonalds, szóval net az van bőven.

#87816 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 18:22

Idézet

Jogosulttá váltál a YouTube-tól való első kifizetés fogadására. Kapcsolj össze fiókoddal egy AdSense-fiókot, hogy megkezdhesd a kifizetések fogadását.

Nahh, akkor már én is kezdő fázisban megélhetési tyüktubos vagyok :-D már csak az adsense fiókot kéne kapcsolni, amit a faszom tudja hogy kell, bonyás, majd otthon átrágom magam rajta, addig szopjanak szénsavas kiflit.

#87817 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 17. 18:46

Ismerős kint húzza, Ő osztotta meg. Fotói alapján a munkakörülmények korrektek, új vasút/villamos pilótafülkéket szerelgetett, ilyesmik, de a kb. 2ezer Euróhoz még papírt is kérnek:

Hollandiába és németországba keresünk ipari villanyszerelőket!
Feladatok: ipari területeken villanyszerelés, kábelezés, üzembe helyezés előtti ellenőrzés, hibaelhárítás, rendszeres ellenőrzés és karbantartás. Egyéb épületek karbantartása és javítása.
Követelmények:
-villanyszerelő végzettség
-releváns szakmai tapasztalat
-önálló munkavégzés
-angol vagy német nyelvtudás
-vca/scc
Amit kínálunk:
-versenyképes holland bérezés 500€ /hét
-bejelentett hosszútávú munkalehetőség
-ingyenes szállás
Jelentkezéséhez kérjük, csatolja idegen nyelvű önéletrajzát, VCA vagy SCC vizsgájának fénymásolatát, BSN/ SOFI szám fénymásolatát és a személyi vagy útlevél fénymásolatát valamin további vizsgák esetén azoknak a fénymásolatát. Jelentkezés idegen nyelvű önéletrajzzal a hr@allas-kulfoldon.hu email címen vagy telefonon 0036304690722, 0031614486145
Make love not Wor.

#87818 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 18. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 17. 17:08

De hülye vagy te :-D jólt tolod.

Itt a glettkirály megy, meg a 65 centes halkonzerv :-D pizza baromi olcsó, meg a szénsavas kifli is, de hiába vennék 4db fagyasztott pizzát 1.80-ért, ha nincs hol megsütni :-D

Na és a lényeg: a só az milyen? :p :Đ

#87819 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 18. 07:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 17. 19:13

Holnap lesz két hete, hogy kint vagyunk, szép kis hasam lett, kérdeztem a fiam hogy wattafakk bendő? Aszongya a szar konzervektől :-D leszarom, napi 10 óra gürci és nem fogyok, pedig patakokban folyik rólam a víz.

Majd ha hazamentem, eszek rendes kaját.
Itt nem lehet sokáig hüzni, veszélyes terep.

Első este amikor megérkeztünk, a csapatból 4-en leléceltek Bécsbe füvet venni. Há nem belefutottak a drograzziába?
Megüszták mert még nem náluk volt, de már akkor mondtam a fiamnak, hogy gyorsan hüzzunk innen a picsába :-D

Bocs, német billentyüzet.

Mer' a glettelés az nem zsírégetős meló. Nehéz egész nap tolni, meg elfáraszt és szar, de nem lihegtet, mint pl. egy lassabb tempójú futás.
Itthon is némelyik szobafestős havernak akkora bele van, hogy ihaj, egyiknek durván, vele szoktam is poénkodni, hogy lenyelt egy bukósisakot, vagy hogy nem éri el a falat csak a hosszú nyelű hengerrel :D
Mondjuk van olyan is, aki meg kimondottan vékony.

Egyébként valszeg inkább csak felpüffedtél a filléres szar konzervektől, és messze nem híztál annyit két hét alatt, mint amennyinek látszik.

#87820 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 18. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 17. 19:22

Nahh, akkor már én is kezdő fázisban megélhetési tyüktubos vagyok :-D már csak az adsense fiókot kéne kapcsolni, amit a faszom tudja hogy kell, bonyás, majd otthon átrágom magam rajta, addig szopjanak szénsavas kiflit.

Abból nem leszel megélhetési jutyubos :D
Magyar csatornákon nincs annyi néző, még a legnézettebbek se abból élnek, ahol többszázezres nézettség is van havonta.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4389
  • 4390
  • 4391
  • 4392
  • 4393
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.