Idézet: guga - Dátum: 2015. 07. 16. 21:40
Lerobbant panzió, a kilincsekbe s szerb tulaj 220 voltot vezetett, mert loptak töle

Mikor megjöttünk, s megláttam, de majd tolok róla filmet, azonnal haza akartam menni, csak a kedvünkért kapcsolta le a biztosítékot.
Most megy fel a videó egy Biohazard részletről, mikor circle pitben valakinek leesett a szemüvege...
Állat volt. Kaja sem fesztiválos, hogy drága és szar. 300-500 a lángos, de kértem szarvaskolbászt, kaptam egy jó 40 dekás adagot, friss kenyérrel, hagymával, paprikával. Este 9 felé ettem, még nem vagyok kajás. Mondja a csaj, hogy 990 lesz... Azbeszt. Hozok haza is

Szarvasburger is akad, de az sem érdekelt, ha nem az, mert jó és friss. Lángos széle csöppet olajos volt, de ne akarjak már túl sokat 400 forintos jó sörrel
Sepultura viszont kimarad, hiába occsó minden, most meghívtam havert 1 körre, 50ezres lenne a hónap, ezt nem bírom... Igaz ennyiért 4 nap, X koncert. Lehet Lágymányosi hídról belenézek és ennyi. Bár 50 pénz az 3 Sziget jegy, ahol nem sok érdekel. KisMáté meg rámozdult a vérköpködős darabolós állatdarálós varjúmetálra
Make love not Wor.