Idézet: fram - Dátum: 2015. 07. 21. 00:21
üzleteltél már velük? alkudoztál már olyannal, akinek abból van tele a zsebe dohánnyal, h lehúzza a bérniggereket yóól?
ha nem, most jött el az a pillanat
ha szopatni akar (az előjelekből azt látom, h a véribe van), én - ha a helyedben lennék - beküldeném a fiam a házba vésővel/kalapáccsal/fejszével/gereblyével/bármivel
és ha nem pönget úgy, ahogy az elején szó volt, akkor nekem egy ruppót se adjon, de amennyi m2-t megcsináltam, azt simán tégláig leverném
mondjuk én ilyen mindent vagy semmit csávó vagyok, frankón megcsinálnám
ti ketten vagytok, elvileg meg tudjátok csinálni, h kint tartod, közönség előtt a neppert, ne lássa, csak hallja, ahogy odabent a kalapács kongatja a falat

ha nem látja, odabent első nekifutásra lehet kongatni ugyanazt az 1 m2-t fél percig (de azt frankón, tégláig), aztán az ablakon félig kihajolva rákérdezni, h van-e már pénz ...
Fene tudja, lehet nem éri meg összeveretni magukat azért az 1000 euróért.
Így csak lóvéjuk nincs, de legalább a csontjaik egyben vannak.
Nem hiszem, hogy nagyon fájna neki, hogy lerombolják, amit ingyen építettek, majd felépíti másik hülye ingyen újra.
Meg biztos belefutott ő már hasonlókba, meg Gugáéknál sokkal keményebbekbe is, akiknek nagyon kellett a pénz, és nem valószínű, hogy meghatódott tőlük se.
Szerkesztette: Sparow2 2015. 07. 21. 06:20 -kor