HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4461
  • 4462
  • 4463
  • 4464
  • 4465
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89241 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 13. 20:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 13. 20:51

Én csak arra emlékszem, hogy 2008 környékén mennyire rámozdultak a fotelharcos Linuxosok és osztották az eszet, hogy ez majd nem fostalicska Windows lesz és mindenki megláthassa, jogosultságkezelés, meg kernel, meg bigyó. Megláttuk :-D

Cserébe ezek a kurva életben sem lesznek javítva a már meglevő eszközök 95%án ha nem többön.

#89242 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 13. 21:40

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 08. 13. 20:37

Pár hete csacsogtunk itt mindenféle backdoor-ról, hogy a droidos telefonokon mit lehet, és mit nem. Nos, ha hallottátok, ha nem, van ez a Stagefright nevű lószar, amit -ahogy olvastam- felhasználói interació nélkül emelt szintű jogosultságot ad az egyes készülékekhez. A jelenséget prezentáltak a Google-nak is, és talán a BlackHat konferencián is volt róla szó. A probléma a Stagefright android komponens körül van. Leghatékonyabban egy MMS-el lehet kiaknázni, de pl. weblapok segítségével is buzerálható a készülék. Ha vmi videót játszik le a készülék, akkor ez a multimédia modulja az androidnak kihasználható, mert sérülékeny.
Bővebben: https://blog.zimperi...-vulnerability/
A lényeg, hogy ez olyan támadási felületet tesz lehetővé, hogy a beavatkozásunk nélkül férnek hozzá a telefonunkon tárolt cuccokhoz, MEDIA vagy SYSTEM jogosultsággal (ez készülék/gyártó/android rendszer függő), és a jogosultság csak eggyel van a root jog alatt. Ez az, ami aggasztó.

Van ellenőrző app is, hogy a készülékünk szoftvere javításra kerül-e már? --> https://play.google....tdetector&hl=en

Hátha érdekel valakit a téma, ha már Guga nincs jelen :-)

not vulnerable. csak nem hülyeség ez a miui :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#89243 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 14. 11:28

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 05. 11:21

Ligetben ott a Szöglet presszó, ha előtte nap valamikor jössz és van dátumod, akkor mondhatod, környéken elcsövezünk. Vagy kimegyünk Lisztferihegyig, ott vane gy bár, ami lassan törzshely, max. kocsi marad és másnap visszajövök érte, tömegközzel nehezebben szopható.

Este amúgy is jobban ráérek.

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 05. 11:24

Bejössz előző este, ha hatkor megy a gép, hajnalba nyúló sörözés, és onnan mész a reptérre :)

Na, van időpont. Megvettem a márványfotelos negyedosztályos, raktérbe szóló, Tesco value Ryanair repjegyet, 2015.09.23-án indul a gép boxerképűekhez, de este tízkor! Elég lehetetlen időpont, a fapadosok ilyenek, szóval nem tudom, hogy sörözéssel ezt hogy lehet egybekötni. Esetleg, ha egy nappal előbb felutazok 22-én délután, de nem hinném, hogy egész nap bébicsőszködne felettem valaki, annyira gondolom ti sem értek rá, viszont az ingyen sör sem mehet veszendőbe, már csak azért sem, mert az elmaradt világvégés Dextrózsi-féle sörökről durván lemaradtam, ami már egymagában ombudsmani intézkedésért kiált. Esetleg felosztjátok, hogy x-től y óráig Ya'Know, aztán Dzsaanszi ügyel a cumisüveggel és a büfiztetős partedlivel, vagy valahogy így, beosztjátók, hogy mikor ki lesz szolgálatban.

Szerkesztette: Raynes 2015. 08. 14. 11:41 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#89244 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 14. 11:35

Idézet: Raynes - Dátum: 2015. 08. 14. 12:28

Na, van időpont. Megvettem a márványfotelos negyedosztályos, raktérbe szóló, Tesco value Ryanair repjegyet, 2015.09.23-án indul a gép boxerképűekhez, de este tízkor! Elég lehetetlen időpont, a fapadosok ilyenek, szóval nem tudom, hogy sörözéssel ezt hogy lehet egybekötni. Esetleg, ha egy nappal előbb felutazok 22-én délután, de nem hinném, hogy egész nap bébicsőszködne felettem valaki, annyira gondolom ti sem értek rá, viszont az ingyen sör sem mehet veszendőbe, már csak azért sem, mert az elmaradt világvégés Dextrózsi-féle sörökről durván lemaradtam, ami már egymagában ombudszmani intézkedésért kiált. Esetleg felosztjátok, hogy x-től y óráig Ya'Know, aztán Dzsaanszi ügyel a cumisüveggel és a büfiztetős partedlivel, vagy valahogy így, beosztjátók, hogy mikor ki lesz szolgálatban.

MAjd kuldok neked szerencsesort - ha Janho meg nem issza eloled...

#89245 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 14. 11:46

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 14. 12:35

MAjd kuldok neked szerencsesort - ha Janho meg nem issza eloled...

A Ziste Náldjom meg gyermekem. Ámen :beer: Jahno nem issza meg, tudja, hogy abban az esetben a Pokolban fog elkárhozni, persze addigra azt is Viktorék fogják üzemeltetni, nemzeti dohány- és alkoholpokoltrafik formájában, ahol a bekerülteknek az lesz a büntetése, hogy csak nézik a folyton felfelé pörgő árakat, míg a pénzük nem lesz elég semmire, közben meg fideszes mozgalmi szövegeket kell hallgatniuk a hangosbemondón az idők végezetéig.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#89246 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 14. 11:47

Mépont szerda este?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89247 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 14. 12:04

Idézet: qnadam - Dátum: 2015. 08. 13. 22:40

not vulnerable. csak nem hülyeség ez a miui :)

https://www.hwsw.hu/...ium-exodus.html

De, vulnerable :p

Szerkesztette: zetor2000 2015. 08. 14. 12:05 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89248 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 14. 12:13

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 08. 13. 21:01

Cserébe ezek a kurva életben sem lesznek javítva a már meglevő eszközök 95%án ha nem többön.

Ez mindennel ilyen, ha kiadod a kezedből, és a gyártó módolgathat saját kénye-kedve szerint.

#89249 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 14. 14:11

Idézet: Raynes - Dátum: 2015. 08. 14. 12:28

Elég lehetetlen időpont, a fapadosok ilyenek, szóval nem tudom, hogy sörözéssel ezt hogy lehet egybekötni. Esetleg, ha egy nappal előbb felutazok 22-én délután, de nem hinném, hogy egész nap bébicsőszködne felettem valaki,

Majd max. elosztjuk kétfelé és maratont futunk. Vagy korán kimész a reptérre és ráalszol a gépig. Kellene vaze.
Make love not Wor.

#89250 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 14. 14:12

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 14. 12:47

Mépont szerda este?

Én is akkor utazom, amikor occsó :-D
Make love not Wor.

#89251 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 15. 11:39

Na mi van, guga már látogatóba se jön internet által érintett területre? Ennyire bejött a festéktüsszentés?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89252 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 15. 11:41

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 15. 12:39

Na mi van, guga már látogatóba se jön internet által érintett területre? Ennyire bejött a festéktüsszentés?

mar a sajat Q7 fenyezesen melozik...

#89253 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 15. 11:47

A sporthonda már le van fényezve? :rolleyes:

#89254 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 06:08

Persze, a sporthondával már Bécsben csajozik a gyerek.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89255 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 08:59

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 17. 07:08

Persze, a sporthondával már Bécsben csajozik a gyerek.

Megittam hétvégén (szombat) este a Lidliben vett FAXE Strong cuccost. (literes sör, 10% alkohollal) jó hideg volt, de semmi fúúú, de extra. Kicsit fejbe vert, de eléggé fáradt is voltam, mert lakásfelújítok. Azt hittem, barna vagy fekete sör, de nem, mert világos. Monnyuk 750et nem tudom, ért e, szerintem kicsit többért (+50Ft) 4 Aranyászok jobb vétel. Nem azért, mert több, nekem jobban ízlik. Egy próbát megért, 500ért a sima világos dán prémium jobb volt.

Van még nálunk ez a Holland Porter, meg a Japán Búza fantázianevű hazai csoda, de annyit én nem szívesen áldozok sörre. (úgy értem, hogy ár/érték arányban) Ha nagyon olyan lesz, majd egy fesztiválon megkóstolom.

#89256 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 09:16

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 08. 15. 12:47

A sporthonda már le van fényezve? :rolleyes:

Azon túlórázott Guga a hétvégén.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89257 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 09:18

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 08. 17. 09:59

Van még nálunk ez a Holland Porter, meg a Japán Búza fantázianevű hazai csoda, de annyit én nem szívesen áldozok sörre. (úgy értem, hogy ár/érték arányban) Ha nagyon olyan lesz, majd egy fesztiválon megkóstolom.

Annyira ne hamarkodd el a vásárlást. Ezek a Horizont sörök szerintem fosok.

#89258 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 11:28

Jaja, valahogy nekem is az a véleményem, csak nem tudtam ilyen szakszerűen kifejezni nagyhirtelen :)

Mondjuk ha porter, akkor a Ziwiec Porter jöhet, hidegen... vagy inkább Okocim Porter. Csak idehaza ritka.

#89259 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 11:31

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 08. 17. 09:59

Megittam hétvégén (szombat) este a Lidliben vett FAXE Strong cuccost. (literes sör, 10% alkohollal) jó hideg volt, de semmi fúúú, de extra. Kicsit fejbe vert, de eléggé fáradt is voltam, mert lakásfelújítok. Azt hittem, barna vagy fekete sör, de nem, mert világos. Monnyuk 750et nem tudom, ért e, szerintem kicsit többért (+50Ft) 4 Aranyászok jobb vétel. Nem azért, mert több, nekem jobban ízlik. Egy próbát megért, 500ért a sima világos dán prémium jobb volt.

extra strong a faxe.... :D engem orvul lefotóztak vele a múlt héten a hűtő előtt...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#89260 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 11:36

Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 17. 12:31

extra strong a faxe.... :D engem orvul lefotóztak vele a múlt héten a hűtő előtt...

Azóta vagy a termék reklámarca? :p :D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4461
  • 4462
  • 4463
  • 4464
  • 4465
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.