Idézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 08. 09:57
Jaja..
Linkjeim
Ezt amúgy miképp számolják? IP címek alapján?
Tízmilliárd megnézés kellett hozzá, vagy valóban tízmilliárd ember által lett megnézve?!
És az elejétől a végéig is kell nézni a videót, vagy elég csak ráklikkelni, hogy ugorjon az a számláló?
Mi van akkor ha nem nézem végig, mert mondjuk a videó végén, az utolsó perc/ek/ben lévő 'thanks to' már annyira nem érdekel?!
Szerintem a Google Analyticsszel számolják ezt is. Vagy piros.
Tízmilliárd ember által max. akkor lehet megnézve, ha másik bolygóról is lehet nézni, mert a Földön még nem vagyunk annyian.
Nem tudom, mi számít egy megnézésnek, vagy ha az utolsó másodpercet nem nézed meg, akkor nem egyet számolnak-e, csak 0.999999-et, csak kiírva kerekítik egész számra ... vagy piros ...
Googleneél biztos el lehet olvasni, hogy mi alapján fizetnek, és mi történik, ha nem nézik teljesen végig, vagy ha előre tekerték közben mondjuk két alkalommal egy percet, vagy akármi.
Vagy valahol visszatekertek két percet, mert tetszett, tíz perccel odébb meg előre tekertek egy percet, mert unalmas volt.
Ui: Bár matematikailag
elméletileg lehet, hogy megnézte 10 milliárd ember, ha elég régóta megy a csatorna.
Egyik lehetséges eset: a mostani 7 milliárd élő ember, meg még 3 milliárd megnézte régebben, aki már nem él

Bár azt nem tudom, hogy egységnyi időnként hányan halnak meg, és mennyi idő volna, amíg 3 milliárd ember lecserélődik a bolygón, de több, mint valószínű, hogy nem volt akkor még youtube, vagy még csak nem is élt még akkor egyáltalán ez a Pew-Dew-Duw, vagy ki a pék
Szerkesztette: Sparow2 2015. 09. 08. 09:29 -kor