HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4480
  • 4481
  • 4482
  • 4483
  • 4484
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89621 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 08. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 07. 13:33

Jaja.. Linkjeim
Ezt amúgy miképp számolják? IP címek alapján?
Tízmilliárd megnézés kellett hozzá, vagy valóban tízmilliárd ember által lett megnézve?!
És az elejétől a végéig is kell nézni a videót, vagy elég csak ráklikkelni, hogy ugorjon az a számláló?
Mi van akkor ha nem nézem végig, mert mondjuk a videó végén, az utolsó perc/ek/ben lévő 'thanks to' már annyira nem érdekel?!

#89622 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 07. 20:19

Te mindig elégedett vagy a világgal, az jó, amit csinálsz, mindenki más hülye. Majd lelépsz a dolgozóból és anyázol 3 napig, hogy mindenki milyen köcsög, mennyire nem lehet belőle kijönni és szopó az egész.

:up:
Épp ezt akartam mondani fentebb.

#89623 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 08. 06:54

Biztosan beteg AKAR lenni

Ja bazdmeg, ez volt a baj!
Néha rám jön, pár évente, hogy beteg akarok lenni, ja. De már elmúlt az akarat szerencsére :D

#89624 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 08. 09:57

Jaja.. Linkjeim
Ezt amúgy miképp számolják? IP címek alapján?
Tízmilliárd megnézés kellett hozzá, vagy valóban tízmilliárd ember által lett megnézve?!
És az elejétől a végéig is kell nézni a videót, vagy elég csak ráklikkelni, hogy ugorjon az a számláló?
Mi van akkor ha nem nézem végig, mert mondjuk a videó végén, az utolsó perc/ek/ben lévő 'thanks to' már annyira nem érdekel?!

Szerintem a Google Analyticsszel számolják ezt is. Vagy piros.
Tízmilliárd ember által max. akkor lehet megnézve, ha másik bolygóról is lehet nézni, mert a Földön még nem vagyunk annyian.

Nem tudom, mi számít egy megnézésnek, vagy ha az utolsó másodpercet nem nézed meg, akkor nem egyet számolnak-e, csak 0.999999-et, csak kiírva kerekítik egész számra ... vagy piros ...
Googleneél biztos el lehet olvasni, hogy mi alapján fizetnek, és mi történik, ha nem nézik teljesen végig, vagy ha előre tekerték közben mondjuk két alkalommal egy percet, vagy akármi.
Vagy valahol visszatekertek két percet, mert tetszett, tíz perccel odébb meg előre tekertek egy percet, mert unalmas volt.

Ui: Bár matematikailag elméletileg lehet, hogy megnézte 10 milliárd ember, ha elég régóta megy a csatorna.
Egyik lehetséges eset: a mostani 7 milliárd élő ember, meg még 3 milliárd megnézte régebben, aki már nem él :D
Bár azt nem tudom, hogy egységnyi időnként hányan halnak meg, és mennyi idő volna, amíg 3 milliárd ember lecserélődik a bolygón, de több, mint valószínű, hogy nem volt akkor még youtube, vagy még csak nem is élt még akkor egyáltalán ez a Pew-Dew-Duw, vagy ki a pék :think:

Szerkesztette: Sparow2 2015. 09. 08. 09:29 -kor

#89625 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 08. 09:57

Utóbbi.
Biztosan.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89626 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 08. 10:22

Utóbbi.
Biztosan.

Jól van na.. Nem is én, hanem a cikk címe állította ezt. :rolleyes:

#89627 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 07. 20:19

Te mindig elégedett vagy a világgal, az jó, amit csinálsz, mindenki más hülye. Majd lelépsz a dolgozóból és anyázol 3 napig, hogy mindenki milyen köcsög, mennyire nem lehet belőle kijönni és szopó az egész.

Persze hogy nagy az arca mindjárt 10. van megint :)

#89628 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 18:55

Hát lehet fasza pénz, de heti 30-40, az még mindig csak havi 160 ... rossznak nem annyira rossz, mert van ahol négyen élnek ennyiből, de erre sokat alapozni nem lehet ...

20-21 évesen 160-at keresni havonta nem olyan rossz szerintem, legalább dolgozik. Az, hogy vágyai vannak azt meg nem értem miért baj? Ennyi idősen nekem is olyan terveim voltak, hogy az éves fizumból se tudtam volna kivitelezni, ez a kor nem erről szól, legyenek csak vágyai, célja amiért dolgozik, nyugdíjra még nem kell gondolnia :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#89629 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 12:05

Szerintem se rossz, pláne, hogy a munka meg a szórakozás átfedi egymást. Pont hogy ennek több értelme van szvsz, mint bécs mellett gályázni ingyen.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89630 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 14:45

Na möggyüttem, bevásároltam egy hétre 12 juróért, mindent megvettem, amit leértékeltek a kauflandban :Đ tőtött hús, anglicka slanina, rizs, bor, szójaszósz, stb. Lassan nekilódulok és átveszem a konyhában a hatalmat, csak előtte még nekiállok rendszergizdáskodni, mert a legközelebbi router beadta a kulcsot, szerencsére kint van a falon. Kicsit belehekkelek, mert így elég szar a net.

5 napot fogok egymás után 16 órázni, ebből kettő belelóg az éjszakába, szerintem a faszom ki lesz, mire legközelebb hazamegyek :-D
Csinálok vcalami kínai kaját, aztán filmezz.eu, végre lapitopi és holnap délutános vagyok, sok szabadidő. Lehet gyalog megyek be melózni.

#89631 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 08. 15:45

Na möggyüttem, bevásároltam egy hétre 12 juróért, mindent megvettem, amit leértékeltek a kauflandban :Đ tőtött hús, anglicka slanina, rizs, bor, szójaszósz, stb. Lassan nekilódulok és átveszem a konyhában a hatalmat, csak előtte még nekiállok rendszergizdáskodni, mert a legközelebbi router beadta a kulcsot, szerencsére kint van a falon. Kicsit belehekkelek, mert így elég szar a net.

5 napot fogok egymás után 16 órázni, ebből kettő belelóg az éjszakába, szerintem a faszom ki lesz, mire legközelebb hazamegyek :-D
Csinálok vcalami kínai kaját, aztán filmezz.eu, végre lapitopi és holnap délutános vagyok, sok szabadidő. Lehet gyalog megyek be melózni.

Jól van faszomöccse, remélem útközben lesz kukoricás ahol tudsz egy keveset görnyedni..:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#89632 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 14:48

Légiós gyerek 5 napra kiesik, mert otthon fog melózni, szobrokat gyárt, mutatta a képeket a telóján, eszméletlen igényesek, kiönti, aztán festékszóróval festi őket.
Hja, a szlovákok nem alkalmazottak, vállalkozóként vannak jelen 15 juró/hour. Egyedül én vagyok alkalmazott.

#89633 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 08. 12:32

20-21 évesen 160-at keresni havonta nem olyan rossz szerintem, legalább dolgozik. Az, hogy vágyai vannak azt meg nem értem miért baj? Ennyi idősen nekem is olyan terveim voltak, hogy az éves fizumból se tudtam volna kivitelezni, ez a kor nem erről szól, legyenek csak vágyai, célja amiért dolgozik, nyugdíjra még nem kell gondolnia :Đ

A következő szólásánál már csak 20-30e volt egy hétvége, az már csak 80-120 ...
Plusz lehet ez is olyan, hogy ha épp van meló, akkor van, ha nincs, akkor nincs. Gugánál ilyenkor a szar is arany, majd ha nem ott melózik a gyerek, akkor meg elmondja, hogy mi nem tetszett, vagy mennyi az annyi.

#89634 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 08. 16:41

A következő szólásánál már csak 20-30e volt egy hétvége, az már csak 80-120 ...
Plusz lehet ez is olyan, hogy ha épp van meló, akkor van, ha nincs, akkor nincs. Gugánál ilyenkor a szar is arany, majd ha nem ott melózik a gyerek, akkor meg elmondja, hogy mi nem tetszett, vagy mennyi az annyi.

Mint, ha más embereknél nem létezne a változás fogalma :omg: ja hogy sűrű?
Az, néha nekem is túl sűrű, de ki az, akinél minden rendben van, s néha önmagát cáfolja, mert tegnap más volt a helyzet?
Mint, ha ez olyan kirívó lenne.

Gyerkőc belecsöppent a sűrűjébe, színpadot, hangítást folyamatosan kell építeni. Mikor utoljára találkoztam vele, arra sem emlékezett, hogy aznap hol járt, mert annyira pörgős volt Balatontól a faszomug. Örülök neki, hogy nem egy padon ülve ossza az észt s szíjja a cigit a sok életképtelen liberál termékkel.

#89635 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 08. 15:48

Jól van faszomöccse, remélem útközben lesz kukoricás ahol tudsz egy keveset görnyedni..:Đ

Kiszámítható :D

#89636 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 08. 07:15

A kurva anyáddal szórakozz.

Vegyél egy mély levegőt, többször is, aztán hagyd abba végleg :nevet:

#89637 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 08. 15:48

Ha hiszed, ha nem, úgy van, hogy már előre kiszemeltem szaróhelyeket :Đ mindenkinek más kütyü ketyeg bévül, nekem ez a fosás szarás a rémálmom, szerintem többet szartam utcán, mint klozeten :omg: néha álmodok is róla, hogy szorult helyzetbe kerültem.

Eccó, mint száz, hamar kiismerem magam, hogy hova menekülhetek. Van one problem, hogy már előttem teliszarták, vigyázni kell hova lépek :nevet: de legalább nem vagyok egyedül, ilyenkor csak a böglyöket kell elhajtani a faszba.

#89638 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 17:23

...szomba :-D lementem az alsó szintre a konyhába, ott volt egy köpcös német, előre láttam rajta, hogy jó kedvű, és kérdezni fog :omg:
Nekem nem szabad angolul beszélnem :Đ
Ez a faszi annál a cégnél melózik 2 hetet, ahol én, valami kiba nagy fej, egyben jó fej.
Még szerencse, hogy nem kezdtem el szidni a céget :-D mondjuk nincs miért.
Fél órát dumcsiztunk, általában okosan néztem, a felét értettem, meg azt, hogy hol lakik és itt mi a munkája, hát kontroller, van belőlük annyi, mint a nyü.

#89639 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 17:41

A hotel mellett van egy park, nem közel, de valahogy mindenki ide kleveredik a hotel mellé verekedni éjszaka, általában ciganska.
Próbáltam már felvenni a kamerával, de nincs rajta infra, ha meg reflektort használok abbahagyják.

Mi a megoldás, hogy látszódjon a felvétel?
Molotov?

#89640 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 08. 04:19

Mennyi lett a végén a késés :-s :Đ :up:

mék délelőttösbe

Cirka 5-8 perc, asszem, vagy egy finom cseresznyényi... ki emlékszik már... de nem gyenge volt, azt tudom. 3ig tartott a móka, aztán kirugott a háziúr, hogy mennyünk már haza.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4480
  • 4481
  • 4482
  • 4483
  • 4484
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.