HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4482
  • 4483
  • 4484
  • 4485
  • 4486
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89661 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:24

eee? wat? Ne igyál sokat, ha délután mész dolgozni :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89662 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 09:50

A nejem néha nem tud elég határozott lenni, tanult belőle, mert neki is frusztráló, és baromi fárasztó volt az egész. Utána megbeszéltük, hogy nincs lojalitás, erősen szelektálunk. Csak olyan embereket látunk vendégül, akikkel jól érezzük magunkat.

Akkor engem miért nem hívtok? Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#89663 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 09. 10:25

Akikkel jól érzik magukat :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89664 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 09. 10:25

Mert a nejed nem engedne el :nevet: téged és kedves családodat természetesen bármikor, de te is tudod pontosan, hogy ennek semmi realitása, mert a nejed irtózik tőlem :Đ valahol jogosan :nevet:

https://www.youtube....h?v=s1udTtKPAVI

Szerkesztette: guga 2015. 09. 09. 09:30 -kor

#89665 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:33

Megy a hírek a tévében, aszongya egy bevándorló a tömegben elesett :nevet:
Jaj szegény, kicsit mehetne a kamera arrébb is, ahová az usa exportálja a demokráciát.

#89666 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:36

Hja, témi is azzal baszogat évek óta, hogy szeretne eljönni hozzánk :-D amióta voltam az esküvőjükön a neje azóta nem engedi a közelembe :nevet:

A mi esküvőnkön ott volt a haverom Böce, másnap a nejem azt mondta, hogy soha többet nem szeretné látni :Đ gyorsan helyreraktam a fejét, azóta minden évben nyáron jön hozzánk egy hétvégére, s még a nejem is jókat vihog az ökörségein.

Az mondjuk nem volt szép tőle, hogy részegen elvitte a polgit táncolni a színpadon, mentségére szolgáljon, hogy nem tudott róla, hogy ő a polgi + a polgi is röhögött az egészen.

#89667 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 09:44

Mint a Matisz nagypapa: bütke vadok!
:D

Ezt érte el az életben, meg erre a topicra büszke még :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89668 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 10:21

Szinte mindenben egyetértünk :-D ritka alkalom, az én véleményem itt elágazik, ugyanis már nem jóslat kérdése, hogy ebből kibanagy vallási konfliktus lesz.
Nem tolerálják mások hitét, minél nagyobb tömegben lesznek jelen, annál nagyobb gondot fog okozni. Orbán találkozott Merkellel idehaza, gondolod nem tudtak erről az egészről előre?

Nekik pont ez az érdekük, csak kifelé mást kommunikálnak.
Orbán az utolsó itthoni nyilatkozatában elszólta magát, csak senki sem értette.
Ha a németeknél esik az eső, akkor nekünk magyaroknak kell kinyitni az esernyőt. A mondat utolsó része a fontos.
Rihanna esernyője, ezek szimbólumokkal kommunikálnak. Szekeres 2011-ben egy orbáni nyilatkozatra úgy reagált, hogy a kígyó a saját farkába harapott.
Ez azt jelenti, hogy jurópának vége, mert körbezárta a kígyó, s jöhet az ordo chaos. Először brutális káoszt generálnak, majd abból az új világrendet.

Már rég rájöttem, hogy velünk magyarokkal akarják boríttatni a dominót. Ha orbán azt mondja, hogy nekünk magyaroknak kell kinyitni az esernyőt, akkor ez pontosan azt jelenti, amiről eddig is pofáztam. A bennünket eddig körülvevő világ, ahogy eddig létezett, meg fog szűnni, nem világvége, de a fejekben létező világok összedőlnek, s mindenkinek hirtelen azonos véleménye lesz. Az éhezés hamar eltünteti a liberális eszméket.

Hagyd már ezt az új világrendet, a múltkor se jött be.

#89669 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:41

wehehe, sose fogja megunni ezt a poént, minden évben lenyúlja :Đ

https://www.youtube....h?v=4EF4xRS843o

#89670 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 10:36

Hja, témi is azzal baszogat évek óta, hogy szeretne eljönni hozzánk :-D amióta voltam az esküvőjükön a neje azóta nem engedi a közelembe :nevet:

A mi esküvőnkön ott volt a haverom Böce, másnap a nejem azt mondta, hogy soha többet nem szeretné látni :Đ gyorsan helyreraktam a fejét, azóta minden évben nyáron jön hozzánk egy hétvégére, s még a nejem is jókat vihog az ökörségein.

Az mondjuk nem volt szép tőle, hogy részegen elvitte a polgit táncolni a színpadon, mentségére szolgáljon, hogy nem tudott róla, hogy ő a polgi + a polgi is röhögött az egészen.

Aha. Ez a jófejség, hogy részegen táncolt a színpadon?

#89671 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 10:37

Ezt érte el az életben, meg erre a topicra büszke még :)

Belőlünk meg csak az irigység beszél, ugye? :D

#89672 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 10:43

Bunyós pityu koncert volt, előtte a pityuval viszkiztünk, nem volt jelentősége, mert a tömeg észre sem vette + én is táncoltam a polgival :nevet: de az félig be volt tervezve, mert először a polgi énekelt a pityuval s táncolt, majd én következtem, de pityu énekelni kezdett így tudtam, hogy tánc off, de ott volt mögöttem a polgi, így kétszer megpörgettem őt is. Nofene, kell a buta népnek a hangulat :-D

#89673 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 10:48

Bunyós pityu koncert volt, előtte a pityuval viszkiztünk, nem volt jelentősége, mert a tömeg észre sem vette + én is táncoltam a polgival :nevet: de az félig be volt tervezve, mert először a polgi énekelt a pityuval s táncolt, majd én következtem, de pityu énekelni kezdett így tudtam, hogy tánc off, de ott volt mögöttem a polgi, így kétszer megpörgettem őt is. Nofene, kell a buta népnek a hangulat :-D

Bunyós Pityu, a necces hármasból??? Asztakurva. Jó, hogy nem Fekete Pákó.

#89674 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 10:43

Böce ennél azért többet tud :-D vannak közös sztorijaink.
A legszebb az a párkányi kirándulás volt. 5 perce ültünk a sörözőben s kihívtak bennünket az épület elé 5 ember. Na ez így nem jó mondat :-D
Azt mondták, hogy ott vannak a versenybiciklik, s lelopták róla a szárnyas anyákat :omg: átkutatnak bennünket, ha megtalálják megvernek, ha nem akkor leitatnak :-D sok választásunk nem volt, természetesen hajnalig ittunk, a legvégén a szlovák határőrök szedtek ki a Dunából, éppen hazafelé tartottam, akkor még volt határ :-D

Böce mentett ki a helyzetből, nála volt az összes cuccom az útlevéllel együtt. De őt is szedték le katonák a Gellért hegy oldalából. Van ott egy katonai objektum, együtt másztunk be, csak menet közben más irányt vettünk a sziklákon, őt észrevették :-D

#89675 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 09:55

Megvolt a múltunk nekünk is, volt és van is kivándorlás innen, de ez most az egész jurópát érinti, s koránt sincs vége a bevándorlásnak.

Majd várjuk meg azt, mikor az éghajlat változás miatt gyakorlatilag élhetetlen területek lesznek, akkor mekkora népvándorlás lesz.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#89676 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 10:50

Bunyós Pityu, a necces hármasból??? Asztakurva. Jó, hogy nem Fekete Pákó.

Ne röhögtess, azért arra ügyelnek, hogy ne az üres nézőtérnek legyen fellépő, legnézettebb filmem, bunyós legalább mágnesként vonzza az embereket.
Természetesen lehetne nagyon színvonalas és mondjuk egy elenyésző réteg számára igényesnek tartott fellépőt is hívni a színpadra, de még azok se jönnének el, akik alapvetően bólintanak rá, hogy na ez igen.

Nehéz meccs az minden nyáron, hogy ki lépjen fel, folyamatosan olvasom a jegyzőkönyveket, agyalnak rajta mindig. De pölö a Neoton még sosem maradt ki :Đ az legalább tuti bevétel.

#89677 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 10:54

Böce ennél azért többet tud :-D vannak közös sztorijaink.
A legszebb az a párkányi kirándulás volt. 5 perce ültünk a sörözőben s kihívtak bennünket az épület elé 5 ember. Na ez így nem jó mondat :-D
Azt mondták, hogy ott vannak a versenybiciklik, s lelopták róla a szárnyas anyákat :omg: átkutatnak bennünket, ha megtalálják megvernek, ha nem akkor leitatnak :-D sok választásunk nem volt, természetesen hajnalig ittunk, a legvégén a szlovák határőrök szedtek ki a Dunából, éppen hazafelé tartottam, akkor még volt határ :-D

Böce mentett ki a helyzetből, nála volt az összes cuccom az útlevéllel együtt. De őt is szedték le katonák a Gellért hegy oldalából. Van ott egy katonai objektum, együtt másztunk be, csak menet közben más irányt vettünk a sziklákon, őt észrevették :-D

Hihetetlen, a jófejség csúcsa vagytok, mert meg akartak verni pár csavarért, meg mert részegen bemásztatok valahova.
Taníts, mester :p

#89678 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 09. 09. 10:54

Majd várjuk meg azt, mikor az éghajlat változás miatt gyakorlatilag élhetetlen területek lesznek, akkor mekkora népvándorlás lesz.

Arab országokban jelenleg is küszködnek vízhiánnyal, az afrikai kontinens bizonyos részei meg már most elvándorlásra készteti az embereket, csak ott egyelőre van megoldás. Macsétával szétbasszák őket a gecibe, oszt ennyi. No meg ott, ahol 10 éves gyerekek bedrogozva géppityuval grasszálnak, esélye sem lenne olyan hírnek, hogy valaki elesett a tömegben vagy a riporter elgáncsolta :nevet: más az ingerküszöb.

Itt helyben rá lehet venni a sok buzit a hörgésre ilyen hírek hallatán.

#89679 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 11:00

Hihetetlen, a jófejség csúcsa vagytok, mert meg akartak verni pár csavarért, meg mert részegen bemásztatok valahova.
Taníts, mester :p

Tudod Párkányba egy laza délutáni sörözésre mentünk, s vissza is akartunk jönni a komppal még aznap. De belekényszerítettek egy bizonyos helyzetbe, vagy megvernek, vagy leitatnak. Ha te kerültél volna ilyen helyzetbe, s annyit itattak volna veled sört, töményet, akkor már te sem nagyon tudtad volna kontrollálni a dolgaidat :-D

#89680 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 10:07

Egész jó kis képkockák :-D

https://www.youtube....e&v=e_GYlnC5g2M

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4482