HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4486
  • 4487
  • 4488
  • 4489
  • 4490
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89741 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 09. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 16:35

hülye vagy

amellett, hogy kurvára nem is erről beszéltél, hanem az itt kapható legdrágább sörről :D

Annyi a lényeg hogy ami hazai gyártású liszenc az lehet bármilyen drága minősége a béka segge alatt van.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#89742 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 16:45

Annyi a lényeg hogy ami hazai gyártású liszenc az lehet bármilyen drága minősége a béka segge alatt van.

még mindig baromság :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89743 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 16:57

még mindig baromság :)

Neked minden az amit nem te írsz. Meg mindenki hülye és pancser. Szerencsételen Gugát is csak basztatod állandóan normális konstruktív hozzászólásod nincs soha. Nem is csoda ha már úgy rettegsz hogy pisztolyt akarsz venni, felénk ezt előadnád mindennap más rúgna fejbe a pisztolyodat meg a seggedbe dugnák.
Hádédész..

#89744 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 17:03

Neked minden az amit nem te írsz. Meg mindenki hülye és pancser. Szerencsételen Gugát is csak basztatod állandóan normális konstruktív hozzászólásod nincs soha. Nem is csoda ha már úgy rettegsz hogy pisztolyt akarsz venni, felénk ezt előadnád mindennap más rúgna fejbe a pisztolyodat meg a seggedbe dugnák.

Idióta vagy. Linkelj be két ugyanolyan márkájú sört, az egyik legyen magyar gyártású, a másik nem.
Aztán mutasd az összetevőket.

#89745 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 16:45

Én meg nem tudom. Főleg mert a hazai Borsodit szeretem (piros karimást) többiről fogalmam sincs, hogy melyik mi a merre. Ellenben pont ezért most vettem 3 féle helyen készült Staroprament, aztán kiderül.
Make love not Wor.

#89746 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 09. 17:07

Én meg nem tudom. Főleg mert a hazai Borsodit szeretem (piros karimást) többiről fogalmam sincs, hogy melyik mi a merre. Ellenben pont ezért most vettem 3 féle helyen készült Staroprament, aztán kiderül.

Illetve a recept az recept, ha kukoricát tesznek bele, az nem azért van mert magyar gyártású. És nem kell megvenni.

De az eredeti állításon még mindig ne menjünk túl, bármelyik külföldi filléres sör is jobb mint a legdrágább magyar.

Ezt kérem ettől a djculturétől igazolni, mert ha nem, akkor szararc :D

#89747 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 09. 17:07

Itthon már az is liszenc, szerintem ihatatlan.. zlaty bazant volt nekem a kedvencem egészen addig míg a borsodi sörgyár liszencileg nem kezdte el azt is kókányolni, a színe megváltozott a teltsége eltűnt, íze is szar lett az a baj.
Hádédész..

#89748 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 14:30

Mondjuk gyanús hogy az ottani 70 centes gagyi is többet ér mint egy itthon kapható legdrágább..

na, akkor erre várjuk még a választ

#89749 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 17:14

De az eredeti állításon még mindig ne menjünk túl, bármelyik külföldi filléres sör is jobb mint a legdrágább magyar.

Nevesíteni kellene a legdrágább magyart és hozzátenni az ízlésficamokat. Magyarból maradok a Borsodinál. A "külföldi filléres sör" opcióból azért pár fajtába belefutottam, amit nem is lehet kommentálni. Saját márkás vagy nevenincs román/szlovák/egyéb szirszarok azért csodákra képesek.
Make love not Wor.

#89750 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 09. 17:19

Nevesíteni kellene a legdrágább magyart és hozzátenni az ízlésficamokat. Magyarból maradok a Borsodinál. A "külföldi filléres sör" opcióból azért pár fajtába belefutottam, amit nem is lehet kommentálni. Saját márkás vagy nevenincs román/szlovák/egyéb szirszarok azért csodákra képesek.

jaja, semmi értelme a mondatnak így, de nem fogja fel

magyarból meg azt kell venni ami ízlik, de a kinti filléres is elég tág kategória
nagyrészük azért tényleg filléres

#89751 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 17:23

magyarból meg azt kell venni ami ízlik, de a kinti filléres is elég tág kategória
nagyrészük azért tényleg filléres

Ha minden igaz, akkor vettem "Mercato" márkájú sört. Nevéből tán ki lehet találni, hogy ez a helyi CBA :-D
Make love not Wor.

#89752 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:37

jaja, az a spanyoloknál szokott lenni a BÓT :D

és van a supermercato is :up:

#89753 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:54

kéccer

Szerkesztette: JonesC 2015. 09. 09. 16:56 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89754 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 17:03

Nagyon kemény vidék az. Ti biztos mind dzsonvéjnek vagytok. Ez a seggbe dugott pisztoly valami látens hajlamból származik?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89755 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 09. 16:17

én mondjuk letagadnám, de watevs

HAHAAAA :D

#89756 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 17:14

Itthon már az is liszenc, szerintem ihatatlan.. zlaty bazant volt nekem a kedvencem egészen addig míg a borsodi sörgyár liszencileg nem kezdte el azt is kókányolni, a színe megváltozott a teltsége eltűnt, íze is szar lett az a baj.

A Zlaty-t a Heineken kókányolja. régebben szerintem a Brau Union vagy az Amstel Hungária kókányolta. Szerintem most sem rossz.

A fenti vitára talán a Heineken lehetne egy eklatáns példa. Azt főzik szerintem legtöbb helyen a világban, lévén az egyik legismertebb márka. Az összetevői megtalálhatóak nagyrészt az üvegen / palackon, csak esetleg magyarra kell fordítani. Általában az elmondható, hogy a Heineken vigyáz a minőségére, de mint pl. a McDonald's, némi sajátosság belefér egyes kontinensek vagy országok eltérő (gasztro) kultúrája miatt. Emiatt van, hogy ez-az nem olyan ízű idehaza, mint mondjuk a finneknél.

Ócsószarokból lehet ihatót kifogni, csak minek kísérletezni... inkább veszek egy rendeset, azt azzal nem fogok csalódni. Kevés jó kell, nem sok szar. Azt ráadásul mekkora pl. idehaza a szórás? Balatoni világos, 3%, cirka 150 a Lidlben. Staropramen (forgalmazza! a Borsodi, remélem, nem liszensz) meg 200-210. Soproni is volt, hogy 180ért ment. 20-50 forintokon nem fogok spúroskodni... egyszerre annyit úgysem veszek, mert nem fér a hűtőbe. 8-10 egy vendégeskedős estére, ott van ~500 Ft plusz, de akkor mindenki rendest kap a korsójába.
Ha nem ismerem a sörfajtát, akkor meg ott a beeradvocate, meg a ratebeer, meg még pár másik, valaki csak ír valamit... kőbambit lehúzták, 3-4 a 10ből :-)

A "jobb" sör nekem kicsit megmagyarázhatatlan. Inkább hangulat, vagy kaja függő, esetleg eseményhez kapcsolható, hogy milyet választok. Melóhoz vmi ászokot, pl Arany ászok... Beszélgetéshez könnyebbet, vmi világost, vagy félbarnát, alacsonyabb alkoholtartalommal. TV nézéshez / sportközvetítésekhez szintén. Kajához ételfüggő -néha inkább bor... Lefekvéshez vmi komolyabb barnasör, 2-3 azt bealszom :-)
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89757 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 09. 17:54

Nagyon kemény vidék az. Ti biztos mind dzsonvéjnek vagytok. Ez a seggbe dugott pisztoly valami látens hajlamból származik?

Mondjuk abban igaza van, hogy ha valaki béna és fosik, akkor simán szarul járhat stukkerral is. Még szarabbul, mint nélküle, mert túlzottan biztonságban érzi magát, oszt' amit megúszna egy rablással vagy egy veréssel, abból sokkal rosszabb lesz.

#89758 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 09. 20:22

A "jobb" sör nekem kicsit megmagyarázhatatlan. Inkább hangulat, vagy kaja függő, esetleg eseményhez kapcsolható, hogy milyet választok. Melóhoz vmi ászokot, pl Arany ászok... Beszélgetéshez könnyebbet, vmi világost, vagy félbarnát, alacsonyabb alkoholtartalommal. TV nézéshez / sportközvetítésekhez szintén. Kajához ételfüggő -néha inkább bor... Lefekvéshez vmi komolyabb barnasör, 2-3 azt bealszom :-)

Mit dolgozol te, hogy sör kell hozzá? :think:

#89759 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 20:33

Mit dolgozol te, hogy sör kell hozzá? :think:

Akármihez is jó lehet. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#89760 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 09. 15:15

Nekem az gyanús, hogy jó pár éve a Kelt egy qrva jó sör volt, és nem ezen az áron. Csatos üveg, miazmás.

Kép

Most is lehet kapni csatos kivitelben, van üveges, dobozos, és a 1.5 lityós kiszerelés.
Nem engedhetem meg magamnak, hogy herdáljam a pénzt, beérem bármelyik akciós sörrel, ami a legolcsóbb.
Megiszok egy ilyen 1.5 lityóst lefekvés előtt, aztán szunya.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4486
  • 4487
  • 4488
  • 4489
  • 4490
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.