HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4490
  • 4491
  • 4492
  • 4493
  • 4494
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89821 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:22

Sajnos de, szennyezett minden. Szalonna esetében max füstölés, főzés, fűszerezés, tehát nem túl nagy beavatkozás. Halkonzerv esetében meg a tenger olyan, amilyen.
Szerencsére már nem vagyok ráutalva a konzervekre, mert tudok főzni magamra. Egy a lényeg, pl. májkrém. A máj az, ami feldolgozza a szervezetbe került méreganyagokat. Na most innentől muhaha. Dolgoztam a húsiparnak régen, azóta nem eszek meg szinte semmit, ami készül, ha lehet csak olyat, amihez nem kell beavatkozás.

Otthon csak és kizárólag házi cuccokat vásároltam olyanoktól, akiket ismertem személyesen, saját maga neveli a malackát, s nem bassza teli gyógyszerekkel, meg kiengedi a rétre legelni, nyammogni. Itt ez sajna nem működik, ezért eszek baromi keveset.

Jobb is, ha főzöl. Sokkal jobb kaját csinálsz magadnak, akár olcsó alapanyagokból is, mint a szar konzervek.
Itt nem tudsz házi cuccot vásárolni, mert nem ismersz olyanokat, akik árulnak, de még mindig jobb egy boltban vásárolt alapanyagokból főzött kaja, mint egy legolcsóbb konzerv.

#89822 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 10. 11:25

ne öntsd ki ide az epéd :D

Jogos, hisz elvenné a munkád :nevet:

#89823 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 11:26

Látod, és mégis idióta maradtál.

De legalább élvezem, még mindig jobb, mintha nem idióta módjára, nagyon művelten és okosan keseredne meg az életem :Đ

#89824 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:37

De legalább élvezem, még mindig jobb, mintha nem idióta módjára, nagyon művelten és okosan keseredne meg az életem :Đ

Jaja, boldogok a lelki szegények.

Csak te mellette, jó idióta módjára mindenkinél mindent IS jobban tudsz.

Szerkesztette: JonesC 2015. 09. 10. 10:44 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89825 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 11:43

Jaja, boldogok a lelki szegények.

Csak te mellette, jó idióta módjára mindenkinél mindent IS jobban tudsz.

Mi ezzel a probléma :-s ezért nyüzsög mindenki ebben a topikban :nevet:
Másrészt, ha tudnád valójában mit jelent a lelki szegény, igencsak hátrahőkölnél :cool:

Aki lelkileg szegény, annak Isten oda tudja adni az igazságát, mert ott van olyan űr, amit nem az okos telefonok, vagy az áltudomány, esetleg az oskolában tanult hamis tanok töltenek be. De gondolom számodra ez szintén ellenérzést vált ki, mert te nem vagy lelki szegény, aki Isten igazságára szorulna, hisz nem is létezik, meg okos is vagy és ebből a világból vetted a mértékegységet, itt tanultál, így tudsz érvényesülni vele :-D

#89826 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:53

Ha valami túl magas neked, az csak hamis tan lehet, egyszerűbb egy ígéreten csüngeni, hogy ne csinálj semmit, és majd geci jó lesz neked, ha meghaltál.

De hamár, inkább lelki szegény legyek, mint értelmi fogyatékos :) Pláne, hogy akkor enyém lenne a mennyek országa, ha te nem vagy lelki szegény, a végén be se engednek majd oda.

Szerkesztette: JonesC 2015. 09. 10. 10:54 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89827 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:35

Jogos, hisz elvenné a munkád :nevet:

Jaja, a zsidó piramis fizet nekem ezért :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89828 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:51

Mi ezzel a probléma :-s ezért nyüzsög mindenki ebben a topikban :nevet:
Másrészt, ha tudnád valójában mit jelent a lelki szegény, igencsak hátrahőkölnél :cool:

Aki lelkileg szegény, annak Isten oda tudja adni az igazságát, mert ott van olyan űr, amit nem az okos telefonok, vagy az áltudomány, esetleg az oskolában tanult hamis tanok töltenek be. De gondolom számodra ez szintén ellenérzést vált ki, mert te nem vagy lelki szegény, aki Isten igazságára szorulna, hisz nem is létezik, meg okos is vagy és ebből a világból vetted a mértékegységet, itt tanultál, így tudsz érvényesülni vele :-D

Nincs Isten.
Te meg tényleg lelki szegény vagy.

#89829 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 10. 11:11

Há de ezzel épp a meglepetést veszíted el. Ő meg addig újságot olvas, vagy mi? Ha elég gyors, akkor ráfog a kezedre, vagy félrenyomja a karodat és bejön közel, akkor rábasztál. Vagy ha tudja, hogyan vegye el, már ki is fordította a kezedből.
De láttam olyat is, hogy csóka csak a zsebébe nyúlt, még ki se húzta és már el volt törve a kulcscsontja. Lehet odáig el se jutsz, hogy előszedd.

Neked pisztolyhasználatnál miért mindig közelharc jár a fejedben?!
Olyan közel a büdös életbe nem engedném vele..

#89830 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 10. 12:09

Nincs Isten.
Te meg tényleg lelki szegény vagy.

Az egész magyarság múltja, történelme Istenről szól, nem az amelyiket a suliban tanítanak, mármint a finnugor baromság. Másrészt ott van a koronánk, a himnuszunk, a népművészet, népmesék, az összes történelmi hagyatékunk.

Istenben nem hinni azóta divat, amióta ezt a moslékot adták a nép elé, hogy ez kell enni. Na azóta ezt büfizik fel papagáj módjára, mert ez most trendi és elvárás. Így mivel a világ azt várja el, hogy légy önmagad, meg amit diktál, a csorda megy ebbe az irányba, mert különben guga lenne belőle, amit valljuk be őszintén, nem szívesen vállal fel senki.

No de mielőtt kiátkoznátok, megyek egyet fújni világoskékkel, hogy a kőgazdag ámböreknök legyen mivel ütközni az ótópályán :Đ

Lassan kezd unalmassá válni ez a kibaszott világoskék, vagy modellt kéne váltani, vagy színt :-D

Volt egy érdekes szitu. Csajok ültek kint a dohányzóhelyen, magyarul beszéltek, de elég furán, nehéz volt érteni, nem tájszólás, hanem valami egészen elszigetelt. Azt hitték szlovák vagyok, s elkezdtek rólam dumálni. Félrenéztem, mint ha nem hallanám :-D csak annyi volt, hogy ez a faszi elmehetne a hupikék törpikékbe szerepelni, ugyanis a fehér nadrágom, pólóm tiszta világoskék, mert az elszívó és a ventilátor rendesen megkavarja a festékpárát.

#89831 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 10. 12:08

Jaja, a zsidó piramis fizet nekem ezért :up:

És a zsidó piramisnak ki adja a pénzt, annak honnan van?

#89832 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 12:34

Az egész magyarság múltja, történelme Istenről szól, nem az amelyiket a suliban tanítanak, mármint a finnugor baromság. Másrészt ott van a koronánk, a himnuszunk, a népművészet, népmesék, az összes történelmi hagyatékunk.

Istenben nem hinni azóta divat, amióta ezt a moslékot adták a nép elé, hogy ez kell enni. Na azóta ezt büfizik fel papagáj módjára, mert ez most trendi és elvárás. Így mivel a világ azt várja el, hogy légy önmagad, meg amit diktál, a csorda megy ebbe az irányba, mert különben guga lenne belőle, amit valljuk be őszintén, nem szívesen vállal fel senki.

No de mielőtt kiátkoznátok, megyek egyet fújni világoskékkel, hogy a kőgazdag ámböreknök legyen mivel ütközni az ótópályán :Đ

Lassan kezd unalmassá válni ez a kibaszott világoskék, vagy modellt kéne váltani, vagy színt :-D

Volt egy érdekes szitu. Csajok ültek kint a dohányzóhelyen, magyarul beszéltek, de elég furán, nehéz volt érteni, nem tájszólás, hanem valami egészen elszigetelt. Azt hitték szlovák vagyok, s elkezdtek rólam dumálni. Félrenéztem, mint ha nem hallanám :-D csak annyi volt, hogy ez a faszi elmehetne a hupikék törpikékbe szerepelni, ugyanis a fehér nadrágom, pólóm tiszta világoskék, mert az elszívó és a ventilátor rendesen megkavarja a festékpárát.

Istenben nem hinni már bő kétezer évvel ezelőtt is divat volt, most csak retrozunk.

A ti csordátok meg másfelé megy, istent keresve. Aki, ha látna titeket sikoltozva menekülne előletek.

Idézet

#89833 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 12:35

Egyértelmű, a bankokban gyártja a pénzt a semmiből. A zöld gombot nyomkodja.

Idézet

#89834 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 11:53

Ha valami túl magas neked, az csak hamis tan lehet, egyszerűbb egy ígéreten csüngeni, hogy ne csinálj semmit, és majd geci jó lesz neked, ha meghaltál.

De hamár, inkább lelki szegény legyek, mint értelmi fogyatékos :) Pláne, hogy akkor enyém lenne a mennyek országa, ha te nem vagy lelki szegény, a végén be se engednek majd oda.

Néha nem gondolod, hogy ez a zsigerből beskatulyázás túl kényelmes számodra?
Magam előszeretettel használom azt a technikát, hogy kiesek a saját szerepemből annak érdekében, hogy megvizsgáljam az ellenkező álláspontot, vagy bármit, amit hallok. Pont azért, mert számomra elég félelmetes az, ha csak a röghözkötött gondolataimat közölném, s arra hagyatkoznék. Legalább azzal tisztában vagyok, hogy csípőből bármit elutasítani butaság, amíg az ember nem jár utána.

Ez mindenre nem érvényes, mert vannak kialakult dolgaim, ami szükséges az identitás tudatomhoz, viszont jönnek velem szemben emberek, mostanában anyanyelven elég kevés, így szűkebb a lehetőség, de így is kommunikálok, hallok véleményt dolgokról.

Nem szeretnék olyan csigaházat, mint a tied, hogy onnan veszélyes kibújni, ha olyat hallok, ami nem fér bele a gondolkodásomba, ismeretembe, s inkább leseprem az asztalról egy guga te ostoba vagy kijelentéssel.

Tölcsér elv barátom. Mindenkinek van hite, még annak is, akinek nincs. Az összes hit meg nem igaz, de egy igen.
Viszont élete után mindenki ugyanoda jut, vagy van ott valami, vagy nincs. Na az már tényleg vitán felüli igazság lesz, ahol nem lesz helye mondókáknak, csak befogott pofának.

#89835 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 12:42

Néha nem gondolod, hogy ez a zsigerből beskatulyázás túl kényelmes számodra?
Magam előszeretettel használom azt a technikát, hogy kiesek a saját szerepemből annak érdekében, hogy megvizsgáljam az ellenkező álláspontot, vagy bármit, amit hallok. Pont azért, mert számomra elég félelmetes az, ha csak a röghözkötött gondolataimat közölném, s arra hagyatkoznék. Legalább azzal tisztában vagyok, hogy csípőből bármit elutasítani butaság, amíg az ember nem jár utána.

Ez mindenre nem érvényes, mert vannak kialakult dolgaim, ami szükséges az identitás tudatomhoz, viszont jönnek velem szemben emberek, mostanában anyanyelven elég kevés, így szűkebb a lehetőség, de így is kommunikálok, hallok véleményt dolgokról.

Nem szeretnék olyan csigaházat, mint a tied, hogy onnan veszélyes kibújni, ha olyat hallok, ami nem fér bele a gondolkodásomba, ismeretembe, s inkább leseprem az asztalról egy guga te ostoba vagy kijelentéssel.

Tölcsér elv barátom. Mindenkinek van hite, még annak is, akinek nincs. Az összes hit meg nem igaz, de egy igen.
Viszont élete után mindenki ugyanoda jut, vagy van ott valami, vagy nincs. Na az már tényleg vitán felüli igazság lesz, ahol nem lesz helye mondókáknak, csak befogott pofának.

Semmiféle csigaház nem létezik, csak nekem nem origóm egy képzelt biztonság, ami szerint elég hülyének maradnom, és akkor halálom után majd örökké élek.

Idézet

#89836 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 12:41

Istenben nem hinni már bő kétezer évvel ezelőtt is divat volt, most csak retrozunk.

A ti csordátok meg másfelé megy, istent keresve. Aki, ha látna titeket sikoltozva menekülne előletek.

A nem létező Isten, hogyan látna, sikoltozna? + kik elől? Magamat képviselem, a magukat Istenhívőknek valló emberektől én is hányok, műkeresztények, rosszabbak bárkinél. Továbbá semmi olyat nem tettem, ami miatt szoronganom kellene.

Na jó, azt a néhány sört kivéve, amit pár év alatt legurítottam :-D no de visszafogtam magam, már nincs napi egy láda :Đ
Jó oké, tegnap kaptam egy üveg vodkát, és a sör mellé abba is belenyaltam, majdnem elfogyott :nevet:
Na jó, de ezt leszámítva, mit adtak nekünk a rómaiak :-s :nevet:

Utakat és csatornázást, a fürdőket és vízvezetéket.

Jó, jó csitul, csitul.

Oké, lehet ma este egy kicsit még bűnözni fogok, mert a sör és a maradék vodka be van hűtve, meg még egy kis slivovica :Đ
Ha ezt mind megiszom, akkor részeg leszek, vagy nem, mert ennyi nem tud kiütni.

Áhhh, faszom, már megint belemerültem az osztálymicsodába.

Majd este kiosztok mindenkit, addig szorgalmasan kommenteljetek :nevet:

#89837 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 12:34

Ebben már megegyeztünk, hogy légbőlkapott hülyeség, ezerszer megcáfoltuk.

#89838 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 12:35

a szem

#89839 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 10. 12:17

Neked pisztolyhasználatnál miért mindig közelharc jár a fejedben?!
Olyan közel a büdös életbe nem engedném vele..

Ja, távirányítóval akarnak kirabolni vagy megverni? :D :Đ
Már a következő sarokról odakiabálnak, hogy legyen időd elhúzni a csíkot.

#89840 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 12:49

A nem létező Isten, hogyan látna, sikoltozna? + kik elől? Magamat képviselem, a magukat Istenhívőknek valló emberektől én is hányok, műkeresztények, rosszabbak bárkinél.

És miért vagy biztos benne, hogy te jobb keresztény vagy, és hogy tőled nem hánynak mások?
Hiszen ők is meg vannak győződve, hogy ők a legjobb keresztények. És eszükbe se jut, hogy esetleg tévednek. Mint ahogy neked se.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4490
  • 4491
  • 4492
  • 4493
  • 4494
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.