HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4498
  • 4499
  • 4500
  • 4501
  • 4502
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89981 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 14. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 19:24

Mondjuk a migráció pl. egy előre betervezett eksün, van valós alapja. Az usa nyersanyagfüggő, csak oda exportál demokráciát, ahol haszon is van, s ezért képes az általa pénzelt médiát teletömni hamis infókkal, hogy miért jogos a jelenlétük. Esetünkben éppen Szíria (is) de jönnek máshonnan bőven.

Na most, ha nem ismered a szabadkőmíjesek működését, szimbólumrendszerét, akkor olyan, mint ha valaki a kínai mandarin nyelven beszélne hozzád, jogosan mondanád, hogy barátom te hülye vagy.

A migráció kiváló lehetőség arra, hogy a lakosság támogassa a folyamatos szigorítást, arra már nem kíváncsi, hogy pont ezért idézték elő.
No de, lezárták a déli határt. Valójában nem a migránsok miatt. Az osztrákok tuti le fogják zárni a határt. Szerintem ez már csak napok kérdése. Gazdaságilag gondolod ez nem érinti Magyarországot? Már elhangzott, hogy bűnös nemzet vagyunk a migrációt illetően, pont ma az M1-en valami osztrák fasz ecsetelte, hogy tudja, hogy a határzár gazdaságilag Magyarországot nagyon rosszul fogja érinteni, de ezt mindenképpen meg kell tenniük az osztrák állampolgárok védelmében.

Hja, lényegtelen, hogy 2011-ben már rég rájöttem, hogy mire készülnek. Időben tévedtem, korábbra datáltam, hisz eléggé megrémültem tőle, és mellbevágott, amikor a pontokat sikerült összekötnöm. Az meg, hogy a sorrendet összekevertem, hogy előbb államcsőd, utána határzár, hát bocsi, sem a nagy orient páholy tagja nem vagyok, sem a máltai lovagrendé, csak véletlenül sikerült kihámoznom a lényeget.

A szlovákok nem tudom milyen indokkal fogják lezárni a határt, és utána a többi ország, de a hírek, amit éppen bemondanak, nem fontos. Mindegyik ország felsővezetése a testvériség tagja, és ugyanabban érdekeltek. Magyarországot kikiáltani fő-fő bűnbaknak, amiért az egész eju csődbe jut, ezért velünk fogják kezdeni.

Utána meg az összes szarság, amiről írtam, mindet véghez fogják vinni.

Na jó, oké, guga ez fantazmagória, egy kukkot sem értek belőle.
Tényleg felejtsük el, mert már élesben vagyunk.

Csak egy kérdés, javulni fog a helyzet? Ki az a marha, aki ezt elhiszi? Saját bevallásuk szerint sem tudják kezelni a helyzetet és nem is akarják.

Gömbi! Csak egy másik kérdés neked címezve. Ilyen kvesztor meg brókerbotrányok után, ha lezárják az összes határt, és Magyarországot valami fasz indokkal a libsik szankcionálni fogják, s életbe lép, te nyugodt szívvel fogod a pénzed, a megtakarításod a bankban hagyni?

Milyen határt zárnak le? Nincs olyan, csak ellenőrzés van, lesz megint.
A megtakarításomat meg inkább a bankban tartom mint a párnám alatt.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89982 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 16:33

mondjuk mi legtöbbször tárgyaló partnert hozunk, szóval ha lenne opció heppiendre a sztyuvival, azt is beikszelném :D

Nekem olyan stewardesst foglalj, majd haúgy alakul, mint a Dorcel Airlines-en vannak... előre is köszi. :)
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89983 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 14. 19:49

Nekem olyan stewardesst foglalj, majd haúgy alakul, mint a Dorcel Airlines-en vannak... előre is köszi. :)

A probléma az, hogy 3 férfi, és egy női sztyu volt a gépen :)

#89984 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 18:55

az kevésbé heppi end lenne :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89985 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 19:48

Milyen határt zárnak le? Nincs olyan, csak ellenőrzés van, lesz megint.
A megtakarításomat meg inkább a bankban tartom mint a párnám alatt.

Már meg ne haragudj, de ezzel sokan voltak így a kvesztor ügyben és más alkalommal is, mint a postabank, stb.

Tudod, hogy működik a méhészet? Amit a méhek összegyűjtenek, azt a méhész mind elveszi, csak annyit ad vissza, hogy kiteleljenek a következő gyűjtésre.
Ha a méhek tisztában lennének vele, hogy valójában miért dolgoznak nap, mint nap, és számukra ez a mátrix, na jó, abba sem tudnák hagyni a gyűjtést.
Ez az emberekre is vonatkozik, feltétel nélkül megbíznak a politikusokban, s az őket kiszolgáló bankárokban.

A párnád alatt sincs biztonságban, mert a hiperinfláció miatt nulla értékkel fog bírni azonnal.

De tudod mit? Nem kívánom neked, de ahogy látom ez ügyben a naívitásod, sajnos első körben lkeszel.

#89986 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:13

mondjuk a kvesztornak semmi köze egy bankhoz, de oda se neki

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89987 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:19

Azta, de tudják, miről van szó... :-D
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89988 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 20:13

Na ennyit még én is tudok. Csak a megtakarítások, hogy hova tegyük.
Update Norbi a saját rokonságát átbaszta, és nem is lettek kártalanítva, no de Norbi legalább a máltai lovagrend tagja, és inkább hű a testvériséghez, mint a rokonaihoz, erről szól a testvériség.

Kennedy bácsi is tagja volt a páholynak, de önálló gondolatai voltak, hogy az ámerikai álom talán nem ez, hamar helyretették a fejét, szó szerint.
Norbi pl. ezért hű, és nem kockáztat, oda csak belépni lehet, kilépni meg így. Ha eljár a pofája, hogy mire utaznak, akkor baleset éri.

#89989 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 19:24

Mondjuk a migráció pl. egy előre betervezett eksün, van valós alapja. Az usa nyersanyagfüggő, csak oda exportál demokráciát, ahol haszon is van, s ezért képes az általa pénzelt médiát teletömni hamis infókkal, hogy miért jogos a jelenlétük. Esetünkben éppen Szíria (is) de jönnek máshonnan bőven.

Na most, ha nem ismered a szabadkőmíjesek működését, szimbólumrendszerét, akkor olyan, mint ha valaki a kínai mandarin nyelven beszélne hozzád, jogosan mondanád, hogy barátom te hülye vagy.

A migráció kiváló lehetőség arra, hogy a lakosság támogassa a folyamatos szigorítást, arra már nem kíváncsi, hogy pont ezért idézték elő.
No de, lezárták a déli határt. Valójában nem a migránsok miatt. Az osztrákok tuti le fogják zárni a határt. Szerintem ez már csak napok kérdése. Gazdaságilag gondolod ez nem érinti Magyarországot? Már elhangzott, hogy bűnös nemzet vagyunk a migrációt illetően, pont ma az M1-en valami osztrák fasz ecsetelte, hogy tudja, hogy a határzár gazdaságilag Magyarországot nagyon rosszul fogja érinteni, de ezt mindenképpen meg kell tenniük az osztrák állampolgárok védelmében.

Hja, lényegtelen, hogy 2011-ben már rég rájöttem, hogy mire készülnek. Időben tévedtem, korábbra datáltam, hisz eléggé megrémültem tőle, és mellbevágott, amikor a pontokat sikerült összekötnöm. Az meg, hogy a sorrendet összekevertem, hogy előbb államcsőd, utána határzár, hát bocsi, sem a nagy orient páholy tagja nem vagyok, sem a máltai lovagrendé, csak véletlenül sikerült kihámoznom a lényeget.

A szlovákok nem tudom milyen indokkal fogják lezárni a határt, és utána a többi ország, de a hírek, amit éppen bemondanak, nem fontos. Mindegyik ország felsővezetése a testvériség tagja, és ugyanabban érdekeltek. Magyarországot kikiáltani fő-fő bűnbaknak, amiért az egész eju csődbe jut, ezért velünk fogják kezdeni.

Utána meg az összes szarság, amiről írtam, mindet véghez fogják vinni.

Na jó, oké, guga ez fantazmagória, egy kukkot sem értek belőle.
Tényleg felejtsük el, mert már élesben vagyunk.

Csak egy kérdés, javulni fog a helyzet? Ki az a marha, aki ezt elhiszi? Saját bevallásuk szerint sem tudják kezelni a helyzetet és nem is akarják.

Gömbi! Csak egy másik kérdés neked címezve. Ilyen kvesztor meg brókerbotrányok után, ha lezárják az összes határt, és Magyarországot valami fasz indokkal a libsik szankcionálni fogják, s életbe lép, te nyugodt szívvel fogod a pénzed, a megtakarításod a bankban hagyni?

En elhiszem, hogy te odafersz olyan tenyekhez,adatokhoz amihez masok nem, de remelem nagy nyilvanossag elott nem osztod ilyen szinten az eszt, ennyi hulyeseg egy helyen ugyanis mar kb buntetojogi kategoria.

BTK 338.§

#89990 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:26

ő mindenre rálát, összekötötte a pontokat

Idézet

#89991 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 20:05

Már meg ne haragudj, de ezzel sokan voltak így a kvesztor ügyben és más alkalommal is, mint a postabank, stb.

Tudod, hogy működik a méhészet? Amit a méhek összegyűjtenek, azt a méhész mind elveszi, csak annyit ad vissza, hogy kiteleljenek a következő gyűjtésre.
Ha a méhek tisztában lennének vele, hogy valójában miért dolgoznak nap, mint nap, és számukra ez a mátrix, na jó, abba sem tudnák hagyni a gyűjtést.
Ez az emberekre is vonatkozik, feltétel nélkül megbíznak a politikusokban, s az őket kiszolgáló bankárokban.

A párnád alatt sincs biztonságban, mert a hiperinfláció miatt nulla értékkel fog bírni azonnal.

De tudod mit? Nem kívánom neked, de ahogy látom ez ügyben a naívitásod, sajnos első körben lkeszel.

A probléma csak annyi, hogy nem tudod mi a bank, és én meg nem tőzsdézem el a pénzem.
Az első körben meg te leszel, mert azonnal megyek megenni a félretett kajáidat, bár mire odaérek, rég halott leszel. :)
Amúgy vagy 10 éve fenyegetőzöl a világvégével, lesz új szöveg is? :D
Ja, és nem tudom minek jársz dolgozni ha úgysem ér semmit a pénz. Kicsit magad ellen beszélsz.

#89992 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 20:13

Neki ezek mindig is ismeretlen fogalmak voltak, mint a bejelentett állás, fizetés, ilyesmik.

#89993 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 20:20

Na ennyit még én is tudok. Csak a megtakarítások, hogy hova tegyük.
Update Norbi a saját rokonságát átbaszta, és nem is lettek kártalanítva, no de Norbi legalább a máltai lovagrend tagja, és inkább hű a testvériséghez, mint a rokonaihoz, erről szól a testvériség.

Kennedy bácsi is tagja volt a páholynak, de önálló gondolatai voltak, hogy az ámerikai álom talán nem ez, hamar helyretették a fejét, szó szerint.
Norbi pl. ezért hű, és nem kockáztat, oda csak belépni lehet, kilépni meg így. Ha eljár a pofája, hogy mire utaznak, akkor baleset éri.

Ez meg már megint bedrogozott összevissza bullshit lett.

#89994 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 14. 20:24

En elhiszem, hogy te odafersz olyan tenyekhez,adatokhoz amihez masok nem, de remelem nagy nyilvanossag elott nem osztod ilyen szinten az eszt, ennyi hulyeseg egy helyen ugyanis mar kb buntetojogi kategoria.

BTK 338.§

Faszbukon azért törölte mindenki kb :)

#89995 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 20:26

ő mindenre rálát, összekötötte a pontokat

Jaja, kocsmából hazafelé. Hányással :)

#89996 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 14. 20:24

BTK 338.§

Ha ez a topik nagy nyilvánosság, akkor keltem a hisztériát :-D egyébként a google mindent lát, innentől nincs visszaút.
Egyébként meg nem férek oda semmihez, véletlenül jöttem rá.

Engem pl. nem nagyon érdekel, ha valaki az univerzumban hisz, s azt hirdeti, vagy a sarija-t, amit még az ATV is leadott, hogy nyilatkozott az arab vezír, jurópát meg kell szállni, s az emberektől el kell venni a hatalmat. Majd vázolta, hogy az emberek nem a muszlim hittől félnek, hanem a büntetéstől. Miszerint nem kell lopni és akkor nem fogják levágni a kezed, vagy nem kell házasságot törni, s nem fognak cserébe halálra kövezni.

Valahol érthető :-D az meg, hogy éppen muszlim megszállás zajlik, hát kit érdekel, le kell szarni, a laza jurópaji erkölcs minden felett képes átlépni, kivéve a muszlimokat. Német gimnazista lányokat már felszólították az önkormányzatnál, hogy ne öltözzenek túl kirívóan ott, ahol a menekültek vannak elszállásolva, mert könnyen nemi erőszak lehet a vége :cool: innentől csak egy lépés a csador :-D

De nem kell ezt komolyan venni. Az meg, hogy hangyák módjára özönlenek, megállíthatatlanul, hát ki tudja, majd csak lesz valahogy. A lényeg, hogy nem úgy lesz ahogy eddig volt.

:kma:

#89997 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 20:35

Jaja, kocsmából hazafelé. Hányással :)

Nulla kocsmába járok, itthon fogyasztok sört, ahogy te, és jahno vagy bárki más. Hányni? Talán az epéd, nekem bírja a gyomrom azt, amit felvállalok befelé tudatosan.

#89998 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:43

Már le sem írom merni, hogy kezdődik, mert nem ma, s legalább már ezek a suttyók is testközelből tapasztalják. Hja, ismerősömtől kaptam, s lefordította a lényeget.

http://www.krone.at/...tz-Story-472030

#89999 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 20:39

Nulla kocsmába járok, itthon fogyasztok sört, ahogy te, és jahno vagy bárki más. Hányni? Talán az epéd, nekem bírja a gyomrom azt, amit felvállalok befelé tudatosan.

Nyugodtan vállald fel azt, hogy kb 10 éve meghülyültél és világvégét vársz, meg hamis próféciákat adsz tovább (mert nincs saját ötleted), és persze hazudozol a forrásaidról.
Inkább egészséges gyanakvással olvasnád ezt a sok fantazmagóriát amit beszopsz (pl kemtrél, piramis, stb)
Lehet boldogabb lennél, és nem ez a topic lenne életed legnagyobb büszkesége.
Pl esetleg írhatnál is, értelmesen, abban lenne jövő.

Amúgy nem iszom sört itthon, mert egyedül a marha iszik.

#90000 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 20:45

Nyugodtan vállald fel azt, hogy kb 10 éve meghülyültél és világvégét vársz, meg hamis próféciákat adsz tovább (mert nincs saját ötleted), és persze hazudozol a forrásaidról.
Inkább egészséges gyanakvással olvasnád ezt a sok fantazmagóriát amit beszopsz (pl kemtrél, piramis, stb)
Lehet boldogabb lennél, és nem ez a topic lenne életed legnagyobb büszkesége.
Pl esetleg írhatnál is, értelmesen, abban lenne jövő.

Amúgy nem iszom sört itthon, mert egyedül a marha iszik.

Piramis? Lófaszt sem tudok a piramisokról.
A fiammal sörözök.
Írtam már eleget, pl. könyvet, vagy blogot. Index, nolblog. Nulla jövője volt :-D
A tyúktub viszont fizet, ma abból vettem 2db laptopot :nevet:

Bárki képes meghülyülni, kérdés, hogy élvezi e :-s nekem semmi bajom a saját meghülyülésemmel, persze lehet, hogy tévedtél, mert 10 éve még sűrűn nyomtad a kommenteket vihogva a deguzásra.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4498
  • 4499
  • 4500
  • 4501
  • 4502
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.