Idézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 19:24
Na most, ha nem ismered a szabadkőmíjesek működését, szimbólumrendszerét, akkor olyan, mint ha valaki a kínai mandarin nyelven beszélne hozzád, jogosan mondanád, hogy barátom te hülye vagy.
A migráció kiváló lehetőség arra, hogy a lakosság támogassa a folyamatos szigorítást, arra már nem kíváncsi, hogy pont ezért idézték elő.
No de, lezárták a déli határt. Valójában nem a migránsok miatt. Az osztrákok tuti le fogják zárni a határt. Szerintem ez már csak napok kérdése. Gazdaságilag gondolod ez nem érinti Magyarországot? Már elhangzott, hogy bűnös nemzet vagyunk a migrációt illetően, pont ma az M1-en valami osztrák fasz ecsetelte, hogy tudja, hogy a határzár gazdaságilag Magyarországot nagyon rosszul fogja érinteni, de ezt mindenképpen meg kell tenniük az osztrák állampolgárok védelmében.
Hja, lényegtelen, hogy 2011-ben már rég rájöttem, hogy mire készülnek. Időben tévedtem, korábbra datáltam, hisz eléggé megrémültem tőle, és mellbevágott, amikor a pontokat sikerült összekötnöm. Az meg, hogy a sorrendet összekevertem, hogy előbb államcsőd, utána határzár, hát bocsi, sem a nagy orient páholy tagja nem vagyok, sem a máltai lovagrendé, csak véletlenül sikerült kihámoznom a lényeget.
A szlovákok nem tudom milyen indokkal fogják lezárni a határt, és utána a többi ország, de a hírek, amit éppen bemondanak, nem fontos. Mindegyik ország felsővezetése a testvériség tagja, és ugyanabban érdekeltek. Magyarországot kikiáltani fő-fő bűnbaknak, amiért az egész eju csődbe jut, ezért velünk fogják kezdeni.
Utána meg az összes szarság, amiről írtam, mindet véghez fogják vinni.
Na jó, oké, guga ez fantazmagória, egy kukkot sem értek belőle.
Tényleg felejtsük el, mert már élesben vagyunk.
Csak egy kérdés, javulni fog a helyzet? Ki az a marha, aki ezt elhiszi? Saját bevallásuk szerint sem tudják kezelni a helyzetet és nem is akarják.
Gömbi! Csak egy másik kérdés neked címezve. Ilyen kvesztor meg brókerbotrányok után, ha lezárják az összes határt, és Magyarországot valami fasz indokkal a libsik szankcionálni fogják, s életbe lép, te nyugodt szívvel fogod a pénzed, a megtakarításod a bankban hagyni?
Milyen határt zárnak le? Nincs olyan, csak ellenőrzés van, lesz megint.
A megtakarításomat meg inkább a bankban tartom mint a párnám alatt.