HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4499
  • 4500
  • 4501
  • 4502
  • 4503
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90001 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:49

Azt akkor a sok San Miguellel mi a Faxe lesz? hűlnek a vételenségig, vagy az első vendégségig?
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#90002 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 20:38

Ha ez a topik nagy nyilvánosság, akkor keltem a hisztériát :-D egyébként a google mindent lát, innentől nincs visszaút.
Egyébként meg nem férek oda semmihez, véletlenül jöttem rá.

Engem pl. nem nagyon érdekel, ha valaki az univerzumban hisz, s azt hirdeti, vagy a sarija-t, amit még az ATV is leadott, hogy nyilatkozott az arab vezír, jurópát meg kell szállni, s az emberektől el kell venni a hatalmat. Majd vázolta, hogy az emberek nem a muszlim hittől félnek, hanem a büntetéstől. Miszerint nem kell lopni és akkor nem fogják levágni a kezed, vagy nem kell házasságot törni, s nem fognak cserébe halálra kövezni.

Valahol érthető :-D az meg, hogy éppen muszlim megszállás zajlik, hát kit érdekel, le kell szarni, a laza jurópaji erkölcs minden felett képes átlépni, kivéve a muszlimokat. Német gimnazista lányokat már felszólították az önkormányzatnál, hogy ne öltözzenek túl kirívóan ott, ahol a menekültek vannak elszállásolva, mert könnyen nemi erőszak lehet a vége :cool: innentől csak egy lépés a csador :-D

De nem kell ezt komolyan venni. Az meg, hogy hangyák módjára özönlenek, megállíthatatlanul, hát ki tudja, majd csak lesz valahogy. A lényeg, hogy nem úgy lesz ahogy eddig volt.

:kma:

Ezt mar annyiszor irtad es annyiszor nem jott be, hogy az mar nekem kinos. :-D

#90003 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:54

50 ruppóból két laptopot, megérte felkelni ma is :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90004 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 19:58

ldn mntm, holnap a nejem Argentína, én meg Malacky, gyerkőcök maradnak, utána ha megjött a nejem, azonnal jönnek ki utánam egy hétvégére.
Holnap délelőtt még leszek, pár dolgot el kell intéznem, ami sürgős. Ritkán vagyok mostanában itthon. Pl. valahogy rá kell vennem az osztrákiában leledző cigányt, hogy fizessen :-D még nem bukó az ügy.

Az egy dolog, hogy most jól keresek, s életemben nem láttam még ennyi pénzt, de nem hagy nyugodni a dolog, hogy ott is melóztam, de pénzt még nem láttam.

Nálam nem így működik, nem szeretem az elvvarratlan szálakat :-D lassan kénytelen leszek olyan eszközöket igénybe venni, amit már rég felajánlottak, de hárítottam. Ha a szép szó nem használ, és a csúnya se, akkor a szavak ideje lejárt :nevet:

Az se érdekel, ha meztelenül fog rohangálni az út közepén.
S nem is magam miatt, a fiam velem volt, láttam, hogy kihajtotta a belét napi 10 órán keresztül, egyedül ez bassza az agyamat.

#90005 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 20:54

50 ruppóból két laptopot, megérte felkelni ma is :nevet:

Nem ismered a Marseust. Tényleg 50 ruppót hagytam náluk + egy tálca sört, na az mindent megoldott. Amióta léteznek járok hozzájuk.
Leventének a suliba kellett egy a jegyzetelésre. Erre minek egy Elitebook 6930P 4gb/160gb/7200-es procival?
A másik ugyanaz a kisebbik fiamnak, de neki eleve van asztali gépe, csak ugye ő is töltött fel filmeket nélkülem a csatornára, így nem lett volna tisztességes, ha kihagyom a mókából + jött velem ma, mert kimaradt a suliból egy napot, majd a nejem igazolja + meg is vendégeltem.

Na ennyi, nem egy nagy történet, ingyen pénz, eleve megígértem nekik, hogy megkapják, s arra költik, amire akarják, hát laptopra vágytak.

#90006 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 20:49

Piramis? Lófaszt sem tudok a piramisokról.
A fiammal sörözök.
Írtam már eleget, pl. könyvet, vagy blogot. Index, nolblog. Nulla jövője volt :-D
A tyúktub viszont fizet, ma abból vettem 2db laptopot :nevet:

Bárki képes meghülyülni, kérdés, hogy élvezi e :-s nekem semmi bajom a saját meghülyülésemmel, persze lehet, hogy tévedtél, mert 10 éve még sűrűn nyomtad a kommenteket vihogva a deguzásra.

Könyvet ki is adták?
A tyúktub mennyi időre fizetett ennyit?
Nekünk van bajunk a meghülyüléseddel, sajnáltuk. De aztán tettél azért hogy elmúljon:)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90007 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 21:05

Könyvet ki is adták?
A tyúktub mennyi időre fizetett ennyit?
Nekünk van bajunk a meghülyüléseddel, sajnáltuk. De aztán tettél azért hogy elmúljon:)

Te jelezted, hogy inkább írhatnék, megtettem, már a múlté. Persze, hogy nem adták ki, próbálkoztam, nincs jövője. Tehát ahogy vázoltad, hogy inkább írhatnék, hát tévedtél.

Tyúktub? Leszarom, nem követem, rábíztam a felügyeletét a kisebbik fiamra, profi informatikus, jól tud angolul, mindent ért, ő intézi a tyúktubos dolgokat. Annyit tudok, hogy én csak filmezek és feltöltöm s most jutottam abba a szakaszba, hogy már a tyúktub adja a javaslatokat, hogy mit és hogy. De pont leszarom, mert nem az enyém a lóvé, megkapja a két gyerek. Nekem nincs szükségem semmire.

Akinek baja van a meghülyülésemmel, s nem tudja kezelni, hát :kma: + bárki nagy ívben skippelheti a topikot, így elkerülheti a traumát :nevet:

#90008 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 14. 20:53

Ezt mar annyiszor irtad es annyiszor nem jott be, hogy az mar nekem kinos. :-D

Tudod mi a kínos?
Az, hogy már sem te, sem én nem tudunk úgy reagálni, hogy a monitor mögött legalább egy kicsit elröhögjük magunkat.

Ücsüküé írt utoljára úgy, hogy félrészegen lehugyoztam a csempét a wc-ben. Aztán törölhettem, moshattam fel, hogy a nejem észre ne vegye. Hát köszi Ücsüküé, ezt sem most volt :-D

#90009 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 20:13

off

#90010 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 21:10

Te jelezted, hogy inkább írhatnék, megtettem, már a múlté. Persze, hogy nem adták ki, próbálkoztam, nincs jövője. Tehát ahogy vázoltad, hogy inkább írhatnék, hát tévedtél.

Tyúktub? Leszarom, nem követem, rábíztam a felügyeletét a kisebbik fiamra, profi informatikus, jól tud angolul, mindent ért, ő intézi a tyúktubos dolgokat. Annyit tudok, hogy én csak filmezek és feltöltöm s most jutottam abba a szakaszba, hogy már a tyúktub adja a javaslatokat, hogy mit és hogy. De pont leszarom, mert nem az enyém a lóvé, megkapja a két gyerek. Nekem nincs szükségem semmire.

Akinek baja van a meghülyülésemmel, s nem tudja kezelni, hát :kma: + bárki nagy ívben skippelheti a topikot, így elkerülheti a traumát :nevet:

Pedig a könyvre kellett volna rárepülnöd, az az egy ment neked :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 14. 23:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 21:03

Nem ismered a Marseust. Tényleg 50 ruppót hagytam náluk + egy tálca sört, na az mindent megoldott. Amióta léteznek járok hozzájuk.

Én meg kurva jókat szoptam arrafelé, így bojkottálom.
Make love not Wor.

#90012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 23:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 19:24

Na most, ha nem ismered a szabadkőmíjesek működését, szimbólumrendszerét, akkor olyan, mint ha valaki a kínai mandarin nyelven beszélne hozzád, jogosan mondanád, hogy barátom te hülye vagy.

Te ismered? Összevissza beszélsz, nem is kommentálom, de vicces, hogy brókereket kevered a bankokkal. Vagy Bankgkokkal :-D Úgyis mindegy.

"Utána meg az összes szarság, amiről írtam, mindet véghez fogják vinni."

Melyiket? Összevissza pofáztál itt is, csak államcsődöt meg nemtommit emlegettél. De ha enynire biztos vagy benne, akkor minek mész vissza szlovákokhoz dolgozni? Ha nem összevissza, akkor leírnád, hogy mi fog történni? Mert sem határzárról, sem menekültáradatról nem hablatyoltál. Csak jött az a sok feleslges kőműves, akinek nem volt melója és lehullottak tőlük a levelek.
Make love not Wor.

#90013 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 14. 19:26

csinálsz te is heppiendet?

Sztori az, hogy van pár cégem, ha nagyon szopolnak, akkor csörögnek, hogy "kellene egy RetteSoft mindent megold". Ebből tudom, hogy akármi is lehet, vagy bármi, viszont lehet pénzt is látunk benne. Vagy szopunk, vagy nem. Néha unalmas és kábelhúzós dolgok, csak meg kell fejteni, néha olyan építés amit nem sokat látunk az életben, de legyen túlszámlázva mert bele kell férnie a privát sofőrnek limuzinnal, várakozással, extrákkal a T Ügyfél javára.
Make love not Wor.

#90014 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 04:41

A szabad kőműveseket nem felszívta a német építőipar?
Mindenki oda ment ki aki kicsit is értett a falrakáshoz.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#90015 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 05:09

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 15. 05:41

De vannak köztük akiket nem fizettek ki a cigányok és visszajöttek.

#90016 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 15. 05:41

Akiket nem fizettek ki, azok most hazajöttek és újra szabadok. Többi már foglalt kőműves és tolja az ipart németbe'.
Make love not Wor.

#90017 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 15:29

Már Gyurcsányt se engedik vissza Szerbiából hiába uniós állampolgár Facebookon panaszkodott, lehet mire Guga is jönne vissza már nem engedik vissza. Román kerítést kezdik építeni ma bejelentették utána jön a többi..

Kép

Szerkesztette: djculture 2015. 09. 15. 15:34 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#90018 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 14. 21:10

Tyúktub? Leszarom, nem követem, rábíztam a felügyeletét a kisebbik fiamra, profi informatikus,

Khm.. khm... :unsure: :rolleyes:

#90019 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 15. 17:43

Khm.. khm... :unsure: :rolleyes:

Jó, hát gyereke, mit mondjon, csak előveszi a dY laptopot, és leintegrál mindent :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90020 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 16:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 15. 17:44

Jó, hát gyereke, mit mondjon, csak előveszi a dY laptopot, és leintegrál mindent :)

Ez jó, nem is láttam amikor írta. Pár napja még a youtube volt a király, meg a bevétel, de fél éve meg aztán főleg. Úgy látszik ez is változik. Viszont ha kisebbik gyerek annyira profi, akkor jöhet errefelé is, mert mellettem ülő még a VLAN-t sem tudja miféle, aztán hol van még a routing?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4499
  • 4500
  • 4501
  • 4502
  • 4503
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.