HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4503
  • 4504
  • 4505
  • 4506
  • 4507
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90081 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:42

Lehet olyan kérésem, hogy többet ne hangozzon el az a kérdés, hogy miért tolom a 3 műszakot, s miért számít a pénz?
Többször is leírtam, most újra összefoglalom. Nejem kirepült Argentínába, az több mint félmilla + a nagyobbik gyerekem büntetése.

Aztán lehet, hogy maradok, mert jó a meló, tetszik a pénz :Đ

Ilyesmit évekkel ezelőtt is csinálhattál volna szerintem, ha nem lettél volna azzal elfoglalva, hogy aki melózik, ráadásul pénzért, az droid.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90082 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 17. 17:48

Ilyesmit évekkel ezelőtt is csinálhattál volna szerintem, ha nem lettél volna azzal elfoglalva, hogy aki melózik, ráadásul pénzért, az droid.

Újra leírom. Mivel jelenleg fényező vagyok, jogosan fényezem magam. Mindig is ez volt a menetrend, nem ítéltem el azt, ha valaki melóhelyen tolja, ugyan miért tettem volna? Saját magam helyzetét magasztaltam, erre jött az, hogy persze, mi droidok vagyunk.

Na ez volt, és soha senki nem tud beidézni tőlem olyan hozzászólást, ahol bárkit is ledegradáltam volna, amiértz melóhelyen tolja. Ellenben folyamatosan magyarázkodnom kell miatta. Viszont utoljára.

A faszomat, azt. Ha legközelebb valaki nekiáll, hogy ledroidoztam, kéretik beidézni, nélküle üres csühögés, püfögés gömbibá módjára, ez főleg neki szól.

Epét hányni nem elég, van kereső, illik hasztnálni, a mondandót alkátámasztani.

Leszarom, kibaszottul leszarom, hogy ki hol és mennyiért meg hogyan, s milyen körülmények között dolgozik. Csak egy számít, egoista vagyok, mint bárki, mindig magamat hirdetem. Na ez nem jön be néhánynak.

Ha egyszer jól érzem magam ott ahol vagyok,l jó a meló, miért egyértelmű az, hogy persze mi droidok vagyunk.

Faszomat a paranoiába, amiből kipattant.

Nagyjából sem egészséges a csapat a topikban szelle3mileg.
Lelkileg meg kérdéses. Értelmileg meg még mindig nem sikerült ezen a ponton túljutni, hogy droidoztam, innentől nem kérdés, hogy elég egy pszichológus a topikba, aki leírja, hogy ki milyen problémával küszködik, amit rajtam próbál elverni.

Ha szükség van rá, meghívom a topikba a nejem barátnőjét, aki egy teljes éjszakán elemzett, egyébként oktatja a pszichológiát, és nem hiszek neki :nevet:

De hát itt mindenki vevő a végzettségre, tanultságra, ha meghívom, nyilván tátott szájjal kanalazzátok a sok hülyeséget, hogy éppen ki miér degenerált :nevet:

#90083 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 17:18

Hülyék ezek a szlovákok :-D aszongya together vagy mi a faszom, de mindketten holnap délutánosok vagyunk, teraszon vodkázás :-D

#90084 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 17. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:58

Mindig is ez volt a menetrend, nem ítéltem el azt, ha valaki melóhelyen tolja, ugyan miért tettem volna?

Na ez volt, és soha senki nem tud beidézni tőlem olyan hozzászólást, ahol bárkit is ledegradáltam volna, amiértz melóhelyen tolja.

Epét hányni nem elég, van kereső, illik hasztnálni, a mondandót alkátámasztani.

Mercsak.

Tudtunk, múltkor már előszedtem, arra is magyaráztad, hogy nem ez volt.

Kereső meg nemműxik, de ezek szerint skizofrén is vagy, esetleg egy jobb alkesz/drog kombós időszakon vagy túl, mikor magad sem tudod mit beszéltél. Itt nyomtad teli szájjal, de lehet mindenki rosszul emlékszik rá.

Érdekes, mi? Tegye fel a kezét, aki szerint guga nem droidozott és basztatta a nyócórás, főnökkel rendelkező jómunkás niggereket, fix fizetést, akármi.
Make love not Wor.

#90085 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 17. 18:21

Mercsak.

Tudtunk, múltkor már előszedtem, arra is magyaráztad, hogy nem ez volt.

Kereső meg nemműxik, de ezek szerint skizofrén is vagy, esetleg egy jobb alkesz/drog kombós időszakon vagy túl, mikor magad sem tudod mit beszéltél. Itt nyomtad teli szájjal, de lehet mindenki rosszul emlékszik rá.

Érdekes, mi? Tegye fel a kezét, aki szerint guga nem droidozott és basztatta a nyócórás, főnökkel rendelkező jómunkás niggereket, fix fizetést, akármi.

mINDIG MAGAMAT HIRDETEM, NEM MÁSOKAT ÍTÉLEK EL, EZ ELLENÉRZÉST VÁLT KI, BASSZameg a caps lock bocsi :-D ne fordítsuk át. Ha én elégedett vagyok a munkámmal, a körülményeimmel, s ezt leírom, miért egyenes következménye, hogy persze mi droidok vagyunk?

Ismered a jellememet?
Kéne ennyi idő után.

Nem szokásom basztatni, háborgatni senkit, főleg nem elítélni, eleve a hitem diktálja.

Utoljára írom le, utána csak idézni kell tőlem a droidozást.

Soha nem ítéltem el senkit, amiért munkát végez 8 órában? Miért tenném, ha elégedett a munkájhával? Én azért voltam mindig is kurvára elégedett, meg nagy hangsúlyt fektettem rá, mert nem kényszerültem rá. 1995-óta egyedül toltam ezidáig, senki sem szólt bele a dolgaimba, s ez nagyon jó időszak volt. Lejárt. Viszont, ha valaki 8 órában munkát végez, s szereti, elégedett vele, ugyan mi közöm hozzá, örülök neki.

Az erlső hülye, aki magára ismer, na az droidozta le saját magát, biztos jelentkezni fog hevesen az érdemért. Soha nem ítéltem még el senkit aztért mert dolgozik, főleg ha szereti a munkáját.

Kivéve sztiberéd :nevet:

Na az kapja az ívet rendesen, mert ő legalább érdemileg tud visszavágni :nevet: neki simán beszólok, koszos bádogbüfés, nagyjából egy kolbászt sem tud kisütni, ami virsli, vagy éppen ferno. Ne ezt találja ki :cool:

Menjetek a fasdzomba.

SDzlovák gyerek folyamatosan itat :Đ

#90086 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 17:35

Pofázik itt mellettem Orbánról, hogy eddig thinking bad man, de megváltozott a véleménye :-D
Fogalma sincs az egészről mi zajlik körülötte, csak egy rovar, bogaracska, nem tuzdom neki elmagyarázni angolul. Talán még egy üveg vodka, és mindent értünk. A sörömet már pusztítja rendesen, látszik, hogy szomjas. Enni, főzni elfelejtettem, de muszáj lesz, mert kurva éhes vagyok-.

#90087 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 18:45

Na jó, 10 sör + 1 liter vodka, ideje visszuavonulnom, s teret engedni az értelmetlenségnek :Đ mondom, hogy a szlovákok hülyék, aszongya a vodka csak fitness :nevet:

#90088 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 18:46

Gieroy vodka, 2dbh 0.5 literest küldtünk le vihogva, aszongya Orbán kiba jó fej :omg:

#90089 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 18:35

Enni, főzni elfelejtettem, de muszáj lesz, mert kurva éhes vagyok-.

ú
Majd holnap, a vodka is étel :nevet:

#90090 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 18:58

Bebaszcsdi

#90091 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 22:09

Zdróvje. Gyekujeme... Proszim jedna piva! meg ilyenek :-)
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#90092 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 17. 23:09

Zdróvje. Gyekujeme... Proszim jedna piva! meg ilyenek :-)

A gyakujeme többes szám :-D majd kapsz egy sört :Đ ma véletlenül 2.5-ös citromost vettem, rárepültem, mert kibaszott olcsó volt, aztán a hotelbe megérkezuve konstatáltzam, hogy a kurva anyátokast :Đ szerencsére a szobatársam, a szomszédom rendesen vodkázik, a neje is :nevet:

Kicsit kiujózanodtam, mert pár órája nézni is nehezemre esett :-D

Szerkesztette: guga 2015. 09. 17. 22:25 -kor

#90093 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 23:16

Nem tudok elaludni, próbálok bevodkázni, de minél többet iszok, annál józanabb vagyok, átmentem negatívba :-D mármint nem úgy, életszemlélet pozitív, de nem sikerül kiütni magam, pedig kéne. Ha így haladok reggelig ébren leszek és gázos rózsát hallgatok.

Slash kiba nagy gitáros, a Snakepit lófaszt sem ér, amíg most nem jut eszembe az énekes neve de gáz és rózsa, na mellette tudott érvényesülni, később már csak erőlködött.

Van ez így.

Hja, próbálkoztam ilyen 80-as koncertekkel, mint running wild, vicc az egész, faszom se tudja miért pörögtem rá annak idején.

Valaki igyon rám egy áldomást, hogy aludjak el, különben reggelig tolom a frontot :-D

#90094 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 23:19

Inkább Iron Maiden, az legalább fasza. Valakinek meg a jó kurva anyját :Đ nem tudom kinek, majd jelentkezzen érte :nevet:

Szerkesztette: guga 2015. 09. 17. 23:20 -kor

#90095 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 23:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 18. 00:19

Valakinek meg a jó kurva anyját :Đ

Más egyéb?
Make love not Wor.

#90096 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 18. 00:26

Más egyéb?

Menj innen messzire, mert nem vagyok jó ember :-D nagyon gonosz zenéket hallgatok, nem tudok elaludni.

#90097 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 23:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 18. 00:35

Menj innen messzire, mert nem vagyok jó ember :-D nagyon gonosz zenéket hallgatok, nem tudok elaludni.

Pedig még a Venom is jön hozzánk. Lehet megnézem. Aztán Annihillator...
Make love not Wor.

#90098 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 23:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 18. 00:45

Ohh bazzeg, Heloween a pecsában, git5árokat cipeltem. Na jó. sikerülét bnrbaszmnom :) ldn mntm

#90099 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 18. 06:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 18. 00:45

Venom mikor hol, bocsi, közben felébredtem, kijózanodtam :-D mi a szarnak jönnek ide, rétegzene a black metal, hogyan térül meg? Annhilator? Na az meg secondhand zenekar a venom mögött vagy mi a szösz? Toy Dolls itt volt pár éve a Petőfi híd lábánál, amíg be nem záratták azt a helyet, ingyenes koncert volt. Na azt hogy a faszomba gazdálkodta ki a tulaj, ha csak a piát szórta kifelé és nem pénzmosoda?

Mindegy is, Venom nagyon kibajózene, utánozhatatlan, mindjárt töltök is le egy klasszikus albumot és elindulok vele túrázni, mert délutános vagyok, leszek.

#90100 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 18. 06:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 18. 00:57

Ohh bazzeg, Heloween a pecsában, git5árokat cipeltem. Na jó. sikerülét bnrbaszmnom :) ldn mntm

:up: :nevet: erre még emlékszem, meg arra, hogy mennyit erőlködtem azon, hogy helyesen írjak, végül feladtam :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4503
  • 4504
  • 4505
  • 4506
  • 4507
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.