Idézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 13:28
Húzzál a jó kurva életbe, ismerősöm tegnap halt meg, biztos beteg akart lenni. Meg az újszülött is beteg akar lenni, ha úgy születik, mi? Rohadt gyökér vagy. Másik haverom is feldőlt a picsába valamivel, mert beteg akart lenni. Azt, ja.
Semmiféle kisszekrény nem volt gyóygszerekkel, előző kollégajóhaver is egyre kevésbé bírt cipekedni, aztán így járt. Arra meg már nyilván szed valamit, míg lehet, csak áttétes kissejtes tüdőrákkal szopás együtt élni. Az a küzdés, amit páran lenyomtak ellene, az marhára nem azt jelentette, hogy beteg akart lenni, de tudom, a hit meg a faszom és kifelé ezt mutata, gyakorlatban meg beteg akart lenni.
Eddig nem annyira kívántam, de most már nagyon megérdemelnéd, hogy elkapjon valami lazaság és jajjgas a füvessasszonyért mocskos rohadék.
Aztán mondhatnád, hogy a Jó Isten ezért meg amazért büntette, de egyik ki akart menteni Hollandiából, mikor elfogyott a lóvém (akkor még nem ismertem ennyire), másikhoz meg oda lehet bohóckodni a pinyójába és szívesen mutogat megfejt olyat szívességből, amit más fotós 20ezer/óráért mér üzleti alapon. Meg itt a pinyóm, akár magatoknak is szervezkedjetek kis klubot, bármit. Mi a faszt árhatott a világnak, amiért szerinted büntetést érdemelne? Főleg ekkorát?
Szar alak vagy.