HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4532
  • 4533
  • 4534
  • 4535
  • 4536
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90661 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 14:32

Egyébként nem értem a bilit, hogy kiborult.

Mert érintett, hogy szar alak vagy. Emlegettem volna sok éve is, de hát nahh, akkor nem volt kedvem és nem érettem haverom miért akart beteg lenni. Főleg ebben a formában, nem értettem miért volt jó Neki még vagy 8 hónapig is kvázi fekvőbetegként is tengődni, pár hetente olajcserére járni, meg hasonlók?
Make love not Wor.

#90662 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 15:08

Mert hiányzik belőled az ész és a józanság

Te, ezeket a hozzászólásaidat, amiben csak a minősítés a lényeg skippeljük már, mert a topik hemzseg tőle, rendben, tudom, hogy rendelkezel epével, de eredménye nulla. Inkább azon gondolkodj el, hogy mi váltja ki az igényt benned ilyesmire :-s

#90663 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 15:11

Attól még hogy két szerencsétlen barom alkesz egymásra talált, nem lesz más.

Tegnap pofira estem de durván, nem fizikailag, saját magam előtt szégyenültem meg.

Ez volt a lényege.

#90664 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 15:13

Mert érintett, hogy szar alak vagy. Emlegettem volna sok éve is, de hát nahh, akkor nem volt kedvem és nem érettem haverom miért akart beteg lenni. Főleg ebben a formában, nem értettem miért volt jó Neki még vagy 8 hónapig is kvázi fekvőbetegként is tengődni, pár hetente olajcserére járni, meg hasonlók?

Ha azt írom, hogy államilag támogatott, reklámozott népírtás folyik, akkor természetesen hülye vagyok, meg összeesküvői mellméret, ha leírom, hogy ebből mi a kiút akkor egy szerencsétlen barom vagyok.
Sajnos ez van.

Szerintük sokan vagyunk.
Gondolod viccből áll évek óta a Georgiai kövek 8 nyelven, hogy csak 500 millió ember maradhat a földön? Gondolod viccből tolja a média orrba szájba, hogy az emberi tevékenység és hogy élhetetlen a föld?

Gondolod viccből építik le az egészségügyet?
Ha nem tudod ki az ellenséged hogyan küzdesz ellene?

Egy biztos, nem én, s nem az én véleményem számít, még, ha markáns is, vagy elfogadhatatlan. Ezek a dolgok akkor is így történnek meg, ha nem is léteznék. Találnátok másik hülyét, akit lehetne ócsárolni. Időtlen idők óta van az embereknek igénye rá. Nem értem miért nem vesznek maguknak saját villámhárítót :-D

#90665 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:25

Elmondhatom magamról, hogy a teljes szabadnapomat eltöltöttem kirándulás, túrázás helyett a topikban :-D vettem még portugál rozét, meg lassan kajálni kéne. Jó oké, a cipőm feladta, majd reggel lesz Panda a melóhelyemen.

De legalább van net itt a hallban borozva. Meg Mike Oldfield, meg végre egy normális fülesem.

#90666 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 15:21

Ha azt írom, hogy államilag támogatott, reklámozott népírtás folyik,

Szerintük sokan vagyunk.
Gondolod viccből áll évek óta a Georgiai kövek 8 nyelven, hogy csak 500 millió ember maradhat a földön?

Hol folyik itt népírtás? Meg miképpen támogatott?

Viccből. Utána sem nézek, mert biztos valami lehullós leveles fasság lett. Akkor lehet el sem bírtak ennyi embert képzelni. Vagy piros. Mint a piramisaid, meg a Jásdi-féle kreténségek, ugorjunk már. Érdekes, lassan sokadik éve lesz, hogy megpróbált csalni Boszniában a piramisokkal, azzal sem nagyon haladt előre. Lehet nem véletlen?
Make love not Wor.

#90667 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 15:21

Ha azt írom, hogy államilag támogatott, reklámozott népírtás folyik, akkor természetesen hülye vagyok, meg összeesküvői mellméret, ha leírom, hogy ebből mi a kiút akkor egy szerencsétlen barom vagyok.
Sajnos ez van.

Szerintük sokan vagyunk.
Gondolod viccből áll évek óta a Georgiai kövek 8 nyelven, hogy csak 500 millió ember maradhat a földön? Gondolod viccből tolja a média orrba szájba, hogy az emberi tevékenység és hogy élhetetlen a föld?

Gondolod viccből építik le az egészségügyet?
Ha nem tudod ki az ellenséged hogyan küzdesz ellene?

Egy biztos, nem én, s nem az én véleményem számít, még, ha markáns is, vagy elfogadhatatlan. Ezek a dolgok akkor is így történnek meg, ha nem is léteznék. Találnátok másik hülyét, akit lehetne ócsárolni. Időtlen idők óta van az embereknek igénye rá. Nem értem miért nem vesznek maguknak saját villámhárítót :-D

Te dilettáns idióta barom, az egészségügy nélkül a fele a gyerekeknek halva születne.
Meg az általad szídott oltások nélkül is.
Népírtás az, te majom.
Erre már nincsenek szavak.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90668 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 15:35

Te dilettáns idióta barom, az egészségügy nélkül a fele a gyerekeknek halva születne.

Aztán jön a vakbél, de egy komolyabb rossz fog is elég szarul eshet és akkor még nem folytattam a sort. Persze, pióca, köpölyözés, lékelés, azok kellenének, meg a javasemberek.
Make love not Wor.

#90669 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:37

Nemértem mit picsogtok, mikor azért jöttök ide, hogy ilyeneket olvassatok gugától :Đ Bár én azért szoktam reménykedni, hogy lesz valami amin röhögni is lehet.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90670 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 15:37

Bár én azért szoktam reménykedni, hogy lesz valami amin röhögni is lehet.

Most nem. Bár visszanézve belefutottam poltikába is, g@by ezerrel osztotta az eszet, hogy majd megláthassuk, 2010ben a FItyesz már sehol nem lesz :-D Meg ilyenek. Akkor is megmondtuk a tutit, de ez nem érdekelt. Guga fasságaival meg tele lesz a világ aztán csak terjed a kreténség.
Make love not Wor.

#90671 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 15:28

Hol folyik itt népírtás? Meg miképpen támogatott?

Azt most hagyjuk, hogy ki mit néz, mit képzel el, vagy hova figyel, éppen mi vonzza a tekintetét, figyelmét.

Csak ezt figyeld, nem csalok. Mi a faszért csak gyógyszer reklámok vannak a tévében, ha a kormány folyamatosan azon munkálkodik, hogy egészségesek legyünk? Kinek tudnák eladni ezt a sok faszomságot a mellékhatások teringettében, ha nem lenne piac? Tudod az üveges kiküldi a srácokat, hogy basszatok már be néhány ablakot.

Stop só program. Mit tudsz a sóról? Élettani funkciói?
Elengedhetetlen a megfelelő mennyiség, de már bele sem megyek.

Mátrix nem csak egy film, bár az alvó állapotból igyekeznek levinni vele egy mélyebb alvó állapotba úgy, hogy ébresztésnek álcázzák.

De elhangzott benne, hogy az emberek védik a mátrixot. Minden információ, ami kényelmetlen számukra, elviselhetetlen.
Honnan tudod, hogy benne vagy?
Van egyáltalán? Létezik, vagy csak egy film?

Egyáltalán mi az ember, űr, galaxis, amiben üzemel egy megkérdőjelezhetetlen és működőképes természet. Véletlen, még az is hogy itt vagyok.

Ha az ember ennyire tanult és okos, hogyan nem jött még létre az az egység, ami eltörli a vallásokat, s mindenki egyetért, hogy hja, rájöttünk ez van, s nem csak az okoskodás meg a magunkra bombera krisztinát aklasztunk, hogy a hitünk igazabb legyen.

Miért van az, hogy még mindig nem sikerült tisztázni annak a kibaszottul okos embernek, aki ugye tanult, hogy van e Isten vagy nincs:-s hogy a faszomba van ez, hogy még mindig kérdés?

Hogy van az, hogy azt tanítják ezer éves állam :nevet: meg finnugor. Hja, manapság az számít igazságnak, amit nagyon sokszor lenyomnak a tévében.

#90672 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 15:36

Aztán jön a vakbél, de egy komolyabb rossz fog is elég szarul eshet és akkor még nem folytattam a sort. Persze, pióca, köpölyözés, lékelés, azok kellenének, meg a javasemberek.

Malevil című könyv, ha a guga tudna olvasni. Csávó foga miatt hal meg egy ilyen levéllehullás után.

#90673 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 15:37

Bár én azért szoktam reménykedni, hogy lesz valami amin röhögni is lehet.

Vagy 4 napja történt. Reggel felébredtem azzal a biztos érzéssel, hogy most és azonnal szarnom kell.
Nálam általában így van, néhány másodpercem marad eljutni a tetthelyre.
Hát kínos volt, mert éppen a Juraja volt szarni a budin, ajtó bezárva, na mondom a krv ltb. Ez nem lesz vicces történet, s már jött is.

Ennyi :-D
A szoba közepén állva beszartam, folyt a lábamon végig a híg kaki le a parkettára. Elkezdtem ész nélkül topogni, véletlenül ráléptem a szőnyegre, oda is jutott, aztán megrémültem s hirtelen arrébb ugrottam, így az ágyra is jutott.

Na ezzel sehol sem tartottam még.

Elkezdtem feltakarítani, nyomokat eltüntetni. Fogtam egy zacskót, a gatya cuccostól bele, szállodai törölköző a seggem alá, alaposan letakarítva magam. Közben hallottam, hogy Juraja végez.
Ajtó becsuk, reménykedtem benne, hogy behúz a szobájába a faszba, nem bazdmeg, ott állok egy szál faszban szaros picsával és szaros szállodai törölközővel a kezemben, erre bekopog óvatosan, mert hallja, hogy motoszkálok, Zoliiitáán?

Krv nyd :Đ

Sorry, one minut, erkély ajtó tágra, mert kibaszott szarszag terjeng a szobában.
Aztán visszatartott lélegzettel vártam, hogy mit csinál. Szerencsére bement a szobájába a nejéhez. Pedig már rendesen vörös volt a képem a visszatartott levegő miatt. Na uzsgyi be a fürdőszobába, a cuccosokat a nejlonban légmentesen lezárva, amit később kibasztam a Lidl kukájába. Lefürödtem, mint akinek épp ez a dolga, aztán kimentem vigyorogva hozzá, hogy vhátisit?

Belép a szobámba, mutat a hűtőre, hogy csak a kajáért jött, erre észrevettem a szőnyeget, és gyorsan elé álltam takarásba :-D

Nem volt mulatságos, kibaszottul nem volt az, és gondolkodom rajta, hogy szobát cserélek, mert már rendesen félek attól, hogy vécére kell mennem, de foglalt :Đ meg net sincs soha.

#90674 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 15:49

Malevil című könyv, ha a guga tudna olvasni. Csávó foga miatt hal meg egy ilyen levéllehullás után.

Mennyi az esély rá, hogy a Malevil-t nem olvastam?

#90675 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 15:50

Vagy 4 napja történt. Reggel felébredtem azzal a biztos érzéssel, hogy most és azonnal szarnom kell.
Hát kínos volt, mert éppen a Juraja volt szarni a budin, ajtó bezárva, na mondom a krv ltb. Ez nem lesz vicces történet, s már jött is.

A szoba közepén állva beszartam, folyt a lábamon végig a híg kaki le a parkettára. Elkezdtem ész nélkül topogni, véletlenül ráléptem a szőnyegre, oda is jutott, aztán megrémültem s hirtelen arrébb ugrottam, így az ágyra is jutott.

Elkezdtem feltakarítani, nyomokat eltüntetni. Fogtam egy zacskót, a gatya cuccostól bele, szállodai törölköző a seggem alá, alaposan letakarítva magam. Közben hallottam, hogy Juraja végez.
Ajtó becsuk, reménykedtem benne, hogy behúz a szobájába a faszba, nem bazdmeg, ott állok egy szál faszban szaros picsával és szaros szállodai törölközővel a kezemben, erre bekopog óvatosan, mert hallja, hogy motoszkálok, Zoliiitáán?

Sorry, one minut, erkély ajtó tágra, mert kibaszott szarszag terjeng a szobában.
Aztán visszatartott lélegzettel vártam, hogy mit csinál. Szerencsére bement a szobájába a nejéhez. Pedig már rendesen vörös volt a képem a visszatartott levegő miatt. Na uzsgyi be a fürdőszobába, a cuccosokat a nejlonban légmentesen lezárva, amit később kibasztam a Lidl kukájába. Lefürödtem, mint akinek épp ez a dolga, aztán kimentem vigyorogva hozzá, hogy vhátisit?

Belép a szobámba, mutat a hűtőre, hogy csak a kajáért jött, erre észrevettem a szőnyeget, és gyorsan elé álltam takarásba :-D

Nem volt mulatságos, kibaszottul nem volt az, és gondolkodom rajta, hogy szobát cserélek, mert már rendesen félek attól, hogy vécére kell mennem, de foglalt :Đ meg net sincs soha.

:Đ

áú
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90676 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 15:50

a te szinted

#90677 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 15:51

Mennyi az esély rá, hogy a Malevil-t nem olvastam?

100%

#90678 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 15:58

:Đ

áú

Alkoholistáknál előfordul.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#90679 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 24. 16:11

Alkoholistáknál előfordul.

Ezek szerint Jahno is erre a sorsra jut hamarosan?
BMWパワー
Kép

#90680 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 15:39

Csak ezt figyeld, nem csalok. Mi a faszért csak gyógyszer reklámok vannak a tévében, ha a kormány folyamatosan azon munkálkodik, hogy egészségesek legyünk?

Stop só program. Mit tudsz a sóról? Élettani funkciói?
Elengedhetetlen a megfelelő mennyiség, de már bele sem megyek.

Mi a faszért van motoros fűrész reklám a TVben?

Sóról tudok. Múltkor már kiderült, hogy többet, mint Te, mert legalább azzal tisztában voltam, hogy a különböző tengereknek külön összetétele van, elég nagy szórással és semmi köze sem a fiziológiáshoz, sem a magzatvízhez. Az a só szétmarná a csecsemőt fél nap alatt. Már ha kifejlődne :-D

Káliummal is beszoptál, fogalmad sem volt, hogy mennyi van a csirkében, dióban, itt-ott.

Akkor miről beszélünk? Felkaptad a néphülyítést és eszetlenül mentél utána, semmit nem gondolkoztál, csak ész nélkül ugattál a káliumra, azt sem számoltad ki hány gramm van egy sóban és ennyi grammot mennyi csirkemellel zabálsz fel.

Kormánynak meg akkor jó, ha kussolunk és sokat adózunk.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4532
  • 4533
  • 4534
  • 4535
  • 4536
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.