Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 15:37
Bár én azért szoktam reménykedni, hogy lesz valami amin röhögni is lehet.
Vagy 4 napja történt. Reggel felébredtem azzal a biztos érzéssel, hogy most és azonnal szarnom kell.
Nálam általában így van, néhány másodpercem marad eljutni a tetthelyre.
Hát kínos volt, mert éppen a Juraja volt szarni a budin, ajtó bezárva, na mondom a krv ltb. Ez nem lesz vicces történet, s már jött is.
Ennyi

A szoba közepén állva beszartam, folyt a lábamon végig a híg kaki le a parkettára. Elkezdtem ész nélkül topogni, véletlenül ráléptem a szőnyegre, oda is jutott, aztán megrémültem s hirtelen arrébb ugrottam, így az ágyra is jutott.
Na ezzel sehol sem tartottam még.
Elkezdtem feltakarítani, nyomokat eltüntetni. Fogtam egy zacskót, a gatya cuccostól bele, szállodai törölköző a seggem alá, alaposan letakarítva magam. Közben hallottam, hogy Juraja végez.
Ajtó becsuk, reménykedtem benne, hogy behúz a szobájába a faszba, nem bazdmeg, ott állok egy szál faszban szaros picsával és szaros szállodai törölközővel a kezemben, erre bekopog óvatosan, mert hallja, hogy motoszkálok, Zoliiitáán?
Krv nyd
Sorry, one minut, erkély ajtó tágra, mert kibaszott szarszag terjeng a szobában.
Aztán visszatartott lélegzettel vártam, hogy mit csinál. Szerencsére bement a szobájába a nejéhez. Pedig már rendesen vörös volt a képem a visszatartott levegő miatt. Na uzsgyi be a fürdőszobába, a cuccosokat a nejlonban légmentesen lezárva, amit később kibasztam a Lidl kukájába. Lefürödtem, mint akinek épp ez a dolga, aztán kimentem vigyorogva hozzá, hogy vhátisit?
Belép a szobámba, mutat a hűtőre, hogy csak a kajáért jött, erre észrevettem a szőnyeget, és gyorsan elé álltam takarásba
Nem volt mulatságos, kibaszottul nem volt az, és gondolkodom rajta, hogy szobát cserélek, mert már rendesen félek attól, hogy vécére kell mennem, de foglalt

meg net sincs soha.