HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4541
  • 4542
  • 4543
  • 4544
  • 4545
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90841 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:19

de ezt úgy előadni, mint te, vagy guga, guga szerint a gyerek akart ilyen lenni, szerinted meg valami magasabb akármi, a szülő okulására csinálja ezt. ez mind a kettő ordas nagy faszság.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90842 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 25. 13:19

de ezt úgy előadni, mint te, vagy guga, guga szerint a gyerek akart ilyen lenni, szerinted meg valami magasabb akármi, a szülő okulására csinálja ezt. ez mind a kettő ordas nagy faszság.

ennyi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90843 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 25. 13:12

én sosem tudnám feldolgozni, hidd el

Lehet, ahogy sztem én sem. És nem is kívánom senkinek. Attól még valahogy túl kell élni, hiszen az élet megy tovább, bármilyen kegyetlenül is hangzik. És van aki arra hivatott, hogy ezt átélje. Ezek mind lelki dolgok és érzelmek. Nem lehet tudományosan megfogalmazni. És kell a negatív tapasztalat is, ahhoz, hogy tudjunk esetlegesen értékelni valami pozitívat.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90844 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 13:18

Gyerek biztos nem szépen játszott, mama meg tömte tökfőzelékkel. Jól megbüntették mindkettőt. Vagy mi lehetett, mit követett el egy gyerek, amiért ez jár?

Nemtudom, ezt majd ők fogják tudni. Nem arról van szó, hogy nekünk kell mások által megtapasztalt életet és lelket próbáló érzelmeket feldolgozni. Sőt, inkább elhatárolódunk tőle. Mi is inkább elhesegetjük a gondolatot, hogy mi lenne velünk ha nekünk is ez lenne a sorsunk. Továbblapozunk, uhhhh belegondolni is borzalmas, nemhogy átélni. Ezek után honnan tudhatnám, hogy nekik miért kell ezt átélni?
Nem feltétlenül kell büntetésnek felfogni. Az amikor te büntiből leírod 10x helyesen a szót gyerekként azt büntetésként éled meg, a szüleid pedig tanításként, nem?
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90845 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 25. 13:19

Oké ez a te véleményed. Ettől még nem lesz se neked, se nekem igazam. Nem egyezik a véleményünk és nem is vagy hajlandó ezt megismerni, innentől kezdve kár erről beszélni, tényleg.
Písz ;)
BMWパワー
Kép

#90846 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:33

http://amirolatorten...kran_holokauszt

Ezek a gyerekek is meg akartak halni, hogy tanuljanak belőlük.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90847 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 13:26

Oké ez a te véleményed. Ettől még nem lesz se neked, se nekem igazam. Nem egyezik a véleményünk és nem is vagy hajlandó ezt megismerni, innentől kezdve kár erről beszélni, tényleg.
Písz ;)

miértkellene bármilyen célnak mögötte lenni? nem hinném, hogy bárki tevőlegesen így alakította volna a történéseket. shit just happens
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90848 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 25. 13:33

http://amirolatorten...kran_holokauszt

Ezek a gyerekek is meg akartak halni, hogy tanuljanak belőlük.

Most egyébként mit vársz? Hány olyat szeretnél belinkelni aminek nem tudom az okát, sőt megírtam, hogy valszeg nem is a mi tisztünk megtudni?

Pl megtanulhatták az éhezést és az ezzel járó szenvedést, ezek nagyon bonyolult érzelmek, én végig sem tudnám gondolni, hogy mit érezhettek, micsoda kétségbeesést nap mint nap. Nem mondtam, hogy csakis pozitív dolgot lehet megtapasztalni. Ez is kell, hogy utána tudd értékelni a jót. Ha érzelmileg zéró lennél, akkor hogy tudnál bármit értékelni, akár jó, akár nem? Ezek mind bonyolult érzelmek és ezen a bolygón más élőlény nem is képes rá, csak az emberi lélek.

Legalábbis nekem ez a véleményem.
BMWパワー
Kép

#90849 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 25. 13:37

miértkellene bármilyen célnak mögötte lenni? nem hinném, hogy bárki tevőlegesen így alakította volna a történéseket. shit just happens

oké, ez a véleményed. szerintem nincsenek véletlenek, én hiszek a sorsban éshogy minden okkal történik. Ha szerinted minden a véletlen műve, akkor rendben a továbbiakban ne folytassuk ezt a témát és beszéljünk másról, no para.
BMWパワー
Kép

#90850 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 13:25

Nemtudom, ezt majd ők fogják tudni.

20 év múlva megvilágosodnak, hogy "jajj, akkor ezért, értem már"? Szerintem bármi történik 2 nap múlva már nem ehhez kötöd. Vagy bárkit megkérdeznék szerintem eszükbe sem jutna azzal foglalkozni, hogy büntetés. Itt csúszik el, hogy eddig a környékemen kb. Tőled hallok ilyet először, szóval a többiek még nagyon nem akartak megvilágosodni.
Make love not Wor.

#90851 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 13:43

oké, ez a véleményed. szerintem nincsenek véletlenek, én hiszek a sorsban éshogy minden okkal történik.

Jaja, múzeumban a képet is a sors nagy tudása tartja fent a falon, nem azért, mert a szög bazira jól be van verve.
Make love not Wor.

#90852 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 13:47

20 év múlva megvilágosodnak, hogy "jajj, akkor ezért, értem már"? Szerintem bármi történik 2 nap múlva már nem ehhez kötöd. Vagy bárkit megkérdeznék szerintem eszükbe sem jutna azzal foglalkozni, hogy büntetés. Itt csúszik el, hogy eddig a környékemen kb. Tőled hallok ilyet először, szóval a többiek még nagyon nem akartak megvilágosodni.

Én sem világosodtam meg, viszont ami eddig balul sült el az életemben annak így utólag lett valami értelme. De fordítsuk meg a dolgot, helikopter vagyok. Történik valami az életemben, inkább megpróbálom megtalálni rá a magyarázatot, hogy ez azért történt, hogy megtanuljam ezt meg azt, biztos volt valami értelme. Előbb utóbb meg is találom, boldogan elkönyvelem, levonom a tanulságot és heló.
Ha gondolod egy sör mellett eldumálunk róla :)
BMWパワー
Kép

#90853 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 13:50

Max. iszunk sokat, de jó tudni.
Make love not Wor.

#90854 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:53

Én sem világosodtam meg, viszont ami eddig balul sült el az életemben annak így utólag lett valami értelme. De fordítsuk meg a dolgot, helikopter vagyok. Történik valami az életemben, inkább megpróbálom megtalálni rá a magyarázatot, hogy ez azért történt, hogy megtanuljam ezt meg azt, biztos volt valami értelme. Előbb utóbb meg is találom, boldogan elkönyvelem, levonom a tanulságot és heló.

Ha én rálépek a lábadra, annak inkább az az oka, hogy figyelmetlen vagyok, nem pedig az, hogy pl. gyerekkorodban egyszer későn értél haza, és a szüleid aggódtak érted.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#90855 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 13:49

Jaja, múzeumban a képet is a sors nagy tudása tartja fent a falon, nem azért, mert a szög bazira jól be van verve.

:omg: :Đ szögegyszerű, mint te, néha :Đ
BMWパワー
Kép

#90856 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:54

Én sem világosodtam meg, viszont ami eddig balul sült el az életemben annak így utólag lett valami értelme.

Erre még egy konkrétabb példa is jó lenne. Guga is magyarázta, hogy régen kukoricát lopott és ezért az meg amaz történt. És akkor előre büntetjük a gyereket azzal, ha vaknak születik, mert majd attól erősödik és észhez tér? Még el sem tudott semmit követni.
Make love not Wor.

#90857 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 25. 13:53

Ha én rálépek a lábadra, annak inkább az az oka, hogy figyelmetlen vagyok, nem pedig az, hogy pl. gyerekkorodban egyszer későn értél haza, és a szüleid aggódtak érted.

Nem baj, majd felírjuk egy dossziéba és alkalomadtán lesz valami.
Make love not Wor.

#90858 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 25. 13:53

Igen, ilyen egyszerű események között nem kell mélyenszántó dolgokat keresni :) Hogy van valami oka, az nem azt jelenti, hogy bármi lehet az oka.
BMWパワー
Kép

#90859 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 13:54

Erre még egy konkrétabb példa is jó lenne. Guga is magyarázta, hogy régen kukoricát lopott és ezért az meg amaz történt. És akkor előre büntetjük a gyereket azzal, ha vaknak születik, mert majd attól erősödik és észhez tér? Még el sem tudott semmit követni.

Igen, erre írtam azt Gömbinának, hogy annyi alapvető dolognak az elfogadása szükséges, hogy van valamiféle létezési forma a halálunk után is. Erre ugyebár nincs olyan fizikai bizonyíték amit az egész világ elismerne, mint ahogy az ellenkezőjére sincs. Fogalmam sincs, hogy egy vak embernek miféle kiszolgáltatottságot kell átélni és az ehhez tartozó szenvedést megtapasztalnia.
BMWパワー
Kép

#90860 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 13:56

Igen, ilyen egyszerű események között nem kell mélyenszántó dolgokat keresni :) Hogy van valami oka, az nem azt jelenti, hogy bármi lehet az oka.

Nem is azt írtuk, hogy azért mert élve feldaraboltál 3 óvodást, hanem párhuzamba lett állítva dolgokkal. Szóval arányosan kellene matekozni, de ha már emlegeted, akkor mi az a szint, amitől egyik vagy másik bünti jár? Vagy mindenkinek? Én csak a haveri kört meg csaáldot ismerem, de nem bírom érteni mivel kell a cslaádot, szülőket, kvázi MINDENKIT és a gyereket is megbüntetni egy ilyennel, hogy elradírozzuk a föld színéről? A lopós cigánykurvák és egyén lehúzók meg élnek, mint hal a vízben. Ezek szerint nagyobbat esemény kellene hozzá. De mekkora kaliber? Egy 3 éves gyerek mit követkehett el? Még mindig ott vagyok, hogy szabálytalanul játszott, bepisilt, hisztizik a Pokémonért. Jobbak nem jutnak eszembe.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4541
  • 4542
  • 4543
  • 4544
  • 4545
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.