HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4552
  • 4553
  • 4554
  • 4555
  • 4556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91061 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 30. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 30. 13:04

Ücsüküé látom, hogy itt vagy, szódj meg :Đ :kma:

Persze, írtam is te faszdonor:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#91062 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 30. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 30. 13:04

És még mindig maradsz, nejed már hazajött nem?

Sajnos csak egy éjszakát voltak Bendzsóval, Levente már szarik a családra, melózik minden hétvégén, hamar rányúltak a gyerekre :-D
Nejem a gyerekkel szombaton reggel jött, vasárnap mentek.

Péntek reggel megyek haza, fasza lesz. 16 óra után busz be Pozsony, az az autópálya mellett rak ki. Onnan 1 óra séta a vasútállomás, onnan 2 óra vonat Vác. Szerencsére ott hagyják a kocsit, mert, ha még ott is várnom kell, meg buszozni a faszomat elhagyom :-D

Na tényleg megyek, mert jön peter.sk (buszvezetőt hívom így, teker, mint a hülye).

#91063 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 30. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 30. 12:37

Talán én is. Bár az nem annyira vicces, hogy guga már többet keres nálam.

láttad a fizetési papírját?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91064 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 30. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 30. 13:08

Sajnos csak egy éjszakát voltak Bendzsóval, Levente már szarik a családra, melózik minden hétvégén, hamar rányúltak a gyerekre :-D
Nejem a gyerekkel szombaton reggel jött, vasárnap mentek.

Péntek reggel megyek haza, fasza lesz. 16 óra után busz be Pozsony, az az autópálya mellett rak ki. Onnan 1 óra séta a vasútállomás, onnan 2 óra vonat Vác. Szerencsére ott hagyják a kocsit, mert, ha még ott is várnom kell, meg buszozni a faszomat elhagyom :-D

Na tényleg megyek, mert jön peter.sk (buszvezetőt hívom így, teker, mint a hülye).

Mármint Argentínában voltak 1 éjszakát?
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#91065 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 30. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 30. 13:55

Szerintem kinn a szlovákoknál, Malacky-ban voltak. Mert Argentínában asszem többet volt kinn. Vagy piros.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#91066 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 05:53

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 09. 30. 13:55

Ott csak a nejem volt 1 hetet, itt Malacky-ban voltak a hotelben, nem tudtam hazamnenni, mert csak 2 nap pihim volt.
Meg amúgy is szép a város, a hotel éttermét is kipróbáltuk, pöpecvót.
Megcsináltam vele az argentin riportot, stb.

#91067 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 05:58

Na azt hiszem többet nem vállalok egymás után ennyi 16 órát, a ma hajnali az gyilkos volt :-D kell a tökömnek a kikészített csokis keksz, járni is alig bírok, egy 16 még van, aztán zajtra rano idem domov, nedelu vecer pridem spet :cool:
Na ezt az előbb előadtam a recepción, a két csaj ujjongott örömében, hogy már milyen szépen beszélek szlovákul :-D

Gyorsalvásra van szükségem, mert mindjárt léphetek vissza.

#91068 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 06:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 30. 13:11

láttad a fizetési papírját?

Azt még én sem :Đ de még a bankszámlámat sem, mert csak a nejem tud belépni otthonról, az ő telefonjára megy az sms, de esélyes, hogy kifizettek, vagy a nejem valahonnan szervált egy rakat pénzt :nevet:

S közeleg a következő fizetés :-D

#91069 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 08:20

Bejelentkezek én is, még megvagyok. Melózok és mellette állásinterjúkra járok. Amiért írok: hétfőn a melóban az volt az egyik feladat, hogy le kellett ereszteni a rugby vb-re készülő helyi stadionban a sörcsaprendszer maradékát. Kb. 222 liter Foster angol világos sör ment a lefolyóba, gondoltam Jahnóra, biztosan aláfeküld volna, hogy megmentse, aztán meg arra gondoltam, hogy inkább azt mondaná, hogy ócska angol lötty, a lefolyóban a helye. Igen ám, de ment vele majdnem ugyanennyi Heineken is, szóval kemény volt, sok jó sörike csak úgy habzott lefelé az ipari konyha mosogatójában. Volt még egy csomó más sör is, hordórengetegek és raklapos üveges sörök mindenfelé, egész stadionpince-emeletnyi, komplett söróceánnyi, egyszerűen nem hittem a szememnek, ennyi sör a világon nincs, aztán mégis. A főnökcsóka így is megnyugodott, hogy csak ennyit öntöttünk ki, többre számított :omg: Egész elégedetten nyugtázta a tőle szokásos, északi akcentusos ~"itsz dun" (it's done) beszólással, mi meg közben még mindig gyászoltuk ezt az istenkáromlást.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#91070 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 01. 09:20

Bejelentkezek én is, még megvagyok. Melózok és mellette állásinterjúkra járok. Amiért írok: hétfőn a melóban az volt az egyik feladat, hogy le kellett ereszteni a rugby vb-re készülő helyi stadionban a sörcsaprendszer maradékát. Kb. 222 liter Foster angol világos sör ment a lefolyóba, gondoltam Jahnóra, biztosan aláfeküld volna, hogy megmentse, aztán meg arra gondoltam, hogy inkább azt mondaná, hogy ócska angol lötty, a lefolyóban a helye. Igen ám, de ment vele majdnem ugyanennyi Heineken is, szóval kemény volt, sok jó sörike csak úgy habzott lefelé az ipari konyha mosogatójában. Volt még egy csomó más sör is, hordórengetegek és raklapos üveges sörök mindenfelé, egész stadionpince-emeletnyi, komplett söróceánnyi, egyszerűen nem hittem a szememnek, ennyi sör a világon nincs, aztán mégis. A főnökcsóka így is megnyugodott, hogy csak ennyit öntöttünk ki, többre számított :omg: Egész elégedetten nyugtázta a tőle szokásos, északi akcentusos ~"itsz dun" (it's done) beszólással, mi meg közben még mindig gyászoltuk ezt az istenkáromlást.

A Heineken mondjuk egy fos :)
De azért sört látni lefolyni szar érzés. A fosterre értem

#91071 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 01. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 01. 09:20

Kb. 222 liter Foster angol világos sör ment a lefolyóba, gondoltam Jahnóra, biztosan aláfeküld volna, hogy megmentse, aztán meg arra gondoltam, hogy inkább azt mondaná, hogy ócska angol lötty, a lefolyóban a helye. Igen ám, de ment vele majdnem ugyanennyi Heineken is,

Heinekent szívesen kihagynám, de a Foster nálam beleesik a sör kategóriába és nem megvetendő. Főleg mert ausztrál, arrafelé vannak jó cuccok is.
Make love not Wor.

#91072 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 01. 08:28

Heinekent szívesen kihagynám, de a Foster nálam beleesik a sör kategóriába és nem megvetendő. Főleg mert ausztrál, arrafelé vannak jó cuccok is.

Na, jól kivagyok veletek, leszóljátok itt a Heinekent. Jó tudni, hogy a Foster ausztrál. Nem tűnt rossznak az sem az illata alapján, de nem mertem megkóstolni, nehogy baj legyen belőle. Még nem láttam máshol, azért hittem azt, hogy helyi lehet.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#91073 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 01. 10:03

Na, jól kivagyok veletek, leszóljátok itt a Heinekent. Jó tudni, hogy a Foster ausztrál. Nem tűnt rossznak az sem az illata alapján, de nem mertem megkóstolni, nehogy baj legyen belőle. Még nem láttam máshol, azért hittem azt, hogy helyi lehet.

Nekem még Foster-es söralátétjeim vannak (a gyűjtős korszakomból), kengurus meg ausztrália alakú :)

#91074 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 15:32

A gecik már kezdik is a csapást a magyarokra!!!!!!44444négy
http://index.hu/gazd..._a_forgalombol/

#91075 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 10. 01. 16:32

A gecik már kezdik is a csapást a magyarokra!!!!!!44444négy
http://index.hu/gazd..._a_forgalombol/

Ez micsoda látszatintézkedés, hogy azt akarják kitiltani, amivel kiirtanak minket?
Make love not Wor.

#91076 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 05:00

Biztos nem megfelelő az irtószer bennük, aztért. Nehogy "besüljön" a muníció.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#91077 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 05:28

Mert ez az ősszittyamagyarokat is írtotta, az új már csak az idegenszívűeket, akik nem hisznek a piramisokban! Vagy fordítva.

#91078 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 13:10

Soha nem írtam le olyat, hogy világvége, de olyat igen, hogy amikor már lemondhatsz a tokádról,

Csak ilyeneket, aminek nem látni a kettős értelmét:

"2012 pedig nem a világ vége volt, stopper indul.
Most érik a gyümölcs, aratás van, akiket eddig megvezettek, megfejik, elveszik mindenüket.

Lehet majd lesni okosan, mert ugye a tanult ember éhezés idején különben viselkedik, mint a tanulatlan. "
Make love not Wor.

#91079 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 02. 11:17

Csak ilyeneket, aminek nem látni a kettős értelmét:

"2012 pedig nem a világ vége volt, stopper indul.
Most érik a gyümölcs, aratás van, akiket eddig megvezettek, megfejik, elveszik mindenüket.

Lehet majd lesni okosan, mert ugye a tanult ember éhezés idején különben viselkedik, mint a tanulatlan. "

A duális korszak (oszd meg és uralkodj) vége, az ikertornyok leomlottak, az egy szimbólum volt számukra, 2012-ben pedig tényleg nem a vég jött el, hanem számukra a kezdet. Nem érted a kommunikációjukat.

OV mondta, ha németeknél esik az eső, nálunk kell kinyitni az esernyőt. Ha tudnád mit jelent, nem is nagyon érdekelne a többi megfejtés. Velünk kezdenek. Az esernyő, nézd végig piros pirula Rihanna esernyőjét. Ezek nem szarral gurítanak.

Egy világ, egy nyelv, egy uralkodó. A pápa most volt Obamánál.
Merkel, Putyin előtte OV-nál, OV szintén Obamánál, nem mint ha nem lenne net vagy telefon, de ezek a találkák többek ennél.

Kép

Na majd holnap, most sörözök, meg várom a nejemet.

#91080 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 02. 18:55

Az esernyő, nézd végig piros pirula Rihanna esernyőjét. Ezek nem szarral gurítanak.

És? Ér annyit, mint a Jásdi? Ha nem szarral gurítanak, akkor saját nyelveden el bírod magyarázni? Ez a PirosPirulás, ami a só ellen is tüntet, meg azt mondja, hogy a margarinnak elektromos töltése van?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4552
  • 4553
  • 4554
  • 4555
  • 4556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.