Megpróbálom leképezni. Ami most történik, az nem a véletlen műve, minden megvan tervezve előre min. 300 évvel előtte, erről nincs pontos képem, de a mostani migráns hullámot Albert Pike találta ki, aki kömcsi és ha rákeresel a nevére, láthatod mikor élt, hozzá fűződik a 3. világháború terve, de mikor is agyalta ki, s hogy véletlenül pont ez történik?
Kőmjesek különleges szerepet szánnak, és be is tartják a szimbólumrendszereket.
Párhuzam, gondolj az egyiptomi hieroglira, első ránézésre, hááát izé, primitívnek tűnik, persze egyáltalán nem az, sőt fejlettebb a mostaninál. Azt mondják tudományos forradalom, s az emberek tudása nő.
Én meg pontosan tudom, hogy csökken. Ami nő, az az emberek elrovarosítása, a testi igényekre való koncentrálás, a lelkiség elfelejtése, a burjánzó liberalizmus. Kommunizmusban esélye sem volt egy melegfelvonulásnak, szarrá verték volna őket.
De ez egy szabásminta, hogy mikor mit lehet, engednek. Női emancipáció, persze, hogy örültek neki, csak nem vették észre, hogy közben a régi család fogalma meg lett semmisítve, gyerkőc lehetőleg minél korábban kiszakítva a családból, kötelező oktatás, bölcsőde, anyuci meg az emancipációjánál fogva már reggel rohanhat a 3 műszakjába, mert kell a pénz.
De, hogy mit is jelent Rihanna esernyője?
Amikor ránkszabadítják a szart, na ők azért szabadkőművesek, mert egyrészt tervezett, körző, s vonalzó mentén, másrészt ők kimaradnak, mindentől védve vannak, mármint a saját maguk által megtervezett játékban. De létezik egy másik játék is.
Na ezért villáznak a kormányfők, s ezért jár mindenki kipában, aki számt.
Térj át buzulmán hitre. Ott ütheted még az asszonyt.
Pont te kampányolsz itt azért, hogy mindenkinek előre be legyen szabályozva, hogy mi lehet. Választójogot nem kellene elvenni a nőktől?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Ezeket az elméleteket mind fosbukról loptad.
Amúgy fasza a sabbathos póló
Az nem jön le, hogy nagy nyilvánosság előtt mit mutat? Mert fontosnak tartja, s nem csak Ő. Az összes vezető politikus használja, erre fókuszálj, mert azonosság. A tudományos bizonyítások alapja, hogy megismételhető legyen.
Ezt minden politikus fontosnak tartja, és használja, szerintem raktam már be Putyinról, Ficóról, magyar politikusokról és bármelyikről, iráni elnök, palesztin, aki meghalt, talán Arafat. A dualitás, a világ megosztása, s azon belül egy adott ország megosztása is működik, még a palesztinok sem egységesek, ott is kettő van.
2012 dec 21. egy szimbólum, onnan volt a start, annak a világnak, amit a dualitásra építettek, és a megosztásra, tehát bizonyos szempontból világvége. Innentől azt fogod tapasztalni, hogy mindent összevonnak, és egyesítenek. Az összes különbözőséget felszámolják.
Londoni olimpia megvan?
A srác csak annyit tud, hogy nagyon ráérzett a szimbólumok titkaira, másra nem, de ezt jól tolja.
Az legalább egy konkrétum, de többiből mit veszek észre? Nekem csak n+1 klipp a sorból, ha meg üzenni akarnak a minden titkot tudójának, miért kell ennyiszer? Faszé nem ír esemest vagy adja elő a negyed éves gyűlésen?
Guga: ne csinalj 45 perces filmeket, senki nem foja mengezni.
5 perc max.
De akkor nem tudja rendesen kifejteni, hogy mindenki más milyen hülye, és milyen szar az élete.
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Guga: ne csinalj 45 perces filmeket, senki nem foja mengezni.
5 perc max.
Nyugi, a tyúktub is jelez vissza, hogy mi az, amit lesnek. 30 perces beszélgetőseink egyelőre bejövősek. Látom a statisztikát, arra éptek + a nejem is formálja mostanában a dolgokat, mert családanya, s már látja benne a bevételi forrást beszállt a játékba, mert eddig távol tartotta magát az egésztől
De akkor nem tudja rendesen kifejteni, hogy mindenki más milyen hülye, és milyen szar az élete.
Próbáld meg 5 percben egy ilyen bonyolult témát, ez még Puzsérnak sem menne
Továbbá, ha egyet is láttál volna, nulla mások lehülyézése, témák vannak, de nem arról szól, hogy mások milyen hülyék, max. magamat hülyézem le, mert belefér.
Próbáld meg 5 percben egy ilyen bonyolult témát, ez még Puzsérnak sem menne
Továbbá, ha egyet is láttál volna, nulla mások lehülyézése, témák vannak, de nem arról szól, hogy mások milyen hülyék, max. magamat hülyézem le, mert belefér.
Még a saját sóderedet se érted
Idézet
Az legalább egy konkrétum, de többiből mit veszek észre? Nekem csak n+1 klipp a sorból, ha meg üzenni akarnak a minden titkot tudójának, miért kell ennyiszer? Faszé nem ír esemest vagy adja elő a negyed éves gyűlésen?
Ha egy kicsit vársz, akkor élesben megy a game pont ma mondtam a neje, hogy az egyik kollégájának valami dereng migrács ügyből kifolyólag nem csak a mai napra gondolt, hanem előre, s vannak bizonyos félelmei, márpedig, ha elérik a kritikus tömeget, jogossá válik.
No de mi dereng, a kisüsti? Vagy ezt megmondtad volna 3 évvel ezelőtt? mindig csak hadováltál, ahogy most.
Teljesen mindegy, mi történik, vagy miért, mert guga úgyis belehelyezi a saját hülyeségébe. Még akkor is ha köze nincs semmihez
Idézet
No de mi dereng, a kisüsti? Vagy ezt megmondtad volna 3 évvel ezelőtt? mindig csak hadováltál, ahogy most.
Hadováltam én ilyen baszom határlezárásról is, most az a gond, hogy csak egy része jött be és a többi várat magára?
Kötelező Forintostás, ilyen reklámok, hogy ön már elmúlt 85 éves, nem probléma, pápápápá, valami Rájfhájzen reklám ugrik be, amikor a feltételek nem érdekelték a bankokat. Végül mindenki beszopta és külföldre kényszerült kompenzálni, ledolgozni, de aki aratott, az még ugyanaz a csapat, csak más színben. Lehet bízni bennük, Stockholm szindróma.
Néha nagyaon egyedül érzem magam, egészen addig, amíg tömegessé nem válik a felismerés. Akkor már kiba késő lesz.
Hadováltam én ilyen baszom határlezárásról is, most az a gond, hogy csak egy része jött be és a többi várat magára?
Kötelező Forintostás, ilyen reklámok, hogy ön már elmúlt 85 éves, nem probléma, pápápápá, valami Rájfhájzen reklám ugrik be, amikor a feltételek nem érdekelték a bankokat. Végül mindenki beszopta és külföldre kényszerült kompenzálni, ledolgozni, de aki aratott, az még ugyanaz a csapat, csak más színben. Lehet bízni bennük, Stockholm szindróma.
Néha nagyaon egyedül érzem magam, egészen addig, amíg tömegessé nem válik a felismerés. Akkor már kiba késő lesz.
Pedig sokan vagytok idióták...
Idézet