The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 10. 05. 19:20
Amúgy tévedsz.
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 05. 19:35
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 05. 20:20
Amúgy tévedsz.
Ha így lenne, ennyi év után már talajt kellett volna fognia

Elküldve: 2015. 10. 05. 19:40
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 05. 19:48
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2015. 10. 05. 20:06
Idézet: guga - Dátum: 2015. 10. 05. 17:24
Csak a készpénz, mint a nyomtatása lesz kivonva.
Már ezernyi bevezető alternatívája létezik.
Mivel átmeneti korszakban vagy, olyan hirtelen történik minden, hogy nincs jelentősége, mert manapság minden gyorsan történik.
Kérdezz meg egy olyan embert, aki életében először fogott a kezébe bankkártyát, vagy szállt mozgólépcsőre.
Vagy mondj valamit, ami rád hasonló hatással volt.
Na ugye

Az, hogy a nyomtatott készpénzt kivonják a forgalomból, emberi szempointból csak jó, kényelmesebb, egyszerűbb lesz, főleg bechipelce. Ez a modern technika vívmánya. Nem kell jogsit hosszabítani, személyit elhagyni, nincs nálam apró, stb.
Minden a chip leolvasására lesz berendezve, még a szívverésedet is tudni fogja. Igen, nagyon jó és modern dolog lesz, ha nem tudnám, hogy valójában miről szól, még én is nagy ívben leszarnám, hogy másodpercre pontosan tudja hol vagyok, hisz kit érdekel, ha nagyon akarnák most is megtalálhatnának

Ki nem szarja le mit nyomtatnak. Évek óta alig használok kp-t.
A chiptől meg rettegj te, neked van félnivalód ezek szerint.
Elküldve: 2015. 10. 05. 20:20
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 05. 20:48
Ez csak felvezetés volt, aki értette, azt meg is találta, próbáltam finom lenni, hja, és eliszom

Faszt, már régen nem tudok annyit inni, mint otthon

Tegnap vcettem egy ladik sört, hogy felszívjuk a fiammal, aztán vihogunk jókat. Közben kiment a music expore, mert kötelező tanulmány, mire hazaért, már ágyban voltram, alig ittam, a meló eléggé letompít, hogy még inni se legyen kedvem. Na hja, kinek mi válik be kommunikáció terén, tudtam, hogy összte fog jönni, mert ugri-bugri gyerkőcök vannak, nagystílű alakok alatt, s nem nagyon akarják, hogy nekik is írjak. Betartom a szolgálati útvonalat, amíg érdekes, ha már nem, akkor semmit sem tartok be

Egyébként meg egyszerű, nem keveset sportolok a családtól távol ezért a pénzért, jó oké, normálisan fizetnek, de ezen felül is vannak dolgok, ami engem illet, én meg szeretek utánajárni, s kikérni a saját módszereimmel.
Elküldve: 2015. 10. 05. 20:26
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 05. 21:00
Magadura szöveg

Ki az a "minket"? név szerint? Vagy be tudod idézni?
Sportot űzöl abból, hogy olyasmivel vádolsz, amit SOHA nem követtem el. Be sem tudod bizonyítani, csak köpködsz, hogy mindenki tudja, a tömeg mögé bújva, másokra hivatkozva, a saját véleményedért még ki sem állva beszélsz valótlanságokat. Én meg naponta kényszerülök miattad magyarázkodásra. Miért is? Hisz nem kötelező

A legtöbb droidozás tőled származik, valahogy mindig mártírként akarod ábrázolni magad, holott ez a topik pont nem az ilyen hisztis picsákról szól, mint te. Itt megy az adok kapok rendesen, ha neked nem fér bele, s vélt vagy valós sérelmeid vannak, tedd meg, hogy maradj ki belőle tokabá

Ez nem a te tereped, nem bírod, menj a drágaságaink topikba a kockás szőnyegre, s villogj azzal, hogy a fogyasztói társadalom kiemelkedő tagjaként mit sikerült szerválnod

Elküldve: 2015. 10. 05. 20:28
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 05. 20:40
Ez a topik az én álomvilágom, amiben élsz

Nem tudom kinek lesz rosszabb érzés, nekem, hogy nem emlékszem mire álmodtam, vagy neked, hogy nem emlékszem rád, mint álomra

Elküldve: 2015. 10. 05. 20:40
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 05. 21:05
Elküldve: 2015. 10. 05. 21:26
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 05. 21:34
Vizelevényeid mint a
többözös rejtjeméh hátán a szederjes gennyekély.
Huss, fohászom száll feléd
kedvelátos zümmögényem!
Abroncskodón körbesarj suhogó pettyeleveddel,
mert szétmarcangolom takonybibircsókjaidat
pacagánycsökömmel, meglásd!
/Prostatikus Vogon Jeltz, vogon tisztviselő
Elküldve: 2015. 10. 05. 21:40
Idézet: Iguana - Dátum: 2015. 10. 05. 22:34
Vizelevényeid mint a
többözös rejtjeméh hátán a szederjes gennyekély.
Huss, fohászom száll feléd
kedvelátos zümmögényem!
Abroncskodón körbesarj suhogó pettyeleveddel,
mert szétmarcangolom takonybibircsókjaidat
pacagánycsökömmel, meglásd!
/Prostatikus Vogon Jeltz, vogon tisztviselő
Oh freddled gruntbuggly,
Thy micturations are to me,
As plurdled gabbleblotchits,
On a lurgid bee,
That mordiously hath blurted out,
Its earted jurtles,
Into a rancid festering confectious organ squealer. [drowned out by moaning and screaming]
Now the jurpling slayjid agrocrustles,
Are slurping hagrilly up the axlegrurts,
And living glupules frart and slipulate,
Like jowling meated liverslime,
Groop, I implore thee, my foonting turling dromes,
And hooptiously drangle me,
With crinkly bindlewurdles,
Or else I shall rend thee in the gobberwarts with my blurglecruncheon,
See if I don't.
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 05. 22:02
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 05. 21:06
A chiptől meg rettegj te, neked van félnivalód ezek szerint.
Ugye? Legalább nem hagyjuk el részegen és ha kérdeznek, hogy jogsiforgalmiszemélyilófasz, akkor nem kell bonyolítani.
Elküldve: 2015. 10. 05. 22:26
Elküldve: 2015. 10. 06. 05:47
Idézet: guga - Dátum: 2015. 10. 05. 21:26
Sportot űzöl abból, hogy olyasmivel vádolsz, amit SOHA nem követtem el. Be sem tudod bizonyítani, csak köpködsz, hogy mindenki tudja, a tömeg mögé bújva, másokra hivatkozva, a saját véleményedért még ki sem állva beszélsz valótlanságokat. Én meg naponta kényszerülök miattad magyarázkodásra. Miért is? Hisz nem kötelező

A legtöbb droidozás tőled származik, valahogy mindig mártírként akarod ábrázolni magad, holott ez a topik pont nem az ilyen hisztis picsákról szól, mint te. Itt megy az adok kapok rendesen, ha neked nem fér bele, s vélt vagy valós sérelmeid vannak, tedd meg, hogy maradj ki belőle tokabá

Ez nem a te tereped, nem bírod, menj a drágaságaink topikba a kockás szőnyegre, s villogj azzal, hogy a fogyasztói társadalom kiemelkedő tagjaként mit sikerült szerválnod

Agyatlanul vagdalkozol. Engem, meg jahnot ledroidoztál.
Nem járom a drágaságaink topicba annyira, ha megnézed.
Pénzt eltörölték már? Világvége megvolt megint?