HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4555
  • 4556
  • 4557
  • 4558
  • 4559
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91121 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 03. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 03. 20:49

Teljesen mindegy, mi történik, vagy miért, mert guga úgyis belehelyezi a saját hülyeségébe. Még akkor is ha köze nincs semmihez :)

Néha nem gondolod, hogy csak úgy bármit félkézzel lesepersz, mert szerinted semmi alapja, hülyeség? Mi volna, ha alapon csak annyi a dolgod, hogy elképzeled. Hisz voltak már a történelemben múló nagy birodalmak, háttérjátszmák, nagypályások, amibe az egyszerű embernek nulla rálátása volt.

Mi van, ha alapon most is ez megy, valaki akar valamit, s meg fog történni, te meg tétlenül fogod végignézni, mert beszoptad a rendszer szabályait, aki meg diktálta, hát óraátállítás van, alkalmazkodni kell. Éhínség idején helyt fogsz állni azzal, hogy tanult és okos ember vagy?

#91122 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 03. 20:55

Pedig sokan vagytok idióták... :)

A komfortzónában is sokan vagytok, veszélyes hely, mert rövid idő alatt bukó, s utána, amikor a rendszer magára hagy :-s

#91123 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 03. 20:57

Néha nem gondolod, hogy csak úgy bármit félkézzel lesepersz, mert szerinted semmi alapja, hülyeség? Mi volna, ha alapon csak annyi a dolgod, hogy elképzeled. Hisz voltak már a történelemben múló nagy birodalmak, háttérjátszmák, nagypályások, amibe az egyszerű embernek nulla rálátása volt.

Mi van, ha alapon most is ez megy, valaki akar valamit, s meg fog történni, te meg tétlenül fogod végignézni, mert beszoptad a rendszer szabályait, aki meg diktálta, hát óraátállítás van, alkalmazkodni kell. Éhínség idején helyt fogsz állni azzal, hogy tanult és okos ember vagy?

Te viszont mindent átlátsz, ok-okozat nyitott könyv előtted.

Éhínség esetén, nem hinném, hogy kevésbé lennék hatékony, mint te, csak épp semmi nincs ami indokolná az éhínséget. Te beszélsz rendszer szabályok beszopásáról? Azért, mert ahol tudsz adót csalsz, még nem lesz az a famous outlaw, akinek nedves álmaidban látod magad. Egyébként, ha már rendszer, nekem tetszetős ez a rendszer. Mi az amiben neked hátrányos, és szerinted melyik létező rendszer jobb nála bárhol a világon abban az adott pontban?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91124 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 03. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 03. 20:53

Hadováltam én ilyen baszom határlezárásról is, most az a gond, hogy csak egy része jött be és a többi várat magára?

Majd szólj, ha lezárták. Bár vissz akartam olvasni oda, ahol a mostani melóhelyed fikázod, mert nincs jövő, nincs ember, mindenki hülye, be fog dögleni a vérbe.
Make love not Wor.

#91125 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 03. 20:59

A komfortzónában is sokan vagytok, veszélyes hely, mert rövid idő alatt bukó, s utána, amikor a rendszer magára hagy :-s

Én már megint csak a rotációt érzékelem a nagy megmondóember státuszodból. Amíg megy a szekér, addig gecitudományosan okos vagy a szerinted mindenkit beszopatni akaró rendszer kritikájában (bár most -gyakorlatilag- éppen a feltétlen kiszolgálója vagy :-) ), amikor viszont üres a zsebed akkor kevésbé vagy ihletett. :kma:

Ráadásul valszeg nem csak nekem tűnik fel, hogy most (amikor inkább oda kéne figyelned a munkaképességedre) inkább az öt juró/két nap/kajarezsi az elsődleges prioritás, nem a nyers pitypangrágás, szelénes sónyalás, meg a parlagfűtea ivás. :-D

#91126 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 03. 20:16

Max. 3. Vagy 2 perc. De inkább annyi sem :-)

3 és 1.5
De megbántam.
Hanggal kéne valamit baszni.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#91127 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 03. 10:36

már megjövendöltem a jövendölést neked útravalónak :D
Elült a hars hang, mert az áradt tengeren szörnyü szél
Feltépte Kelet fellegét: éjféli szirtre kelt
Albion Hercege, sárkány, csattogó pikkelyű,
S lángolt sok vörös meteor Albion földjén

William Blake - JÖVENDÖLÉS

Ja, már megjövendölted, te nagyon bölcsész :-D Mondjuk annyiból lehet igazad lesz, hogy még innen rábaszhatok. Az állandó munka majd csak 2 hét múlva kezdődik, addig is nagyon komoly anyagi nehézségekkel küzdök, hiába az ideiglenes munka is, nagyon rosszul jövök ki pénzzel, egy csomót költeni kell az ideiglenes melóba járásra is, enyhén mínuszban is vagyok, igaz nem csak a munka miatt, hanem buszozási és töltővásárlási veszteségek is felléptek elég súlyosan (-30 font). Albérlet is a fene tudja mikor lesz, szóval ha valami rosszul sül el, még mindig lehet belőle csövezés, de az tényleg szomorú lenne ilyen pozitív indulás után.

Majd küldök neked számlaszámot, amire a postán jött pénzt utalhatod, ez még NI szám hiányában nem az én számlám lesz, hanem gazdié. Tudod, dupla havi lesz, az egyik részét megtartod, fedezendő a befizetett sárga csekket, a másik részét utalod, nyilván úgy, hogy átutalási költséggel együtt legyen annyi, szóval a költségeid is fedezve lesznek, én meg annyival kevesebbet kapok.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#91128 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 10. 03. 21:22

Én már megint csak a rotációt érzékelem a nagy megmondóember státuszodból. Amíg megy a szekér, addig gecitudományosan okos vagy a szerinted mindenkit beszopatni akaró rendszer kritikájában (bár most -gyakorlatilag- éppen a feltétlen kiszolgálója vagy :-) ), amikor viszont üres a zsebed akkor kevésbé vagy ihletett. :kma:

Ráadásul valszeg nem csak nekem tűnik fel, hogy most (amikor inkább oda kéne figyelned a munkaképességedre) inkább az öt juró/két nap/kajarezsi az elsődleges prioritás, nem a nyers pitypangrágás, szelénes sónyalás, meg a parlagfűtea ivás. :-D

Tény, hogy most van, máskor meg nemvolt, de azért próbálkoztam mindig. A rendszerről a véleményem évek óta ugyanaz, zsebtől függetlenül. Szelénes só volt az első, amit vittem magammal, és a gyógynövényes dobozkám + minden szart nem veszek/eszek meg :-D

Ezért a pénzért rendesen sportolni kell, pár kilót ledobtam, családtól távol hetekig, stb. Van mit kompenzálni.
Nem szeretem a pénzt költeni, amíg itthon voltam, akkor is a nejem volt a pénztáros, s eléggé szűkre volt szabva a helyzet, de arról nem én tehetek, hogy itthon nem lehet pénzt keresni munkával. Lassan a 3. diplomáját kapja, de a 160 nettót még nem tudta megugrani, több mint 20 éve tanít. Most ez a helyzet, ehhez kell alkalmazkodni.

Megtehetném, hogy rendesen költök magamra, mert beleférne, s még maradna is, de rosszul vagyok a tudattól, hogy mennyit kellene költenem. Egy napi normális étkezés, az nekünk itthon a családnak egy heti élelem.
Ettől függetlenül vigyázok magamra, pl. nagyon ritkán iszok, nem fér bele, mert állandó készenlétben kell lenni, hátha behívnak egy másik műszakba is. Inkább megyek melózni, mint bőrözni a hotelben. Ráadásul ez nem hosszútávú meló, ki kell használni, amíg lehet belőle préselni.

Brutális változásokon mentem keresztül, főleg elmében. Olyan munkát végzek, amitől mindig is távol tartottam magam, el nem tudtam volna képzelni, hogy valaha 3 műszakban, mit 3 műszakban, napokon keresztül 16 órában dolgozok. Az a része tetszik, hogy békén hagynak, senki sem szól hozzám, hozzánk, mert önállóan dolgozunk, kiszolgáljuk őket.

Persze a rendszert is, hja magával az aktuális regnáló rendszerrel semmi bajom, elvagyok benne, de tudom mire készülnek, az sem nagyon érdekel, csak tudom, nem hiszti, puszta realitás.

:kma: :-D

Hja, és nincs más lehetőségem, mint angolul beszélni, na ezt sem gondoltam volna magamról, hogy valaha képes leszek angolul kommunikálni. Sokkal többet tudok angolul, mint ahogy hittem, hisz bármit képes vagyok lekommunikálni, még ha nagyon szarul is.

#91129 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 08:37

A hit a lényeg. Meg a sör. Meg a pina.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91130 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 03. 21:01

Te viszont mindent átlátsz, ok-okozat nyitott könyv előtted.

Egyébként, ha már rendszer, nekem tetszetős ez a rendszer. Mi az amiben neked hátrányos, és szerinted melyik létező rendszer jobb nála bárhol a világon abban az adott pontban?

Soha nem írtam le olyat, hogy ebben a rendszerben rosszul érzem magam, mindig megtaláltam a mentalitásomhoz illő munkát, nincs gondom, s nem is nagyon volt. Összekeversz dolgokat. Nem is tudom hányszor rtam le, hogy alapvetően elégedett vagyok.
Egészség rendben az egész családnál, együtt vagyunk, szerencsére mindenki vidám természet, nem is nagyon veszünk tudomást a rendszerről, kapun belül fasza, ennyi. Nincs hiányérzetem, ami személyes lenne, vagy a rendszertől várnám el.

Csak annyi, hogy tudok róla mi következik, összeállt a puzzle, pár darab még hiányzik, de a nagyja megvan.
Hol ezzel a probléma? Más meg mást gondol.

#91131 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 08:50

Konkrétan mi is jött be, amit megmondtál előre?

Idézet

#91132 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 04. 09:50

Konkrétan mi is jött be, amit megmondtál előre?

Idézet

Csak annyi, hogy tudok róla mi következik

Egyelőre itt tartunk, de a nemzetközi helyzet fokozódik, a migrácsok már a spájzban vannak :-D

#91133 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 04. 09:54

Egyelőre itt tartunk, de a nemzetközi helyzet fokozódik, a migrácsok már a spájzban vannak :-D

Egy betűt nem mondtál migránsokról, pedig az még jósolható is let volna.

Idézet

#91134 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 04. 09:55

Egy betűt nem mondtál migránsokról, pedig az még jósolható is let volna.

Azokról nem írtam semmit, de azt, amit ki fognak váltani, hadováltam eleget. A kiváltó okkal/okokkal sohasem voltam tisztában, ahogy látszik a sorrenddel sem.

Végig azt hittem, hogy a M.Á.CS után zárják le a határokat, hát nem :-D
Nem tudom mennyire vagyunk sérülékenyek gazdaságilag, s a VW mennyire tehet be regionálisan, de már pedzegetik, hogy ebből nagy tarkónvágás lesz.

Annyit biztosan tudok, hogy velünk kezdenek, de ezt már rengetegszer leírtam.

#91135 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 04. 09:34

de tudom mire készülnek, az sem nagyon érdekel, csak tudom, nem hiszti, puszta realitás.

Ja.
Make love not Wor.

#91136 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 04. 09:54

Erről pont nem beszéltél előre. Csak mindenféle levelekről.
Make love not Wor.

#91137 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 04. 11:44

Erről pont nem beszéltél előre. Csak mindenféle levelekről.

Idézet

Azokról nem írtam semmit, de azt, amit ki fognak váltani, hadováltam eleget.

Gondolod, hogy az eju ezt megússza háború nélkül :-s folyamatosan özönlenek be, s pont oda, ami az eju gerince.
Pedig lett volna közelebb is nekik hasonló éghajlat, vallás, nyelv, és kiemelkedő gazdaság, mecset, csador, jó kaja, ami ízlik is nekik. Nagy lófaszt, ide jöttek :-D és még rengeteg zavaró tényező, aminek semmi értelme.

#91138 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 04. 11:59

Gondolod, hogy az eju ezt megússza háború nélkül :-s folyamatosan özönlenek be, s pont oda, ami az eju gerince.
Pedig lett volna közelebb is nekik hasonló éghajlat, vallás, nyelv, és kiemelkedő gazdaság, mecset, csador, jó kaja, ami ízlik is nekik. Nagy lófaszt, ide jöttek :-D és még rengeteg zavaró tényező, aminek semmi értelme.

Oda kurvára nem engedik be őket, azok nem hülyék.

Idézet

#91139 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 04. 12:00

Oda kurvára nem engedik be őket, azok nem hülyék.

muzulmán testvériség :up:

de majd kapunk az arcunkba hamarosan ilyesmit:

#91140 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 04. 12:09

de majd kapunk az arcunkba hamarosan ilyesmit:

Tőled már úgyis kapjuk folyamatosan:

http://tudatieletmat...et%C5%91-idegen
Make love not Wor.