HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4569
  • 4570
  • 4571
  • 4572
  • 4573
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91401 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 09. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 09. 20:08

Az Univer (fut kiskunfélegyháziként is) a legszarabb mustár a Tesco gazdaságossal karöltve.

Ajánlani tudom a Heinz pikáns-hagymás flekkenmustárját,

Univert alázni? Ugyan. Legjobb egyszerű bútordarab. Occsó, pont annyit tud, mint az ára, de teljesen korrekt.

Heinz? Pont ezt nem ettem még tőle, de nem is akarok kísérletezni. Heinz az olyan izés. Nem az én ízvilágom. Szóval szar :-D Pár hete bedőltem a sok csillagos habanerós extra csípősének is, ami inkább ecetes hagymástartósítószeres, mint csípős. Hagyjuk.
Make love not Wor.

#91402 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 09. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 09. 23:10

Univert alázni? Ugyan. Legjobb egyszerű bútordarab. Occsó, pont annyit tud, mint az ára, de teljesen korrekt.

Heinz? Pont ezt nem ettem még tőle, de nem is akarok kísérletezni. Heinz az olyan izés. Nem az én ízvilágom. Szóval szar :-D Pár hete bedőltem a sok csillagos habanerós extra csípősének is, ami inkább ecetes hagymástartósítószeres, mint csípős. Hagyjuk.

Csaxólok, hogy itt az angoloknál a mekis burgerben alapból befigyel a tükörtojás. Ma meg gazdiéknál toltam le egy kis tonhalas-paradicsomkarikás pizzát, hallomásra a hajam égnek állt tőle, de egész jó volt. Az Univer meg igenis borzalom, szerintem a jenkik kínozhatnák azzal a Guantanámo Bay Beach Resort and Wellness Centerben üdülési csekkel és ingyen meghívóval vendégeskedő inmate-jeiket.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#91403 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 09. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 10. 00:19

Csaxólok, hogy itt az angoloknál a mekis burgerben alapból befigyel a tükörtojás.

Hülyeség. Bár március 9-én ettem ott utoljára Mekiben, azóta változhatott a világ, viszont ennek szerintem elég kicsi az esélye.
Make love not Wor.

#91404 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 09. 23:30

Csaxólok, hogy itt az angoloknál a mekis burgerben alapból befigyel a tükörtojás.

Ize, mekisben meg nem ettem tukortojasost, viszont akkor valamelyik nap tolunk filleres burgert tojassal meg gombaval, attol beszarsz.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#91405 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 06:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 09. 23:32

Múltkor Gabinéni még kecskeméti, fejkendős, templomi kórustag volt, most meg már átment mikrobácsnyolcadkunyhóiba? A Heinzzel nekem még nem volt bajom, igaz ritkán vettem, mert nem az én árkategóriám.

Közben meg rájöttem, hogy félreírtam, az a Lidl-mustár az pennys, de mindegy. Már nem emlékszem a nevére, mindig átkeresztelik, de ilyen világosbarnás joghurtos bödönben van. Nem egy nagy szám, ínyenceknek nem ajánlom, de ilyen alföldi savanyított borzalmakhoz képest durván ég és föld, és fillérekbe van (pláne, ha akciós), teljesen rendben van, ha nincs épp az embernek pénze. Én csináltam belőle mindig szendvicset, zsemlét kentem mustárral, ment bele egy kis (lila vagy vörös) hagyma vékony karikákra vágra, esetleg némi borssal megszorva, plusz olcsóbb sültfasírt vagy akciós (opcionálisan megsütött) párizsi bele, aztán nem egy nagy kaja, amolyan csórók low cost házihamburgere, de Gyuszi kutyókája örülne neki, kollagénben üt. Ha nincs mustár, jó bele khecsöp vagy akár khecsáp is, igazi, fasza dzsánkfúdot lehet belőle kihozni, kellően egészségtelen és tartalmatlan, de ehető, zsíroskenyérnél mindenképpen jobb. Tésztával is összeüthető zsemle helyett, abba talán már nem jó ötlet a mustár, igaz nem próbáltam.

Az univer kecskméti, kéhlek
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91406 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 06:03

Csaxólok, hogy itt az angoloknál a mekis burgerben alapból befigyel a tükörtojás. Ma meg gazdiéknál toltam le egy kis tonhalas-paradicsomkarikás pizzát, hallomásra a hajam égnek állt tőle, de egész jó volt. Az Univer meg igenis borzalom, szerintem a jenkik kínozhatnák azzal a Guantanámo Bay Beach Resort and Wellness Centerben üdülési csekkel és ingyen meghívóval vendégeskedő inmate-jeiket.

Jó, hát aki mekiben eszik bármit is, annak a véleménye a továbbiakban nem releváns. :)

#91407 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 06:04

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 10. 00:30

Ize, mekisben meg nem ettem tukortojasost, viszont akkor valamelyik nap tolunk filleres burgert tojassal meg gombaval, attol beszarsz.

Én behánytam, a sajtburgerüktől, tizenéve. Azóta kerülöm :)

#91408 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 08:00

Mi a faszom ez, gasztro topik, amit sziberéd vezényel :-s sszátokmámeg, hol vannak a komo"ly" témák? :-D

Éhes vagyok :Đ vettem egy darab sonkát, de olyan bűntudatom van az ára miatt, hogy hazaviszem a gyerkőcöknek :-D

Hja, nem, mert ma reggelre kiderült, hogy lófaszt megyek haza, a műszakvezetőnk közölte, hogy only working, pedig végre kaptam egy normális emberkét, akit betanítottam 3 nap alatt. Csak németül tud meg szlovákul, ebből ki lehet találni, bár legalább Ő meg szlovákul tanít gavarity.

Mindegy, 3 órára átvezényeltek egy olyan helyre melózni, ahol még nem jártam, a műszakvezető sírva jött vissza, hogy hagyjam a faszba az egészet, összeomlott a rendszer, a termelés leállt.

Mivel nem tudtak embert felvenni, pihenőnapjaim kilőve. Ahogy örömömben szoktam fogalmazni: money rain :-D vasárnap 16h meló duplán + éjszakai pótlék, otthon egy havi fizetés.

Aludnom kéne, mert megyek vissza iccakára, de másodjára fogtam bele az OZ sorozatba, ki nem hagynám. Van söröm is :cool:

#91409 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 08:17

Itt nem egy havi fizetés, be is baszna.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91410 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 10. 09:17

kinek mi. En szivesen meloznek egyszeri 16 orat egy havi fizumert :)
Az azt jelentene, hogy ~11x-es orabert kapok

Kar, hogy nem oraberben van a fizum, hanem fix nettoban allapodtam meg.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 10. 10. 09:16 -kor

#91411 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2015. 10. 10. 10:14

kinek mi. En szivesen meloznek egyszeri 16 orat egy havi fizumert :)
Az azt jelentene, hogy ~11x-es orabert kapok

Kar, hogy nem oraberben van a fizum, hanem fix nettoban allapodtam meg.

Ez megint nem nagyon jött át, ennyire nem érted az írott szöveget? Nem az egyhavi melójáért dolgozik 16 órát, hanem a szerinte "itthoni" egyhavi bérért. Arra írtam, hogy be is baszna, ha annyi lenne itt a fizetés, mint amit ő elképzel.

Szerkesztette: JonesC 2015. 10. 10. 09:42 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91412 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 12:19

Jaja, nem szeretnék olyan szarul keresni :)

#91413 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 10. 10:41

Ez megint nem nagyon jött át, ennyire nem érted az írott szöveget? Nem az egyhavi melójáért dolgozik 16 órát, hanem a szerinte "itthoni" egyhavi bérért. Arra írtam, hogy be is baszna, ha annyi lenne itt a fizetés, mint amit ő elképzel.

Pontosan ertettem, de en akkor meloznek 16 orat egyhuzamban ha egyhavi fizumat tennek le utana :)

#91414 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 10. 10. 15:58

Pontosan ertettem, de en akkor meloznek 16 orat egyhuzamban ha egyhavi fizumat tennek le utana :)

Ja, csak erről még véletlenül sem volt szó, de oda se neki.

Idézet

#91415 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 15:46

A termelési eposz újabb epizódját olvashattuk...

#91416 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 10. 10. 16:46

ezek a kurva magyarok meg nem akarnak havi fizetesert 16 orazni :)

#91417 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 16:42

Pontos összeget nem tudom, megközelítőleg 400 juró egy vasárnapi 16 órázás a pótlékokkal, eleve dupla pénz + az éjszakai, ami 30%.
Erre mondtam, hogy Magyarországon nem kevesen dolgoznak ennyi pénzért egy teljes hónapot (sajnos).

#91418 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 10. 17:42

Pontos összeget nem tudom, megközelítőleg 400 juró egy vasárnapi 16 órázás a pótlékokkal, eleve dupla pénz + az éjszakai, ami 30%.
Erre mondtam, hogy Magyarországon nem kevesen dolgoznak ennyi pénzért egy teljes hónapot (sajnos).

hivatalosan.

Idézet

#91419 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 16:47

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 10. 10. 16:46

Nézd, nekem újdonság, mert soha nem dolgoztam még ilyen területen, környezetben, mármint gyártósoron. Magam csak kiszolgálom őket, meg ha már nagyon unatkozok, akkor beállok segíteni. Legalább már van tapasztalatom ilyen helyről is.

S, igen, kifejezetten tetszik :-D főleg az a része, hogy nemigazán tudnak lecserélni + innentől jogos a pénz, amit kifizetnek :-D
Szlovák srácnak kell vagy 2 hét mire belerázódik, aztán meglesz a rutin.

#91420 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 10. 17:47

Nézd, nekem újdonság, mert soha nem dolgoztam még ilyen területen, környezetben, mármint gyártósoron. Magam csak kiszolgálom őket, meg ha már nagyon unatkozok, akkor beállok segíteni. Legalább már van tapasztalatom ilyen helyről is.

S, igen, kifejezetten tetszik :-D főleg az a része, hogy nemigazán tudnak lecserélni + innentől jogos a pénz, amit kifizetnek :-D
Szlovák srácnak kell vagy 2 hét mire belerázódik, aztán meglesz a rutin.

Biztos találnának, ha nagyon akarnának csak szerintem olyat akarnak, akinek csak az alap betanított pénzt akarják adni, annyiért meg a kurva annya se akar dolgozni.

Kápt hozták már?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4569
  • 4570
  • 4571
  • 4572
  • 4573
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.