HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4584
  • 4585
  • 4586
  • 4587
  • 4588
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91701 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:55

Respect hogy előtúrtad. Már én is visszaidéztem neki, letagadta.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91702 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 17:35

Ettől hányj!

Ez fiktív baromság, kiskegyedbe való.

#91703 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:56

Bazz, kezdek rendszeresen elgépelni :-D
A film egy rakás szar.
Nicolas Cage szívás, csak a pénz miatt vállalta, nem nézem végig, inkább Venom koncert, vagy Rammstein. Vagy Napalm Death :Đ valahogy ki kell sütni az agyamat :-D

#91704 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:24

Spermák is egyenlő eséllyel indulnak, aztán :-s
Akik meg a törvényeket hozzák, bocs, de nagy ívben szarnak rá, te meg ragaszkodsz ahhoz, amit be sem tartanak azok, akik hozták :omg: de gondolom elmész szavazni rájuk abban a hitben, mint ha bármi befolyásod lenne milliárdosok és multik játékaira, neked ezt hagyták meg négyévenként :-D

sry

olyan kis ostobenkó állat vagy. A törvények egy keretrendszer, az ostobenkók csak nem értik hogy működig. Ez egy olyan dolog, mint a futóverseny. Azt biztosítja, hogy oda állhass a rajthoz, és mindenki ugyanazokkal z eszközökkel versenyezzen. De mindegy is olyan embernek aki büszke a saját ostobaságára.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91705 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 12. 18:10

meg azt, hogy a törvények nélkül milyen élete lenne az ilyen guga féle jelentéktelen senkiknek :)

a bolondokat sosem bántják :)

#91706 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:16

Tudod mi az erkölcs? Ha igen, akkor miért van szükség szabályokra? Ez annyira egyszerű, hogy már bonyolult olyan embernek, aki elsétál, mert fontosabb a kényelmes komfortzónája, mint egy másik ember. Ezt nem célzásnak szántam, nem rólad szól, nem ismerlek, de létező.

Azért mert te hazug jellemtelen vagy, és hiában vannak nekünk erkölcsi gátlásaink, te át akarsz minket vágni.

#91707 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 12. 18:57

olyan kis ostobenkó állat vagy. A törvények egy keretrendszer, az ostobenkók csak nem értik hogy működig. Ez egy olyan dolog, mint a futóverseny. Azt biztosítja, hogy oda állhass a rajthoz, és mindenki ugyanazokkal z eszközökkel versenyezzen. De mindegy is olyan embernek aki büszke a saját ostobaságára.

S mi lenne, ha a rajtnál nem az lenne a cél, hogy egymást legyőzzük, hanem segítsük? Ostobán hangzik?

#91708 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 19:08

S mi lenne, ha a rajtnál nem az lenne a cél, hogy egymást legyőzzük, hanem segítsük? Ostobán hangzik?

bárkit segíthetsz, csak rajtad múlik

ha nem tetszik a rendszert, hibáztasd istent, ő teremtette ilyenre

Szerkesztette: JonesC 2015. 10. 12. 18:14 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91709 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 19:01

Azért mert te hazug jellemtelen vagy, és hiában vannak nekünk erkölcsi gátlásaink, te át akarsz minket vágni.

Vagy, vagy, de nem biztos, hogy engem, vagy bárkit érdekel, hogy néha légypiszok van a topikban :Đ elfér, meg még ennél keményebb dolgok is.

Próbálj valami újat mondani :nevet:

Nem érzed néha unalmasnak magad, hogy folyamatosan s eredménytelenül gyalázol? Elvileg, ha szeretnél célt érni, s feltételezem, hogy tanult ember vagy, akkor annak egyenes velejárója, hogy nem mindig fejjel a falnak.

Adok egy tippet az eredményes gyalázásomhoz, hogy elérd a célod.

Nulla.

#91710 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 12. 19:12

bárkit segíthetsz, csak rajtad múlik

Akkor rajtad is múlik, már bocs. A hozzászólásaid alapján úgy veszem ki, hogy éppen black metalt hallgatok, és segítségre szorulok.
Visszamenőleg, már bocs. Nyilván segíteni akartál rajtam, de gondolom a sikertelenséged és a tanultságod egyenes arányban möhőőő :Đ

Miért kéne rajtam segíteni, vagy bármit kezdeni velem, az életemet megoldani :-s

Teljesen faszán elvagyok, egyetlen problémám van, hogy nem otthon vagyok, de ezt kompenzálja a juró. Pontosabban érzéstelenítő hatással bír :Đ

#91711 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:20

Miért akarnék segíteni rajtad. Nem tudnám ennél jobban leszarni, hogy mi van veled. Az a szánalmas gyökér akivé kinőtted magad semmi jelentőséggel nem bír.

Idézet

#91712 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:54

Ha az akarnék lenni, már rég beteg lennék, de hogy semmi késztetésem, indíttatásom nincs arra, hogy leanyázzalak, vagy hasonlók, az még egy egészséges szemlélet. Az meg, mhogy naponta epényt hánysz és hozod ugyanazt az ismert sablondumát, sem intelligenciára nem vall, sem egészséges lelkületre, már bocs, de ez van. Igényed van rá, és valljuk be, nem a te mentalitásod, s megnyilvánulásod az etalon, s most nem a tartalomról van szó, hogy miről beszélsz, hanem az, hogy miként adod elő.

Etalonnak, messiásnak, tisztánlátónak csak te tartod itt magad.

#91713 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 19:12

Vagy, vagy, de nem biztos, hogy engem, vagy bárkit érdekel, hogy néha légypiszok van a topikban :Đ elfér, meg még ennél keményebb dolgok is.

Próbálj valami újat mondani :nevet:

Nem érzed néha unalmasnak magad, hogy folyamatosan s eredménytelenül gyalázol? Elvileg, ha szeretnél célt érni, s feltételezem, hogy tanult ember vagy, akkor annak egyenes velejárója, hogy nem mindig fejjel a falnak.

Adok egy tippet az eredményes gyalázásomhoz, hogy elérd a célod.

Nulla.

Rosszul látod, te gyalázod magadat folyamatosan.

#91714 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 19:23

Etalonnak, messiásnak, tisztánlátónak csak te tartod itt magad.

Ennél jóval egyszerűbb :-D nyitottam valamikor egy topikot, ami rólam szól, s te ebben toporzékolsz, nem én a tiedben :cool:

Capis :-s tokabá :cool:

Tégy próbára, nyiss topikot, s hozom e azt az arányt, vagy hozzászólások számát, mint te magad ebben a topikban?

Nulla, nulla hozzászólásom lesz :cool:

Teszteld le :Đ

#91715 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 19:25

Rosszul látod, te gyalázod magadat folyamatosan.

Mi értelme lenne saját magamat lekurvaanyázni, ha ezt megteheted helyettem büntetlenül, s még csak ki sem raknak innen :-s ezt hívják végletes, de értelmetlen toleranciának, én erre hoznék egy szabályt, amit be kéne tartani :cool:

Nyugodalmas jó éjszakát, s ha esetleg epebántalmaid lennének, még lefekvés előtt ürítsd :Đ

#91716 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 19:28

Ennél jóval egyszerűbb :-D nyitottam valamikor egy topikot, ami rólam szól, s te ebben toporzékolsz, nem én a tiedben :cool:

Capis :-s tokabá :cool:

Tégy próbára, nyiss topikot, s hozom e azt az arányt, vagy hozzászólások számát, mint te magad ebben a topikban?

Nulla, nulla hozzászólásom lesz :cool:

Teszteld le :Đ

Zárasd be

#91717 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 19:31

Mi értelme lenne saját magamat lekurvaanyázni, ha ezt megteheted helyettem büntetlenül, s még csak ki sem raknak innen :-s ezt hívják végletes, de értelmetlen toleranciának, én erre hoznék egy szabályt, amit be kéne tartani :cool:

Nyugodalmas jó éjszakát, s ha esetleg epebántalmaid lennének, még lefekvés előtt ürítsd :Đ

Én honnan tudjam mitől lettél agyatlan világvége hívő?

#91718 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 19:41

Én honnan tudjam mitől lettél agyatlan világvége hívő?

Honnan tudjam, hogy miért szánod nekem a világvégét, amikor már számtalanszor leírtam, hogy nem. Birodalmak jöttek mentek, ha ez neked meglepő, hogy ez is bukó, izé, nem tanultál történelmet, vagy nem hiszed el, hogy veled is megtörténhet?

NEM VILÁGVÉGE, oké? NEM VILÁGVÉGE, ilyet soha sem mondtam, ahogy nem droidoztam. Te vagy aki világvégézik, s folyamatosan droidozik, de próbálod sikertelenül rám verni, biztos megvan rá a motivációd, s benne van az önéletrajzodban, ahogy nekem az, hogy rendszeresen a híd alká szarok, vagy szándékosan hagyod ki :-s

Fogalmazd meg egyszerű és rövid mondatban, hogy mi a faszt akarsz tőlem :-s :-D

Én nem akarok tőled semmit :nevet:

Sőt, mondtam, tesztelj le, nyiss egy topikot, nulla jelenlétem lesz :Đ
Ezzel ellentétben folyamatosan a labanctalléros seggembe bújkálsz, epét hánysz :-D de nekem fontos az egészséged, mert gyönyörű a tested maci :nevet:

#91719 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 19:51

Honnan tudjam, hogy miért szánod nekem a világvégét, amikor már számtalanszor leírtam, hogy nem. Birodalmak jöttek mentek, ha ez neked meglepő, hogy ez is bukó, izé, nem tanultál történelmet, vagy nem hiszed el, hogy veled is megtörténhet?

NEM VILÁGVÉGE, oké? NEM VILÁGVÉGE, ilyet soha sem mondtam, ahogy nem droidoztam. Te vagy aki világvégézik, s folyamatosan droidozik, de próbálod sikertelenül rám verni, biztos megvan rá a motivációd, s benne van az önéletrajzodban, ahogy nekem az, hogy rendszeresen a híd alká szarok, vagy szándékosan hagyod ki :-s

Fogalmazd meg egyszerű és rövid mondatban, hogy mi a faszt akarsz tőlem :-s :-D

Én nem akarok tőled semmit :nevet:

Sőt, mondtam, tesztelj le, nyiss egy topikot, nulla jelenlétem lesz :Đ
Ezzel ellentétben folyamatosan a labanctalléros seggembe bújkálsz, epét hánysz :-D de nekem fontos az egészséged, mert gyönyörű a tested maci :nevet:

Oké, az idő mindent megold, remélem, hogy stratgomb után lesz még idő netezni, s nem áll le minden szolgáltatás.
Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#91720 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 19:41

Zárasd be

Jahno pls, piros névvel tudsz ilyet :-D kértem már többször vagy sem? Vagy mi a fasz, még is fontos pénzügyileg a fórum látogatottsága? Hja, hogy egy személyben hozom a topot, oké, ezt nem kell aláírni, magamtól is tudom, minden faszomka ember ide tódul, mint cefrére a muslinca.

Ha egyszer azt látom, hogy a topik zárva, s én ki leszek baszva, akkor igazolva látom, hogy semmi értelme, s nem keres ezen senki egy petákot sem.
Az se érdekel, ha igen, és az se ha te vagy bárki kirak, jöjjön vissza a faszom álnéven, ez már olyan szintű teherré vált, amit szívesen viselek, de már nagyon örülnék a végének, de ne nekem kelljen kimondani rá az áment.

Valaki végezze ki pls.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4584
  • 4585
  • 4586
  • 4587
  • 4588
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.