HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4585
  • 4586
  • 4587
  • 4588
  • 4589
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91721 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 19:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 19:55

Oké, az idő mindent megold, remélem, hogy stratgomb után lesz még idő netezni, s nem áll le minden szolgáltatás.
Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

Eszembe jutott egy Mórickás vicc, nem mesélem el, de én magamban jót röhögnék, ha még nem ismerném.

Nyugi, ha nem érted, ne vakard a fejed, én sem fogom megvakarni helyetted :omg:

Az a tény, hogy foloymatosan felülkerekedni a másikon. Motiváció?
Honnan, s miből fakad?

Olyat ismersz, hogy ilyet nem csinálunk, mert erkölcstelen?

#91722 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 20:00

Eszembe jutott egy Mórickás vicc, nem mesélem el, de én magamban jót röhögnék, ha még nem ismerném.

Nyugi, ha nem érted, ne vakard a fejed, én sem fogom megvakarni helyetted :omg:

Az a tény, hogy foloymatosan felülkerekedni a másikon. Motiváció?
Honnan, s miből fakad?

Olyat ismersz, hogy ilyet nem csinálunk, mert erkölcstelen?

Oké, az idő mindent megold, remélem, hogy stratgomb után lesz még idő netezni, s nem áll le minden szolgáltatás.
Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91723 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 20:20

Csak höööhhhnyeee

Szeresd a testem baby, gyönyörű vagy, adakozzunk a testi élvezeteknek, gyere és ölelj át, simulj hozzám, tékozolj :nevet:

Tudod mi a csapda?
A magabiztosság.

Sokszor kerültem bele, láttam olyan embert, aki harmadjára váltott hitet. Minden képlékeny, a gondolkodás, a valóság, semmi nem állandó, épp ezért a megtanult dolgok ideiglenesek. Olyasmit kell megtanulni, ami átível mindenen, s örök.

Ne az iskolában keresd, köpködni azonban lehet rá. Ettzől még örök marad, a köpködés az, ami lepkefing, már ha érted, s ennél többre nem futja.

#91724 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 20:26

Szeresd a testem baby, gyönyörű vagy, adakozzunk a testi élvezeteknek, gyere és ölelj át, simulj hozzám, tékozolj :nevet:

Tudod mi a csapda?
A magabiztosság.

Sokszor kerültem bele, láttam olyan embert, aki harmadjára váltott hitet. Minden képlékeny, a gondolkodás, a valóság, semmi nem állandó, épp ezért a megtanult dolgok ideiglenesek. Olyasmit kell megtanulni, ami átível mindenen, s örök.

Ne az iskolában keresd, köpködni azonban lehet rá. Ettzől még örök marad, a köpködés az, ami lepkefing, már ha érted, s ennél többre nem futja.

Elfelejtetted mondani hogy faszállat vagy. Meg hajts előttem fejet, férgecske. Ahogy írtad.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91725 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 20:26

Tudod mi a csapda?
A magabiztosság.

Mondjuk azt azért szeretem, hogy kívülállóként is határozott elképzelésed van a tanulásról...
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91726 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 21:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 19:57

de ne nekem kelljen kimondani rá az áment.

Valaki végezze ki pls.

Isten fogja eldönteni. Ehhez kevés vagyok, mindennek oka van.
Make love not Wor.

#91727 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 21:15

Elfelejtetted mondani hogy faszállat vagy. Meg hajts előttem fejet, férgecske. Ahogy írtad.

Ilyenkor beszél sokat, de nem mond semmit.
Make love not Wor.

#91728 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 12. 21:53

Mondjuk azt azért szeretem, hogy kívülállóként is határozott elképzelésed van a tanulásról...

Most társaságban benyögtem, hogy ismerő szerint a Bika égitest az... Félbeszakítottak, hogy égitest? Na, erről ennyit, bár nem remekeltünk.
Make love not Wor.

#91729 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 22:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 15:34

DEX! Íme egy mélyreható felismerés.

GOD-DOG
LIVE-EVIL

Tudtad, hogy a magyar nyelvben az élethez fűződő dolgoknak esélye sincs ilyesmire?

Apa, anya, van még több is :cool:

Az angol az egy kibaszott mesterségesen létrehozott életellenes nyelv.
Akkora divatja van, mint a májbarát energiaitaloknak, tolja mindenki, mint az ökör s még büszke is rá :-D

A paranormal oldalon van egy kedves barátom, aki komoly kutatója e felismeréseknek. Ő rájött, hogy sok ilyen szó rejtőzik az angolban, ami megfordítva érdekes jelentést ad.

A magyarban is rengeteg apróság van:

FELISMERÉS - FEL (mint a másik térdimenzió, archaikus néven menny) + IS + MERÉS
Vagyis aki felismer, az átjut.

Ezak az üzenetek nagyon ügyesen el vannak rejtve a magyar nyelvben is.

De nem csak a szavakban fedezte fel az árulkodó üzenetet, hanem festményekben, versekben, videóklippekben is. Olyan üzenetek ezek, melyek utalások napjaink eseményeire.

Csak úgy példaként megemlítve:

A Simpson család egy pillanatképe a 90-es évekből:

https://scontent-ams...83b&oe=561E8D2A

Egy másik régi poszter:

https://scontent-ams...ab9&oe=561EAD50

Még mindig azt hiszitek véletlen? :)

https://scontent-ams...b95&oe=561EB202

Még mindig?

https://scontent-ams...089&oe=561E6CAA

Most is?

https://fbcdn-sphoto...c2f5611591cdce2

De hogy ne csak rajzfilm legyen:

https://scontent-ams...703&oe=561EBFAA

És hogy a művészetről, mint spirituális médiumról is szó legyen:

Dali képén az abroszon a 2 aranycsík, az arany középút, kettétõrt kenyér-> az anyagi világ kettéválik, lesz aki visszamegy egy másik térdimenzióba.

Kép

De hogy továbbmenjek:

Bújj, bújj zöld ág, zöld levelecske,
nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta!

A barátom kutatása szerint az ARANYKAPU nem mást mint a - természetes vagy akár mesterséges - átjáró egy másik dimenzióba. A kutatás szerint a vers is egy utalás erre az átjáróra.

További érdekességek a kutatásaiból:

Budapest: Alkotás u. 13. – Greguss 2-12. – AXA: 111

Dante kelet felé néz…és egy ben PU. felé…
Locomotion…

212 Fahreinheit
33 Newton
212 VIP 212areyouonthelist

They Live földalatti jelenet…

Ami biztos, az abszolut: IXI
Richter scale: 9-10-11

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 12. 22:31 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#91730 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 12. 23:15

Csak úgy példaként megemlítve:

Ezek utólag párosított dolgok, különösen jó a magasságkorlátozás, ami teljesen általános dolog, mint nálunk a 3.8 méter, vagy az LPG behajtani tilos. Akkor lenne frankó, ha előre mondtátok volna, hogy mi lesz, de nem ilyen jóslatos módon, hogy mondunk 2400 homályos kakit, aminél kettőbe valamit majdnem bele lehet magyarázni, de csak akkor, ha nagyon erőltetjük.

Az ikertornyok szinte minden katasztrófafilmben szerepeltek, de volt jópár TV torony, atomerőmű, komplett város, Rióból a szabadságszobor, pár reptér, eltűnik Los Angeles, London, New York. Aztán jönnek a már megtörténtet feldolgozások, mint a Pompei, WTC, de mondhatok jövőbeni utalásról olyat, hogy a komplett bolygó széthullik, esetleg a naprendszer.

Ez mind 12 egy tucat és mire utalna? Vagy nire gondoltok? Ez hogy zajlik le? Odamennek a Nagy Fekete autóval a rajzfilmesekhez és kötelezik rá, vagy egy beépített ember belerajzolja, mert tudja, vagy mi a koncepció? És ha tudja, akkor mire jó? Figyelmezteti a világot, de csak azokat, akik érti kés tudják és pont a rajzfilmben meg a terminátorban keresik, de olyanok figyelnek rá, akik amúgy is tudják. Mint a rádióban a névnapi számküldés, ami előtt SMS-t kell írni a csajnak, hogy mikor melyik adót hallgassa. Vagy megy bele a világba cél nélkül :-D

Egy New Yorkban játszódó történetben olyan az ikertorony, ami franciáknak a Notre Dame, vagy kicsiben a berlini TV torony, vagy a fent említett szabadságszobor. Akkor ezek mind megmondták előre?

Dalit, meg a felismerést nem is emlegetem, de akkor elemezzük ki, hogy mi a galaxis<>szigszalag, gondolom mivel elég kerek formája van a tekercsnek, valamelyik öv lehet a galaxis környékén, vagy megfelelő koncepcióban alkalmazva lehet komolyabb szerkezet, mint Herripotter varázspálcája...
Make love not Wor.

#91731 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 22:46

212 Fahreinheit
33 Newton
212 VIP 212areyouonthelist

They Live földalatti jelenet…

Ami biztos, az abszolut: IXI
Richter scale: 9-10-11

Fahrenheit az is 911 volt ám, csak később. A Fahrenhait 451et előbb írták, csak ebbe a képbe nem illik, így kihagyjuk. Többit nem is értem.

Richter skála miképpen jön ide? 1-10 közti skála, ahogy a mozifilmek pontozása, vagy bármi. Ott nem szórakoztak, azok mérnökök és geodéték, semmi KCS, vagy TG, csak simán számok. Kajakra tizedekben mérik és 10es elég ritka, mert nagy szopóval jár. Ezt a skálásat kielemeznéd, mert úgy érzem ismét csak csapongunk összevissza, sokat írtál, nehéz utánajárni és megfejteni. Egyelőre abban sem vagyok biztos, hogy a Mátrixban az az útlevél van, így meg kell lőni a filmet és odatekerni... Tudod így dolgozik egy rendes kutató.
Make love not Wor.

#91732 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 23:41

Dalit, meg a felismerést nem is emlegetem, de akkor elemezzük ki, hogy mi a galaxis<>szigszalag, gondolom mivel elég kerek formája van a tekercsnek, valamelyik öv lehet a galaxis környékén, vagy megfelelő koncepcióban alkalmazva lehet komolyabb szerkezet, mint Herripotter varázspálcája...

A Galaxis a kutya nyakörvén van. Men in black :) nézd meg. Azt nem tudom, szigszalag tartotta e...
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#91733 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 22:58

Ja, GoldenGate híd és Frisco kimaradt, az is elborult párszor az elmúlt években. A jellegzetes jegyek viszont akármilyen filmben is feltűnnek, nézzél meg egy orosz-amerikai ellentétes filmet, vagy csak baráti izét, a hagymás tetejű parlament biza feltűnik benne. Majd mondjuk, hogy megjósolták jól, ha már a Simpsonban 2 kémény volt, és sajna csak 9 dollár lett az újság, nem 9.90, mert akkor találtatok volna helyette mást.

Hány milliárd filmkockából sikerült ezt a 8at összeszedni?
Make love not Wor.

#91734 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 22:59

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 10. 12. 23:48

A Galaxis a kutya nyakörvén van. Men in black :) nézd meg. Azt nem tudom, szigszalag tartotta e...

Orion övén volt a galaxis, mert ugye Orionnak hívták a macskát :-)
Make love not Wor.

#91735 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:00

Natasa a Satan.
Joccakat.
Honap ma nem kell jonni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#91736 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:05

A paranormal oldalon van egy kedves barátom, aki komoly kutatója e felismeréseknek.

A kurva anyádat! Üdv a topikban :Đ ha el mersz innen menni megeszlek sütve, majorannával és pácolva :nevetr:
Nekem nem kell bemutatnod a kínálatot, vágom, csak sajnos rossz nyomon jársz.

Érted azt a hasonlatot, hogy elindulsz a kijárat felé, kijutsz, de mellékvágányon? El tudod fogadni a hitedben, hogy megeshet?
Sajnos az van, hogy a legtöbb előadó, vagy oldalt üzemeltető ugyanaz a rejtett kéz, na ezt most nehéz lesz előadnom, de ezért is basztak ki az összeesküvői mellméretek oldalról.

Na most szarjál a képébe az összes topikban lévőnek barátom, mert legalább nyomon vagy.
Emlékszel a Mátrix c. filmre? Tudod miért csinálták meg, s mutatták be? Tudatosan ébresztenek fel, pontosabban elhitetik veled, hogy ébresztenek, de a valóságban egy még mélyebb szintre altatnak és keverik hozzá a technikai újdonságokat, reklámokat, mesefilmeket, sorozatokat. Az emberek meg élik boldog tudatlanságban a mindennapjukat, gőzük sincs róla, hogy valójában a halálsoron vannak.

Persze, testben minden ember, de lélekben? Azt se tudják eszik vagy isszák, s hogy mi az értéke, vagy mire jó, de az egész világunk erről szól, hogy Isten és a Sátán azért küzd, hogy megnyerje az emberek lelkét. Senki sem tudja, hogy van neki, meg hogy mmi a faszom harc megy élrte, vagy hogy egyáltralán mi az értéke.

Jézus ezért áldozta fel a saját életét, de ezt most hagyjuk, mert messzi oldalakat írhatnék.

Egy a lényeg öcsém, maradj itt köztünk és figyelj, lényegtelen, hogy miben hiszel, mert rendesen beszoptad te is.
A legrosszabb információ felszívása az, amikor 90%-ban igaz és 10%-ban hamis.

Ma már megengedhetik maguknak ezt a luxust, mert sok embert magával ragad, de a kijárat...izé, szóval érdekes fejlemények várhatóak, nem véletlenül árulnak el 90%-ot.

Maradj itt, s csacsogj, néha kijavítalak, de csak amikor felfedezem azt a 10%-ot. A többi embörrel meg ne törődj, itt sem lennék, ha bárki véleménye valaha is meghatott volna arról, hogy ki és mi vagyok. Szóval csak előre nézz, se le, se másra. Néha jönnek majd tőlem ostobaságnak tűnő dolgok, hogy ezt aztért gondold át.

S, hogy miért vagyok kurvára biztos a dolgomban?

Láttál már olyat, hogy élő ember körbenéz, s körülötte mindenki halott? nEM TESTILEG.
Bocs caps lock. Egyszer Isten felébresztett, s megmutatta ezt az egész szart, aztán magamra hagyott, hogy nesze, itt van, kezdj vele, amit akarsz.

Tuti jó fej :up: egy doilog bánt, ez nem mérkőzés, nem tudom neki visszaadni a labdát. Egyenlőtlen, seggfej maradok egészen addig, amíg a saját bőrükön nem tapasztaqlják.

#91737 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:05

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 13. 00:00

Natasa a Satan.
Joccakat.
Honap ma nem kell jonni.

Én holnap nyaralni megyek. Remélem jönnek majd a rovásírás alakú mikrobák a Marsról, meg a többi :-D
Make love not Wor.

#91738 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:05

Sajnos az van, hogy a legtöbb előadó, vagy oldalt üzemeltető ugyanaz a rejtett kéz,

Ezt már az enyémekre is mondták, csak kár, hogy nem tudok róla és egyre szarabbul fizet a háttérhatalom.
Make love not Wor.

#91739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:09

Hozzáteszem, hogy az egész bagázsból Jahno jár a legközelebb a levegővételhez, és sok sikert kívánok neki, egyebet nem, kardoztam már nvele eleget mire rájöttem, hogy saját magával kardozik, én kényelmesen kivárom mire rájön a lényegre. Legjobbab arc vita sztempontjából, mert nincs kényszere anyázni, ha elveszti a fonalat, másrészt lazázik eleget befelé.

:up:

Csak így tovább, a megfejtés méág DEX-nek is messze van, de bassza meg, halvánmy remény, alakul a topik :-D

#91740 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 13. 00:09

Csak így tovább, a megfejtés méág DEX-nek is messze van

Ezt amúgy beosztanátok majd egymás közt? Mert a körmönfont politikusi mondatok mennek, aztán lehullanak a levelek, meg a változás és start gomb meg piros gomb, nem lesz pénz, leálla z internet, de majd 5 év múlva letagadod, hogy ááááá, nem világvége, tök másra gondoltál. Azt mindjárt sejtettem, hogy rájöttél a háttérhatalom komplett 5 éves tervére, amit elég komolyan zárt ajtók mögött nyomtak, de sebajja, Neked megy a történet, viszont faszé nem avatsz be minket, hogy mi is az a "lényeg"?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4585
  • 4586
  • 4587
  • 4588
  • 4589
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.