Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 12. 23:15
A paranormal oldalon van egy kedves barátom, aki komoly kutatója e felismeréseknek.
A kurva anyádat! Üdv a topikban

ha el mersz innen menni megeszlek sütve, majorannával és pácolva :nevetr:
Nekem nem kell bemutatnod a kínálatot, vágom, csak sajnos rossz nyomon jársz.
Érted azt a hasonlatot, hogy elindulsz a kijárat felé, kijutsz, de mellékvágányon? El tudod fogadni a hitedben, hogy megeshet?
Sajnos az van, hogy a legtöbb előadó, vagy oldalt üzemeltető ugyanaz a rejtett kéz, na ezt most nehéz lesz előadnom, de ezért is basztak ki az összeesküvői mellméretek oldalról.
Na most szarjál a képébe az összes topikban lévőnek barátom, mert legalább nyomon vagy.
Emlékszel a Mátrix c. filmre? Tudod miért csinálták meg, s mutatták be? Tudatosan ébresztenek fel, pontosabban elhitetik veled, hogy ébresztenek, de a valóságban egy még mélyebb szintre altatnak és keverik hozzá a technikai újdonságokat, reklámokat, mesefilmeket, sorozatokat. Az emberek meg élik boldog tudatlanságban a mindennapjukat, gőzük sincs róla, hogy valójában a halálsoron vannak.
Persze, testben minden ember, de lélekben? Azt se tudják eszik vagy isszák, s hogy mi az értéke, vagy mire jó, de az egész világunk erről szól, hogy Isten és a Sátán azért küzd, hogy megnyerje az emberek lelkét. Senki sem tudja, hogy van neki, meg hogy mmi a faszom harc megy élrte, vagy hogy egyáltralán mi az értéke.
Jézus ezért áldozta fel a saját életét, de ezt most hagyjuk, mert messzi oldalakat írhatnék.
Egy a lényeg öcsém, maradj itt köztünk és figyelj, lényegtelen, hogy miben hiszel, mert rendesen beszoptad te is.
A legrosszabb információ felszívása az, amikor 90%-ban igaz és 10%-ban hamis.
Ma már megengedhetik maguknak ezt a luxust, mert sok embert magával ragad, de a kijárat...izé, szóval érdekes fejlemények várhatóak, nem véletlenül árulnak el 90%-ot.
Maradj itt, s csacsogj, néha kijavítalak, de csak amikor felfedezem azt a 10%-ot. A többi embörrel meg ne törődj, itt sem lennék, ha bárki véleménye valaha is meghatott volna arról, hogy ki és mi vagyok. Szóval csak előre nézz, se le, se másra. Néha jönnek majd tőlem ostobaságnak tűnő dolgok, hogy ezt aztért gondold át.
S, hogy miért vagyok kurvára biztos a dolgomban?
Láttál már olyat, hogy élő ember körbenéz, s körülötte mindenki halott? nEM TESTILEG.
Bocs caps lock. Egyszer Isten felébresztett, s megmutatta ezt az egész szart, aztán magamra hagyott, hogy nesze, itt van, kezdj vele, amit akarsz.
Tuti jó fej

egy doilog bánt, ez nem mérkőzés, nem tudom neki visszaadni a labdát. Egyenlőtlen, seggfej maradok egészen addig, amíg a saját bőrükön nem tapasztaqlják.