HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4607
  • 4608
  • 4609
  • 4610
  • 4611
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92161 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 16. 06:55

Nincs is kártyád, a múltkor mondtad, csak a nejednek.

Csak légy vagy, már azt is meguntam, hogy elhessegesselek :nevet:

szívókorong :cool:

#92162 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 16. 06:56

Azt mondtad sosem melóztál, csak villanyórásként keveset.

#92163 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 16. 09:00

Mindenben nagyobb vagy, mindenkinél, főleg itt a topikban :nevet:

próbáld ki magad a való életben is virtuálmisi.

Nem tűnt fel, hogy soha nem tanultam angolt, mert nem volt rá szükségem :-s csak azóta használom, amióta itt vagyok, számomra még az is fura, hogy 5-6 szót egymás után tudok rakni, s van ember, aki érti :omg: erre jössz, hogy az én faszom nagyobb....

wehehe, gratula a topikbéli megmérettetéshez, inteligáncs faszi, akinek csak a kibaszott lényeg nem esik le soha.

Nem próbálgatom magam a való életben, hanem ebből élek. Semmit nem tanultál életedben, akkor miért pont az angolt kell kiemelni? Annak is fura aki hallgat, de ha egyőbként ő ismeri a nyelvet, meg a kontextust, akkor nyilván kibogarássza, amúgy meg rádhagyja a hülyeségedet. "megmérettetésről" meg szó sem volt, nem ugyanaz a kategória, te kóstolgatsz itt a semminél is kevesebb tudásoddal, nem én kezdtem neked szövegelni, csak segítek ost is,
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92164 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 16. 09:00

Mindenben nagyobb vagy, mindenkinél, főleg itt a topikban :nevet:

próbáld ki magad a való életben is virtuálmisi.

Nem tűnt fel, hogy soha nem tanultam angolt, mert nem volt rá szükségem :-s csak azóta használom, amióta itt vagyok, számomra még az is fura, hogy 5-6 szót egymás után tudok rakni, s van ember, aki érti :omg: erre jössz, hogy az én faszom nagyobb....

wehehe, gratula a topikbéli megmérettetéshez, inteligáncs faszi, akinek csak a kibaszott lényeg nem esik le soha.

Szerintem kipróbálta magát.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92165 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 16. 09:02

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#92166 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 16. 09:02

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#92167 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Csak höööhhhnyeee

#92168 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Csak höööhhhnyeee

#92169 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:07

Csak höööhhhnyeee

#92170 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Csak höööhhhnyeee

#92171 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 08:46

A könyvek pedig nem arról beszélnek. hogy balesetet szenvedtél, most jol megkaptad, nem. Hanem arról, hogy sok olyan tényező okozhat látszólag balszerencsét, amelynek okai mi vagyunk és KÖZVETETT módon okozzuk magát a balesetet.

én meg balesetekkel foglalkozom, és valahogy nem látom ezt. milyen összetett, sokrétű, sok helyről származó oka van annak, hogy valaki belerúg a munkahelyen a járdaszegélybe, hazafele menet, kis nyári papucskában, mesztélláb, és leválik a nagylábujjának a körme?
de alapvetően nem sok különbség van abban, ahogy egy ember hisz egy olyan matematikai képletben, amiből egy kukkot sem ért, de ugye miatta tágul a világegyetem, vagy hogy n dimenziós lények maszturbálnak egy másik síkon és ebből lesz a gólya.
a legtöbb ember még a falban futó kábelekben lévő elektromosságot sem érti.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 16. 08:08 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#92172 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Csak höööhhhnyeee

#92173 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:42

OK, logikai bukfenc jöjjön, nehogy valaki átugorja, mert be fogom idézni.
Ha betanított munka, aki minket betanított (ilyen nem volt). Miért ne taníthatná be azt, akit alulfizetve alkalmaznának :-s

Sajnos itt olyan tanult és okos emberek nyüzsögnek, hogy néha túlteng az okoisság, szinte a saját okosságuktól, és tanultságuktól részegülnek meg, ilyen apróságokon meg simán skip :-D

Nem baj, a lényeg, hogy guga hazudik, meg hülye is, legalább van viszonyítási alap, hogy az ő élete miért tökéletes, nekem meg a kurva anyámat, mert általában elbaszok mindent, s nincs olyan dolog, nem létezik, amit jól csinálnék :nevet:

S, hogy miért?
Mert az enyém nyilvános a saját faszságait, meg eldugja, mert egy kibaszott sötét állat, aki még nálam is aljasabb, de azért kertesi a lépcsőfokot, hogy kin kéne átlépni azon, hogy ebben a posvány topikban délcelegjen :up:

Dakujem.

sok munkád van azért abban, hogy a napi rutinjuk részét képezi az, hogy idejönnek és leköpnek.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#92174 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 09:11

sok munkád van azért abban, hogy a napi rutinjuk részét képezi az, hogy idejönnek és leköpnek.

de még igazából le sincs köpve, nem értem miért érzi szégyennek hogy betanított munka, ha egyszer szereti csinálni, és még elégedett is a pénzzel amit kap érte.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92175 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 09:07

én meg balesetekkel foglalkozom, és valahogy nem látom ezt. milyen összetett, sokrétű, sok helyről származó oka van annak, hogy valaki belerúg a munkahelyen a járdaszegélybe, hazafele menet, kis nyári papucskában, mesztélláb, és leválik a nagylábujjának a körme?
de alapvetően nem sok különbség van abban, ahogy egy ember hisz egy olyan matematikai képletben, amiből egy kukkot sem ért, de ugye miatta tágul a világegyetem, vagy hogy n dimenziós lények maszturbálnak egy másik síkon és ebből lesz a gólya.
a legtöbb ember még a falban futó kábelekben lévő elektromosságot sem érti.

Magunk választjuk meg betegségeinket, csakúgy, mint születésünk és halálunk körülményeit is. Minden betegségre vonatkozik ez, légyen az balesetben eltört láb vagy fekély. Ez nem azt jelenti, hogy tudatosan választunk!!!; nem arról van szó, hogy valaki leül, és így spekulál: „No, azt hiszem, ma délután háromkor a patika előtt el fogom törni a lábamat.” Nem; bensőnk egy része zaklatott, el van folytva, ezért TUDATTALANUL választ egy betegséget vagy balesetet, hogy a belső helyzetnek kifejezést adjon.

A kiemelt részek fontosak!

De alapvetően nincs jól meghatározható pillanata a halálnak, még váratlan baleset bekövetkezésekor sem.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 16. 08:26 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92176 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 09:18

de még igazából le sincs köpve, nem értem miért érzi szégyennek hogy betanított munka, ha egyszer szereti csinálni, és még elégedett is a pénzzel amit kap érte.

felhívnám arra az aprócska, de nem elhanyagolható tényre a figyelmedet, hogy kurvára nem tudnád csinálni. sem magát a fizikai munka részét, sem pedig magát a szórópisztoly kezelést. utóbbit nem 1 óra után, hanem 1 nap után sem.
betanított munka ide vagy oda.

Idézet

#92177 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 09:22

felhívnám arra az aprócska, de nem elhanyagolható tényre a figyelmedet, hogy kurvára nem tudnád csinálni. sem magát a fizikai munka részét, sem pedig magát a szórópisztoly kezelést. utóbbit nem 1 óra után, hanem 1 nap után sem.

nyilván nem :) ha te mondod :)

Idézet

#92178 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:24

Nincs hát , fel sem fogja az egészet. Hazugságspirálba keveredett rég.

Ő egy messiásnak, istennek hiszi magát aki mindent tud a világról, meg annak a végéről, amit persze csak ő fog túlélni, mi nem. Mi droidok vagyunk mert dolgozunk, ő nem , ő az élet császára.
Mindenhez jobban ért, autókhoz, angolhoz, bármihez. Mint a Tigris a Micimackóban.

Ja és gerinctelen. A hazugságai miatt is, amit naponta idézhetünk be, direkt ignorál, meg a "beteg akart lenni" szövege miatt is, ami miatt agyon kéne verni, mert egy féreg.

#92179 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 09:22

te is ilyen mindentudó vagy, mindenkit ismersz személyesen?

#92180 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 09:22

Magunk választjuk meg betegségeinket, csakúgy, mint születésünk és halálunk körülményeit is. Minden betegségre vonatkozik ez, légyen az balesetben eltört láb vagy fekély. Ez nem azt jelenti, hogy tudatosan választunk!!!; nem arról van szó, hogy valaki leül, és így spekulál: „No, azt hiszem, ma délután háromkor a patika előtt el fogom törni a lábamat.” Nem; bensőnk egy része zaklatott, el van folytva, ezért TUDATTALANUL választ egy betegséget vagy balesetet, hogy a belső helyzetnek kifejezést adjon.

A kiemelt részek fontosak!

De alapvetően nincs jól meghatározható pillanata a halálnak, még váratlan baleset bekövetkezése¬kor sem.

A BÜDÖS KURVA ANYÁDAT VÁLASZTOD, NEM A BETEGSÉGEDET

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4607
  • 4608
  • 4609
  • 4610
  • 4611
  • Utolsó »