The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 10. 16. 15:27
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 16. 16:11
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 16. 16:23
annál is inkább, mert ugye neki sugallatban jött, hogy az újszülött gyerekének valami fejlődési rendellenességes sérve van, és ezt diagnosztizálták is utána.
szóval, ha már, akkor inkább ő, mint az a buggyantnak tűnő asszony arról youtube videóról.
Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 16. 16:11 -kor
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 16. 18:43

Párszor álltam be, mint a gerely, meg jártam úgy, mint Hrabal, hogy a legjobb gondolatok másnaposan jönnek. Némi foganatja is volt a gondolataimnak, mert a végén (néha) tett is lett belőle, általában fejfájás kíséretében.
De ezek a gondolatmenetek néha aggasztanak.
Elküldve: 2015. 10. 16. 21:19
Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 10. 16. 19:43
milyen gondolatmenetek?
paranormal.hu
Elküldve: 2015. 10. 16. 23:18
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 13:42
Nem, mint ha nem érteném mit hadoválsz, sőt ez lebecsmérlő volt, hagyd ki a többes számot, ha te érted, én értem, az pont olyan téma, hogy nem hívjuk segítségül a mások embereket, tudom, szándékosan írtam helytelenül. Ne tedd, beszélj a magad nevében, ne legyél tokabá, aki rendszeresen leigázza a saját maga tudatát a többség véleményével, s a mögé bújuk, mint ha ezzel sikerülne többnek látszódnia.
Szükségtelen.
Tudom, értem, miről beszélsz, ne zavarjon, ha perpill mások nem értik.
Másrészt meg rossz fonalat fogtál meg, sry, ez van. Kellő időben foglak korrigálni.
Egyelőre elfogyott az energy, hogy a topikot akár olvassam is, nélkülük is tudom, amit közölnének velem.
A szabadidőmet főzéssel, futással, és sorozat nézéssel ütöm el.
Igyekszem innen távol tartani magam, amíg tartod a frontot, s veled vannak elfoglalva, üdítő érzés, hogy végre van, aki átveszi a helyem egy ideig.
Gyulus nem akar beszállni, az sem beszél full ostoba dolgokat, fácsén n éha látom, de szerintem már Ő is feladta.
Én nem, de egyelőre más dolgom van.
Elküldve: 2015. 10. 16. 23:24

Eleve tisztelik, ha szlovákul próbálok beszélni folyékonyan, nem nehéz, csak figyelni kell, hogy mit mondanak. Ha egy összetett mondatot elmondok nekik szlovákuzl, szakadnak a röhögéstől, tudják, hogy nem tudok szlovákul, s csak próbálkozom, de jó nagy röhögéssel honorálják

singi-lingi bomm
Elküldve: 2015. 10. 16. 23:31
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 16:27
Kár, hogy szintén kömcsi, uroborosz, már, ha érted. A téves infó olyan szintén körbevesz, hogy a saját farkába harap. Na ezt hívják kötelező oktatásnak, aztán tovább tanulásnak, mert a mesterségesen generált rendszer megkívánja, hogy visszamondd, amit beléd diktáltak, s kényelmes szituáció. Lehet jelesre vizsgázni hamis infókből, s verni a mellényt, hogy adott rendszeren belül te mellényes vagy. Aki árral szemben úszik, az meg megérdemli.
Csak abba gondolj bele, hogy lehetséges? csak egy pillanatra prosim!
Elküldve: 2015. 10. 16. 23:43

Elküldve: 2015. 10. 16. 23:49
Náluk a picsa az pina, angolul kellett elmagyaráznom, ha meglát egy nőt az utcán hátulról, akkor mit néz meg rajta

Aztán azt is el kellett neki magyaráznom, hogy a nőnek először a szemét, utána az arcát, majd a seggét, végül, ha sikerül addig eljutni, akkor lehet látni a pináját is, nem az az első. Rohadt nehéz volt neki elmagyarázni angolul, de felfogta, hogy eredetileg magyar kifejezés, és még mennyi ilyen van. Szlanina, szalonna, hallotta, vitte tovább de rosszul.
Aztán azt is elmagyaráztam neki, hogy ez kölcsönös, hisz rengeteg szlovák kifejezést használunk rosszul, de átvettük. Faszi kicsit nacionalista, így nehéz a dolgom

Elküldve: 2015. 10. 16. 23:50
Idézet: guga - Dátum: 2015. 10. 17. 00:31
Az nem zavar, hogy amikor fasságot terjesztetek, akkor mi gondolkozunk is? Vagy tudjuk a tengerek különbözőségét, vagy tudjuk merre kell keresni. Még erre sem vagytok képesek, sorban benéztek mindenfélét. Aztán még kiemeled az ostobaságod, aki viszont tudja mi az a telített oldat, vagy koncentráció fogalma és nem tudod megvezetni, az most hülye?
Elküldve: 2015. 10. 16. 23:55
Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 17. 00:50
Légyszi kerüld te is a többesszám használatát, épp román népzenét magolok be, s most jöttem rá, hogy valójában zsidó zene

+ amit kértem, csak egy pillanatra gondolj bele, hogy egy közösség tudása, csak azért, mert a többség erőlteti, vagy elő van írva, akár mérve, hol a határ, légyszi? Ha már ilyen későn ébren vagy

Nem nagy tehertétel, hogy félretegyünk bármit, s úgy gondolkodjunk, amit nem tanultunk meg soha. Minden esetben törekszem rá, mert nem mértékadóak azok a szabályok, akik hozták, nem tartják be, a de a mátrix lakói védik. Sry de ez igaz.
Elküldve: 2015. 10. 17. 00:04
Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 17. 00:50
Minden nélkül, tegyél félre mindent, főleg a többes számot.
Mitől fasság, tök mindegy miről van szó, ki döntötte el, hogy azzá minősült? A többség?
Volt már rá példa, hogy a többség kibva tévedett, persze, hogy igen. Ez előfordulhat a jövőben csak azért, mert okosnak, tanultnak hiszik magukat

Ki az a mi? S miről gondolkodik az a többes szám? Nehogy megváltozzon valami, ami a többes számba belé lett verve, mint hasznosnak tilulált tudás?
Dakujem!
Mit teszel, ha meg fog minden változni, körberajzolod

Az egész, amit eddig ismertél, összetekerik, s mást tekernek ki, mint prezentáció.
Nem fog tetszeni, mert nem illeszkedik a megtanult do9lgokhoz.
Eleve minek diktált dolgokat tanulni, amit úgy hívnak, hogy demokrácia

Minek ragaszkodni bármihez, amiben a nevében benne van, hogy kötelező?
Kötéllel embert szoktak akasztani, s ez is történik, egy egész generációt likvidálnak, s még örülnek is neki, meg fizetnek érte.
Elküldve: 2015. 10. 17. 00:08
Elküldve: 2015. 10. 17. 00:45
A román nyelv annyira nem érthjető, mint a szlovák, amit meg is szerettem, s napi szinten erőltetem, lehet maradok, ha képesek kifizetni.
De a román az valójában latin, azt megy a a magyarból származik, így csak elkég a hangulatát átvenni.
Már értem.
Ha valki tud magyarul, az összes nyelvet beszéli, csak le kell bontani, hogy mit értettek félre, mit hagytak ki.
Elküldve: 2015. 10. 17. 00:51
Mosni kell hétfőn. Szlovák ember, ha magyar közelébe járt, átvette, hogy az a nap a pongyoláké

Utorok?
Na?
Elküldve: 2015. 10. 17. 00:57

Elküldve: 2015. 10. 17. 04:56
Idézet: guga - Dátum: 2015. 10. 17. 00:18
Szükségtelen.
Tudom, értem, miről beszélsz, ne zavarjon, ha perpill mások nem értik.
Másrészt meg rossz fonalat fogtál meg, sry, ez van. Kellő időben foglak korrigálni.
Egyelőre elfogyott az energy, hogy a topikot akár olvassam is, nélkülük is tudom, amit közölnének velem.
A szabadidőmet főzéssel, futással, és sorozat nézéssel ütöm el.
Igyekszem innen távol tartani magam, amíg tartod a frontot, s veled vannak elfoglalva, üdítő érzés, hogy végre van, aki átveszi a helyem egy ideig.
Gyulus nem akar beszállni, az sem beszél full ostoba dolgokat, fácsén n éha látom, de szerintem már Ő is feladta.
Én nem, de egyelőre más dolgom van.
Messiások egymás közt, de szépen beszélnek, legördült egy könnycsepp

Gyulusnál se zavarjon hogy minden mondatát észérvekkel cáfoltuk, és a zacskósbótot is volt aki kipróbálta... Nem jött be
Az is fosbukról lopkodott össze mint te.
De ti, a harom megváltó messiás mindent tudtok. A világvége is megvolt 2012-ben.