HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4617
  • 4618
  • 4619
  • 4620
  • 4621
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92361 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 18. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 18. 16:19

Dehogynem. Az összeesküvés elméletek hívői szerint pontosan azért terjesztik a gyűlöletet, hogy a halál pillanatában alsóbbrendű valóságokban maradjunk, ahonnan újra reinkarnálódni kényszerülünk és őket szolgálhatjuk ismét.

Jól tudom, Guga?

guga másféle módon hülye, mint te
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92362 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 16:04

Dehogynem. Az összeesküvés elméletek hívői szerint pontosan azért terjesztik a gyűlöletet, hogy a halál pillanatában alsóbbrendű valóságokban maradjunk, ahonnan újra reinkarnálódni kényszerülünk és őket szolgálhatjuk ismét.

Jól tudom, Guga?

Igen, csakk nyugodj meg
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92363 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 18. 17:04

Igen, csakk nyugodj meg

Akkora hasznuk van mind Dex-ből, mind gugából, hogy muszáj őket a létezés ezen szintjén tartani :nevet:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92364 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 18. 19:58

Lassan jön a videóklippje. Alig várom:

Amikor a videodiszkó hőskorában a kis köcsög elboroskólázza az óvszer árát, aztán vadromantikus lassúzásba kezd az 'Adzseszkóra' a szíve hölgyével, utána kicibálja a tűzoltó szertár mögé és a Göncöl szekér rúdja alatt áldoznak az erotika oltárán (dugnak). Védekezés hiányában a gennyes hereherpeszt hipermangán oldattal kezeli házilag, ami csíp.
Másnap reggel bejelenti anyukájának, hogy gengszter lesz, de a mama zoralabb, mint az eljövendő Don, és gyűrűs kezével pályaorientációra kényszeríti (megpofozza) fiúgyermekét. Erre ő konstatálja, hogy szarul indul ez a gengszter karrier és különben is le van szarva Marlon Brando.
Azért kedd reggel tol még egy sziput, beállva összetűzésbe kerül a szervekkel, ők beviszik, erre ő szomorú lesz, mert inzultálják ánusztájékon... Aztán inkább alakít egy punkbandát és hanyagolja a lakktangát."
Make love not Wor.

#92365 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 18. 17:06

Akkora hasznuk van mind Dex-ből, mind gugából, hogy muszáj őket a létezés ezen szintjén tartani :nevet:

Igazad van, belőled sokkal nagyobb hasznuk van.

Ezt most nem érted, de majd megérted :)
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92366 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 18. 21:24

A tudjukkik-nek nyilván. Csak éppen leszarom.

Idézet

#92367 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 18. 21:24

Ha már megdöglöttem, nem mindegy?
Make love not Wor.

#92368 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 18. 22:51

Ha már megdöglöttem, nem mindegy?

Nem, nem.

Nagyon nem.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92369 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 22:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 18. 23:04

Nem, nem.

Nagyon nem.

Reménykedj csak :) Nincs reinkarnáció. Mész a lecsóba :)

Idézet

#92370 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 18. 23:08

Reménykedj csak :) Nincs reinkarnáció. Mész a lecsóba :)

Az Énnek nincsenek korlátai, csak ha magad állítod fel őket.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 18. 22:13 -kor

paranormal.hu

#92371 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 18. 23:13

Ha ez az ego korlátozó funkciója, akkor valószínűleg helyesen működik, hogy nem hagyja, hogy bármilyen légbőlkapott faszságot elhigyjek. :)

Idézet

#92372 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 22:16

Pedig elég korlátoltnak tűnsz :)

Idézet

#92373 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 18. 22:18

Mondhatod, hogy mikor találkozunk és próbáljuk ki az elméleteid gyakorlati koncepcióit.
Make love not Wor.

#92374 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 05:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 18. 22:26

A tudjukkik-nek nyilván. Csak éppen leszarom.

Ezek mindig a MAJD -ra hivatkoznak, ami valahogy sosem jön el :)

#92375 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 06:11

Lehúztam egy 16-ost, ez most keményebb volt, mint a 4*16 egymás után. A saját műszakommal kezdtem, hát izé, szinte végig szakadtunk a röhögéstől.
Végre már a műszakvezető faszi is feloldódott a kelleténél jobban és folytak a könnyei. Bevittem egy kiló répát, végig kínáltam a román csajokat :nevet: egész du. ment a műsor.

Na aztán jött az éjszaka, kibaszott depressziós, fárasztó és komor banda, nagyon szarul ment az idő velük. Mindegy, már vége, maradt egy üveg borom a vinotékából, benyalom, főzök valamit, levágom a hajam, borotválkozom, megfürdök, alszom. Aztán, ha időben ébredek, akkor még az is lehet, hogy lámpát kapcsolok a topikban :nevet:

Szomszéd szobában alszik a házaspár még most is, vagyok olyan fáradt, hogy mindjárt rázendítek arra a szlovák dalra, amit megtanultam, biztos örülni fognak nekem :nevet: vagy húzóra betolom az üveg bort és kiállok a teraszra énekelni :-D

Nagy lókukit, nem csinálok semmi hülyeséget, mert kurva sok pénzt fizetnek, ingyen van a hotel, kinyalják a seggemet, az hiányzik, hogy bárkinek keresztbe tegyek :-D

Dobru noc, de most csak nekem. Tolok valami kaját, mert utoljára tegnap délben ettem. Éjszakai műszakban nem szoktam enni, mert éjszaka eleve nem eszek :omg: akkor sem, ha dolgozom, elveim vannak, éjszaka aludni kell, nem enni. Jó oké, most dolgoznom is kell, de úgy kezelem akkor is, mint az éjszakát, éjszaka nincs evés, meg eleve vigyázni kell az alakomra :Đ

#92376 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 06:21

Jól tudom, Guga?

Sem vallási vezető, sem iránytű nem vagyok, de ha megindoklod, hogy szerinted miért valós dolog a reinkarnáció, vagy mik utalnak a létezésére, legjobb a saját tapasztalatod, akkor egy kézmozdulattal lesöpröm neked az asztalról. S, hogy miért?

Minden ember, beleértve önmagamat is, hevítve, vegyítve van olyan hamis információkkal, ami pontosan azt a legfontosabb értéket célozza meg, az ember lelkét. Emiatt annyi, de annyi varázslatos, és színes elfoglaltságot biztosítanak az emberek számára, hogy az igazság tű lesz a szénakazlaban, s ahhoz, hogy megtaláld, le kell égetni a szénakazlat.

Hmmm?

Megfogom neked délután keresni azt a néhány pontot, amiben egy rabbi elmeséli, hogy mi a legsikeresebb módszer arra, hogy pl. a magyarokat tudatosan, az életük végéig az orruknál fogva vezessék :-D szórakoztató, mert szinte minden igaz benne, egyetlen mondat hamis, és arra épít :-D
Az a logika benne, hogy az összes mondatot elutasítják, mondván összeesküvés elmélet, de mindegyik igaz. Csak egy mondatot fogadnak el, azt, ami hamis. Kipróbáltam, belinkeltem, és felhördültek az egész ellen, de kiemelték a hamis mondatot, hogy ez igaz :omg:

#92377 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 07:07

Mikor évekkel ezelőtt sírtál, hogy nem lesz soha munkahelyed meg főnököd, mert szarul bánnak veled, meg gombokat keresel, mi hiába mondtuk neked, hogy rendes munkahely is van.

Idézet

#92378 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 08:07

Mikor évekkel ezelőtt sírtál, hogy nem lesz soha munkahelyed meg főnököd, mert szarul bánnak veled, meg gombokat keresel, mi hiába mondtuk neked, hogy rendes munkahely is van.

Rosszul emlékszel, de nem gond.
Nem szoktam sírni, nem passzol a mentalitásomhoz. Innen jött a tokabá droidozása is, hogy mindig is megbecsültem azt, hogy nem kell munkahelyen melóznom, igaz, hogy nem is ennyi pénzt kerestem, de lazán elvoltunk a családdal, néha meg nem.

Utoljára 1998 környékén voltam munkahelyen, aztán jöttek a próbálkozások. Bánki tábor, az mondjuk jó volt, de elég is. Nőtincs, az is jó volt, nem miattam jöttünk el. Fakitermelés, nem miattam hagytuk abba, meg az őrszolgálat, az egy adott időszakra szólt. 500 Forintos órabér bejelentés nélkül otthon teljesen elfogadott, s Nógrád megyében nem is nagyon van más lehetőség. Ettől még jó hely, csak a fiatalok mind külföldön vannak.

Ellettem volna én a bungiban halálomig, meg a tyúkjaimmal. Más kártyalapok jöttek, alkalmazkodom, de igyekszem vissza :-D
Nem életcélom nekem a végletekig külföldön élni a családomtól távol. Van az a pénz, amiért egy ideig felvállalom, de sírni engem még senki sem hallott, főleg nem panaszkodni. Persze bele lehet magyarázni :omg:

#92379 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 07:49

Nem emlékszem rosszul. Vagy te emlékszel rosszul vagy csak szimplán letagadod.

Idézet

#92380 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 08:07

guga most csodálkozik rá hogy milyen egy munkahely, na :D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4617
  • 4618
  • 4619
  • 4620
  • 4621
  • Utolsó »