HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4641
  • 4642
  • 4643
  • 4644
  • 4645
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92841 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 28. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 28. 12:14

Egyelőre fakitermelés otthon,

Fél éve kérdeztem azt miért nem tolod, akkor hülyeség volt és nincs benne pénz, meg autó, meg nyomor van, meg amúgy is.
Make love not Wor.

#92842 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 28. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 28. 13:18

Fél éve kérdeztem azt miért nem tolod, akkor hülyeség volt és nincs benne pénz, meg autó, meg nyomor van, meg amúgy is.

Az auto része hamarosan letudva, nem kell várni senkire, magam tolom :cool: innentől lesz életképes, amíg ki nem törik az egyik kerék, ahogy az UAZ-os kollégánál megesett lejtmenet. Nem szeretnék bőrözni otthon, csak mert otthon vagyok. Otthon lenni eleve pihentető, de mit kezdjek magammal? Tőzsdézzek :-s

#92843 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 28. 13:18

A nyomor az maradt. Akkor is az volt, hogy fa az kell, mert nem tudnak mivel fűteni, kivittem, fizetni nem tudtak, csak apránként, de ahogy nyomor van, úgy létezik a becsület is. Apránként fizették ki, én meg örültem, hogy segíthettem nekik. A játszma ugyanez lesz. Az eleje bukó, a vége meg olyan, hogy mikor utoljára hazamentem, volt egy üveg méz a teraszon, csak úgy alapon. Senki sem tudta ki hozta, csak én, mert nagyjából mindenki tudja hol a kapukulcs.

#92844 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 14:15

És arra jó a jogsid?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92845 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 14:51

fizut végülis kaptál?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92846 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 28. 10:29

Majd megnezi a kisebbik fiam, o keszul dobosnak, en csak szorakozom :-D

...és reméljük nem tanul belőle! :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#92847 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 16:38

Olyan mintha műkődne Jahno bá, köcce mégegyszer 😃

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92848 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 16:52

Nya, kikapcsoltam az ajánlást is a gépelésből :)

Idézet

#92849 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 18:21

Hosszabb ujjak se ártanának :)

Idézet

#92850 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 28. 20:30

Szlovéniában értik az angolt is, ahogy én tudom. Az enyémet megértették az alatt a pár nap alatt, amit ott töltöttem. A németet is valamelyest, mert ott az osztrákok közel vannak. Viszont azt mondta az idegenvezető, hogy nem sok filmet szinkronizélnek, ezért jobbára az angolt értik, mert halivudu. De egyik nyelvet se baj, ha tanulod. A mondás is azt tartja, hogy ahány nyelvet tudsz, annyi embert érsz. Alapfok általában elég rövid idő alatt megtanulható, persze kitartás kell, meg lehetőség, hogy gyakorold, vagy használd, mert erősen hajlamos kikopni.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#92851 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 29. 00:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 28. 16:38

Olyan mintha műkődne Jahno bá, köcce mégegyszer 😃

Jóvanja, de a telefonodért mikor jössz?
Make love not Wor.

#92852 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 10. 28. 21:30

Szlovéniában értik az angolt is, ahogy én tudom. Az enyémet megértették az alatt a pár nap alatt, amit ott töltöttem. A németet is valamelyest, mert ott az osztrákok közel vannak. Viszont azt mondta az idegenvezető, hogy nem sok filmet szinkronizélnek, ezért jobbára az angolt értik, mert halivudu. De egyik nyelvet se baj, ha tanulod. A mondás is azt tartja, hogy ahány nyelvet tudsz, annyi embert érsz. Alapfok általában elég rövid idő alatt megtanulható, persze kitartás kell, meg lehetőség, hogy gyakorold, vagy használd, mert erősen hajlamos kikopni.

Angolozik mindenki, a németet kevésbé szeretik, de a legjobb ha erőlteted nekik a gyenge szlovákot, olyankor úgy bánnak az emberrel, mint egy csecsemővel :D

Van itt egy csinosnak mondható recepciós hölgy, akit a lengyelek profi angollal körbedongtak, mint a legyek, természetesen imponált neki, de mosolyogni nem láttam. Én a kedvéért a problémámat megtanultam szlovákul, nem azon röhögött, hogy milyen szarul beszélek szlovákul, hanem azon, hogy eleve szlovákul beszélek, aztán elújságolta a kollégáinak, átadták egymásnak. Egyszer csak megyek melóba reggel, s a takarítónő utánam szólt, hogy Zoli hova mész? Dolgozni? :omg: amiért szlovákul tanulok, ennyit megtanult magyarul :-D tegnap mondtam neki, hogy pjátok ráno igyem domov, nye prigyem szpety. Elpityeredett. Van egy 12 éves unokája Veronika. Bevásároltam neki is, meg az unokának is, holnap odaadom neki.

Nejem felvetette, hogy töltsük itt a karácsonyt :up:

#92853 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 28. 15:15

És arra jó a jogsid?

Tudod, mindenre is :-D
UAZ még bés, de vezettem már erdőn, földúton nagyobb talicskát is.
Rendszám nélkül, földúton, erdőn bármit vezethetsz, ott "szerintem" nem érvényesek a közútra megalkotott szabályok. Sőt a tyúktubon is van fent videóm, amint Kamazt vezetek, meg nehézgépet kezelek, mármint markolót. 4 évig targoncáztam a HC-nél valamikor 1995 után :nevet: kérdezték, hogy el tudom vezetni, mert kell raktáros. El tudtam vezetni, baleset és áru elejtés nem történt, semmi gond nem volt. 4 év után elküldtek targoncás vizsgára, de a főnök jobbkeze lenyúlta a raktáramból az árukészletet, s kirúgtak :cool: az élet szép :-D

#92854 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 07:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 29. 07:47

Rendszám nélkül, földúton, erdőn bármit vezethetsz, ott "szerintem" nem érvényesek a közútra megalkotott szabályok. Sőt a tyúktubon is van fent videóm, amint Kamazt vezetek, meg nehézgépet kezelek, mármint markolót. 4 évig targoncáztam a HC-nél valamikor 1995 után :nevet: kérdezték, hogy el tudom vezetni, mert kell raktáros. El tudtam vezetni, baleset és áru elejtés nem történt, semmi gond nem volt. 4 év után elküldtek targoncás vizsgára, de a főnök jobbkeze lenyúlta a raktáramból az árukészletet, s kirúgtak :cool: az élet szép :-D

Idézet

4. § (1) Járművet az vezethet, aki

a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől eltiltva nincs;

b) a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban van, továbbá

c) a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol.

(2) A jármű vezetését az üzemben tartó nem engedheti meg, illetőleg a vezető nem engedheti át olyan személynek, aki az (1) bekezdésben meghatározott feltételeknek nem felel meg.

(3) Az (1) bekezdésben említett engedélyt a vezetőnek vezetés közben magánál kell tartania....

Idézet

5. § (1) A közlekedésben olyan járművel szabad részt venni,

a) amelynek jogszabályban meghatározott érvényes hatósági engedélye van;

b) amelyre külön jogszabályban meghatározott számú, típusú és elhelyezésű hatósági jelzés(ek) [rendszámtábla(ák)] van(nak) felszerelve;...

Szerinted. :-)

#92855 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 10. 29. 08:54

Szerinted. :-)

Nos, az általad bemásolt jogszabályok a közútra érvényesek, ahol mindenki közlekedik, de én tipikusan nem egy jogkövető állampolgár vagyok :nevet: ahogy szavazni sem járok :cool:

Az erdőn nincs rendőr, mert ott dolgozni kell :nevet: a rendőrjárgány meg nem bírja a félméteres sarat a földúton, úgyhogy amíg az állás egy null a javamra, addig tőlem be is kaphatják :Đ

Kép

#92856 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 29. 00:19

Jóvanja, de a telefonodért mikor jössz?

Mikor lehet? :Đ

Milyen a birra moretti?

Idézet

#92857 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 29. 07:43

Angolozik mindenki, a németet kevésbé szeretik, de a legjobb ha erőlteted nekik a gyenge szlovákot, olyankor úgy bánnak az emberrel, mint egy csecsemővel :D

Van itt egy csinosnak mondható recepciós hölgy, akit a lengyelek profi angollal körbedongtak, mint a legyek, természetesen imponált neki, de mosolyogni nem láttam. Én a kedvéért a problémámat megtanultam szlovákul, nem azon röhögött, hogy milyen szarul beszélek szlovákul, hanem azon, hogy eleve szlovákul beszélek, aztán elújságolta a kollégáinak, átadták egymásnak. Egyszer csak megyek melóba reggel, s a takarítónő utánam szólt, hogy Zoli hova mész? Dolgozni? :omg: amiért szlovákul tanulok, ennyit megtanult magyarul :-D tegnap mondtam neki, hogy pjátok ráno igyem domov, nye prigyem szpety. Elpityeredett. Van egy 12 éves unokája Veronika. Bevásároltam neki is, meg az unokának is, holnap odaadom neki.

Nejem felvetette, hogy töltsük itt a karácsonyt :up:

szlovákot szlovéniában? igen, biztosan nagyon jó

#92858 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 29. 07:47

szerinted

de te bedrogozva is vezetsz
a fiad meg bepiálva

ilyen család

#92859 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 29. 10:06

szlovákot szlovéniában? igen, biztosan nagyon jó

Próbáltad már bzui gyerek :-s hja, bocs, tokabá :omg: itteni magyar szlovákok mesélik, hogy tudnak kommunikálni Szlovéniában, sztláv nyelvcsalád, rengeteg szó azonos. Ahogy a lengyelekkel, csehekkel, oroszokkal, szerbekkel.

Betű eltérések vannak, de ha valaki nagyon akarja, akkor megérti, ha meg nagyon nem, akkor az élő fába is beleköt, ahogy az epéd diktálja :nevet:

#92860 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 29. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 29. 10:07

szerinted

de te bedrogozva is vezetsz
a fiad meg bepiálva

ilyen család

Hogy milyen egy család arról fogalmad sincs, majd, ha letoltál 20 évet, lécci utána írd le a lesújtó véleményedet :cool:
De tudod mit, nem is, valami hibát az életedből őszintén tárj fel, tudom kihívás, meg nem illik a makuláltlan önéletrajzodba, ami nekem nincs, de hajrá, hátha, persze tudom, hogy fényes vagy meg példakép.

Kinek :-s :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4641
  • 4642
  • 4643
  • 4644
  • 4645
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.