HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4649
  • 4650
  • 4651
  • 4652
  • 4653
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93001 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 03. 18:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 03. 19:04

Ezt úgy hatodszor rakod be.

Van szabályzat, amibe ütközik :-s :-D szerintem másodjára, inkább az lehet, hogy tetszett, s többször végignézted, no ez csak poén :cool:

#93002 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 18:08

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 18:05

Elhiszem, ez nem a menő negyed, itt mindent megoldanak a foghúzástól a falazásig :-D kicsit többet kéne élned ilyen vidéken, nem lennél finnyás, és az immunod is többet bírna, az ingerküszöböd is magasabb lenne. Itt nem sok választás van, a srác, meg ami a falu, szinte minden bezárt. Azóta a kocsma, a bolt és az autószerelés, de még a tehenészet is feketén üzemel, mindenki örömére :omg:

es ezekrol nem tud (vagy nem akar tudni) a helyi pogarjeno?
Ha jol remlik az iparuzesi ado meg egyeb bevetel az helyi - igy ha szemet hunynak akkor a sajat zsebukbol huzzak ki a penzt.

#93003 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 18:12

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 18:05

Elhiszem, ez nem a menő negyed, itt mindent megoldanak a foghúzástól a falazásig :-D kicsit többet kéne élned ilyen vidéken, nem lennél finnyás, és az immunod is többet bírna, az ingerküszöböd is magasabb lenne. Itt nem sok választás van, a srác, meg ami a falu, szinte minden bezárt. Azóta a kocsma, a bolt és az autószerelés, de még a tehenészet is feketén üzemel, mindenki örömére :omg:

Faszom nem kíváncsi erre. Ez egyébként szimplán igénytelenség. Minden lebaszva valahová, befejezetlenül, falak vakolatlanul.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93004 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 18:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 03. 17:51

Hideg ráz az ilyen udvaroktól/sufniktól/műhelyektől.

Nem láttad apósom (?) műhelyét... Amit akarsz, az van benne. Motortekercselő az eredeti szakmája, és mindenkinek szivattyú problémája volt, meg porszívó, meg KV daráló, meg amiben motor van, az nála kötött ki. Amíg aktívabb volt, megcsinálgatta, a végén beleszart, azt most az van, hogy nem tudsz letenni egy fogpiszkálót sem a műhelyasztalra, mert annyi a lom. Félmarék szénkefe az asztalon, szivattyű motorházak szerteszét...
2-3 éve anyósom kiüríttette a kertet, meg a műhely egy részét, fémcuccból (jellemzően vas és alu) befolyt 100E. És ugyanennyi, ha nem több, van még.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#93005 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 18:29

Idézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 03. 19:08

es ezekrol nem tud (vagy nem akar tudni) a helyi pogarjeno?
Ha jol remlik az iparuzesi ado meg egyeb bevetel az helyi - igy ha szemet hunynak akkor a sajat zsebukbol huzzak ki a penzt.

A tököm se tudja, nagyon nem is érdekel, ott náluk a polgi is feketén utazik dolgokban, errefelé ez tök egyértelmű, nem felháborító, csak túlélnek.

#93006 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 18:30

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 11. 03. 18:26

Nem láttad apósom (?) műhelyét... Amit akarsz, az van benne. Motortekercselő az eredeti szakmája, és mindenkinek szivattyú problémája volt, meg porszívó, meg KV daráló, meg amiben motor van, az nála kötött ki. Amíg aktívabb volt, megcsinálgatta, a végén beleszart, azt most az van, hogy nem tudsz letenni egy fogpiszkálót sem a műhelyasztalra, mert annyi a lom. Félmarék szénkefe az asztalon, szivattyű motorházak szerteszét...
2-3 éve anyósom kiüríttette a kertet, meg a műhely egy részét, fémcuccból (jellemzően vas és alu) befolyt 100E. És ugyanennyi, ha nem több, van még.

Láttam elég ilyet.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93007 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 18:32

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 03. 19:12

Faszom nem kíváncsi erre. Ez egyébként szimplán igénytelenség. Minden lebaszva valahová, befejezetlenül, falak vakolatlanul.

Ezzel egyetértek, mert magam is szeretem a rendet magam körül, átláthatóságot, de már rég rájöttem, hogy léteznek emberek, akiknek ez a rend és átláthatóság. Inkább ezeket fogadom el, mint a buzifelvonulást :Đ

#93008 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 03. 19:12

Most csak a falak vakolatlanul. Nejem járt Argentinában, eltévedt, s kikötött a nyomornegyedben, ahol tényleg elég nagy igénytelenség van, de köszönhető ennek, szemléletváltáson ment keresztül. Eddig azt hitte mi nyomorgunk, mára úgy tartja, hogy simán jólétben vagyunk, ezt mindig is mondtam neki.

Aztán van az, hogy a faluban van egy 40 éve házaspár, egyik gyerkőc angélusoktól posztol, másik a németektől.
Vakolatlan a házuk :omg: sokszor megkérdeztem magamtól, vajh miért :-s

Biztos volt fontosabb dolguk, gyerkőc iskoláztatása, stb. Viszont nem igénytelenek, mert a lakás baromi nagy, tiszta és rendezett, ahogy az udvar is, de a vakolat hiánya :omg: mondanom sem kell, hogy nem emberek :Đ

#93009 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:06

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 19:04

Most csak a falak vakolatlanul. Nejem járt Argentinában, eltévedt, s kikötött a nyomornegyedben, ahol tényleg elég nagy igénytelenség van, de köszönhető ennek, szemléletváltáson ment keresztül. Eddig azt hitte mi nyomorgunk, mára úgy tartja, hogy simán jólétben vagyunk, ezt mindig is mondtam neki.

Aztán van az, hogy a faluban van egy 40 éve házaspár, egyik gyerkőc angélusoktól posztol, másik a németektől.
Vakolatlan a házuk :omg: sokszor megkérdeztem magamtól, vajh miért :-s

Biztos volt fontosabb dolguk, gyerkőc iskoláztatása, stb. Viszont nem igénytelenek, mert a lakás baromi nagy, tiszta és rendezett, ahogy az udvar is, de a vakolat hiánya :omg: mondanom sem kell, hogy nem emberek :Đ

Nyilván negyven év alatt nem volt rá idő, hogy bevakolják. Meg az orbán, meg a gyurcsány.

Idézet

#93010 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:14

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 03. 20:06

Nyilván negyven év alatt nem volt rá idő, hogy bevakolják. Meg az orbán, meg a gyurcsány.

Jóban vagyok velük, kevés emberrel itt a faluban, ezek legalább nem a hööö mi van szintjén vannak. A háromból egyik sem, nem politizálnak, nem szavaznak, ahogy én sem, s nem is vádolnak senkit, nyilván furcsa :cool: pont ezért álltam szóba velük, politika szóba sem jöhet.

Emberek, ha ez mond valamit. Leszarják a politikusokat, s a megoldást is leírtam. Minden pénzüket a gyerkőcök iskoláztatásába feccölték, leszarták a vakolást.

Apósom egy valag pénzt elköltött a ház külsejére, alkesz, megjárta a pszichiátriát, kidobta otthonról a nejemet, engem kiátkozott, de legalább szép a ház :cool:

Na ezt a 40 éve házaspárt pont azért szeretem, mert nem dőlt be a libsi faszságnak, a gyerekei, vejei, unokái szívesen látogatnak el hozzá bármikor, ez egy kerek család.

Tudod hol leszek karácsonykor a családommal?

Távol a szép vakolt háztól, amiut apósom összehozott, mert az csak vakolat. Megyek vissza Malacky-ba a hotelba arra a pár napra, telefon kikapcsolva, és baszódjon meg a világ :Đ

Már nem kell magyarázkodnom senkinek :-D

20 éves házasok vagyunk, megbeszéltük, hogy mindenki bekaphatja, nem tartozunk magyarázattal, vakolattal senkinek, ez a mi életünk, más meg élje a sajátját.

#93011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:15

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 19:04

Ismerősnek is vakolatlan, de már el akarja adni, lehet azért nem költ rá. Vagy passzolom, mondjuk elég sok millió lenne és nyilván mindig volt jobb indoka rá.
Make love not Wor.

#93012 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:16

Hja, még mielőtt valaki belekötne, a telefonom most sincs bekapcsolva :-D nem is nagyon volt mostanában, felesleges, rajtam senki sem tud segíteni, amiért meg engem felhívnának nem szeretnék benne részt venni :-D

#93013 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:16

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 19:14

ez a mi életünk, más meg élje a sajátját.

Húúúú, emlékszem mikor mi próbáltunk meg hasonlókat mondani.
Make love not Wor.

#93014 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:18

Nem csak szépségről szól, vakolatlan ház sokkal gyorsabban romlik állagilag. Egyébként sem hinném, hogy egy alap bevakolás árán múlt volna a gyermekei iskoláztatása. Ami szerinted különben is kidobott pénz, mert a tanulás nem ér semmit.

Idézet

#93015 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:18

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 03. 20:15

Ismerősnek is vakolatlan, de már el akarja adni, lehet azért nem költ rá. Vagy passzolom, mondjuk elég sok millió lenne és nyilván mindig volt jobb indoka rá.

Cyberde mondta egyszer, hogy inkább bérel, talán ezért, s most megértem. A saját tulajdon krv nagy felelősség, s állandóan őszülsz tőlée, hogy mit oldjál meg, főleg az eladása gáz. Ha csak bérled, faszom, továbblépek, nem az én problémám.

Szóval nyerő, de itthoni felfogás szerint az a menő, ha van neked házad, aztán, hogy mit kezdesz vele, az egy újabb rangsorolás, hogy tanyád van tapasztva, vagy bérház.

#93016 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:21

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 19:18

Ha csak bérled, faszom, továbblépek, nem az én problémám.

És ha most bérelnéd a bánki házat, főbérlő meg azt mondanám, hogy faszom lépj tovább? Vagy szeretnél a kertbe egy medencét, nagy mozit, sörpultot és nem hagyja? Neki nem kell, költségbe nem szállna be, "mert minek", így Te multaságod sem lesz megtartva, vagy másnak építed.
Make love not Wor.

#93017 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:25

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 19:18

Cyberde mondta egyszer, hogy inkább bérel, talán ezért, s most megértem. A saját tulajdon krv nagy felelősség, s állandóan őszülsz tőlée, hogy mit oldjál meg, főleg az eladása gáz. Ha csak bérled, faszom, továbblépek, nem az én problémám.

Szóval nyerő, de itthoni felfogás szerint az a menő, ha van neked házad, aztán, hogy mit kezdesz vele, az egy újabb rangsorolás, hogy tanyád van tapasztva, vagy bérház.

Normális helyen lévő ingatlannál nem gáz az eladás, most is vannak névjegykártyáim, hogy kit híjjak ha el akarnék adni.

Idézet

#93018 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:31

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 03. 20:21

És ha most bérelnéd a bánki házat, főbérlő meg azt mondanám, hogy faszom lépj tovább? Vagy szeretnél a kertbe egy medencét, nagy mozit, sörpultot és nem hagyja? Neki nem kell, költségbe nem szállna be, "mert minek", így Te multaságod sem lesz megtartva, vagy másnak építed.

Nincs tapasztalatom e téren, nem tudok nyilatkozni. De abban igen, hogy mennyi felújítás vár ránk, és az mennyi pénz, meg a gyerkőcök miatt tetőtér, hozzáépítés, stb. Ez sem egyszerű kérdés, egyik oldal sem az.

Azt tudom, hogy nem könnyű, s itthon az én lehetőségeimmel nem tudom előteremteni az igényeket, hiába próbálkozom. Ki kell mennem újra külföldre, viszont már nem félek tőle :-D

#93019 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:33

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 03. 20:25

Normális helyen lévő ingatlannál nem gáz az eladás, most is vannak névjegykártyáim, hogy kit híjjak ha el akarnék adni.

Mi a normális hely :-s :-D elvileg ez is az, ahol lakom, mert krv drágák az ingatlanok, füvesednek be, mert kihalnak az emberek, az örökösök meg pénzt akarnak, hogy el tudják tapsolni azonnal.

Sok eladó tábla van kint, a veréb kevés. Vagy a lószar :-s :-s

#93020 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 03. 19:41

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 03. 19:33

Mi a normális hely :-s :-D elvileg ez is az, ahol lakom, mert krv drágák az ingatlanok, füvesednek be, mert kihalnak az emberek, az örökösök meg pénzt akarnak, hogy el tudják tapsolni azonnal.

Sok eladó tábla van kint, a veréb kevés. Vagy a lószar :-s :-s

Ha sok eladó van, és kevés a veréb, akkor le fognak menni az árak.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4649
  • 4650
  • 4651
  • 4652
  • 4653
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.