HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4651
  • 4652
  • 4653
  • 4654
  • 4655
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93041 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 04. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 04. 09:45

Mégis értelmesen beszél. Legalábbis abban a másfél percben, ameddig néztem.

Még korán volt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93042 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 04. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 03. 21:06

Deminek? Nagyobbik minnyá elköltözik a faszba. Kicsinek sem biztos, hogy sok lesz hátra.

Hogy legyen hova hazajönni később a családjukkal, s félrehúzódni, de ez se holnap lesz :-D meg még az is benne van a pakliban, hogy elköltözünk nagyobb házba, tanyára, Váchoz közelebb. Meg bármi esélyes.

#93043 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 04. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 04. 10:18

Hogy legyen hova hazajönni később a családjukkal, s félrehúzódni, de ez se holnap lesz :-D meg még az is benne van a pakliban, hogy elköltözünk nagyobb házba, tanyára, Váchoz közelebb. Meg bármi esélyes.

Szerintem felesleges.
Nem egy családot ismerek, nagy ház, tetőtér, több generációs családi ház, pincegarázs, lófasz.
Gyerekek elmentek, saját család, saját ház/lakás.
Van olyan, ahol apuka meghalt, anyuka meg konyha/fürdőszoba/egyik szoba szentháromságban él egyedül, a ház többi része lezárva, mert nem tudja fűteni télen.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#93044 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 04. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 04. 13:11

Szerintem felesleges.
Nem egy családot ismerek, nagy ház, tetőtér, több generációs családi ház, pincegarázs, lófasz.
Gyerekek elmentek, saját család, saját ház/lakás.
Van olyan, ahol apuka meghalt, anyuka meg konyha/fürdőszoba/egyik szoba szentháromságban él egyedül, a ház többi része lezárva, mert nem tudja fűteni télen.

Tegnap megállt egy idős házaspár a ház előtt, kimentem, tudom, hogy 250nm-es házuk van :-D elkezdtek kérdezősködni, hogy mekkora a házunk :omg:
Sejtettem, hogy miben mesterkednek, lehűtöttem őket rövid úton, hogy nem megyek le a faluba lakni :Đ

#93045 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 04. 19:10

Amúgy a szlovák karácsonyozásban mi az okosság?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93046 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 04. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 04. 20:10

Amúgy a szlovák karácsonyozásban mi az okosság?

Gondolom ugyanaz, ami a magyarban :omg: nem kell meglátogatni egyetlen rokonunkat sem :nevet:
+ a két gyereknek nagyon tetszett a hely, a hotelben megszerettek engem is és a családomat is.
A szobatársam kibulizta, hogy senki nem mehet be a szobába, ahol voltam, mert őt és a nejét zavarja más ember jelenléte, de nekünk megengedték, hogy a karácsonyt ott töltsük :-D

Azóta levelezek vele, már csak a hajvágóm miatt is. A takarítónő elpityeredett, amikor eljöttem + pár szót a kedvemért megtanult magától magyarul. Egyszer rám szólt a recepciónál, hogy szia Zoli, mész dolgozni :-s :nevet:

Amúgy is fasza hely az a város, már most hiányzik.
Főleg a vinotéka, ahol baromi családias légkör volt.

Na igen, ilyen élményekért megyünk vissza, meg olyan kézenfekvő :-D
Sőt, most találtam megint szlovák melót, folyamatos felvétel van, szintén a VW beszállítója Galántán. Ha nem jön össze semmi, akkor ez lesz, vagy más, mert most minden képlékeny.

Pénz nem sok, 3-400 küvecset fizetnek ingyenes szállással és napi egy étkezéssel, 3 műszak, de már tudom milyen.

#93047 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 04. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 04. 19:21

folyamatos felvétel van, szintén a VW beszállítója Galántán.

Az miképpen lehet folyamatos, ha azért vették meg a VW-t, hogy tönkreverjék? Még, hogy nem sok. Kicsit elszállt Veled a ló.
Make love not Wor.

#93048 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 02:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 04. 23:14

Az miképpen lehet folyamatos, ha azért vették meg a VW-t, hogy tönkreverjék? Még, hogy nem sok. Kicsit elszállt Veled a ló.

Attól függ, hogy 300-400 bruttó vagy nettó... ha megint nettó nem egészen értem miért nem ott dolgozik az összes szlovák, aki az előző helyére ment, de mindegy, ezek nem fognak kiderülni értelmesen sosem.

#93049 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 05:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 05. 00:14

Kicsit elszállt Veled a ló.

Az van, hogy ha itt hagyom a családot, akkor nem bőrözni megyek ki, ergo igencsak meg kell, hogy fizessék azt, hogy nem ritkán napi 16 órát sportolok.
Min. 10 jurós órabér, éjszakai pótlék, hétvégi dupla pénz, stb. Ez realitás, különben minek kimozdulni :-s

Osztrákoknál hegyekben keresik az embereket a gyárakba, nyelvtudás nem kell, mindenhol dolgoznak magyarok, rengeteg ügynökség, munkaerő kölcsönző hirdet. 1200 juró + ingyenes szállás az alap, erre lehet rátúlórázni. Mi az elszállt ló ezen barátom :-s és ez nem is magas igény.
Ne a hazai dombokhoz viszonyíts, ahol kibasszák a jónépet a 3 műszakból netto 120 küveccsel és jóccaka.

Ha elmegyek melózni úgy, hogy a végén a kezembe adnak 300 küvecset, abból mondjuk utazás, kaja után marad jó esetben 250.
Na most, ha jó helyre megyek, akkor azt a pénzt, amit egy év alatt megkeresek, máshol simán letornászom 3 hónap alatt, s annyi kintlét nekem elég is, aztán megint pihi.

Hja, maradhatnék itthon is, itt min. 2 évet kell dolgoznom azért a pénzért, amit kint megkeresek simán 3 hónap alatt :-D
Na ezért mondom, hogy nem velem szállt el a ló, ezek tök normális igények, mert erre van lehetőség. Miért választanám a szarabb pénzt, ha simán van 3-4-szer magasabb fizetés :-s

Napi 16 óra, éjszakázások, távol mindenkitől, ezt bírni kell, nekem összejött, pedig soha nem gondoltam volna magamról, hogy tudnék dolgozni gyárban, 3 műszakban, az éjszakázásoktól meg kifejezetten fostam. Na de nem véletlenül csak 2 embert vett volna át az anyacég a végén.

#93050 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 05:16

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 05. 03:45

Attól függ, hogy 300-400 bruttó vagy nettó... ha megint nettó nem egészen értem miért nem ott dolgozik az összes szlovák, aki az előző helyére ment, de mindegy, ezek nem fognak kiderülni értelmesen sosem.

Nem is tudom hányszor írtam le. Ahol melóztam, ott a szlovákoknak 2.5-4 jurót fizetnek óránként, de inkább a kevesebbet, mint a többet, ezért nem megy melózni senki.

#93051 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 06:54

Van egy Wayteq X850-es navim, fiam mikor jött értem a szlovákokhoz, kétszer mellé ment, mert 3-4 éves cucc van rajta.
www.naviextras.com -on csak úgy tudnék regisztrálni, ha ez a típus, márka benne lenne a listában, de nincs így nem is enged.

A gyártó oldalán meg csak magyar nyelvű leírást lehet letölteni. Nincs tapasztalatom navi frissítéssel, nem csináltam még, de gondolom nem lehetetlen.
Honnan, mit és mi a menete? Olvasgattam fórumokon, de általában hegyekben állnak a kérdések válaszok nélkül.

#93052 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 06:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 05:16

Nem is tudom hányszor írtam le. Ahol melóztam, ott a szlovákoknak 2.5-4 jurót fizetnek óránként, de inkább a kevesebbet, mint a többet, ezért nem megy melózni senki.

Most semmsikerült leírni.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93053 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 06:54

Van egy Wayteq X850-es navim, fiam mikor jött értem a szlovákokhoz, kétszer mellé ment, mert 3-4 éves cucc van rajta.
www.naviextras.com -on csak úgy tudnék regisztrálni, ha ez a típus, márka benne lenne a listában, de nincs így nem is enged.

A gyártó oldalán meg csak magyar nyelvű leírást lehet letölteni. Nincs tapasztalatom navi frissítéssel, nem csináltam még, de gondolom nem lehetetlen.
Honnan, mit és mi a menete? Olvasgattam fórumokon, de általában hegyekben állnak a kérdések válaszok nélkül.

Vegyél ra igot

#93054 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 05. 07:57

Vegyél ra igot

:-s

Őőőő az van rajta, már nem kell venni, csak frissíteni :omg:

#93055 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 07:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 07:01

:-s

Őőőő az van rajta, már nem kell venni, csak frissíteni :omg:

Akkor mi a kérdés? Lopsz rá újat, mivel ezt nem igoval adták, hanem valami gyári szarjával eredetileg.

#93056 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 05. 08:04

Akkor mi a kérdés? Lopsz rá újat, mivel ezt nem igoval adták, hanem valami gyári szarjával eredetileg.

IGO-val adták, ennyi oké :-s még nem nyúltam hozzá, továbbra is frissíteni szeretném, ennyi a kérdés, de inkább hagyjuk, megoldom a topik nélkül, mert az itteni hozzáállás ugyanúgy fog végződni, mint annak a két sornak a lefordítása :omg:

Mindenki olyan kibaszott okos, hogy bele sem mer vágni, fosik tőle, hogy utána a többiek leugatják, hogy nem is úgy kellett volna fordítani :omg:

Na, szóval tuti elboldogulok, max. többet kell olvasni a kelleténél.
Rengeteg fórum van, ahol az X850-es tulajok kérdést tesznek fel, de választ nem csak ők nem kapnak, szinte senki :omg:

Sehol nem találtam értékelhető leírást, hogy mi a menete a frissítésnek.

#93057 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 07:20

pedig leírta Gabibá a választ.

Idézet

#93058 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 05:16

Ezt értem, azt nem hogy akkor miért nem mennek oda, ahol 300-400at adnak?

#93059 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 05. 08:23

Ezt értem, azt nem hogy akkor miért nem mennek oda, ahol 300-400at adnak?

Mert nem tanultak annyit mint guga :)

Idézet

#93060 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 08:31

Én pont egy ilyen 850-esre kellett hekkeljek szart. Ami volt rajta az elfért a saját memóriájában, ami ment rá az viszont kártyára ment. Ott az volt a trükk, hogy ahány device, annyiféle path van az sd kártyához, abból kellett kiokoskodni a megfelelőt, utána ment :)

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4651
  • 4652
  • 4653
  • 4654
  • 4655
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.